| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
DOBRÉ RÁNO!!!! |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Alíkovi:30.11.2004 2:15:07
ha, Luki, tak som to prichystala na odoslanie, ale vidím, že nemám tvoju mailovú adresu. Prípadne keď chceš, ozvi sa mi na veronika01@stonline.sk a pošlem ti to,ak ti holky zatiaľ neporadia:o)
papa dobru noc a pekný utorkový deň:o) |
| LaBu | 19306 |
|
|
Alíkovi:30.11.2004 2:08:53
![]() Fotka je nekvlalitná:o((, ale ženích je vľavo vpredu. Mal oblek, asi z prijímania, parochňu a namaľovanú bradku a fúziky....jednoduché(ak má niekto oblek) ale bol podarený:o) Simonka je to strašidlo v prostriedku. A úplne vpravo je cigánka....ale tá sa dá urobiť na tisíce spôsobov, hlavne samá šatka, natupírovať vlasy, primaľovať bradavicu, "okaté" šperky... Ešte ma napadá indiánka, to by ste možno aj ľahko ušili, hlavne veľa stracov, zapletené vrkoče a čelenka s pierkom, možno nejaké farebné pásiky na líca.... PS pre Jitulku: Jitulko, napíšem ti mailík. A Terka je šikula, že ťa tak zastúpi, pozdravujem ju:o) |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Dobré odpoledne30.11.2004 1:41:15
ahojte:o)
ako sa tu mávate?:o) ...u nás sa to lepší, nechcem zakríknuť, ale Sisinka vyzerá lepšie, už sa podobá sama na seba, sem tam zatvorí pusinku, čo je dobré znamenie a zmizli jej kruhy pod očkami od únavy...Večer papala cottage s chlebovou striedkou, tá si tak dávala:o), napĺňalo ma to radosťou, vidieť ju konečne poriadne jesť:o)Má toho v pusinke čoraz menej, ešte sa v noci s plačom budí, a aj cez deň sa strhne a rozplače od bolesti, väčšinou keď jej niektoré "bebinko" praskne a zakrváca...ale už sa netvári tak nešťastne v jednom kuse....aaaaaaaaaaaaa! dnes sme ráno spinkali do desiatej:o) Jééjda, ja som sa zobudila ako znovuzrodená:o) Boli sme potom na ďalšej injekcii B12 a popoludní som sa pustila do doháňania restov doma....pred chvíľkou som skončila(okolo polnoci), už to tu prestáva vyzerať ako u Bubíška kamarátky :o))...prvú adventnú sviečku sme dnes večer "ošidili" obyč. svietnikom so zimnou tematikou, no ale "prežívali" sme to so Simonkou aj tak :o) Ale hlavne: Musím vám všetkým strááášne moc poďakovať!:o) Za priania všetkého dobrého Sisinke, za pohladenia, povzbudenia atd :o) Ste strašne milé, veľmi dobre mi to padlo:o) A Print, pozitívna energia dorazila, na to stačí chcieť a išlo to samo:o) Minimálne ku mne prišla cez Rodinku a ja už to odovzdám Siske:o)) Tak ešte raz, moc dík:o) Li, Zdeneček sa má ako?? Ustúpili horúčky a zlepšil sa ten ekzém? Tiež ste si v týchto dňoch teda užili...ale dúfam, že už je to dobré :o) Bubíšku, reiki už nestíham...ale ďakujem. Ja verím hlavne na silu pozitívnych myšlienok a tak, ale nič nezavrhujem, ako sa vlastne také reiki posiela? Venuješ sa tomu popri tchýni tiež trocha? Rain, chcela som ti ešte povedať pred pár dňami k tej torte, tá moja mala životnosť tak dve-tri hodiny, pretože tyčinky od salámy navlhli a neudržali ju...možno to bolo tým, že som tam salámy dala priveľa?....ale našťastie som ju dokončila tri hodiny pred oslavou a podávala sa ako prvá, tak to stačilo. Zjedla sa celá, aj s chlebom, naplnila som ho v dvoch rezoch dobrou pomazánkou. Simonka navrhovala vylepšenie, možno to urobíme niekedy nabudúce: vydlabať najprv ten bochník a naplniť ho majonézovým šalátom :o) No a už dáávno som ťa chcela poprosiť o receptík na ten tvoj vychýrený boršč, tak teraz to znova využijem. Napíšeš mi ho, prosím? Li, to nebo je teda parádne, super! Záclony...máme a veľmi pekné, keď sa tu v okolí zoznamujem s ľuďmi, často mi niekto povie:"aha, to je ten dom s takými peknými záclonami?":o) Bola to trocha z núdze cnosť, keď sme sa nasťahovali, potrebovala som zvnútra zakryť škaredé starodávne okná :oD Máme vonkajšie rolety, pretože dom stojí tesne pri chodníku. Cisco, dúfam, že dnes už bude Kubík dobre spinkať:o) Keď tak nad tým premýšľam, zaujímalo by ma, ako asi v jasličkách dosiahnu, aby si detičky navzájom neubližovali? Neukazovali jedno druhému "kde je očko" a podobne a nechtiac neublížili? A spinkávajú tam hocikedy sa im chce, alebo je určený na to čas? Inak si fakt šikulka s tým parlamentom a máš samozrejme môj veľký obdiv, držím palce, nech sa ti tam darí:o) Padlo už doma pozitívne rozhodnutie? Li, Sisi síce ukazuje už dávnejšie, na hocičo ("dá(j),tá(m)"), ale za to až v týchto dňoch koooonečne pochopila, ako sa vkladávajú do seba kelímky, čo Zdenda zvláda hravo už dávno....:oDD Zatiaľ sme vo fáze, že jej musím ukazovať, ktorý je na rade...to si, myslím, u malého opisovala pred pár mesiacmi?...majú veru každý svoje tempo na všetko, drobci naši:o) Rain, dudlíky tiež máme, guľaté kaučukové, takže okrem odvykania si, mám obavu aj z krivých zúbkov:o(...teraz ich pri chorobe nechcela, ale nevyužili sme to... Tuším že toto bude nekonečný príspevok... Rain, domeček za tu prácu fakt stál, možno prežije niekoľko generácií malých slečien, je naozaj nádherný! wow, Rain, dúfam, že ťa z toho Havai vrátia čoskoro domov, aby to taťka zatiaľ zvládal ;o)) Uži si to:o) Severko, som celá zvedavá na ten záves z pomarančov:o)! Už sa teším na výrobu niečoho podobného tu u nás na záclony... Dúfam, že už bude na listopadkách, hneď tam mrknem, keď dopíšem :o) Jitulle, rada ťa tu vidím :o) Sofinka je teda šikulka, že chodí okolo gauču a vie zlezať, na behanie má ešte čas :o) Prajem vám obidvom rýchle vyzdravenie:o) Print, Eli je asi cieľavedomá,hm? Vie čo chce a ide si za tým:o) Žeby nám z nej rástla cieľavedomá speváčka:o) Dnes si si kúpila farby a už aj máš prvý obrázok? Šikula!! :o) Sev, dúfam, že sa dnes vyspíte "doružova" a zajtra sa ukážeš zasa plná dobrej nálady :o) Bubí, cooo žeee to ten tvoj manžel dnes robil ?? :o))) No ten je teda jednotka!! Alíku, kedy bude maškarný bál? Simonka si v škole objednala knihu s názvom "masky", tak keď jej dovtedy príde, možno by som ti dala inšpiráciu. Inak najosvedčenejšia jednoduchá a pekná maska je u nás cigánka, alebo "veštica", čo je vlastne rovnaké, ale veštica je cigánka s kocúrom prišitým na pleci a guľou (lopta obalená v alobale) v rukách(robila som jej to v lete do prímestského tábora, raz dva hotové,ale fotku nemám)...alebo strašidlo z plachty-ale to sa ale hodí asi hlavne na halloween. Pre chlapca je super maska aj "ženích", skúsim to sem vložiť... Kopo, na zlatých ručičkách ja výtvory nemám, len odtiaľ zatiaľ čerpám. Kdeže ja a zlaté ručičky, mám sa ešte veľa čo učiť!:o)) A k vašej samote- to by sa mi páčilo, tak v prírode:o) Tam by sa krásne vynímal náš vysnívaný zrubový dom, tu u nás to bude tak trocha ako päsť na oko...a cítite sa tam bezpečne? Pírko, kde si sa stratila? Ako sa máte s Adriankou? A Šplechťule? Veru už som na ňu myslela, že sa neozýva. Luki, skúsim ti poslať niečo k ICQ, čo mám od Vítečka-kvítečka, teda vlastne od Jitulky:o) Čo v škole?Ako bolo? Dúfam, že som to dnes s dĺžkou príspevku neprehnala?... |
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Dobré odpoledne29.11.2004 22:58:15
Šplechťuli jsem tady už dlouho taky neviděla.
Rain, toho Copperfielda ti závidím. Doufám, že se podělíš o zážitky. Bubíšku, to máte, ale šikovnýho taťku. To já bych taky brala, aby manža takhle poklidil. S tou mandarinkovou skvrnou ti nepomůžu - nic nevím. Já se snažím dát vždy čerstvé skvrny hned do pračky anebo na ně hned nalít Persil gel. Ale pokud zapomenu, tak tam ty fleky mám a to natrvalo. Mám prosbu, chtěla bych si nainstalovat ICQ, ale nevim jak. Jsem antitalent na PC a bojím se abych spíš něco nevymazala. A hlavně bych to potřebovala v češtině. Poradíte některá? |
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Dobré odpoledne29.11.2004 22:43:02
Téda, tak jsem zvědavá, jestli si Rainbow teďka hoví na tý Havaji:o))) Už se těším na vyprávění. Jo a Rain, posilovací stroj máme takovou tu klasickou věž se závažím, jdou tam cvičit ruce, nohy a já nevím co a ještě je do boku takový šikmá lavička, na ní se dá cvičit břicho. Ale pozor chyba není v přístroji, manžel na něm cvičí, to jenom já jsem LÍNÁ! Takže asi tak:o)
A copak si Print nakreslila za hezký obrázek? Pochlub se:o) JO a vyšel nějaký Receptář speciál (takový ten časopis od Přemeta Podlahy), který je celý věnovaný perníčkům. I když ty už vlastně Li péct nehodláš:o) Vyrobila si nakonec něco podle svých bohatých představ?:o))))) Taky zdravím JITULLI! Škoda, že si tu vždycky jen na skok:o( Kuba už začal celkem zdárně chodit, už se začíná i vyhýbat různým předmětům a když už na něco šlápne (vyhnout se tomu někdy bohužel nedá - tady se všude něco válí), tak už dokáže vyrovnat a pokračovat dál. Děsně se u toho řehoní, no je zkrátka k sežrání:o) Jo a Cisco, z toho škrábání si nic nedělej, mě Kuba taky strašně rád plácá, když má dlouhý nehty tak mě i tím pádem škrábe a to AUUUU u toho říká on a o to víc se mi směje, syčák jeden:o) Teďka poslouchám události a komentáře, nevím jestli je to tou dnešní návštěvou logopeda či čím, ale nepřipadá vám, že ten komentátor (teď bohužel nevím jak se jmenuje - takový mladý brýlatý, blonďatý) děsně šišlá? Fakt už si nad tím lámu hlavu docela dlouho a nevím jestli to tak připadá jenom mě. JO a žádám o radu všechny zdejší šikulky, nemáte některá nápad na nějaké masky? Dcerunka chce mermomocí jít na maškarní bál, tak nevím co bych jí mohla vyrobit. Za princeznu mi to přijde trapný, to tam bude každá druhá, tak nevím, předložte prosím prosím nějaké nápady:o)) Synáčka asi převlíknu za piráta, to bych mohla zvládnout. Tak na samotě řikáš Kopo? No aspoň se jeleni něco přiučí:o))) A teď mě napadá, že tu už docela dlouho nebyla Šplechťule, nebo se mi to jen zdá? Nějak mi připadá, že jsem ji dlouho "neviděla", ale asi to bude tím, že teď moc nechodím na MSN což? |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Hezký večer |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Re: Dobré odpoledne29.11.2004 19:20:11
Rainbow, tak ať se Coperfield líbí, pak nám budeš vyprávět. A fotku v plavkách nám teda taky musíš dodat!!!!!
Print, fakt vydrž těch 24 hodin, ona ta barva krásně zprůhlední. A jak Ti to šlo, brnkačka, že jo? Mně se ze začátku hodně klepala ruka, než jsem přišla jak na to. Jitulle, ahóój! Stav se častěji! Jak se máte? Už taky prožíváte předvánoční atmosféru? Já jsem z toho prcka dneska hotová a Lenka je teda taky uřvaná, jsem grogy :o(((((. |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pondělíčko pondělí29.11.2004 18:08:56
jitulle čáágoo !!!
fajn, že jsi se na chvilku ukázala :-). U nás novyho nic, Eli taky sama nechodí, max. jeden krůček - vždycky ke mě. TAky měla rýmu, ale už je to celkem fajn. Dneska jsem dokonce sama odsávala - a vzládla jsem to dalo by se říct na jedničku :-))) Včera Eli slítla z krabice (krabice od hračky F.Price) - měli jsme jí u nábytku, když na ní vlezla, tak jí drahouš dal pryč, Eli si jí přisunula zpátky vylezla na ní a spadla. Po cestě se řachla o dveře - a řvala jako tur - už to začíná úrazy budou na denním pořádku :-( Před chvíli vylezla na takovej "bumbrlík" (to co se dává třeba pod nohy) a málem jí to zase ujelo. A děěěěěěěěěěěěěsně furt ječí, jakmile jí něco nejde, někam se nemůže dostat tak ječí - neřve , ale dělá je je je jje - zvyšuje hlas, postupně graduje do neskutenčnech vejšek - už mě z toho jde hlava kolem a o uších ani nemluvim !! Li - dííky za adresy - je jich mnoho a mnoho, takže zatim stačí .:-) Musim se pochlubit - dneska jsem zakoupila barvy a už mám jeden obrázek. Jak se to musí nechat dlouho než se to sloupne??? na barvičkách píšou 24 h - je to tak??? Tenhle dám na střešní okno - až se zdokonalim, tak udělám nějakej móóc pěknej na okno velký :-) Taky nemáme záclony v obýváku, měli jsme je, ale teď jsme je sundali a je to fajn, jsme ve 4 patře , takže nám tam nikdo nevidí, večer zatahujeme závěsy. Ještě se chystám na okno v ložnici, - taky ho možná zbavim záclon , ale nejdřív ho budu muset umýt -. tak zase jdu, El se honí s taťkou, tak to musim omrknout , jestli nedělaj moc velký kraviny ! |
| Ja a zase ja | 8089 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Pondělíčko pondělí29.11.2004 16:15:14
uz musim zase jit,ale mozna se zastavim zitra tak s emejte a ahoj!
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.