| Li. | 14175 |
pro Severku23.11.2004 16:43:47
Sev, máš zkušenosti s Beba H.A. Bifidus? Tohle jsem o ní našla na netu. Já dávám prvkovi Hamilon H.A.2.
Nejnovější pokračovací kojenecká výživa s hypoalergenní úpravou, obohacená navíc o jedinečné »přátelské« probiotické bakterie pro dvojí ochranu před alergiemi. Preventivního účinku je dosaženo hned dvěma způsoby. První je zajištěn částečným štěpením bílkovin, podobně jako je tomu u všech běžných H.A. výživ, druhý vzniká působením probiotických bakterií na dětskou imunitu. Dítě je pak lépe chráněno nejen před průjmy, zácpami a infekcemi trávicího traktu, ale pozitivním vlivem na dětskou imunitu získává odolnost vůči mnoha dalším obtížím včetně alergií. ![]() |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Ahoj23.11.2004 15:16:14
Venku vykouklo sluníčo a tak jsem se vypravila s prvkem do lékárny (měli jsme tam objednané H.A.mléko a kaše). Zatímco jsme nakupovali, obloha se zatáhla, začal vát silný vítr... Měla jsem co dělat vystrkat kočárek proti vichru do našeho kopečku. Moc mi nepomáhal ani fakt, že prvek předváděl jeden ze svých hysterických záchvatů. Chtěl po mně, abych zařídila kolem kočárku bezvětří, šklebil se, že mu vítr fouká do tváře :o(. Také vaše děti tak nemají rádi "přírodu"?
|
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Re: Ahoj23.11.2004 14:40:18
Ahojky! Zdravím speciálně Jitulli, to jsi hodná, že jsi na nás přišla mrknout ;o).
Chlapi odjeli, mají dneska velkou okružní cestu - jedna pošta, druhá pošta, Baumax, Teplice, trafika, pekárna. No, to si taťka užije připoutávání prcka do sedačky :o))). Ale aspoň je Péťa jinde než doma, nutně to potřebuje. U nás přestalo pršet až v poledne, pak se to rozfoukalo a teď je modro a svítí sluníčko. Ale zase se přihnal nějaký vichr, tak je hezky zima. Klidně bych šla ven, kdybych nebyla tak schíplá :o((. Alí, Péťa mívá ráno připravenou snídani i oblíkání, abych nemusela ráno nic chystat, takže vstal, oblíkl se a nasnídal. Ráno mívá jen tak něco malého (sušenky, lupínky...), protože ve školce mají svačinku v 8:30. Že bych nesměla s kočárkem do obchodu jsem se u nás teda nesetkala. Ba naopak, když jsem tuhle jen potřebovala se na něoc zeptat v malém krámku, nechala jsem Péťu a kočárkem venku a sotva jsem vešla, prodavačka už na mě volala, že jsem mohla i s kočárkem. Takže u nás opravdu není problém. MOžná je to tím, že kočárků je tady strašná spousta, takže obchodníci jsou zvyklí. Ale když jsem u našich v Krnově, tam ještě občas vládne středověk a pokud mě někdo vyhání, tak se otáčím na patě a jdu jinam. Když si neváží zákazníka - jejich chyba. Tak, a jdu se natáhnout, možná tu noc dospím... |
| rain | 14358 |
|
|
Re: Re: Re: Ahoj23.11.2004 14:01:59
A ještě se musíme s Michalkou pochlubit! Už zkoušíme nočník, po prvních pokusech, kdy vydržela tři vteřiny a ječela, tak druhý den se jí už nočník líbí a dneska abych ji z něj sundávala násilím. Už týden se nepokajdila do plínek a někdy do nočníku i čůrá :o) Dávám ji po jídlech, po kterých vím, že většinou chtěla kakat.
|
| rain | 14358 |
|
|
Re: Ahoj23.11.2004 13:58:09
Zdravím Jitulli!!!
Severko, koukej se už z toho vyhrabat! Ale výhodu to má, když neslyšíš Péťu, co bych za to občas dala :o) Elíšku, ty se taky brzo vymaroď. U nás taky skoro pořád leje, do rána byl skoro všechen sníh pryč Náš Péťa měl taky starosti o vánoce :o) Teď ale začalo vykukovat sluníčko, tak se nsad i ven dostaneme... Tak já se takhle pohádala o vstup do obchodu v Liberci, už ani nevím, kde, ale vyhádala jsem to a pak v autě obrečela, když jsem si to uvědomila :o) To jsou ale mrchy, některý ty prodavačky, co? Za nich se stálo s kočárem venku a ani nikoho nenapadlo, že by se něco mohlo stát, taky se nic nestávalo, nějak jim nedošlo, že je jiná doba a že by se už dneska taky bály. Li, ještě, že tě nám to na těch horách neodfouklo :o))) A Zdendu samozřejmě! Jdu se mrknout na naše fotky, už bych mohla přidat něco aktuálního :o) |
| Karkulinka | 15733 |
|
|
Re: Re: Ahoj23.11.2004 13:57:28
Jittule, ahoooj!!! Pochlub se nám se Sofinkou!!!
Li, Zdenda je perfektní, má správně načubrelej výraz na těch bobech, pro představu se asi takhle podobně tváří Charli v kočárku... A jak už tu někdo psal, vypadá tak na na rok a půl:-) Malá přes den spí až po obědě, a to v rozmezí od jedné do tří hodin, a u našich láme rekordy, tak je schopná prochrnět celé odpoledne, klidně i čtyři hodiny... Chodí spinkat mezi půl osmou až devátou, záleží na tom jak je utahaná:-) Sev, to ti teda takovouhle noc vůbec nezávidím, já jsem dneska konečně po čase pořádně vychrupkala... Print, Elíškovi posíláme pusinku, a ať je brzy bez rýmy!!! Já jsem doobvědvala a pomaloučku porazím, tak zatím pááá |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Pochvala23.11.2004 13:33:31
Tak tu je ten Klub maródov? ;o)) Lebo tak nám to tu bohužiaľ začína vyzerať:o( No tak, čo narobíme, tiež doňho Sisi prihlasujem :o(
To bude asi tým počasím...tu u nás je tma a leje jako z konvy… Siska má horúčky už dve noci a dva dni, dávam jej homeopatiká (Beladona,Vibrucol) a Nurofen, ale vždy sa jej to znova a znova vyšplhá:o( Teraz mi spinká na rukách a ja ťukám jedným prstom. Má dokonca dopukané pery od horúčky.Snažím sa jej dávať veľa piť. Ale už to má lepšie, pomohla Cicaderma. Ostatným členom Klubu prajeme skoré vyzdravenie:o) Li, Zdeneček je na fotkách krásny, malý snehuliačik,aj keď modrý:o) Ale fakt to letí, tipla by som mu na tých fotkách viac než rok. Renunko, Jindříšek je po ostrihaní fešák a aj mašinka-torta bola veľmi pekná. Bubí, tiež máte pekné fotky z oslavy! Prosím ťa, ako si myslela to o odrážatku, že je vratké (labilné?)?Chceme také isté pre Sisu na vianoce... A ešte chcem pochváliť Janke detičky, videla som ich,myslím prvý krát-roztomilí drobci. Teda Míša je už vlastne veľký chlapík:o) a výrazný typ-kráásny "rošťák":o) A malá Julinka za ním v kráse nezaostáva :o) Kubík A na prechádzke- čo dodať. viac krát tu bolo povedané, že by ste sa deťmi uživili :o)) |
| Li. | 14175 |
Re: Ahoj23.11.2004 13:27:29
Ahoj Jitulle, jak se pořád máš? Pořád ve velkém fofru? A co Sophie?
|
| Ja a zase ja | 8089 |
|
|
Ahoj23.11.2004 13:11:16
Zdravim po tydnu. Tak jsem zase nechala malou manzelovi a sla jsem na internet,cekam az dorazi bracha na pokec,tak mam trosku casu procist dozadu. koukam,ze jsou tady nejaci marudci tak prejeme drzke uzdraveni,ryma u prcka je hnus.Tady je ovsem tak hnusny pocasi,ze cekam kdy ryma a spol. dorazi i knam:-/ Jak se vsechny mate? Jeste chvalim fotecky,ten vlacek-dort je supr,uz nevim kdo ho mel.
|
| Renis | 16762 |
|
|
Pochvala23.11.2004 12:47:32
Zdravím těsně po poledni. Musím tady vychválit taťku, protože dneska uvařil oběd. Kuřecí polévku a upekl kuře na zelí. Ne že bych si mezi tím hodila nohy na stůl, to ne (ale bylo by to fajn), já žehlila dvě pračky prádla. Malej už spí přes dvě hodiny, tak užíváme trochu klidu. Sice do toho někdo vrtal, ale zase jsem ho uspala.
Li- Jindra děkuje za pochvalu a na oplátku musím pochválit já fotky Zdendy z hor, jsou úžasný. Pírko- mám podobou zkušenost z obchodu v Litvínově. Ale nakonec prodavačka neměla slov a šla jsem tam i s kočárkem. Zkrátka jsem to uhádala, ale nějak se mi při tom klepaly nohy. Boty malej ještě na nohy nedává, ale rádje vytahuje z botníku. Koupání- u nás většinou koupe taťka, pokud je doma. Malej sice necáká vodu ven, ale zato zase tahá za sprchu a pouští pákou vodu. Tak musím ehlídat, aby jí neotočil na horkou. Když pak na něj teče trochu studenější, tak tam div nezačne poskakovat a zdrhá na druhej konec vany. Alíku- fotky s komenrářem jsou taky pěkný, dětičky máš opravdu jak přes kopírák. A pěkně všechny okatý. Jo a Charlottce to taky moc sluší. Snad jsme na nikoho s pochvalou fotek nezapomněla a jestli ano, tak se omlouvám, ale všechny jsou pěkný. Sev a všem ostatním marodům přejeme brzké uzdravení. Malýmu asi taky začíná rýmička. Tak a je vzhůru. Spal od 10:15 s malou přestávkou až do 12:45.Tak se mi to líbí. Jdu mu dát ten dobrej obídek, co uvařil tatínek. Teda, že by ze mně ještě něco bylo??? |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.