| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1750] Názory 17511760 z 18607  [Dalších 16847 >>]
Abcded 23276

Re: Re: děkuju

25.11.2004 14:59:51
P.S. A teď mě tak napadá, že ta růže vypadá jak z plakátu ČSSD:oO To by se mohla Ká ještě urazit:o))) To zkrátka zcela určitě ani náhodou není růže od ČSSD, to je prostě jenom růže:o)))
Abcded 23276

Re: děkuju

25.11.2004 14:54:13
A mimochodem ta básnička byla moc hezká:o) A já taky přeju všechno nejlepší k svátku druhé Kačence

Připojuju se k Labu, i já si myslím, že to je od 38,5 stupňů u malých dětí. Tak ať se brzy uzdravíte a vůbec všichni marodi co tu jsou. I Siska, která má chudinka takové bolení:o(

Jinak lituju, že jsem včera musela odjet do Makra, když tu byla taková zajímavá diskuze, ale ona to vlastně stejně všechno řekla Li:o) Tedy já to samé chtěla říci svými příspěvky, ale neumím to tak hezky napsat, jako Li.

Jo a LI, já jsem adventní věnec vyřešila jednoduše. Koupila jsem si umělou dlouhou girlandu (já vím umělá, ale vypadá moc hezky a věrohodně), omotala jsem jí kolem toho kolečka na věnce a mám věnec jedna báseň a to nadlouho. Ozdobila jsem ho čtyřmi (taktéž umělými) květy vánoční růže, dala tam čtyři červené svíčky a pak už jen decentně nějaké hříbečky a čtyři mašličky. Je sice hodně jednoduchý, ale v jednoduchosti je síla ne?:o)) Možná že ho někdy zase předělám na nějaký jiný, ale teď nějak nemám čas a náladu, tak ho vždycky jenom vyndám z boudy, vyměním svíčky a je to. V sobotu ho musím teda vyndat a jestli chcete tak vám ho vyblejsknu.

Jinak samozřejmě Jitulko s tím manželem to měl být samozřejmě jen vtip:o) Já mu za všechno zase nenadávám....:o) A samozřejmě že vtip byl i o tom dítěti samotném v Praze....mě to jentak napadlo, že se to všechno zrovna tak sešlo, tak jsem se ptala, s kým že vlastně to dítě má (jestli třeba není otcem nějaký Sámer či tak..:oD)
rain 14358

Re: Čtvrteční pel-mel

25.11.2004 14:46:35
Oběma Kačkám přeju všechno nejlepší a posílám kytku :o)

Já tady teda nebudu rozviřovat, jak jsem se dorůžova vyhajala :o))) ještě byste mě za to ukamenovaly...

Li, taky jsem chdila do výtvarky, tady ale na talentu trvali, aspoň časem :o) Je fakt, že většina mých "spolužáků", kteří tam se mnou chodili na základce, tak pak šli tady na šperkárnu nebo na sklárnu do Boru nebo na jinou UMPRUM a na mě se hledělo, že jsem divná, když nikam tam nechci.

Jitulko, taky se přimlouvám za foto věnců s ořechy :o) A samozřejmě pochvala za dlouhý příspěvek!

LaBu, co holky, je to už lepší? A nepochlubila ses s dortem :o)

Kopo, a jinak Péťa spí přikrytá? Michalka je zase vždycky odkopaná a spí na dece. Mám strach, aby se nenastydla, mívá studené ruce i nohy. Ale vstávat se mi nechce, takže ji přikreju, když jdu spát a ráno, když vypravuju Petříka. To se stejně už probírá na první pití a jde to nanovo :o)

Sev, už vám topí? Tady dneska ráno byl pořádnej mráz, ale teď svítí sluníčko a je příjemně, jen ve stínu je docela vlezlá zima. Byla jsem si objednat sklo na ty vitráže do dvířek do kuchyně, tak už jsem na dobré cestě :o)

Li, tohle nám dr. taky říkala, že až nad 38stupňů,že je potřeba, aby se s tím děti popraly samy a získaly nějaké protilátky. A teda takový dítko, jako jsi byla ty, to muselo být žůžo :o) Bylas jedináček? A svátek neslavíš vůbec?

Kačenka
  • 

děkuju

25.11.2004 14:23:13
DĚKUJU ZA PŘANIČKA A ZA BÁSNIČKU KAČENKA
Lukina 11228

Kačenkám

25.11.2004 14:04:48
Všem Katkám přeji vše nej k svátku
Lukina 11228

Re: Re: Re: Čtvrteční pel-mel

25.11.2004 13:58:54
Labu, ten odkaz na šablony k Wico je moc pěkný, hned jsem si nějaké uložila.

Rain, nějaké ty miletínské modlitbičky bych teda brala. Pošlu ti mailíka s mou adresou, ju?

Renunko, v Litvínově jsem bydlela asi jen do mých 3.let, ale mám tám babičku, tátu + nevlastní brášky, tetu i sestřenice, takže se tam sem tam objevím. Co tě zaválo do Prahy?

Jitulko, chválím tě za dlouhatánský příspěvěk. Jen tak dál.

Li, ty jsi byla ale ve škole číslo. :-)

Na vánoční výzdobu jsem nikdy moc nebyla, ale snažím se to změnit. Zatím si pomalu vyrábím na okna nějaké Wico motivy (dle vzoru Severky). Líbí se mi i věnce, ale ty neumím.
Li. 14175

Re: Re: Čtvrteční pel-mel

25.11.2004 13:12:41
LaBu - není chaloupka jako chaloupka :oD.
Díky za info k teplotě a samozřejmě i za návrh na svátek pro mě :o).
LaBu 19306

Re: Čtvrteční pel-mel

25.11.2004 13:01:32
Li, tak infantilné zasnežené chaloupky :o))))No, zdá sa, že budem mať tento rok infantilne vyzdobené okná :oDD Ale neva :o) už sa na to teším. Obrus na stôl mávam tiež jednofarebný, ale som rozhodnutá každý rok vytiahnuť aj vyšívané od mamy...nejako ich snáď zakomponujem do ostatnej výzdoby:o) Majú pre mňa takú nejakú "vnútornú hodnotu",tak ich budem dávať,či sú "in" alebo nie...
Tento rok teda vedieš, si na advent super pripravená!

Podľa mojich info, teplota sa má zrážať, až keď je nad 38,5...

....možno by sme mohli vytipovať nejaký deň, kedy tu nikto nemá narodeniny ani meniny a vyhlásiť ho za "svátek Li", hm?

Severko, dúfam, že už vám kúria:o)
Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 14262

Re: Čtvrtek

25.11.2004 12:45:17
Achójky všicí!
No to je mi tady příspěvků - kdo to má stíhat číst :-))
Včera jsme se vrátili domů až za tmy a začal večerní kolotoč, PC jsem ani nestihla zapnout :-((
Drahý mě včera mooc potěšil, budeme mít konečně nový PC, konečně budu moct upravovat fotky, vypalovat, střihat video atd. Ta naše stará "šunka vůbec nic nezvládá!
Jojo, zase musím letět, nakropila jsem si přeschlé prádlo a teď to už musím jít opravdu vyžehlit, odpoledne jdem plavat, pak mám kosmetiku a cvičeníčko, takže se zastavím až po 20h a to si asi lehnu k Tv, dávají "Výlet" s Janžurkami.

Jé vy už zdobíte na vánoce? Vy se máte! Já ještě ani nezačala uklízet a zdobit zaneřáděný byt se mi nechce. Snad to ozdobím alespoň týden před vánocema.

Jo a věřící nejsem, co víc dodat?
Zrovna tuhle na mě zvonily dvě ženský, a jejich první slova byla: " hledáme jakou souvislost má přítomnost na budoucnost, nechtěla byste..." Nee, nechtěla a zabouchla jsem dveře, tak ani nevím jaké náboženství se mi snažily vnutit. Nejspíš to byly Jehovistky, ty takhle prudí!

Mějte se hezky sluníčkově!!

Probírali jste víru?? Ani já v žádné náboženství nevěřím
Li. 14175

Čtvrteční pel-mel

25.11.2004 12:39:08
Tak jsem nabalila prvka, sebe a vyrazili jsme na nákupy do města. Hlásím, že dárky už mám doopravdy všechny doma :o). Koupila jsem i nové ubrusy na vánoce. V záplavě ubrusů s infantilními potisky zasněžených chaloupek, přiblble se usmívajících sněhuláků a kýčovitých vánočních hvězd jsem narazila na jednobarevné režné ubrusy s velmi zajímavou strukturou. Báječně se na nich bude vyjímat vánoční výzdoba. Tedy, aspoň doufám :o).
Tenhle víkend budu mít dost hektický, ale těším se, že hned v pondělí večer se vrhnu na perníčky. Už mě svědí ruce :o).

V krku mě bolí čím dál víc. Bohužel, změřila jsem teď prvka, a i on má zvýšenou teplotu. Asi jsem raději měla dnes zůstat celý den doma. Chtěla jsem se zeptat, od jaké hodnoty se dětem sráží teplota? Myslím, že jsem někde četla, že do teploty 38st (po odečtu) by se teplota u malých dětí srážet neměla. Poraďte mi, prosím...

Severko, ještě vám doma netopí? V tomhle počasí si něco takového vůbec neumím představit.
Mimochodem, ty jsi dělala talentové zkoušky do LŠU? Já ne :oD. Tak moc jsem chtěla na výtvarku chodit, až jsem se jednou večer sebrala, nic rodičům neřekla a vyrazila se přihlásit. Chodila jsem v té době do první třídy, byl pozdní podzim, venku tma. Zaklepala jsem na třídu a na učitelku vyhrkla svou žádost. Byla tak překvapená, že mě přijala uprostřed školního roku :oD. Než jsem se vrátila domů, už mě hledali policajti (pardon, příslušníci VB). Ostatně, nebylo to poprvé. Ztratila jsem se už na začátku školního roku. Sedla jsem si do první lavice. Učitelka mě ale díky mé výšce přesadila dozadu, tak jsem si o přestávce vzala tašku a vyrazila domů... Hm, když o tom tak přemýšlím, naši se mnou neměli úplně jednoduchý život :oD.
[<<Předchozích 1750] Názory 17511760 z 18607  [Dalších 16847 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.