| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Vzpomínky listopadek (29.11.2003)29.11.2004 8:14:51
Alík: Já blbnu zase v noci, teda blbnu, spíš usínám při krmení. Tuhle jsem si usla a asi po hodině se vzbudím a Kubík si klidně spinká v takové obrovské louži mlíka. Jak vyplivnul to prso, tak mi z něj zřejmě stále vytékalo mlíčko...Musela jsem ho hned převlíknout, chudáčka. Dneska k ránu jsem taky usnula a vzbudím se asi po 3/4 hodině, protože slyším nějaké kuckání. Chudák malej ještě bumbal a to mlíčko už mu lezlo snad i ušima:o) Ten taky neví kdy přestat a dokud má přísun, tak pořád pije...
Večernice: Jinak hlásím, že v pondělí budou Zdendovi už 4 týdny. V pátek jsme byli na kontrole u doktorky a považte: mládě váží 5,3 kg. A to většinu jídla hned vyzvrací. Kolik by měl, kdyby mu žaludek fungoval správně, to si neumím ani představit!!! :-D. Cisca: Jinak - vite jak ted manzilek uspal Kubika? Pustil mu operu :) |
| Kopo | 4173 |
|
|
Pondělní ráno29.11.2004 6:45:37
Li, k víkendu, byla jsem bez kompu, protože jsme cestovali.
V sobotu dětičky jely s tatínkem k babičce a dědovi a já do práce (teda v práci komp máme i s netem, kdybych zasedla k netu, tak bych nic udělala). Večer jsem si je všechny vyzvedla u tchánovců a jeli jsme k našim. Dětičky jsme předali mojí a vyrazili na poradu před odjezdem na manželům lyžařský zájezd. Pak jsme ještě stihli návštěvu u kamarádky. Čeká mimčo v únoru, tak jsme probíraly porody, zatímco naše polovičky orali pole a káceli stromy v lese. Jediný, co mě mrzelo, že jsem nestihla kouknout na Pána prstenů. Ale přece nemohu mít všechno. Neděli jsme strávili u našich. Bohužel tam komp není, to by bylo super mít hlídání dětí a ještě sedět u kompu. Jak jsem nakoukla, tak zatímco jsem odpočívala, tak Vy jste zvládly adventní výzdobu. Moji kluci v pátek pověsili na dveře adventní věnec a venku na stromek dali světýlka. Myslím, že já začnu "řádit" až teď v týdnu. Li, strop vypadá moooc pěkně. Co se týká obýváků, momentálně děs běs, ale za rok až dva se chystáme na kompletní předělání. Počínaje podlahou (vyhodíme koberec a dáme plovoucí podlahu nebo korek), přes výměnu nábytku (na tu současnou obývací stěnu a sedací soupravu se nemohu ani podívat) a konče výměnou lustru (taky děs). Obývák začal zařizovat ještě než jsme spolu začali chodit. Vlastně všechno, co tu zařídil přede mnou, jsme předělali. Třeba z ložnice byl úplně nešťastný. Připravil elektriku s tím, že tam bude letiště a skříně. Já jsem si prosadila rozdělení místnosti na šatnu a ložnici. Záclony máme, ale nevedeme závěsy. Všichni naši známí z Vysočiny jsou z toho mimo. Bez záclony by mi okno přišlo asi prázdné, ale závěs považuji za naprostou zbytečnost. Severko, s tím Santou a komínem to bylo dobrý. LaBu, jak je marodovi? Přeji, ať už je Sisi líp a líp. Bubíšku, vyspíš se alespoň přes den? Rain, věneček je nádherný. Domeček Ti musel dát spoustu práce, jsi šikulka. Ložnice nemá chybu. Možná bych Ti ho pochválila ještě víc, ale růžovou barvu nemusím. Snad to pochopíš. A adventní stromek je tady krásný. Jitulko, přejeme Vítkovi prázdný nos. :-) Teď jdu vzbudit drobečky a musíme do školky. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1. Adventní neděle |
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: 1. Adventní neděle |
| rain | 14358 |
|
|
Re: Re: Re: Re: 1. Adventní neděle |
| Utopýr | 9323 |
|
|
odkazy28.11.2004 21:29:35
o odkazech v denickach vim, jen jsem myslela, jestli nechcete ukazat, co presne jste vybraly, at se tim nemusim probirat. Ja vim, jsem prehnane lina :0
|
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Pro Print28.11.2004 20:32:06
bubíšku - my máme tu hadičkovou odsávačku, jeden konec dáš mimi do nosu a na druhej konec si uděláš otvor třeba v kelímku od jogurtu ,a do toho strčíš tu druhou hadičku, no a pak normálka odsáváš. Je to fakt lepší, a hlavně rychlejší. Tolik jako z vysavače jsme ještě nikdy neodsáli. Taky jsem si za začátku říkala, že je to drsný, ale jináč to prostě nejde.
Jenom doufám, že zítra už to nebude potřeba, budeme už doma sami. Li - tady je vidět, že jsem se o žádný barvení na sklo nazjímala :-))) , tak proto ani nevim, že v deníku nějaký adresy už jsou. :-( |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Pro Print28.11.2004 19:52:01
Mám jen dotaz, jak se prosím odsává s vysavačem?? Díky.
My máme jen takovou balonkovou odsávačku. Tak nevím. |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Pěkný večer |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1. Adventní neděle |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.