| Li. | 14175 |
večerní hlásání26.11.2004 20:27:17
Ahoj Print,
máš moc krásnou ikonku. Kam ty na tyhle krásné obrázky chodíš? WiCo jsou obrázky namalované speciálními barvami na slídu. Dají se nalepit na okno a zase lehce sloupnout. Takže neboj, nebudeš je mít na okně do konce života :o). Jinak máš pravdu, co asi dělá Jana bez netu? Jak jsem teď zavřená doma, tak vám tu zamořuju diskuzi přemírou příspěvků. Co bych dělala bez netu, to vážně nevím... Ačkoliv Zdenda vypadal, že je už zase o.k., změřila jsem mu pro jistotu teplotu. Hm, už má zase přes 38st., takže zítřejší plavání rušíme :o(. Alíku, vzpomínám si, jaké to bylo, když jsem byla malá (holt sloní paměť :oD). Dárky jsem hledala, protože jsem byla děsivě zvědavá, ale potom jsem následně pod stromečkem byla zklamaná, že nebylo žádné překvapení. LaBu, moc hezké ozdůbky. Tak že bych to vážně už konečně také zkusila? :oD A kde je Karkulínka? Ani si nemůžu s ní podrbat o těch našich útěcích z domova :o). |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Adventní kalendář26.11.2004 20:17:34
ahojky
tak doháním absenci (jsem ostuda). Za chvíli mě čeká žehlení, tak to budu muset vzít hopem. Eli - je relativně fajn - nemá teploty, což je hlavní, ale má hodně plnej nos, takže odsáváme 3x denně. Když neodsajeme dýchá pusou, tečou jí sliny a nemůže ani jíst , jak se jí špatně dýchá. Odsáváme vysavačem - a fakt si to nemůžu vynachválit , účinný a hlavně rychlý ! (ještě že má tenhle týden dovolenou, sama bych to všechno asi nevzládla, držet tělo, hlavu a hadičku v nose - i když jak řekl drahouš musela bych :-) ) LaBu - člověk by neřekl, jak moc velkou škodu dokáže udělat jeden opar:-(( , tak doufám, že už zítra snad bude líp. Koukám, jak se rozjíždí výdoby apod.. jste všechny děsně šikovný, já jsem si nechala udělat na stůl takovej věnec se svíčkama od známý, vyjde to asi na těch 40 ,50 ,- - nechá mi to jenom za částky co bude muset nakoupit . Ale není vylouženo že to letos neomrknu a příští rok budu taky kreativní a šikovná :-). Letos jsem možná uvažovala nad tim WiCo . Jak to jde potom smýt s oken?? vůbec si to nedovedu představit. Není divu, když jsem ještě donedávna nevěděla co je WiCo :-) Li - je fajn, že je Zdendovi líp, říkáš že hraje s taťkou fotbal jo?? :-))) - to musí být pěkná podívaná. Doufám, že i Tobě už je líp. Mě se zatim nic nechytlo, ale nejásám :-)) Alíku s těma dárkama máš pravdu, dcerunka už je určitě chytrej Colombo a přišla by na to. Pamatuju si, jak jsme se ségrou když jsme byly malý chodily hledat dárky - ale nebylo to ono, protože jsem věděla co dostanu a protože jsem zkazila našim překvápko, takže jsme pak už moc nepátraly. Jináč se hlásim do klubu (jestli vůbec nějakej je) těch co ještě nemaj žádnej dárek . Kromě El, tý jsme dneska koupili dvě knížky, takže máme takovou panenku, tu hrací zvukovou hračku, aktivní chodítko a ty knížky. No jsem zvědavá jestli tim budem končit. Tak se jdu vrhnout na žehličku. Teď jsem si vzpomněla na Janu, co asi tak dělá po večerech bez netu?? :-)) Jo LI - ještě jednou dík :-)) |
| LaBu | 19306 |
|
|
Škoricové ozdoby.26.11.2004 19:28:15
zatiaľ toto, ideme sa kúpať:o)
usušené, neozdobené: ![]() ozdobené temperkami: ![]() |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Adventní kalendář26.11.2004 17:22:34
To je fajn, že si Zdenda tatínka užíva:o) a opačne, tatínek Zdendu:o)
Nemaj strach z tých ozdôb,je to fakt ľahulinké....ak máš taký istý recept ako my-len jablká a škorica (+perníkové korenie), tam nie je čo pokaziť:o) |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Adventní kalendář26.11.2004 17:20:12
Li, musím rýchlo napraviť omyl, nerada by som sa chválila cudzím perím:o)
Fotka je zo zlatých ručičiek, môj je ešte len vo fáze prípravy... Večer mi s tým PC príde kamarát niečo urobiť a keďže má manžel dnes vo firme oslavu narodenín, čakám ho až tak okolo polnoci, čas by som mala, hrať sa s fotkami, ale obávam sa, že mobil mi tu nenechá, tak to zasa budem musieť nechať na zajtra? Uvidíme. :o) |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Adventní kalendář26.11.2004 17:15:58
Ahoj Labu,
kalendář máš moc prima. Líbí se mi :o). A fotku skořicového cukroví už máš? Já nějak pořád nemám odvahu se do něho pustit :o(. Jinak hlásím, že Zdendovi je už dobře, zrovna s tátou hraje fotbal. Kope do míče a hlasitě se tomu řechtá :oD. Takže zítra pošupajdí na plavání... Je fajn, že s ním do vody chodí partner, já bych si to ve svém stavu moc netroufla. A co vy ostatní? Jak jsi Cisco dopadla u doktorů? Nepřekvapili tě nějakými dotazy? :oDDD |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Adventní kalendář26.11.2004 17:11:37
Ešte jeden pokus o teplo rodinného krbu:o)
![]() |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Adventní kalendář26.11.2004 17:10:14
hmmm, už nám to tu krásne vianočne žije:o)
Tak tiež niečo pridám, nech nám z toho do domov dýchne teplo rodinného krbu:o) Ten adventný kalendár som, Li, hneď vyhodnotila ako ideálny pre mňa:o)) Vytipovala som si ho aj na zlatých ručičkách, je tam veľa skvelých nápadov a inšpirácií... ![]() Inak Lukino, dobrý proroku :o)) prišlo na tvoje optimistické slová, myslím, že nám nastal zvrat k lepšiemu :o) Sisi prespala tri hodiny v kuse, konečne si trocha oddýchla, to už tu nebolo celý týždeň ani v noci...po zobudení zjedla celý malý pohárik zeleniny-tiež prvý raz v tomto týždni:o) a už sa chvíľkami prehrá aj sama a nemusím ju stále nosiť v náručí...a hlavne, zasa sa usmieva a "provokuje" ma, aby sme sa jašili- huráá:o) Print, to je dobre, že hneď chodievate umývať ručičky:o)...po mojej tohtotýždňovej skúsenosti budeme umývať, keď sa na opar len pozriem, ja alebo Sisi, nie len keď sa ho dotkne ;o) Kopo, vidím, že máš doma usilovného pomocníka pri varení:o) Nie vždy sa mu to vydarí, ale snahu evidentne mááá :o) A manžel na mňa pôsobí ako pohoďák, no lepšie, než keby nervačil, nie... :oP Rainbow, ďakujem za vysvetlenie k tav.pistoli :o) A ten domček pre barbie nemáš odfotený?? Rada by som ho videla. A aký kalendár to bude tento rok u vás? ....a máte už nakúpené drobnosti do adventných kalendárov? Mne ešte chýba tak 8-9 kúskov pre Simču aj pre manžela...malej ľahko dokúpim sladkosti a drobnosti v papiernictve, s manželom je to horšie, vykúpila som čajovňu, darčekový obchod (sviečky,aroma bylinky), vyrobila som mu jednu ozdobu na stromček s fotkami našich slečien a som v koncoch...asi dôjde tiež klasika na sladkosti. Li, to sú mi ale kombinácie- zomierať a pritom sa pustiť do veľkého upratovania!! :o)) Šetri sa troška, keď si maród :o) A Zdenda je šikulko, že robí tú vianočnú výzdobu, vidíš, vidíš, ešte má len rok a už si presadzuje svoj vlastný vkus ;o)) |
| Li. | 14175 |
Adventní kalendář26.11.2004 14:25:12
Návod na adventní kalendář proméně šikovné listopadky:
![]() Nebo raději tenhle? ![]() |
| Li. | 14175 |
Svícen26.11.2004 14:21:32
Poslední dobou frčí solné lampy. Co ale říkáte na svícen z cukru? :o)
![]() Potřebujete: Alespoň jednu krabici kostkového cukru (ale čím víc, tím lépe) Trochu moučkového cukru Svíčku Vodu Nejdříve si připravte "maltičku" - té spotřebujete opravdu hodně. Uděláte ji z moučkového cukru a trochy vody. A začínáme stavět - na pevnou podložku (tácek, tvrdý papír) "maltičkou" připevníme první řadu cihel - kostek cukru. Dejte si záležet, protože na těchto základech bude stát celá stavba. A pak pokračujte druhou, třetí a dalšími řadami - vždy tvořenými překrývajícími se cihlami pevně spojenými pomocí "maltičky". Nakonec nesmíte zapomenout na cimbuří. A hlavně na svíčku. Šikovně ji umístěte dovnitř vaší věže (můžete to udělat i před stavbou) a budete překvapeni pohádkovými světelnými efekty. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.