| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Kalna rana flamendrova - aneb SOS29.11.2004 13:42:06
Cisco, to je mi Tě teda moc líto, chuďatko :o(((. A netrápí ho prdíky, bobánka? Já bych to tipla, že ho něco bolí, když má zavřené oči. Noční můry, to by snad neřval hodinu.
Já si k počítači teď přes den nemůžu moc sedat, Léňa okamžitě ječí jak protržená a chce nahoru. Ach jo. Zjistila jsem, že v sobtou a v neděli, když je doma Péťa, tak aspoň něco podělám, chvíli vydrží s ním. Ale dneska furt za mnou a furt řvát, grrrrr! Ve školce jeden prďolka říká mamince: A až přijdeme domů, pustíš mi Pána prstenů? No já nevím, na co se ty děti dneska dívají... Ach jo! :o(( |
| rain | 14358 |
|
|
Dobré odpoledne29.11.2004 13:36:02
Nejdete dneska některá na Copperfielda? Dostali jsme lístky a manžel se nabídl, že mi svůj nechá a pohlídá děti (!!!!!!!!!!! - sám poprvé na odpoledne !!!!!!!!!) , že on to vidět nemusí, tak jedu. Že bych se tam s někým někde předtím srazila :o))) Nejlíp s Lukinou a dala jí ty perníky :o)))
|
| Utopýr | 9323 |
|
|
Kalna rana flamendrova - aneb SOS29.11.2004 12:29:50
Tak ja uz nevim, co s Kubou. Vcera nechtel jit spat ani v osm, ani v devet, drepel s nama v obyvaku do pul jedenacty, v jedenact konecne usnul, ale to jen proto, ze jsem si s nim sla lehnout, a ve dve se vzbudil a do tri zase jecel, oci zavreny, nic nezabiralo. Ja nevim, jestli ma nejaky nocni mury? Reknete mi, ze ho to brzo prejde, beee, beee. ja s nim snad pujdu k doktorce, jestli to neprestane. A ted urcite snazive chrupe v jeslich, aby dohnal proflamovanou noc, a chudicka staricka matka je v praci totalne na odpis, a jeste ke vsemu se PORAD nemuzu zbavit toho kasle :(
A to jsem si vcera chtela udelat nejake WiCo :( Sev, jinak diky za tip, vytisknu a zvetsim v praci na kopirce. Zvonecky jsou moc hezky. Asi je nejak nakombinuju s hvezdickama. A svetla do okna bych taky mohla koupit :) A jeste - Kuba ze me udelal Peyraca, tak vehementne mi ukazoval kde mam nos, ze mi vyryl prstickem krvavy sram pres pul tvare. Nejde to zamaskovat ani makeupem. Jeste ze mi to neudelal pred tim ctvrtecnim pohovorem :) |
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Pondělní ráno29.11.2004 11:04:02
Alíku, abych to uvedla na správnou míru. Bydlíme takřka na samotě, navíc dům není postaven s úrovní silnice, ale základy jsou asi dva metry nad silnicí. Díky tomu, není do bytu moc vidět. Takže skutečně máme jen záclony (nejdelší záclony končí u topení) a žaluzie máme jen v kuchyni a obýváku, ale jedná se o dačasný stav, než vyměníme okna. Pak ani tam žaluzie nebudou. MOžná, že za nějaký rok se situace změní a naproti nám začnou stavět domy. Pak bych asi vybavila okna žaluziemi.
|
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Pondělní ráno29.11.2004 10:20:57
Také přeji dobré ráno. Tak já jsem se bála, že zase budu za blázna, když už v oknech svítím, ale koukám, že naštěstí ne. I když u nás jsme s mamčou široko daleko vyzdobili okna jako první:o)
Rain ten domeček je opravdu krásný a veliký! Tys teda dělala jen to zařízení nebo i vyráběla celý domeček? Z čeho to vůbec je, ten domeček? I věnec je moc hezký. Já na ten svůj letos koupila naopak svíčky nějaké malé, měla jsem strach, že tam budou vypadat blbě, ale nakonec jsou tam hezký. Já zase nestíhala vypálit ty velký, vždycky mi půlky zbývaly. No já se přidávám Print, náhrada byla hezká (jen tak dál:o) ), ale na mě s emailem taky pozapomněla. JO a jak to dělát večer Kopo? Když nemáte závěsy? To máte žaluzie? To já to zase unesu přes den bez záclon, to dovnitř moc vidět není, ale večer když rozsvítíme, tak bysme tu byly jak ve výloze, bez závěsů a žaluzií:oO Jinak se taky hlásím k "nepřiznivcům" pána prstenů, taky to jde nějak mimo mě. A na jeho pochopení tedy opravdu nemám čas, znám daleko více příjemnějších činností, kterými si můžu zkrátit čas:o) Zrovna tak jsem včera docela dost nechápavě koukala na Matrix reloaded, taky asi nepatřím k těm vyvoleným, kteří tento kultovní film dostatečně pochopili. Tu dějovou linku sice chápu, ale vůbec nechápu ty pitominky okolo:o) Proč udělal tohle takhle, a proč když udělal tohle, tak se stalo tohle....(a proč když by udělal něco jinýho, tak by se nestalo to samé:oD) |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Pondělní ráno29.11.2004 8:51:31
teda já než to dodatluju, tak je tady plno :-))
Jitulko - jo ty jsi chtěla ocenit náhradu?? - no tak to samozřejmě oceňuju moc :-))))) - dcerunka je šikovná, myslim, že by se do diskuze zapojila hravě .-)) SEV nebuď smutná - některý lidi jsou holt hnusný, možná to udělaj nějakej opilej a ani o tom neví :-(( bubíšku - skvrny od mandarinek nevim - já vešekrý skvrny potírám vanishem než to dám na praní, a celkem to zabírá. |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Pondělní ráno29.11.2004 8:42:19
ahojky přeju krásné ránko
My už máme tatku v práci :-( , tak jsme si na to zvykly, že je doma, že nám tady chybí. Jenom doufám, že už nebude potřeba nic odsát. SEv - hezký vzpomínky, říkám si jaký jsem řešila "vážný" problémy - dát mimi dudlík a nebo nedát? - ten byl nejdůležitěšjí. Byla jsem z poro zvyklá že je bez dudu a najednou doma, už to nebylo věčně hodné mimi. Ale dudlík pomohl, měla jsem strach aby si na něj nezvykla, neodmítla pak kvůli tomu kojení - no hrůůůůza - pro příště budu chytřejší :-))))) a s klidem dudu dám. Jitulko - já bych určitě tě určitě ocenila, jenže mě jsi žádný mail neposlala, takže takhle :-( rain - jsi vážně moc šikovná !! a Michalka velká kočka, má krásně modrý oči. Li - dáváš moc zajímavý tipy na dárky, kde ty na to chodíš?? :-) |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Re: Dobré ráno29.11.2004 8:36:10
Jitulko, ještě jsem zapomněla, já Terku ocenila i mě to pobavilo, ale nějak jsem si to řekla asi sama pro sebe a sem to nenapsala. Tak ji moc pozdravuj a pochval ji.
pa pa |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Pondělní ráno29.11.2004 8:35:52
Dobré ranko!
Noc dobrá, vstávání ušlo, ale to počasí venku, brrr! Hnusná inverzní mlha a smrad, tfuj! A ještě nám někdo prokopl schránku, je celá promáčknutá dovnitř, nepodařilo se mi ji vyrvat zpátky ven, bude muset taťka. Tak jsem z toho poránu taková smutná, jak jsou lidi tak hnusní... :o(((((( Rainbow, Tobě musím výtvory moc pochválit, zvlášť ten domeček je úplně profi! No a svícen... na to já jsem úchylná :o))). Paráda! S Tvým talentem bys měla něco dělat! ;o) No a Miška nám taky hrozně vyrostla!!! To to letí! Jinak my už jsem všichni zdrávi, aspoň, že tak. Občas ještě někdo dokašle, ale to už je dobrý. LaBu, co Sisi? Snad už se to začíná zlepšovat. Cisco, jestli chceš vědět co jsem konkrétně dělala WiCo (nebo WiCem??? :oD), tak tuto. Ale taťka mi to zvětšoval, tomu já nevládnu. |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Dobré ráno29.11.2004 8:34:53
Rain, ten svícínek je moc hezký. Nechceš mi takový udělat?? :-)) To by bylo drahý, co??
Jitulko v pohodě, já to chápu, snad nám to co nejdřív vyjde. Dneska jsem se krásně vyspala. Krmila jsem asi "jenom" 4x, tak to šlo. Kopo, přes den si lehám s malým už jen vyjímečně. Kde jsou ty časy, kdy jsem si s ním lehala každý den......... Manžílek šel na kontrolu k doktorovi. Já vyluxovala a peču krůtu. Malej je zatím hodnej. Doufám, že dneska bude papat, včera tomu moc nedal. Tak nevím. A to jsem mu včera vyvářela dobrůtku, kuře dušené v mrkvi s bramborem. A on se jen ošklíbl. Ach jo. Už mi dochází nápady co mu pořád vařit. Dětské kaše odmítá úplně, tak musíme měnit i večeře. Jo zkouším se zeptat znovu, když mi nikdo neodpověděl prvně.... Nevíte, čím pustí ze trika šťáva z mandarinky?? Díky moc za odpověď. No nic, musím běžet, Dáda po mně leze, tak se nedá psát. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.