| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1760] Názory 17611770 z 18607  [Dalších 16837 >>]
Kopo 4173

Re: Čtvrtek

25.11.2004 12:21:22
Print, jak je Elišce? To jste rýmu zdolaly rychle.

Katkám, vše nej.
Kopo 4173

Čtvrtek

25.11.2004 11:52:47
Včera jsem nestihla všechno přečíst a dopsat, tak se ještě vracím k otázce víry. Osobně nevěřím v žádné náboženství, v žádné nadpřirozeno. Neskutečně mě však vytáčí lidé, kteří chodí pravidelně do kostela a při tom na každém kroku porušují "boží" přikázání.
Li, myslím, že jsi to vystihla úplně přesně.

Co se týká nočního a denní spánku, nemohu Petrušku vynachválit, jen doufám, že to nezakřiknu. Večer usne mezi 20-21 hod. a spí do 5-6hod. Akorát má jeden děsný zlozvyk, během noci se vysvlékne z pyžamka. Kalhoty si nechává, ale vrchní díl jí přes noc nikdy nevydrží. Přes den spí dvakrát denně, dopoledne cca 1,5 až 2 hod a odpoledne 1 až 2 hod. POdle nálady.

LaBU, přejeme brzké uzdravení.

Jitulko, tak vidíš, jak je Viteček šikovný už do nočníku i kaká, a to že se mu dnes nepovedlo čůrání. POčkej zítra už bude všechno jen v nočníčku. Teda vy ponocujete. I když mezi námi včera jsem usnula už 21 hod. a děti v pokojíčku povídala až do 23. To mě Patrik budil, že se mu chce kakat a Petruška byla v postýlce v nejlepším.

Print,

Jinak dnes ráno bylo mrazivo, jen jsem vystrčila nos ze dveří, hned mě mráz praštil po nose. Ale nedala jsem se odradit a vyrazili jsme do školky, když jsme se vraceli začínalo už svítit sluníčko.
Včera jsem se sem nedostala, dopoledne jsme s Petruškou strávily s babičkou po nákupech zboží do obchodu. A odpoledne se brzy vrátil manžel z práce, tak jsem ho zbytečně nechtěla provokovat vysedáváním u kompu.

Li, přeji brzké zdolání bolení v krku.

Severko, ať vám brzy zatopí. Mě když začne být zima vzpomenu si, že se mám taky kromě jiného přikládat do kotle během dne.

Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Pomóc, zmrzneme!

25.11.2004 10:28:29
Tak jsem zjistila, že nám přestali topit, topení je úplně studené :o(((. Doufám, že to brzy zprovozní, jinak v tomhle mrazu to brzy nebude veselé. Teď jsem roztáhla žaluzie, aby sem aspoň hřálo sluníčko.

Já mám taky totální hudební hluch :o((. Zato výtvarka, ta mi vždycky šla a měla jsem ji ráda a přesto jsem talentovky na LŠU neudělala. Třeba bych se v životě vrtla jinam... :o)
LaBu 19306

Re: Re: Re: obema Kacenkam

25.11.2004 10:24:21
Sisinka mrnčí prvú ligu, asi ju bolia celé ústočká, chúďa malé...v noci to bolo to isté, budila sa s veeľkým plačom, ani sa nepostavila, ani očká neotvorila, len plakala o ratu....tak som nemala ani žiadnu radosť z WinCo,pochopiteľne, radšej som sa túlila k nej a snažila sa ju utešiť....a teraz budeme robiť to isté....ak niekto verí na prenos pozitívnej energie, sem s ňou ;o))

papa
a pekný deň všetkým:o)
LaBu 19306

Re: Re: obema Kacenkam

25.11.2004 10:20:01
dobre ranko:o)
môžete mi veriť, veru neviem, ktoré z nás sú Katky, ale aj tak im prajem všetko naj naj k meninám:o))
A teraz ma napadá, že malá Katka bude dcérka Alíka! Aha-už som ju, oslávenkyňu malú, odhalila ;o)) Tak nech sa jej páči v škole a prajem veľa jednotiek:o) (alebo včeličiek?)

Ahoj, veľká prváčka
vieme,že si správňačka!
A keďže si Katka
meniny máš- skrátka:o)
Prajem ti dnes pekný deň
a to isté o týždeň.(a o týždeň a o týždeň a o týždeň...)
V škole samé jednotky,
komošov a kamošky.

A aj keď je vonku zimný deň, zaspomínajme si na leto:o)Obrázok pre teba k meninám:

Utopýr 9323

Re: obema Kacenkam

25.11.2004 9:48:54
i mistr tesar se nekdy utne :(
Utopýr 9323

obema Kacenkam

25.11.2004 9:47:06
Utopýr 9323

obema Kacenkam

25.11.2004 9:46:43
Renis 16762

Re: Re: Re: Kateřinkám

25.11.2004 9:39:52
Přejeme Kačenkám všechno nejlepší k svátku.

Tak jsem myslela, že to dneska bude noc hrůzy. malej se vzbudil ve 22:30 kašlem a jako že má vyspáno. Nejprve děsně plakal a nedal se utišit, až když jsem mu dalal napít čaje. Pak tam lumpačil až do půlnoci. Chvilku po půlnoci konečně zabral, ale pak spal krásně až do 05, kdy ho taťka vzbudil zatahováním dveří. Tak jsem ko asi tak 2 minuty kojila (víc nechtěl)a zase hned usnul a spali jsme do 8h. Tak jsem se nakonec krásně vyspala. Ale protože máme opět rýmu, tak začínáme zase kašlat.

Luki, ty jsi bydlela dřív taky v Litvínově? Třeba se známe a ani o tom nevíme.
Li. 14175

Ach ta skleroza

25.11.2004 9:01:11
Zapomněla jsem Jitulko napsat, že já na té amniocentéze nakonec byla. Na praxi ve škole jsem viděla v ústavech spoustu "ležáčků" a došlo mi, že já bych asi sílu postarat se o takhle postižené dítě v sobě nenašla. A dát ho do ústavu...to bych si celý život vyčítala. Raději jsem to riskla a šla na vyšetření. No, nakonec to všechno dobře dopadlo.
Jo a máš-li fotky advenťáků z těstovin a ořechů, sem s nima. Žádná inspirace nemůže uškodit :o).
[<<Předchozích 1760] Názory 17611770 z 18607  [Dalších 16837 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.