| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1830] Názory 18311840 z 18607  [Dalších 16767 >>]
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

23.11.2004 23:22:22
Ahojky!

Jak známo, jsem přírodní člověk a tak mažu dětičky i sebe měsíčkovým balzámem od Weledy - Calendula Wind und Wetterbalsam. Je úžasně voňavý a není v něm jediná kapka vody, která by mohla zmrznout. V německém Öko testu dosáhla na ocenění sehr gut :o)).

Luki, homeopatika jsou výtažky z přírodních látek v tak malinké koncentraci, že je neměřitelná, tudíž mnoho skeptiků tvrdí, že jde o placebo. Patří to k alternativní medicíně a jejich aplikaci bych rozhodně svěřila zkušenému homeopatovi. Zkrátka jde o to, že pro různé lidi s toutéž nemocí je potřeba různé léky. Lék se hledá podle typu člověka a příznaků nemoci, ne podle názvu nemoci, která se u každého může vyvíjet jinak. Zlomek homeopatik je volně v prodeji v lékárnách, ale jak říkám, není radno se do toho pouštět sám.

Li, já sama jsem prošla očisťující homeopat. kůrou a můžu říct, že to nic v těch kuličkách se mnou teda hezky mávalo :o). No, vím, že Tě nepřesvědčím, ale jak já říkám - láska se taky nedá měřit a přesto existuje :o)).

Li, počkej, až prcek povyroste, budeš mít přehled o všech pohádkových postavách a Večerníčních ;o).
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

23.11.2004 23:00:04
Nevím Luki, jestli jsem ta správná osoba na vysvětlování principu homeopatik. Já jim totiž nevěřím, mají podle mě stejný účinek jako placebo. Jak se dělají? To se vezme účinná látka a zředí se tak, že ve výsledném roztoku už nejde ani rozborem zistit, toť vše. Podle zastánců homeopatik tenhle roztok léčí stejně jako účinná látka, ale nemá žádné vedlejší účinky jako účinná látka. Podle nás skeptiků je to jen další lákadlo, jak dostat z lidí peníze :o(. Na druhou stranu ovšem uznávám, že pořekadlo "věř a víra tvá tě uzdraví" na někoho působí a homeopatika tak mohou pomoci. Já to považuji za šarlatánství a tak mě by moc nepomohla :o).
Lukina 11228

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

23.11.2004 22:47:27
Rain, to je Michalka šikovná s tím nočníčkem. Já na něj začala dávat Báru asi v 8.měs. A většinou se jí do něj povedlo něco udělat. Pak najednou zlom a hned z něj lezla dolu, že NE NE NE. Teď se to zas obrací k lepšímu a už do něj zas dělá EE. A pak má děsnou radost, že se divím co, že tam je.

Li, s tím mazáním je to zajímavá otázka. Zrovna dneska jsem na to myslela. Ale spíš jsem přemýšlela jaký krém koupit. Myslím, že je asi ale nejlepší prcky namazat o něco dřív než se vyrazí ven, aby se ten krém vsákl.

Co že jsou to ty Homeopatika? Pořád to slýchám, ale nevím k čemu slouží.
Kopo 4173

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

23.11.2004 22:01:46
Rain, to je Michalka moc šikovná. Petruška se snaží napodobovat brášku, takže si na nočník dobrovolně sedá. nejvíc se jí nočník zamlouvá po ránu, když pospícháme do školky. Ale nechávám jí tam sedět dokud se jí chce. Jinak se jí nočníky děsně líbí, zejména u babičky, kde ho vydržela nosit celé odpoledne. :-) Pořád nočník přenášela a prohlížela. Doufám, že se brzy naučí na něj chodit.

Všem marodům brzké uzdravení :-))))

Utopýr 9323

Re: Re: Re: Re: namazani

23.11.2004 21:31:30
Bubisku, Thomas ma stranku tady
Utopýr 9323

Re: Re: Re: namazani

23.11.2004 21:29:17
Bubisku, masinka neni z Borka, ale za samostatneho serialu o masinkach. VIdela jsem ho v Anglii.
Li. 14175

Re: Re: Re: namazani

23.11.2004 21:16:28
Mám-li být Bubíšku upřímná, tak vůbec neznám seriál "Bořek stavitel". Takže ti vůbec neporadím. Tohle je ale adresa na stránky Bořka stavitele :o). Našel ji Alík :o)
http://www.hitentertainment.com/bobthebuilder/
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Jitulka

23.11.2004 21:10:37
Budu s tím pátkem předběžně počítat. Zapomněla jsem ti to napsat....
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Re: Re: namazani

23.11.2004 21:01:28
Já mažu malého od narození krémem do mrazu od Bübchenu.

Jitulko, kamarádka tady byla. Bylo to fajn. Byli jsme asi 2,5 hod. venku, malej dvě hodiny spal. Pak jsme byli u nás. Dovezla malému dárky a druhá kamarádka mu taky dneska dala dodatečně dárky k narozkám, sousedka mi přinesla tašku hadrů po malém pro Davídka a já dneska ještě něco nakoupila v sekáči, tak tady mám hadrárnu, musím vše vyprat, přebrat atd. Až zítra. Dneska jsme nafotili dost fotek, tak zítra dám nějaké do alba.

Jsem nějak vyřízená, půjdu se umýt a hajat. Všem marodům posílám obrázek, jo nevíte někdo, jestli tahle mašinka Thomas je ze seriálu Bořek stavitel??
Díky.

Jitulka 18006

Re: namazani

23.11.2004 20:49:52
Vitka mazu kremem pro deti do vetrneho pocasi.

A vsem marodum brzke uzdraveni!

(zase se mi to podarilo odpalit driv)
[<<Předchozích 1830] Názory 18311840 z 18607  [Dalších 16767 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.