| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1770] Názory 17711780 z 18607  [Dalších 16827 >>]
Li. 14175

Re: Re: Kateřinkám

25.11.2004 8:57:08
Katkám přeji krásný slunečný den. Taky bych chtěla mít někdy svátek, fňuk.

Jitulko, tak tebe děsí naše shody? Hm, tak i to máme společné :o). Celkem se těším (a současně se toho bojím) až tě poznám osobně. I když, teď mě napadá, že minimálně jeden velký rozdíl mezi námi je. Já nemám hudební sluch. Dodnes si vzpomínám, jaké to bylo pro mě zklamání, když mě v 1.třídě nevzali do rytmiky v LŠU se zdůvodněním, že hudebně hluché děti neberou :o(. Takjsem se hned přihlásila do výtvarky. Tam moc na talentu netrvali :oDDDD.
A chválím za délku příspěvku :o).

Jinak se hlásím k marodům. V noci mě probudila ostrá bolest v krku. Velký knedlík nejde rozehnat ani Stopanginem, ani teplým čajem s citrónem, chjó.
Šťastná To Žena 12756

Re: Kateřinkám

25.11.2004 8:37:54
TAky se připojuju a přeju všem Kačkám a Kačenkám všechno nejlepší k svátku

Jitulko - pochválila bych tě, ale ve svým super dlouhým příspěvku jsi mě ani jednou nezmínila, takže chválit nebudu :-)
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Kateřinkám

25.11.2004 8:30:00
Té malé i té velké přejeme všchno nejlepší k svátku a posíláme rampouchový pozdrav!

Jitulko, to víš, že Tě pochválím, to jsem si poránu početla! U nás mrzne, modrá obloha, sluníčko vstává, nádhera, fakt! chce se mi sice spát, ale asi bude hezký den.

Zrovna včera jsem v novinách četla o homeopatii a tam ji definovali takto: Homeopatie není magie či pochybné léčitelství, nýbrž mobilizace těla v boji za rychlé uzdravení vlastními prostředky.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Vzpomínky listopadek (25.11.2003)

25.11.2004 8:22:12
Severka: Když jsem šla s malým do školky, tak se jak na potvoru vzbudila a odmítala usnout. Takže řevem vzbudila taťku, který se musel postarat. Když jsem se za půl hodiny vrátila, oba chrupkali jako andílci.

Jitulle: dneska jsem byla s malou v poradně a doktorka mě teda překvapila,prej malá kašle z mlíka! ??????????

Severka: Jezdíme pravidelně do Globusu a po nákupu si vždycky dáváme jídlo v restauraci, takže ženské za pultem si nás pamatují. Než jsem zaplatila jídlo, tak se všechny, co tam byly, vrhly na manžela se sedačkou se slovy: Jééé, pojďte se podívat na miminko!!! No mohly se ženské, z naší černé vlasaté princezničky počurkat :oDDDDD. Mužský byl z toho celý nesvůj :o)))
Jitulka 18006

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za měsíc přijde Ježíšek

25.11.2004 1:32:15
Jo,a Vitek-kvitek konecne pred chvili usnul,tak ja taky jdu.Dobrou..
Jitulka 18006

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za měsíc přijde Ježíšek

25.11.2004 1:31:03
tak co,marodi?Doufam,ze uz je vam vsem lip.

Rain,o tech "modlitbickach" jsem nedavno videla jakysi porad v televizi.
A diky za uklidneni-rikas az ve trech letech?Tak to se mame na co tesit-Vitek kadi bez pliny kdekoliv.
A libilo se mi,jak jsi hodila do jednoho pytle nabozensky konflikt a Stodal(HAHA).

Bubisku,zatim to na patek plati.Na minule zivoty sice neverim,ale knizku Zivot po zivote jsem samozrejme taky cetla,jeden cas jsem hltala tajemne veci.(Ted mivam radeji ve vsem jasno,i kdyz to vzdycky nevychazi).

Li,nevim,zda mam mit radost,ale zase mi mluvis z duse.
Nekdy by se mi taky libilo,a moc,mit v sobe dost viry.Myslim,ze to lidem hodne pomaha ve svizelnych situacich a co znam par vericich,jsou to klidni a smireni lide a nemaji takove nervy z problemu jako ja.Nemam to "na koho(co) vypustit" a tak se s tim peru sama a to je neco energie!A s tou dinosauri cirkvi to chapu jakbysmet,doufam jen,ze tady neziskaji nejakou vetsi moc.

LaBu,neni to ale tim,ze verim jen sama sobe,proste to na mne tak nejak vetsinou zbyde.Ted mam sice (par mesicu)manzela,ale pred tim to tak zkratka bylo.Ted to obcas odskace on.

Homeopatika nepouzivame,vyjimkou je Homeovox,ktery cucam po narocne prozpivane noci abych utisila svedomi.

Aliku,ne kazde ditko v Praze hned otehotni(jako,ze je tady ted ten smajlik,co mrka,jo)
A k te "tve vire",primlouvam se za tveho muze,jsou urcite veci,za ktere nemuze.treba nektere "uprimne myslene" politicke debaty,co cloveka dostanou do varu...

Severko,ale bylinky to tedy ANO,s nimi mam velmi dobre zkusenosti.A pokud Petovi,tobe nebo komukoliv neco pomaha,tak jedine dobre,uz to tu nekdo,tusim, psal,spousta nemoci zacina na dusi nez se vrhne na telo,tak proc ne.Ja ale uprednostnuji klasickou lecbu prave,kdyz nepomahaji ty bylinky.

Cis,tak to se budes muset v parlamentu domlouvat tzv.Jitcinym jazykem-rukama,nohama.Ba ne,to byl jen ode mne nemistny humor,samosebou ti drzim palce,at to zvladnes.

Luki,manzel ma sve zkusenosti s nabozenskym konfliktem v Bosne,dodnes tvrdi(i o Afg.)ze tam nema cenu se stavet na jednu ci na druhou stranu,oni se nechteji dohodnout,oni chteji potlacit viru toho druheho a mocni sveta jejich spory radi vyuzivaji.Jinak jsou pry ale schopni si vecer sednout v jedne hospode na Rakii a rano do sebe zase strili,to je neco,co asi nikdy nepochopim,chudaci mamy.

Li a Rain,taky mi nakonec(o chlup)stacila geneticka vysetreni,museli jsme oba,protoze hrozilo nebezpeci nejakych poskozeni z valky,chteli mit jistotu a my taky.

LaBu,chudinky holky...at se brzy uzdravi.Sisi je sikula,Vitek by ti bryle srazil.

Kopo,zdravi je myslim ta nejlepsi varianta lecby.
A diky za pochvalu Vitka,dnes si to pekne zkazil,na nocnik se mi dnes opravdu vykadil,ale jinac.

Li,jehlici,resp.chvoji,lze koupit napr.u hrbitova(ted jsem chtela napsat,ze nevim,kam to mas nejbliz,ale zni to morbidne..ty si to ale ucite preberes spravne,ze)A jen se vyblbni,pak zas ten cas nebude.
Holky(i Severku)ja vas tak obdivuju,mne to prepadava jen kdyz mam splin,nebo v praci,tam musim.
Jinak mam tip:moc dobre vypadaji adventaky z ruznych druhu testovin a z ruznych orechu.Rada poradim,kdyz budete mit zajem,delala jsem je s detmi ve skole.

Tedy,Severko,jestli mne dneska nepochvalis(nebo nekdo jiny,at to nehazu jen na Sev) za dlouhy prispevek,tak to snad obrecim,tipuju to dnes na sve zivotni dilo.
Na zitrek se omlouvam,hrajeme,tak si tady,baby,pekne poklaboste,budu na vas myslet.
LaBu 19306

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za měsíc přijde Ježíšek

24.11.2004 22:45:05
tak druhý pokus :o(

http://www.peppitext.de/WiCoWeihnachten/index.html

papa
LaBu 19306

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za měsíc přijde Ježíšek

24.11.2004 22:41:51
ešte vám nechám odkaz na tie krásne predlohy na WinCo, odkiaľ som si povyberala domčeky a ideeem na to, na snehuliaka a prvý obrázok:o)
Dobru noc:o)

http://www.peppitext.de/WiCoWeihnachten/haus4.gif
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za měsíc přijde Ježíšek

24.11.2004 22:35:41
LaBu, díky za snahu. Už se na ty tvoje výtvory moc těším... :o)
LaBu 19306

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za měsíc přijde Ježíšek

24.11.2004 22:29:47
ja mám info tiež ešte spred revolúcie:o)) Aj keď som síce mala slovenčinu na škole rada, mýliť sa je predsa ľudské, aj zabúdať :o) Zistíme.

No a z fotky zatiaľ nič nebude, v mobile ju mám, ale sme s mojím drahým antitalenty na PC a vypisuje nám to chybné spojenie s bluetooth, nevieme si s tým poradiť:o( Zajtra zavolám kamarátovi, čo nám to inštaloval, nech poradí, tak snáď potom...
Jediná ozdobka, ktorá sa ale tvarom líši od medovníčkov, je snehuliak, ktorého som vymyslela. Sú to tri guličky na sebe, prepichnuté špáradlom. Zaschlo to dobre. Možno to dozajtra aj zavesím na mašličku a domaľujem oči a gombíky, tak by si to mala originál la LaBu:o))
Tak zatiaľ :o)
[<<Předchozích 1770] Názory 17711780 z 18607  [Dalších 16827 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.