| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1620] Názory 16211630 z 18607  [Dalších 16977 >>]
Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 14262

Re: Re: Re: Re: DOBRÉ RÁNO !

30.11.2004 10:26:57
Přejeme hezké spíš už dopoledne taky od nás!
O víkendu jsem se PC vyhýbala obloukem, zato mám všude umytý okna a vyparané záclony. Takže záclony máme všude, jenom ne v ložnici, okna v paneláku jsou fakt příšerná a bez záclon by pěkně "strašila". závěsy nemáme, ale žaluzie jo. Obývací stěnu taky nemáme, spíš nemáme v obýváku skoro nic - což tchýně nechápe.

Pěkně jste mě tady nakazili, letěla jsem si koupit věci na WiCo a v mezičase jsem něco stvořila.
Ale asi špatně, teď jsem to chtěla sloupnout z fólie a dva ze čtyř obrázků jsem vyhodila - bééé :-((. Kde je chyba??? Myslím, že jsem dala slabou vrstvu barviček, je to možné, kontura šla celkem dobře odlepit, ale barva se natahovala a natahovala, až se to celé potrhalo - dělám to poprvé, fakt jsem šikulka :-).
Print doufám, že to u tebe dopadne lépe!
Labu, jsem ráda, že už je Sisi líp :-))
Bubíšku, co co co to dělal váš taťka? To náš taťka pomálu ani neví kde visí v kuchyni utěrka na nádobí :-(, ale stejně bychom s Ájou neměnili :-))
Abcded 23276

Re: Re: Re: DOBRÉ RÁNO !

30.11.2004 10:03:16
Také přeju hezké ráno, tak to už byly Sev poslední vzpomínky?:o( To je škoda, budou mi moc chybět:o)

Jsem moc ráda Labu, že už je Sisce líp a děkuju Ti moc za rady ohledně masek a taky díky moc za tip - indiánku! Že mě to nenapadlo, vždyť dcerunka si strašně ráda hraje na inidány, takže by se to mohlo líbit. Jinak ten bál je už v sobotu, je to mikulášská nadílka v maskách, takže mám co dělat. Zkusím se zítra v obchodech podívat po nějaké indiánské čelence, zbytek zpíchnu doma. Sice ještě nevím jak, ale něco vymyslíme. Jo a díky i Li za adresu, kupovat sice masku nehodlám, ale aspoň tam najdu nějakou inspiraci. Takže perníčky budou? Tak to jo, já myslela, že už si je vzdala úplně. Já už bych se taky hergot mohla pustit do vánočního cukroví, letos to bude jednoduché (i když loni jak koukám to bylo jednodušší, když jsem to nechala na babi:oD), upeču jen pár druhů, které by mohl případně i sem tam čmajznout Kuba, až to tu budu mít na stole vystavený.

Jinak dneska mě pobavil starší synáček, který když jsem začala vstávat z postele mě tam s brekem vracel a říkal mi přitom - já se chci s tebou vyspat!:o)))) No to jsou věci:o)
Abcded 23276

Re: Re: DOBRÉ RÁNO !

30.11.2004 9:47:00
Ondráškovi přeju taky všechno nejlepší k prvním narozeninám a svátku! A trošku tý mámě pomáhej, ať ji tu občas vidíme:o)

Li. 14175

Re: DOBRÉ RÁNO !

30.11.2004 9:27:58
Dobré slunečné ráno všem. Jakou jste měly noc? Mně už zase navštívila potvora červená. Břicho bolelo jako čert, moc se spát nedalo :o(. Prvek nějak vycítil moji nepohodu a spal ještě hůř, než obvykle. Venku se ale klube nádherný den, sluníčko svítí, hned je mi trošku líp.

LaBu, tomu tedy říkám "životní" příspěvek. Delší jsme tady snad ještě neměly :oD. Jsem ráda, že je Sisi už líp.

Alíku, nechceš-li se dělat s maskou, na téhle adrese máš možnost ji koupit:
"http://www.ceske-tradice.cz/catalog/". Jo a náhodou, ze svých vánočních představ plním zatím všechno. Dokonce mám dnes naplánováno zadělat na perníčky. Pravda, partner je na stromek nechce (a já se mu nedivím, dovedu si představit, jak dopadnou), ale to mě přeci nemůže od mých plánů odradit :oD. Špatně to zatím vypadá jen s vánoč.jmenovkami. Partner teď často pracuje doma na počítači (vypalujeme domácí DVD s prvkem) a tak nevím, jestli je do vánoc stihnu.

Šplechťule psala, že si jede odpočinout k rodičům. I když si myslím, že už by se měla vrátit. Renunka se myslím také rekreuje (to je ale slovo, co?) :oD.

Print, že tě takhle chytí WiCo, to jsem tedy nečekala. Ukážeš nám svoje obrázky?

Bubíšku, koukám, že zbytky H.A. diety jsi už definitivně opustila. Je dobře, že mandarinky a nakládané okurky Davidovi nevadí. Se skvrnama zápasím jakou Luki, hned čerstvé je poliju Vanischem a jdou do pračky.
Jinak, fotky z PC sem vkládat nejdou. Musíš je mít nejdříve uložené někde na internetu - třeba ve svém albu na rodině.cz.
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

30.11.2004 9:20:37
ONDRÁŠKOVI VŠECHNO NEJ NEJ NEJ!!!!!!!!!!!
Li. 14175

Re: Re: Benjamínkovi Ondráškovi

30.11.2004 9:14:09
Ahoj brachu,
přeju ti mnoho krásného a doufám, že uvidím tvoje fotky z oslavy. Jo a občas dovol mamince, aby přišla sem, mezi ostatní maminy :o).
Šťastná To Žena 12756

Re: Vzpomínky listopadek (30.11.2003)

30.11.2004 8:52:06
ahojky
LaBu to je moc dobře, že už je Siska na tom líp !!!! Tak teĎ už to určitě půjde jenom k dobrýmu. Ale že jste si užili co? :-(( Ještě posíláme pusinku na lepší dozdravení.

Alíku teď si bohužel nemůžu vybavit toho šišlavýho chlapa :-))) - ale věřim že klidně šišlat může, už kolikrát jsem si říkala, jak může někdo existovat na tv obrazovce s tim jak mluví a vyslovuje - to už bych tam taky třeba klidně mohla pracovat já že jo ??? :-)))

Jináč už mám čtyři obrázky :-))))), jeden vánoční stromek, dvě vločky a takový zvonečky. Jenom doufám, že mi to půjde dobře sloupnout a nalepit. Ale můžu vám říct že je to supr, nějak mě to začlo bavit, že jsem to neděla dřív?? ! :-)))
Dneska si musim dojít koupit ještě nějaký barvičky - zlatou , stříbrnou a lepší červenou. A možná ještě jednu konturku černou. Akorát co se mi na tom nelíbí - že mě z toho bolí ruka, jak se na to musí mačkat. :-))))

CIS - normálka je mi tě fakt líto, takovýhle noci, a pak ještě fungovat v práci brrrr :-((( , to si nedovedu představit, já bych byla chodící mrtvolka :-). Každopádně Kuba má teda neuvěřitelnou výdrž, už by se to mohlo prolomit aby jste se zase vyspali.

rain - vzpomněla jsem si že jsi se ptala na dudla, jo jo Eli ho ještě na spaní používá. Nějak si ani nedovedu představit, že by usnula bez něj. Přes den ho jináč už nemá - to by byla ostuda. Vždycky mě dojímaj takový ty "velký" děti, (dvouletý, tříletý) co seděj v kočárku a maj dudlíka v puse. Doufám, že takhle nedopadneme. I když nědky , když jsme venku a El už vyloženě v kočárku být nechce,tak jí ho taky dám, :-))))

LaBu nevím, jesti je El cílevědomá, ale někdy bych řekla že musí být beran (po taťkovi :-)) ) a né štír. NO uvidíme, jak se TOHLE vyklube :-)

ELISKA 19063

Re: Benjamínkovi Ondráškovi

30.11.2004 8:38:27
ONDRÁŠKOVI přeju všechno nejlepší k narozeninám !!
Doufám, že se tady zase brzo ukážeš :-)

Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Vzpomínky listopadek (30.11.2003)

30.11.2004 8:02:08
Večernice: Je možné, aby mimino, kterému jsou sotva čtyři týdny, se už smálo? Rozum mi říká, že to jsou zatím jen takové mimické tiky, ale představa, že se mládě na mě už usmívá, je prostě sladká.
Jak jste na tom s přípravou na vánoce? Dnes je první adventní neděle, to už mám obvykle vyzdobený byt. Letos ale příchod vánoc u nás nic neohlašuje. Nějak jen s obtížemi zvládám péči o Zděndu a sebe. A co vy? Pečete?

Šplechťule: nám je dneska měsíc :o), tak jsem nostalgicky zavzpomínala, jak hodné byl první týden miminko :o).

Alík: Jinak cukroví jsem letos přenechala jedné z prababiček. A zdobení jsem si odbyla dneska, ale vůbec mě to nebavilo, jsem ráda, že to mám za sebou.

Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Benjamínkovi Ondráškovi

30.11.2004 7:59:46
Milý Ondrášku,

přejeme Ti k Tvým prvním velkým narozeninám a zároveň k svátku (to jsem netušila, že si to vaši tak šalamounsky zjednodušili) všechno všecičko nejlepší! Ať jsi krásné, zdravé a veselé dítko!

[<<Předchozích 1620] Názory 16211630 z 18607  [Dalších 16977 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.