| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 18607  [Dalších 16927 >>]
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1. Adventní neděle

28.11.2004 18:26:05
Li, betlemek je moc pekny, koukam, ze maji dobreho experta na marketing :) Ale mne to pripomnelo, ze nemam zadny betlemek :(
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1. Adventní neděle

28.11.2004 18:06:32
Adventní čajové kalendáře jste ocenily. Co říkáte na tohle?

Betlém - kolekce dvou ovocných vánočních čajů á 100 g

Tak jako Betlém představuje původní symbol Vánoc, tak i výrobce čaje se snaží navázat na tradici těchto svátků a představuje svým dlouholetým spokojeným zákazníkům novou kolekci vánočních čajů. Tyto exklusivní sypané čajové směsi svým složením a lahodnou chutí přispějí k poklidné a slavnostní atmosféře nejen vánočních svátků, ale i dlouhých zimních večerů. Čajovou směs přelijeme vroucí vodou a necháme vyluhovat. Čaj doporučujeme necedit a ovoce vyjíst lžičkou. Věříme, že i námi nabízená kolekce se stane nezbytnou součástí každé slavnostně prostřené vánoční tabule.

106,70 Kč
Utopýr 9323

Li,

28.11.2004 17:59:25
abys nemyslela - neignoruju te, jen si musim odpoved radne promyslet :))))
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1. Adventní neděle

28.11.2004 17:56:51
Nazdarek, tady je dneska taaaak hnusne. Cely den prsi, a kdyz neprsi, tak aspon poprchava. Rano jsme se vypravili na trh, ale jen na maly, potrebovali jsme koupit zasoby vitaminu :) Pak jsme zajeli do jedne prodejny nabytku, meli nejakou akci, 65-te vyroci, a poslali nam pozvanku, ze kdyz dorazime, muzeme si vybrat darek - a darky nebyly veru spatne, vzala jsem horkovzdusnou kulmu, ma asi sest nastavcu, takze ji dostane mamka pod stromecek, ta jeji stara se ji rozbila. Videli jsme tam mimochodem krasny gaus, oranzovy, moc by se mi libil, ale za cenu skoro 10 tisic Euro, to si radsi usiju oranzove potahy na ten nas stary z Ikei :)

Zdobeni jsem jeste zadne nezacala, adventni venec se svickami nebude, nemela bych ho kam bezpecne umistit.

Dneska jsem vykonala hrdinsky cin, uklidila jsem vyzehlene pradlo (jeste to po mamce) do skrine a komod, tuhle cinnost opravdu nesnasim. Ted nam Kuba usnul na kratke vychazce a chrupe na verande. Uz je mu dobre, akorat ma sem tam ucpany nos, takze odsavame, taky to vubec nema rad. Muj kasel se nelepsi, vcera v noci jsem kolem treti prokaslala snad hodinu, ale ani Kubu ani trejdu to neprobudilo.

Prejeme brzke uzdraveni Sisce. Ja kdyz jsem byla malinka, tak jsem taky mela jednou plnou pusu aftu, a od te doby jsem pry nechtela dudlik, takze na neco to bylo dobre ... Ale mamka rikala, ze me ji bylo strasne lito.

A uz jsem si vzpomnela, co jsem chtela jako ten dalsi darek Kubovi - strasne rad se na sebe diva ve vane do zrcatka, ale to sklenene si mu netroufnu dat, tak se musim porozhlidnout, jesli nemaji nejake to s folii, nebo pripadne nejake vyrobit.
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1. Adventní neděle

28.11.2004 17:52:50
Print, adresy na šablony na WiCo máš v deníčku ode mě už od října! :oD
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Re: 1. Adventní neděle

28.11.2004 17:07:40
předně musim fakt moc politovat Sisku !! ráda bych poslala trošku pozitivní energie ,ale nevim jak na to. :-(
Zdendovi taky posíláme pusinku, doufám, že se mu otrava - ekzém brzo ztratí !!

Eli spí od tří - asi se tam dojdu podívat, nedá mi to, když spí tak dlouho, je mi smutno :-)
Rýma už je lepší, ale na odsávání to ještě bylo. Chůdě malý, ta už jenom když vidí že se jde zapínat vysvač tak brečí, je mi jí líto, ale nedá se nic dělat. Pořád lepší, než kdyby měla zánět středního ucha. Když jsem byla malinká já, tak mi prý ucho píchali často - když už jednou zánět byl tak se to vrací - což se mi potvrdilo - vrátilo se mi to na "starý kolena" - takže už jsem měla zánět středního ucha 3x .Takže se musí odsávání vydržet :-(((

Taky bych byla pro - jak psala CIS , dávat do deníků nějaký motivace na WiCo - vy šikulky a Li - adresy bych taky brala.

tak já se jdu kouknout na tu spící Růženku, už mi to nedá :-)

Alíku - žehlení mě včera bavilo :-)) zvládla jsem celou hromadu , jen tak dál :-))
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: 1. Adventní neděle

28.11.2004 16:47:24
Krásnou adventní neděli všem.
Byli jsme dnes u tchánovců a byla to moc příjemná návštěva. Uvařili boršč, ze 3 druhů masa, hub a spousty zeleniny. Tak dobrý jako od Rain nebyl, ale i tak jsem si pochutnala :oDD.

Zdenda má pořád zvýšenou teplotu, rýmu. Horečka mu pěkně rozproudila ekzém. Má ho snad všude - na břiše, zádech, nártech i zadečku :o(. Spí ale naštěstí o něco málo líp než Sisi - držíme pěsti, ať se brzy Siska vyzdraví. A jak jsou na tom se zdravím ostatní listopadky a listopadčata? Co Ciscy Kuba, Elík. Lenička?

Alíku, zmutovaná hvězdice je z Jadranu. Takže doporučuji raději moře Rudé :o). Ostatně, je u něho i tepleji :o).

Print, díky za odkaz. Stránky Brýdové znám. Chceš-li další adresy na inspiraci, stačí říct, pošlu ti je. Nebo, že bych je dala ve chvilce volna raději do deníku listopadek? :o)

Severko, Pána prstenů bez znalosti knížek asi těžko pochopíš. Je to totiž celkem složitý děj. V knize se prolíná několik dějových linek, je v ní mnoho odkazů do minulosti, citace spousty elfích, trpasličích apod. pověstí... jak ale říká Karkulínka, nejlepší je začít s četbou Hobita, tvoří jakýsi vysvětlující úvod k celé trilogii.
Já jsem se při četbě první knížky také zpočátku hůř orientovala v záplavě tolika bytostí : hobitů, trpaslíků, elfů, skřetů... Potom mě děj ale chytl a teď mám tyhle knížky moc ráda :o).

Cisco, a copak ti nabízejí v Parlamentu? Chápu, že kromě komisařů a jejich asistentů tam potřebují sekretářky, písařky, uklízečky, údržbáře... Co ale nabízejí takovému odborníku, jako jsi ty? Ve struktuře EU i jejího Parlamentu se nějak nevyznám .
Abcded 23276

Re: Re: Re: 1. Adventní neděle

28.11.2004 12:31:54
Teda Labu, to je mi moc líto:o( Už aby bylo Sisce líp, moc jí to všichni přejeme a posíláme pofoukání.

A přidávám se k Print, ještě že tu Severku máme, já totiž dost často zapomínala zapalovat svíčky, vždycky mi ta neděle nějak unikla. Jinak mě naštěstí "renovace" věnce trvala asi pět minut, jen jsem vyměnila ty svíčky a teď už mi tu hezky jedna hoří:o) I ven už jsem vytáhla girlandy a možná že si tu zasloužím opět další prvenství, ale když už jsem to vytáhla z boudy, tak už jsem to tu ozdobila komplet a dokonce v dcerunčiným okně už svítí hvězda. Já sice ještě tyhle svítící věci rozsvěcet v oknech nechtěla, ale dcerunka moc chtěla aspoň tu svoji rozsvítit:o)

Jinak my v obýváku obývací stěnu taky nemáme, máme rádi prostor, takže v obýváku se toho snažíme mít co nejmíň. No i když možná že víc místa než by zabírala obývací stěna nám tu zabírá náš posilovací stroj (na které neposiluju:oD) Ale pro dětičky je k nezaplacení, pořád po něm šplhají a i Kubu ho děsně baví obcházet, tahat za lanka a houpat kladkama:o))) A záclony se u nás taktéž nevyskytují, máme rádi světlo a já nemám ráda zbytečné lapače prachu:o) A včera na návětěvě u babičky jsem si hned ověřila, jak je dobré, že nemám ráda ty ubrusy - Kuba si tam tak dlouho za jeden tahal, až slyším ránu a kouknu na něj a on seděl na zemi, vedle něj se válela váza s kytkou a ten ubrus měl celý přes sebe. A jelikož byl krajkový, tak jsem viděla jak pod ním pomalu začíná natahovat:O) No bylo to roztomilý, jak tam seděl jako hříbeček pod ubrusem:o)))

Žehličku mám nějakou tefalku, ale už je to dýl co jsme ji kupovali, jen mi to Printino nadšení z žehlení připomělo to moje nadšení:o) A hada z Ikei máme taky, ale ne zelenýho, ale nějakýho barevnýho, dcerunka si ho tam vyhlídla k loňským vánocům. A taky chválím Li moc pěkný strop - kdepak se dají ulovit takhle zmutované hvězdice? Já abych věděla kam nemáme jezdit k moři:o)))) abysme pak nepřijeli se třema nohama nebo čtyřma rukama (i když to by bylo někdy praktické)

Jo a Rain, jaký má synáček kašel? Suchý nebo vlhký? My jsme kašlali celou loňskou zimu. K doktorce jsem taky pořád chodila, ale taky nic špatného neslyšela, když ho poslouchala. Nakonec jsme usoudili, že je to asi k té jeho alergii. Teďka baští zyrtec a je zatím (ťuky ťuk) v pohodě. Možná to bylo i k té jeho zvětšené nosní mandli, protože měl pořád i rýmu a zřejmě jak mu to pak stékalo dolů tak se to sanžil neustále vykašlávat. Nehledě na to, že tu mandli měl asi neustále zanícenou, tak i to možná mělo na kašel vliv.

Jinak návštěvy jsme u babiček včera zdárně zvládli, jsem ráda že to máme za sebou, nemám ráda hlavně to cestování. Ale zase jsme si alespoň přivezli čerstvé mléko přímo od krav - mňááááám já už ho tak dlouho nepila. Dneska do rána se tam hezky na povrchu usadila ta smetánka (žádná homogenizace...), to jsem si dala:o) Jen doufám, že se po tom nepo...:o))))
Karkulinka 15733

Re: Re: Re: 1. Adventní neděle

28.11.2004 12:16:04
Labu, chudášek Sisi, moc držím palečky, to musí hrozně bolet:-(((

Sev, a co takhle si přečíst knihy:-) To bys ten příběh pochopila:-) Je sice fakt, že trilogoie Pán prstenů je trochu těžší, trvalo mi dva roky, než jsem tomu přišla na chuť, ale kam se na to hrabe Silmarilion:-) ( ten jsem louskala čtyři roky )Pro začátek je úplně nejlepší Hobit, Cesta tam a zase zpátky:-) A teprve potom se vrhnotu na trilogii:-)

Já čekám na bráchu a jedeme k našim, vyzvednout si malou, naši nás včera přemluvily, že si jí ještě nechají, a že máme odpočívat:-) Dneska jsem vstávala v jedenáct, lahoda:-)
LaBu 19306

Re: Re: 1. Adventní neděle

28.11.2004 11:53:19
ahojte v nedeľu,
hlásim sa vám narýchlo, dúfam, že všetci sa máte fajn.
Ja si tak trocha opakujem obdobie, keď bola Siska novorodeniatko, len spím a starám sa o ňu, robím všetko preto, aby len neplakala. Noc na včera preplakala, zaspala o polnoci, o pol jednej bola hore, zaspala o tretej, o pol šiestej bola hore....:o( Včera sme boli na pohotovosti, pýtala som si NALIEHAVO antibiotiká (ja, čo som zásadne proti nim:o(. Vraj je to ale vírusového pôvodu, tak tu by nezabrali, tak nič....navrhli nám injekciu B12 a ďalšie lieky (ďalší vitamín B a dithiaden), takže dnešná noc už bola lepšia. Začína jej to praskať a krvácať....trochu dosť depresívny, tento môj príspevok,ach jo :o((
Bohužiaľ som nové príspevky preletela len narýchlo, ale zachytila som, že Severka (?) má opar? Sev, aúúú, opatrne:o(

Ale fakt, dnes je prvá adventná nedeľa a to je vlastne super, vianoce sa nám blížia, už ste zapálili prvú sviečku? :o) /ja nemám ani veniec ešte, priority sú teraz inde.../ neva, všetko dobehneme :o)
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 18607  [Dalších 16927 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.