| Ja a zase ja | 8089 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Pondělíčko pondělí29.11.2004 16:12:30
Ahojte! Minule jsem se nejak zakecala a sem uz jsem se nedostala. Tak zase jen v rychlosti.Odnesla jsem po mesici fotky na vyvolani z narozenin tak to pak zkusim nejak sem nacpat,budu se muset objednat do knihovny,tady z kavarny to nejde, v knihovne v tom maj spravnej "bordel",tam jde vsechno a nikdo to nekontroluje:-))Jinak furt jeste mala nechodi,jo pochoduje okolo gauce a pod. naucila se konecne slyzt sama z postele nohama napred a ne hlavou. s jidlem zase dela drahoty,ovoce ne,zelninku jo. ted jsem byla par dni doma a tak zase odvykla hlidani,furt neco! navic je pekne nachcipana,ode me. jsem na kole pekne zmokla a ted to mam,nudli u nosu a kasel jako hrom,mam radost!jak se mate vy?
|
| rain | 14358 |
|
|
Re: Re: Re: Pondělíčko pondělí29.11.2004 14:53:50
tak znovu tady, nevím, co jsem zase popletla :o)
|
| rain | 14358 |
|
|
Re: Re: Pondělíčko pondělí29.11.2004 14:52:37
A kdo ještě budete dělat věnečky, target=_blank>tady byla na šikovných rukou inspirace :o)
|
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Re: Re: Pondělíčko pondělí29.11.2004 14:52:04
a kdyz mi ho poskrabe, tak delam auuuu, a to se mu libi jeste vic :(
|
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Re: Pondělíčko pondělí29.11.2004 14:51:03
no ono jediny, co Kuba ukazuje, je muj nos, a to jeste jen proto, ze kdyz mi ho zmackne, delam tu tu tutu ...
|
| rain | 14358 |
|
|
Re: Pondělíčko pondělí29.11.2004 14:49:31
Li, jestli máš ještě něco jiného než včera, pošli mi taky, prosím !
A ukazovat se Michalce taky moc nechtělo, sama nezačala, poř´ád jsem na něco ukazovala sama, někdy jsem jí i ruku vzala a ukazovala na to s její a pak za chvíli to zkusila a teď ji to vyloženě baví. |
| rain | 14358 |
|
|
Re: Re: Dobré odpoledne29.11.2004 14:45:39
Koukám, že než jsem to tady vypotila, už mě někdo zase předběhl :o)
|
| rain | 14358 |
|
|
Re: Dobré odpoledne29.11.2004 14:44:03
Díky za pochvalu výrobků :o))) a Michalky :o) Zatím jsem ale jinak nic nezdobila, to ještě počká a s úklidem taky nepospíchám, protože to by za chvíli stejně nebylo vidět a mohla bych začít nanovo.
Li, tobě musím pochválit to nebe doma, to je pěkné, takhle využít úlovků :o) A jsem ráda, že ti boršč podle mě chutná nejvíc :o)) A zajímalo by mě, co to máš za žehličku ty, když tam naleješ tolik vody... Doma nemáme ani záclony ani závěsy, všechna okna máme střešní, tak by to asi ani moc nešlo a aby mi to tady plápolalo do místnosti, si moc dobře neumím představit. Leda že bych je nějak umělecky naaranžovala a připevnila vedle okna. Zatím jsem neměla ani čas ani chuť nad tím nějak přemýšlet a ani mě to nenutilo, tak třeba časem, ale to zas doufám, že tak dlouho tady bydlet nebudem :o) Labu, co Sisi, je to už lepší? Alíku, co máš doma za posilovací stroj? My si s manželem chceme něco takovýho nadělit dohromady pod stromeček, tak abych věděla, co mě nezaujme a co bych měla jen jako věšák a prolézačku pro děti :o)) A Péťa má taky ten kašel vlhký a rýmu k tomu, možná by nějaký ten alergolog stál za návštěvu... Cis, taky by mě zajímalo, co budeš v Parlamentu dělat? A z těch šrámů si nic nedělej, já když Mišce neostříhám nehty hned, jak jsou malinko delší, tak mám taky obličej samý škrábanec a ona má nos poškrábaný, pod očima a v uších :o) S tím spaním, to ti teda nezávidím, ale taky bych tipla prdíky, já už jednou myslela, že Miška zvládne zažívat v pohodě sama a vysadila jsem kapky, které jsem jí dávala (Sab Simplex), ale ještě to nezvládla a taky se kroutila a plakala ze spaní. Takže jsem je zase začala kapat a přestala mít problémy a nedávám je teprv asi dva měsíce. Bubíšku, kde je fotka s culíčkem? Nějak ji nevidím :o( A svícínek ti klíďo udělám, ta miska stála něco přes 200,- a svíčky jedna 29,-, ostatní mám tak nějak pořád doma, takže to docela šlo. Jestli chceš, tak ti to zaběhnu koupit a vyrobím :o) Nevím ale, jak by to přežilo péči České pošty :o) Sev, mohla bys vyfotit ten závěs? Taky tady mám lýko a šišky a sušené ovoce a kde co a potřebovala bych to nějak smysluplně využít, budu ráda za inspiraci :o) A nápad s vystřihováním přání Ježíškovi je fakt dobrej, Péťa teď vystřihuje moc rád, to by ho určitě nadchlo, že se to dá takhle. I když on klidně bude opisovat písmenka podle mě nebo když mu je budu diktovat, bude to psát na PC :o) Šťávu z mandarinky jsem zatím čistit nepotřebovala, já bych spíš potřebovala čistit skvrny od mrkve a od jablek. Zkusila jsi citrón nebo ocet, Bubu? Na světlé to dám na chvíli do slabého roztoku Sava a na nějaké fleky mi zabíral buď Vanish před praním nebo Kronstar před praním, oboje ve spreji. Print, má Eli dudlíka pořád? Michalka se v noci i vzbudí, když ho ztratí a nemůže najít, děsím se dne, kdy jí ho budu chtít odebrat :o) Péťa ho nikdy ani nechtěl, mám jednu nebo dvě vzácné fotky, kde ho má, byla jsem ráda, že se tak sám rozhodl a spal v pohodě bez něj a nemuseli jsme nic odnaučovat. Alíku, domeček vyráběl jeden známý, co nám dělá i skříně na míru do chodby a kuchyň taky dělal, je dost šikovnej, nakreslila jsem si, co chci, on si s tím vyhrál. Je to z lamina, to je dřevotříska s tím umělým povrchem. Manžel udělala i elekrický vedení na světlo, je to přes nějakej adaptér či co, že je tam jen to napětí jako třeba z baterky, že děti nemůžou dostat ránu. Stromeček taky svítí a v krbu jsou taky nějaký ledky či co, že blikají, jako když hoří oheň. Nábytek jsem něco nakoupila, něco si nechala vyřezat z překližky a lepila, třeba postele, toaletní stolek, garnyže... Podlahy jsem lepila, závěsy a podobně šila. Sedačku a taburet do ložnice jsem vyráběla sama. Ale jak říkám, když vím, co to bylo za práci, už bych se do toho asi podruhý nepustila :o))) Náhradu jsem taky postřehla, ale e-mail jsem nedostala žádný :o( Tak se tady hezky mějte, já jdu taťkovi nachystat všechno potřebné a jdu se chystat na cestu. Mám teda tak trochu špatný svědomí, ale ne tak moc, abych nikam nejela :o) Možná bych se taky měla nějak nafintit, když včera v televizi C. říkal, že někomu splní cestovatelský sen a že jejich štáb už čeká někde na Havaji nebo kde, tak abych byla připravená :o))) Do plavek jsem už docela zhubla, mám je brát s sebou? :o))) |
| Li. | 14175 |
Pondělíčko pondělí29.11.2004 14:40:39
Ahojky, chci udělat heč, heč n avšechny, které nedostaly od Terky e-mail. Mně dorazily hned 2! :oD
Tak dlouho jsem počítala s velkým živým vánočním stromem ozdobeným perníčky, až budeme mít malý umělý stromek se skleněnými baňkami. Nechala jsem se přemluvit a dnes jsme koupili 130cm vysoký (tedy spíše malý) stromek. Stál sice jako několik živých vzrostlých borovic, ale je moc krásný. Od živého k nerozeznání. Stále ale doufám, že až junior povyroste, vrátíme se k tradici velkých živých stromů. Miluju vůni borovic. Cis, z Kuby si nic nedělej. Prvek chodil několik dní za sebou spát až kolem půlnoci. Bylo to pro nás dost únavné, ale naštěstí ho to přešlo. A z jizvy také nezoufej. Alespoň umí Kuba ukazovat. Prvka to zatím ani nenapadlo :o(. Print, došly ti e-maily? Nemám poslat další? :oD A kde je LaBu? Že by se Sisi nelepšila? |
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Re: Kalna rana flamendrova - aneb SOS29.11.2004 14:36:47
Sev, myslis? Mne to moc neprijde, nekrouti se, nic. Ale treba bych mu preventivne mohla davat pred spanim Sab Simplex?
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.