| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za měsíc přijde Ježíšek |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Za měsíc přijde Ježíšek |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Za měsíc přijde Ježíšek |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Za měsíc přijde Ježíšek |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Za měsíc přijde Ježíšek |
| Li. | 14175 |
Re: Za měsíc přijde Ježíšek |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Za měsíc přijde Ježíšek |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Za měsíc přijde Ježíšek |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Ahojky24.11.2004 16:35:18
Labu, samozřejmě přeji oběma holčinám, ať se z toho brzy dostanou. Musím přiznat, že jsem vůbec netušila, že jsou opary tak nebezpečné. Naštěstí na ně nikdo z naší rodiny netrpí.
Dnes jsem byla na nákupech. V domácích potřebách měli spoustu vykrajovátek ve tvaru zvonečku, prasátka, chaloupky, sněhuláka, anděla... No, nechala jsem tam velké peníze. Příští týden se snad už konečně pustím do pečení perníčků. Na diskuzi "Tradice..." jsem také okoukla recept na skořicové pečivo. Takže zbyde-li chvilka času, chtěla bych zkusit udělat pár voňavých kousků na stromeček. Zatím finišuji s přípravami na adventní výzdobu. V sobotu chci celý byt nazdobit. Jen mám potíže s adventním věncem. Nikde jsem totiž ještě neviděla prodávat jehličí, které na jeho výrobu potřebuju. Bydlíme sice u lesa, ale představa, že se do něho vrhnu a zmrzačím nějakou jedličku, se mi moc nelíbí. Jsem sama zvědavá, jak tyhle přípravy na vánoce zvládnu. Blbnu takhle poprvé v životě. Nikdy dřív na to nebyl čas :o). |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Ahojky24.11.2004 16:30:44
chojky,
tak jsme byli venku i s El, měla jenom malinko zvýšenou teplotu, tak jsme vyrazili - no a taky to tak dopadlo, vrhli jsme se na nákupy . Koupila jsem si zimní bundu - hurááá , za ty prachy musí být milionová.!!! Ale je moc hezká :-). Pro Ježíška - jsme koupili žehličku (pro nás :-)) ) , tak má Ježuch po starostech. Bylo hezky, svítilo sluníčko tak to bylo takový veselý. rain - téma interupce by bylo asi na hodně dlouhý povídání. Ale když to shrnu hodně hodně jednoduše, tak podle by si měl každej se svým tělem dělat co chce. Mám kamarádku, která na potrat šla - prostě to v situaci ve který se nacházela viděla jako nejlepší možný řešení. Musim říct, že mě to překvapilo , nemyslela jsem si, že to udělá, ale probrali to s partnerem a prostě to takhle udělali. I přesto, že jsem byla tak nějak v duchu proti, jsem jí to nikdy neřekla, rozhodla se tak, tak jsem prostě stála za ní a snažila se jí podpořit ze všech sil. Je jedno co si o tom kdo myslí, je to její život, její tělo a já jsem tu od toho abych jí podpořila. - tak takhle nějak to vidim já. Ale jak píšeš to je téma, na který se dá hrozně moc rozepsat. tak přemýšlim, jestli jsem na něco nezapomněla...kdyžtak to zase dopíšu. jako vždycky :-)) jo chudák Jana , ta musí mít ale absťák !!! TAk jí moc pozdravujeme !!! |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.