| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: 1. Adventní neděle |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
1. Adventní neděle |
|
|
Vzpomínky listopadek (28.11.2003)28.11.2004 9:41:29
Print: Malá je tak neuvěřitelně hodná - přes den, se napije a spinká, večer po koupání je to sice horší, ale dneska mě nechala v noci mezi krmením i vyspat. Doufám, že jí to vydrží. :)))))))))
Jitulle: Severko tě brzo doženu v těch neuvěřitelnejch skutcích,dneska jsme chtěla v obchodě platit klíčema a ještě jsem na tu pokladní blbě čuměla než mi to řekla,by mi to normálně nedošlo! jsem magor:-))) Severka: Lenička má dneska taky den, 2x 2 hodiny mi tady prořvala, jsem na mrtvici. Jinak většinou pláče tak 5-10 minut po skončení kojení. Ale na prdíky mi to nepřijde, tak nevím. Nejraději by byla furt přisosnutá u prsu a taky by se pořád jen chovala. Sotva ji položím, už ječí. Nic nestíhám. Navíc se teď začala přisávat takovou šílenou silou, že mám pocit, že mi někdy ten prs urve, jak je náruživá :o))). |
| Vítek a Tereza |
| • |
za nasi mamu27.11.2004 22:58:17
Mamka vsechny zdravi a pisu,aby nemela Acko,poslala jsem vam mejliky pro zasmani.
Mama ubrusy miluje,ale jenom na jidelnaku,je s tim protivna,protoze huci,ze jsme porad jak u tri prasat,ale ubrus nesunda,protoze mame starej stul po babce. ja jdu zas koukat na Prsten,mamca se ozve zitra,Vitas spi. tereza |
| Utopýr | 9323 |
|
|
hlasim se, hlasim27.11.2004 21:37:56
Omlouvam vsechna svoje acka, doufam, ze me nejak neztrestate :)
Takze vcerejsi poletovani po doktorech bylo silne unavne, ani nebudu popisovat kde vsude jsem byla, ale vecer jsem toho mela tak dost, ze jsem zapadla do vany a pak do postele a chrupkala co Kuba dovolil. Kuba se mimochodem zase zacal v noci budit, predevsirem v pul pate, vcera v pul druhe, proste zacne rvat, ma zavrene oci a nemuzu s nim nic udelat, ani ukojit nejde, hned jak se odpoji, zacne zase rvat. Nekdo s nim musi vyjit z loznice, pak se uklidni a je samy usmev, ale sotva se ocitne znova v loznice, zacne jecet. Vcera se mi ho nejak podarilo uspat na sobe, ale pak jsem se zase nemohla pohnout, a do toho mam porad strasny zachvaty kasle, takovy to vyplivovani plic, tuberacek. Jednim z testu vcera byla kapacita plic, takze jsem tam sipela do trubicky, vysledky musely byt veeelmi zajimave. Doma ted probiha debata jestli praci v Parlamentu vzit nebo ne, verdikt bude asi kladny, s Kubou kdyztak zustane doma trejda, a po zkusebni lhute 3 mesicu bych mela mit moznost flexibilni pracovni doby i zkraceneho uvazku. Z tech prvnich tri mesicu nejsem teda moc stastna, ale na druhou stranu, budu mit ted vetsi prijem, nez jsme meli s trejdou dohromady, i kdyz jsem delala na plny uvazek. Co se tyce vanocniho tvoreni, nejak nestiham, mame maly stromecek v kvetinaci, na ten jsem uz predloni vyrobila barevny papirovy retez, letos asi pridelam par kolecek (stromek roste) taky jsem vyrobila par papirovych hvezdicek. Misto sklenenych ozbod jsem dneska v bazaru koupila par malych drevenych andilku, pet ozdobicek ze Euro, coz mi neprislo tak spatne. Pozlatko (postribreni) asi letos davat nebudu, mam pocit, ze by mi to Kuba ujidal. Jinak vyzdobu nemam kam dat, taky nemame zadnou stenu, vlastne ani zadne poradne skrine, na ktere bych mohla dat vazy, tak akorat mozna premluvim trejdu, aby nam v obyvaku pridelal par policek, pak bych mela prostor. A jestli mi vyjde cas, namalovala bych par WiCo hvezdicek, pripadne dalsi motivy. Nechcete pridelat na Listopadkach verejne vanocni album s predlohama? Dneska jsme Kubovi koupili panenku, ma mrkaci oci, chteli jsme ji teda k Vanocum, ale kdyz jsme mu davali vybrat, kterou chce, tak tuhle bafnul a nechtel se ji pustit, takze jsme mu ji vybalili, a mame po darku. Ale rikam si, ze uz mu dalsi hracky kupovat nebudu, mame ten vodni mlynek, a k tomu bych mozna dokoupila nejakou detskou penu, ze bych mu sem tam delala bublinky. A jeste me napadlo neco, ale to jsem prave zapomnela. Snad si vzpomenu :) PS: jeste me napada, ze jste chtely vedet, cim bylo napsano KUBA na dortu. Maji tady takove tubicky (jako WiCo :) a v tom je nejaka cukrova napln a da se tim psat. Dort jsem natocila tak, aby Kuba placal do toho nepopsaneho, kdyby to nahodou bylo otravene :) |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Pěkný večer27.11.2004 21:28:16
Asi všechny koukáte na Pána prstenů, co??
Já uspala malého, mám tady bráchu, tak mi chviličku pohlídal, doběhla jsem nakoupit, vařila, uf. Malej měl po včerejšku tedy den D. Asi to má na střídačku, tak třeba to zítra bude dobrý. Před chvílí jsem naházela do alba nové fotky, tak můžete juknout. Na jedné má Davídek culíček. No když měl být ta holčička, tak jsme si zkusili, jak by mu to slušelo. Mějte se pěkně a hezky se vyspinkejte. Dobrou |
| Li. | 14175 |
Pro severku :o)27.11.2004 19:37:52
Tak např. takhle vypadají správné" hvězdice:
Takhle vypadá zmutovaná hvězdice: A takhle vypadá kousíček našeho stropu: |
|
|
Podvečerně27.11.2004 19:01:31
Ahojky! Tak u nás po o přestalo pršet, tak jsme odpoledne vyrazili na procházku. Zplenila jsem nepíchavé křoví :o)) a bylo fajn, 6°C. Dopoledne jsem nazdobila okna a připravila ještě něco na zítra, teď večer u telky zplichtím věnec, už se těším, děsně mě to baví.
Teda Li, to musíte mít krásný strop, že nám ho vyfotíš... A kolik ramen má klasická hvězdice??? My teda v obýváku taky nemáme klasiku nábytek, protože manža má půlku obýváku kancelář, tak má stůl i všechny skříňy ve stejném designu. Zvláštností našeho bytu je, že nemáme záclony. Jak jsem na to zvyklá, přijde mi to normálka, ale když jsme třeba 14 dní u našich a vrátíme se, tak mi to tady přijde hodně prázdné. Minulý rok jsme (teda spíš já) dělali pokojíček, letos se dvěma dětma teda fakt nic, ale příští rok plánuju nějaké vylepšení včetně malování, tak jsem zvědavá, jestli bude chuť. Jak tady tuhle proběhl ten čajový adventní kalendář, tak já viděla v letáku (myslím z Tesca) adventní kalendář - slivovici. Na láhvi byla měrka na 24 dní. Každý den jeden panáček... :o)))) My si s taťkou kupovali ty čokoládové kalendáře, než jsme měli děti, teď už se toho taťka (móóóc nerad) vzdal. Péťa stejně donese jeden ze školky, jeden už tady má od babičky, možná pošle i druhá babička, takže bude zase přečokoládováno :o(((. |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobotěnka27.11.2004 15:46:14
tak jsme zpátky od našich,pršelo ale nám to nevadilo, Eli byla pod slídou a já jsem si vykračovala v nový bundě a bylo mi v ní jako v posteli :-)))) (skoro :-) )
rain - žehličku máme - TEFAL Aquaspeed 130, stála tušim bez 10,- 1700,-.Je zelená, dá se do ní nalít 300ml vody. Což je taky dobrý, jak psala Li - docela mě štvalo u tý mojí pořád chodit dolívat vodu. Má takovej velkej otvor , takže voda se dá nalívat rovnou z kohoutku. Což je taky fajn. Li to máte supr, že rodiče pohlídaji, naši když je potřeba tak taky pohlídaj, zatim jsem toho teda využila jenom jednou. Ale jenom ten pocit, že když by bylo potřeba tak tu jsou, je fajn. No nic, jdu trošku poklidit než se El vzbudí. |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Re: Sobotěnka27.11.2004 15:33:31
Ahoj holky, jsme doma. U našich bylo krásně, zařizují si byteček celkem pohodlně. Také nám slíbili, že příští víkend pohlídají prvka :oD. No, na noc si ho asi vezmeme, aby toho na něj (a hlavně na rodiče) nebylo anjednou moc, ale i tak se už moc a moc těším :o). Mám slíbený oběd v "naší" hospůdce, návštěvu 3D kina, nějakou tu galerii... Tak doufám, že se rychle uzdravím a volný víkend nepromarodím doma :o).
Jinak hlásím, že doma také žádnou klasickou stěnu nemáme. Byt je zařízený dost netradičně. Například na stropě v obývacím pokoji máme "hvězdnou oblohu" = nalepené mořské hvězdice (máme dokonce raritu -7ramennou hvězdici :oDD).Partner se totiž rád potápí a tohle jsou jeho úlovky. NO, náš příští byt možná zařídím už trošku klasičtěji :). Karkulí, ty takhle gruntuješ, kdyř nejsi o.k.? Zvolni raději trochu :o). Rain, na tvůj adventní kalendář jsem už vážně hrozně zvědavá. Škoda, že nejsem šikovnější. Print, to jsi šťastná žena, když ti na příjemné žehlení stačí nová žehlička. Také mám novou (stará mi upadla a náraz nevydržela), ale stejně žehlení nesnáším. Ještě, že ta nová má asi 2litrový zásobník na vodu, takže ji nemusím každou chvilku dolévat, tak jako u staré. Bubíšku, už jsem si říkala, co s tebou je, dlouho jsi tu nebyla :o). Kopo, proč jsi o víkendu bez PC? Výletujete? Severko, já se letos na okna vykašlala. Já totiž ten déšť nějak vytušila předem :oDDD. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.