Krásnou adventní neděli všem.
Byli jsme dnes u tchánovců a byla to moc příjemná návštěva. Uvařili boršč, ze 3 druhů masa, hub a spousty zeleniny. Tak dobrý jako od Rain nebyl, ale i tak jsem si pochutnala :oDD.
Zdenda má pořád zvýšenou teplotu, rýmu. Horečka mu pěkně rozproudila ekzém. Má ho snad všude - na břiše, zádech, nártech i zadečku :o(. Spí ale naštěstí o něco málo líp než Sisi - držíme pěsti, ať se brzy Siska vyzdraví. A jak jsou na tom se zdravím ostatní listopadky a listopadčata? Co Ciscy Kuba, Elík. Lenička?
Alíku, zmutovaná hvězdice je z Jadranu. Takže doporučuji raději moře Rudé :o). Ostatně, je u něho i tepleji :o).
Print, díky za odkaz. Stránky Brýdové znám. Chceš-li další adresy na inspiraci, stačí říct, pošlu ti je. Nebo, že bych je dala ve chvilce volna raději do deníku listopadek? :o)
Severko, Pána prstenů bez znalosti knížek asi těžko pochopíš. Je to totiž celkem složitý děj. V knize se prolíná několik dějových linek, je v ní mnoho odkazů do minulosti, citace spousty elfích, trpasličích apod. pověstí... jak ale říká Karkulínka, nejlepší je začít s četbou Hobita, tvoří jakýsi vysvětlující úvod k celé trilogii.
Já jsem se při četbě první knížky také zpočátku hůř orientovala v záplavě tolika bytostí : hobitů, trpaslíků, elfů, skřetů... Potom mě děj ale chytl a teď mám tyhle knížky moc ráda :o).
Cisco, a copak ti nabízejí v Parlamentu? Chápu, že kromě komisařů a jejich asistentů tam potřebují sekretářky, písařky, uklízečky, údržbáře... Co ale nabízejí takovému odborníku, jako jsi ty? Ve struktuře EU i jejího Parlamentu se nějak nevyznám

.