| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1840] Názory 18411850 z 18607  [Dalších 16757 >>]
Jitulka 18006

Re: Re: Re: Re: Ahoj

23.11.2004 20:47:25
Pirko,to je ale "mila" zkusenost,mam zatim jen jednu podobnou z jednoho velkeho kramu v centru,ale mam i opacnou:v Jirske ve VV potrebach je to mrnave a jeste tam jsou schudky nahoru,kdyz me "zblejskla"prodavacka mezi dvermi,hned se ptala,jestli neco potrebuju,kyvla jsem a ona zavolala kolegyni,ktera za mnou vysla ven(tam se totiz kocar nevejde)a mobilne mi prodali vytouzene suche kridy a jeste behala nekolikrat,nez jsem si vybrala ty spravne.

Bubisku,hodil by se mi nejvic asi patek,ale zeptam se nejdriv muzicka,zda nema nahodou nejaky plan.Prisla ti ta kamoska?

Kopo,Patovi se vubec nedivim,ja jsem velka(stara) a taky mi vanoce bez snehu prijdou jako by ani nebyly.A kam jsi mi utekla?Ze by ta elektrika?

Li,tak to sem asi mimmozemstani podnikli nejakou invazi,protoze mi mame doma taky jednoho:pres den spi 2x20 min. a v noci tak od pulnoci do pul osme a mezitim je to male perpetum mobile.

Rain,Vitek na nocnik cura docela casto,nekdy vydrzi i cele dop.se nepocurat,ale kadit na nej asi nebude..i kdyz se to snazim vychytat,bud z nej utece anebo rve,dokud ho nesundam.
Cura na nej tak poslednich ctrnact dnu.
Utopýr 9323

namazani

23.11.2004 20:44:41
Li, ja jsem zase slysela, ze spousta tech kremu obsahuje vodu, tudiz na mraze vyborne mrznou. Nicmene ja Kubu mazu, protoze jinak se mu zacina loupat kuze.

Jinak se omlouvam, ze jsem se dlouho nezjevila, ale opet nestiham, a k tomu me boli v krku a ted uz jen chraptim. Kuba mel hnusnou rymu, ale uz snad dobry. Dneska jsme byli na rocni prohlidce, dostal dve pigara - meningokok c a rubella (coz musim zjistit, co je v cestine). A Kuba normalne ani nepipnul. Jinak 8.840 kg a 76,8 cm.
Abcded 23276

Re: Re: Re: Ahoj

23.11.2004 20:22:21
No vidíte to, u nás v krámě je to samozřejmost, že tam chodí maminky i s kočárky, klidně můžou i do uličky mezi regály, nebo je nechat u pokladny. Ba taky se mi stalo, že některé maminky, které nechávali kočár venku a malinké miminka nesli v náručí, tak jsem jim taky říkala, ať si klidně s kočárkem dovnitř zajedou. Já nevím, mě to přijde jako samozřejmost.

Tak to já dělám Sev snídani ráno a k tomu ještě chystám i svačinku do školy. Tu jsem si sice dřív chystala večer, ale do rána byl v té lednici rohlík úplně gumový, tak to raději dcerunce dělám čerstvý. Je teda fakt, že té snídani taky moc nedá, tak jí dám jenom symbolicky něčeho kousek, většinou rohlík nebo nějaké sladké pečivo, i ty cornflaky občas. No v tomhle jsme kromě taťky všichni stejní, představte si, že nám dneska všem třem - tedy mě, dcerunce a staršímu synáčkovi stačila k snídani jedna kobliha. Né každému jedna, ale jedna dohromady! Dcéra do ní ráno jednou kousla a my si ji pak se synáčkem dali napůl:o) A jaký dáváš sušenky Péťovi?

Li, tak to se mi ještě nestalo, že by mě to bralo jako anonym. Teda takhle stane se mi to, když jsem třeba v něčím albu nebo na nějaké fotce a nebo mi tam zůstanou naše všehcna alba, ale po delší době se to samo automaticky odhlásí a já třeba na nějakou fotku kliknu, tak mi to napíše, že nemám oprávnění prohlížet tuto fotografii. Tak se tedy znovu přihlásím a ono mě to napíše jako anonym. Ale stačí se vrátit zase do hlavních alb a jsem už přihlášená normálně. No nevím, teď to čtu a nevím jeslti si z toho moudrá:o)))
Karkulinka
  • 

Re: MAY DAY - SOS

23.11.2004 18:53:13
Li, mě se to taky občas stává... nebooooj:-)
Li. 14175

MAY DAY - SOS

23.11.2004 18:47:28
Mám problém s albem listopadek. PC mi hlásí, že přihlášena je Li a že je na stránkách listopadek anonym. Nechce mě to pustit dál. Vyškrtl program ještě některou z vás z přátel listopadek? Pomóóóc!
Li. 14175

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

23.11.2004 18:43:44
Díky všem za zkušenosti s Bebou. Asi zůstanu raději u Hamilonu :o). Mám na vás ještě jeden dotaz: mažete děti před vycházkami do mrazu? Mám pro prvka nějaký ochranný krém Nivea. Partner mě ale přesvědčuje, že z fyzilogického hlediska je mazání dětí blbost. Mastná kůže prý rychleji chladne. Tak jsem na rozpacích...
Karkulinka 15733

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

23.11.2004 17:27:11
Li, Bebu s bifidusem jsme zkusily, dostali jsme ji od Nestlé jako dárek za anketu tady na rodince. Sice to nebyla Ha:-) Charlí chutnalo, ale mě ukrutně smrdělo, a nechutnalo... a vyžadovalo to ještě spešl úpravu, takže jsme se vrátily nazpátek k Hamilonu.

Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 14262

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

23.11.2004 17:12:36
Taky jsme byli chvilku venku, ale vítr je fakt děsnej, Ája se to taky moc nelíbilo, ale ustála to, mno byli jsme venku jen půl hoďky, z toho 10 min. v krámě.

Dala jsem Áje kašičku a šoupla do postýlky, je klid, takže usnula, chvíli mi pomáhala žehlit, tak jí to asi zmohlo :-)).

Renunko a co jsi dělala v Litvínově?? Odkud jsi?

Jitull ahooj, koukala jsem na foto a Vítek-kvítek si dorta opravdu užil, co? Hm, to Ája se dortu ani nedotkla, obcházela ho obloukem, takže nemáme žádnou roztomilou "ušmudlanou" fotku :-(
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: pro Severku

23.11.2004 17:06:26
Li, já kupuju Nutrilon 2 HA a ten má v sobě probiotickou vlákninu. Takže to bude asi to samé. Jak jsem našla na netu: Probiotická vláknina podporuje růst ideální populace bakterií - bifidobakterií a lactobacillů a doplňuje tak přirozenou ochranu střev proti patogenním bakteriím. Jinak jí dávám jogurt Hollandia a v něm je Lactobacillus Acidophilus a Bifidobakterie.

Péťovi jsem kdysi Bebu HA koupila a nebyla moc dobrá. Ale to už jsou min. 3-4 roky...
Karkulinka 15733

Re: Re: Re: Re: Ahoj

23.11.2004 16:44:07
Li, tahle smršť mě dostala, když jsem jela do práce:-( Fakt humus... nehledě na to, že jak frajerka chodím v koženém kabátě, poněvadž zimní kabát mám rozbitý, a ještě jsem se nedostala ke koupi nového... teda v sobotu nebo v neděli jo, jenže na Smíchově se mi moc nelíbily:-( a co se mi líbily, tak byli ukrutně drahé:-(

Jináč už se mi zařizuje zubař... Naši mi volali, zrovínka, když jsem vůbec nemohla... tak jedna potěšující zpráva:-) Poněvadž už fakt nemůžu:-(
Zrov na dneska jsem si říkala, vzít si tak do pátku volno, jenže je měsíc před vánocema, a nejde to:-( Přišla bych o dost penízek:-( Nevíte proč nemůžeme brát nemocenskou, když pracujem??? To nějak naši zákonodárci nedomysleli!!!

Sev, příjemnej spánek, taky bych se šla natáhnout.

Jo, Kopo malá si taky hrozně ráda nazouvá boty:-))) Jakkékoliv:-)

Rain, teda Mišce skládám pochvalu!!! Šikulka:-)
[<<Předchozích 1840] Názory 18411850 z 18607  [Dalších 16757 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.