Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Re: Re: Re: Že by?30.11.2004 21:10:55
To je pravda.
V pohodě. Včera ze mě udělala sousedka div né macechu, když jsem jí říkala, že ještě malému vařím zvlášť, ona prý od půl roka dávala to samé co jedli oni atd. No koukala na mě tak divně, síla. Každý má na to jiný názor. Moje kamarádka dává 10ti. měs. holčičce ostrý guláš, prý jí ty dětský jídla nechutnají... Tak to mi přijde síla. Jdu si za chvíli lehnout. Jsem utahaná. Mějte se a dobrou. |
| Kuba C |
| • |
Ondrovi30.11.2004 20:40:37
Dort s velkou svickou na stole
a z mrkvence je razem batole. Preju Ti Ondro k Tvemu vyroci at za Tebou se kazda slecna otoci a spoustu lasky od taty a mamy, a nekdy zase pobud tady s nami. ![]() |
| Karkulinka | 15733 |
|
|
Re: Re: Re: Že by?30.11.2004 20:32:11
Li, máš ještě ICQ?
Umírám:-( jsem utahaná jak kotě:-( |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Že by?30.11.2004 19:42:00
Tedy Bubíšku! Copak jsem ti za okurku vynadala? Vždyť jsem jen projevila závist, že jsi už opustila H.A. dietu a že to David snáší. Já bych si mandarinku nebo okurku u toho svého atopika netroufla. Na něho by to byla příliš silná káva :o(.
Já zastávám názor, že každá z nás tvoří jídelníček svému dítěti sama. Jen svému svědomí je za to zodpovědná. My ostatní nemáme právo ji posuzovat. |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Re: Že by?30.11.2004 19:15:59
No je krásný, vidíš, jak jsi šikovná. Máš kulatý příspěvek.
Li, já věděla, že to sem s tou okurkou nemám psát, no jo, nedalo mi to, tak jsem si to slízla. Ten tvůj druhý receptík mě pobavil. Dneska mě manžel odvezl za kamarádkou do nemocnice, leží tam ve 35.tt, má zvýšené jaterní testy, bere železo a magnesium a neví, co s ní bude dál. Doteď naprosto v pohodě. Svědí ji celé tělo. Kluci se mezitím procházeli. Dopoledne jsme tady měli na skok tchánovce. Měli přijít ráno, nakonec z toho bylo poledne, zasekli se u doktora, no bezva. Malej spal, já vařila. Ale jestli tady byli 15 minut, tak je to dlouho. Malej tady řádí jak černá ruka. Teď budeme dva dny bez taťky, bude makat, tak se nám bude stýskat. Pak budeme tři dny spolu, tak to bude fajn. Záclony už máme pověšené a vyprané v celém bytě, tak ještě vydrhnout kuchyň, lustry atd. Výzdoba je taky jakžtakž. Ale pořád nemáme ten věnec, což mě štve, musím se po nějakém kouknout. Jdu mrknout, co vaří ve Vařečce a koupat. Nějak míň malej jí, tak nevím a začíná si slušně vybírat, no paráda. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Že by?30.11.2004 18:21:06
Že bych stihla 17.000. příspěvek???
|
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Chvátám, chvátám, nemám chvíli klid...30.11.2004 17:10:37
Ahojky!
Tak už jsem tady, konečně chvilička. Ráno jsme byli plavčit, domů jsem se dostala po poledni, rychle oběd a pak jsme jeli s taťkou koupit prckovi židli k vánocům. Já musela taky do lékárny, došlo mi mlíko i kaše, tak dokoupit zásoby. Li, koupila jsem od Hippu nějakou celozrnnou kaši s banánem a jablky. Jsem na ni zvědavá. Pak rychle pro Péťu do školky a už jsme doma, na další procházku nemám sil. Lenka teď usnula, tak jsem rychle zasedla k počítači. Večer budu muset žezhlit to, co jsem včera - v lichý den nestihla, béééé. Ne nestihla, ale odložila. Lenora, no. A taky musím poklízet, zítra nebo pozítří přijedou na pár dní naši. Už se na ně těším, i když vím, že s mým tátou to zase bude zážitek :o)))). Print, to jsem fakt netušila, že Tě to tak chytne! Jestli musíš barvičky moc mačkat, zkus jinou značku, některé tuby jsou tuhé, tak je to pak těžké. Ale na to přijdeš sama časem. Ještě mě napadla jedna věc, kdybys měla obrázek, který by měl nějakou tenkou vyčnívající část, tak aby se Ti to dobře přenášelo, tak můžeš mezi to napatlat barvu Kristal (nebo Crystal). V lahvičce je bílá, ale pak zprůhlední. Snad je to k pochopení. Pírko, vypadá to, že jsi opravdu dala málo barvy. Vůbec se toho neboj a vybarvi to pořádnou vrstvou, však ono to zaschne. A jestli by se Ti to natahovalo i pak, to se mi stalo v létě, když bylo horko, tak stačí tu fólii s obrázkem dát na chvíli do lednice zchladit, pak to jde líp. Ale pozor, ne zmrazit, pak to zkřehne a láme se to. A naopak, pokud nechce obrázek chytit na sklo (třeba studené okno), tak ho na tom okně nahřát fénem a on zvláční a pak se dá hezky přitlačit. Na šišlavé moderátory já mám "ucho" a že jich není v TV málo, ať už na ČT (Alí, vím, který, nebo třeba Zárybnická, ta neumí pořádně L) nebo na Nově ve zprávách (myslím, že Kamil Houska???). Trhá mi to uši, grrr! Nechápu, jak můžou na veřejnost promlouvat lidi, kteří špatně mluví, grrrr! Dudlíčka máme taky na uspávání a teď opět i v kočárku, když se Lence nelíbí v rukavičkách a fusaku. Ale zatím jsem v klidu, Péťa se dudlíku zbavil rychle a sám, jen co pobral trochu rozumu. Musela bych se podívat, kdy to bylo. Ten můj závěs vám vyfotím,a le chci ho nejdřív dodělat, snad se dneska povede, budu se snažit. Li, s tím pečením to je jako by to bylo u nás. Je fakt, že taťka sice po mně nic nechce, ale Pé´ta se hróóóózně rád motá u pečení a mnohdy to podle toho vypadá :oDDDDD. Až se budou motat dva, tak to bude veselo na druhou. Kdybychom aspoň měli větší kuchyň... |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: DOBRÉ RÁNO ...tedy už odpoledne :oD30.11.2004 16:25:56
hlásim že jsem posedlá !!!
sedim tady a maluju a maluju a maluju. Přibyl mi kapr v kádi a kometa. Jestli to takhle půjde dál nebudou nám stačit okna - budu chodit k sousedům a lepit u sousedů :-) No nic tak já jdu zase malovat. |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Re: DOBRÉ RÁNO ...tedy už odpoledne :oD30.11.2004 14:35:45
Málem bych zapomněla na: http://www.bobrik.cz/ :oD
|
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: DOBRÉ RÁNO ...tedy už poledne :oD30.11.2004 14:23:39
Nedá mi to a tak vám sem šoupnu zajímavé odkazy :o).
www.hobby-kohout.cz http://www.sweb.cz/kreativ/ http://www.domek.cz/Default.htm http://www.tvorime.cz/ http://fyzweb.mff.cuni.cz/bizarnikramy/bubble.htm Ad "neslupovacé obrázky": Pírko, zkus nejprve podklad natřít pleťovým mlékem a teprve potom malovat Ad perníčky: LaBu ano, je to soda bicarbona a kypřící prášek Severko, také se přimlouvám za fotku toho tvého závěsu. Inspiruj nás, prosím :o). |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.