| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Večerní report26.11.2004 9:08:54
Severko, mojou tav. pištolou keď niečo prilepím, veľmi jednoducho sa to potom oddelí vec-lepidlo-vec, skôr s tým treba narábať opatrne, aby to držalo v kope....je to, prosím ťa, normálka, ale som si "pořídila" bohužiaľ asi šmejdík?Poradila by si mi?
|
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Večerní report26.11.2004 9:02:21
no a Zdenečkovi a ostatným maródom-maminám tiež prajeme skoré uzdravenie
- rozhodla som sa, že ideme na chvíľku von...horúčky zatiaľ klesli a plačká možno aj preto, že sme tu už v podstate od utorka zatvorené...snáď jej tým nepoškodím...je tam dnes pekne slnečno,aj keď zimaaa:o)![]() |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Tavná pistole26.11.2004 8:56:42
Luki, tavná pistole vypadá třeba takto:
.Strkají se tam takové plastové tyčinky, které se vevnitř rozehřejí a na potřebné místo si vytlačíš roztavenou hmotu (vypadá jako průhledné lepidlo). Rychle tvrdne, takže stačí chvíli přidržet např. ozdobu a už drží. Ceny já nevím, možná kolem 200,-. Rainbow bude mít přehled ;o). |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Večerní report26.11.2004 8:49:18
...jo, a Eli, tá už bude dnes snáď tiež zdravučká:o
|
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Večerní report26.11.2004 8:46:50
Luki, zvládneš, neboj:o) Budeme držať palce!
Zlepšovať by sa nám to veru malo, tiež si myslím, ale veru nezlepšuje, skôr sa mi zdá, že naopak, zvyšok noci skoro celý preplakala,ach jo.Preto som práve volala MUDr., o dvanástej sa máme prísť ukázať... Ale fajn, že u Severky je to už dobré, to som rada. A ďalší malý maród Kubík C je snáď tiež už ok. |
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Večerní report26.11.2004 8:35:54
Dneska jsme vstávali už v půl osmý. Ale naštěstí po dlouhé době v noci pěkně spinkala. Kojila jsem jí jen 2x.
Labu, Sisce přeji ať se brzy uzdraví. Chudinka. Musí jí to hodně trápit. Už by se to, ale mělo zlepšovat, ne? Do školy jdu zítra. Máme Státní správu a samosprávu. Zkoušky ještě nevím kdy jsou, asi někdy v lednu. Snad se to zítra dozvím. Ale nevím nevím jak to zvládnu. Zatím si jen z ekonomie zpracovávám zkušební otázky. |
|
|
Sluníčko se hrabe ven, tak zas bude príma den! |
|
|
Vzpomínky listopadek (26.11.2003)26.11.2004 8:09:55
Print: tak tady sedim, a přemýšlim co je dneska asi za den :))).
Alík: Jo a Severko ten náš Kubíček by byl tedy vhodný ženich pro tu tvoji berušku, má taky krásně hustý černý vlásky, takže by se k sobě hodili. Tedy pokud by jí nevadilo, že má takhle chlupatý i zádíčka, ramínka a prdýlku:o))) Jitulle: holky tak mimčo dostalo dneska antibiotika,má pěknej chrapůtek a kašílek,včera se 2x pozvracela...ach jo! je mi jí líto.... Severka: Alíku, nemysli si, že ta moje prdelka není chlupatá jinde než na hlavě. Háro jako blázen a černé chlupy tam kde Kubík :oDDDDDD. Zajímavé je, že prcek byl taky po narození černý a chlupatý, i když neměl zdaleka tolik vlasů, co Lenča. A teď je z něj špinavý blonďák, a chlupy mu zůstaly všude (i když taky vybledly). Tak doufám, že princeznu chlupy časem opustí :oDDDDDD. Severka: Print, já taky nejen nevím, co je za den, ale to co se mi stalo dneska se fakt nedá už komentovat. Fakt mi porodem změkl mozek :oDDD. Ráno jsem v pohodě odvedla prcka do školky a pak jsem nakrmila malou a zalezla k ní do postele. Vzbudila jsem se v půl desáté a uvědomila si, že jsme zaspali. První, co mi letělo hlavou, že musím zavolat do školky. Pak hned to, že prcek bude smutný, protože měli mít ve školce dneska divadýlko. Během těch myšlenek jsem letěla do pokojíčku a tam prázdná postel, vytažené žaluzie... tak jsem začala přemýšlet, že bych ho snad do školky odvedla??? Pro jistotu jsem zkontrolovala, jestli opravdu doma nemá bundu a boty. To je se mnou síla, co? Já si vůbec nepamatuju, že bych ho odvedla do školky. Se picnu! :oDDDDDDD A přitom noc byla docela klidná, vyspaná jsem byla taky, tak já nevím, co blbnu. |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Večerní report26.11.2004 2:02:27
áhojky
tak som rozrobila to WinCo, práve som dorobila šiesty obrázok-len obrysy. Ešte dva dorobíme niekedy príležitostne. Večer sme so Simonkou farbili škoricové ozdoby temperami (tie naše nebudú teda veľmi jedlé :oD). Snehuliak la LaBu už je vyfešákovaný tiež.:o) Ešte predtým sme na jej okno dolepili posledné "krásne" listy, ktoré sme lisovali v knihách ood .... dávno:o) ...to sme mali trocha časový sklz...:o) Odhalili sme (asi) problém v komunikácii mobil-PC, zajtra večer príde odborník a dá to snáď do poriadku, tak foto potom... (aj tortu teda prihodím, Rain,ale neviem, neviem, tvojej sa nevyrovná...:o) Siska bola hore už cca 15 krát, ale zdá sa mi, že táto noc je aj tak lepšia než včerajšia, nebudí sa už s takým srdcervúcim krikom... Inak, poviem vám, je to hrozné, vidieť takého drobčeka,ako trpí...normálne má v tvári taký výraz "utrpenia", že: "bolí to, mama" ach jo. Rozveselí sa vždy tak na hodinku dve,keď jej to vynatieram vodičkou(ten kríík pri tom) a stŕpne jej to, to sa aj usmieva. Ale potom zasa tie smutné očká... Skrátka buďme radi, že inak máme krásne zdravé detičky...verím, že zajtra jej to začne ustupovať:o) Ale celkovo nám tu maródov pribúda, tak sa všetky opatrujte a oddychujte,koľko sa dá... Aby som nezabudla: Cisco, gratulujem k úspešnému pohovoru! A Karkulinke ešte raz gratulácia, teraz, keď už viem, kto je druhá oslávenkyňa :o) Luki, ako to máš vlastne teraz so školou? Učíš sa už? Chodievaš na prednášky alebo tak? A kedy ťa čakajú skúšky? Bubí, kde to vázne? Tebe som už dávno chcela pochváliť ikonku s Davídkom, je to milé ako tam vykúka:o) ...tak sme hodinku plakali, teraz som sa len vrátila tu upratať a odklepnúť príspevok...dobrú noc a dobré ránko:o) |
| Karkulinka | 15733 |
|
|
Re: Re: Re: Večerní report26.11.2004 0:19:31
Ahojík
Li, Paralen, čajík s citrónem a snažit se co nejvíc odpočívat! Mno, já už nemůžu ani polykat... sice zub už tolik nebolí, ale zato mě bolí celá pravá dáseň zevnitř + krk:-( Sev, to je dob¨ře, že vám topí, už jsem ti chtěla nabídnout přímotop:-) Sama vím jaké to je, po povodních nám nešel do prosince plynový kotel, bylo to prostě žůžo, celej barák to odnesl všema možnejma nemocema. Lukino, to se mi taky občas stává, že se jdu podívat na malou, a nakonec ji najdu podivně stočenou v rohu postýlky:-) Takže všem dobrou noc, já jdu ještě poklidit kuchyň (doteď jsem se flákala na gauči:-) ) a chrnět, páááá |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.