| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Ahoj23.11.2004 12:34:53
Pírko: tak s tou prodavačkou je to síla!!! Ona asi nemá děti, fakt nechápu myšlení některých lidí.
Li: je mi tě líto, že malej tak špatně spí. Dáda naštěstí spí dopoledne 35 minut, odpoledne venku tak dvě hodiny určitě. Alespoň že to. Lukina: na odstrkovadle jezdí akorát, když ho někdo vozí, jinak si hraje se sluchátkem, chodí s tím, ale je to dost vratké, to jsme jaksi nedomysleli, no ale líbí se mu I když dneska mu taťka dal klávesnici od počítače, kterou mu v noci donesl, umyla jsem jí a všechny hračky jdou od té doby stranou, klávesnice vede... Print: Brzo se uzdravte!!!!!! Posílám obrázek pro potěšení. ![]() Tak jsem uvařila hrstkovou polévku, Dádovi kuře se zeleninou, moc mu chutnalo, snědl talíř a půl. Vyluxovala jsem, utřela prach, vytřela a čekám na tu kamarádku. Už má 45 min. zpoždění....... Ble.... |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: U nás taky nic moc :o((23.11.2004 12:24:52
Tak Elí chudák spinká, pořád se budí protože má ucpanej noc :-( broušek chudášek..od koho že to chytla???? :-))))) (ještě že Kuba je daleko )
néé - beztak to má nějakou virozu co chytla v čekárně když jsme čekaly na kontrolu - celou dobu nic a jen co vlezeme k Dr. už chípe ! Kopo - to je pravda, ale hlavní je, aby byla El v pohodě, my se tam snad ještě někdy dostaneme :-))) SEV a všichni velcí a malí marodi - přeju co nejdřívější uzdravení !! Jináč tady neustále prší, pak zase leje, no hrůza děs. Nejspíš pošlu na nákup taťku ať si to užije, když má tu novou suprovou bundu proti všemu ! :-)))) |
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: U nás taky nic moc :o((23.11.2004 12:10:04
Severko, ani se Ti nedivím, že jsi ráno poslala Péťu zpátky do postele, po takové noci. Ještě, že si odpočineš trochu odpoledne až kluci vyrazí.
|
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Fotky23.11.2004 12:05:37
Tak nevím jestli mám psát, že jsme dneska chrupkali do devíti..:o) Ale Li měla bych pro tebe tip - což takhle zajít do toho zverimexu pro mouchu tse tse?:o) Jinak někde jsem četla, že malá potřeba spánku bývá u dětí s hyperaktivitou.
Jinak všem marodům přeju brzké uzdravení, u nás se to snad taky lepší. Jo a Severko, jaktože tě vzbudil Péťa už nasnídaný a oblečený? To on sám???:oO Jo LI ještě jsem zapomněla pochválit zimní fotky, no Prvek vypadá opravdu nadšeně:o)) CHválím fotky i Bubíškovi. JO a Kopo moje fotky jsou bohužel v tajném albu, ale on to zase tak skvělý seriál není, holky trochu přehánějí:o))) JO a ještě Pírko - taky mě ta cigaretak zarazila. Říkala jsem si jestli to není nějaká nová metoda - posilnit dítko před porodem kofeinem a nikotinem, aby se pak rychle dostalo na svět. Jak je vidět, tak u vás to zabralo... |
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Re: Fotky23.11.2004 11:50:17
Tak jsem měla víc štěstí než rozumu, jen jsem to odeslala, vypli proud. Peťa ještě pořád spí.
Print, zákon schválnosti, když si člověk něco naplánuje a těší se, přijde neočekávaná událost. Přeji Elišce brzké se zbavení rýmy. Alíku, mohla bych vidět Tvůj fotoseriál? Všichni ho tolik chválí. Li, děkuji za pochvalu, teprve jsem to zkoušela, potřebovala bych víc času. Mám dojem, že v tomhle životě ani všechno nestihnu. Severko, je to možné, že by všechny děti měly stejné myšlení? S tím sirupem, spaním a školkou je to u nás podobné. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
U nás taky nic moc :o((23.11.2004 11:46:31
Ahojky!
Asi se mi budete smát, ale s Péťou do školky jsem nedorazila, vypnula jsem budík. A hned vám řeknu proč. Před půlnocí jsem šla spát, nemohla jsem usnout, byla mi zima, zabrala jsem tak před jednou. V půl druhé se Lenka vzbudila na kojení. A říkala jsem si, že když tak krásně poslední dny spí pak až do rána, že ji po kojení vrátím zpátky do postýlky. Vydržela tam do čtyř. Pak se vzbudila a začala tam kecat, stoupla si a kecala... Tak jsem si ji vzala k sobě do postele, že teda budeme spát. Ani omylem. Usnula až v 6!!! Byla jsem tak na nerva, že jsem byla úplně čilá a napadlo mě, že už spát nepůjdu, když v 6:50 vstávám. Ale pak jsem usnula. V 6:50 pípal mobil, tak jsem ho vypnula, že nikam nejdeme a spala dál. V 7 se na mě přišel podívat Péťa, jestli už vstávám. Byl nasnídaný a komplet oblečený do školky. Tak jsem mu řekla, ať se svlíkne a zaleze do postele, že nikam nejdeme. Byl zjevně smutný :o(((. Pak jsem se budila každou chvíli, ale Lenka až v 10, takže jsem vstávali v deset rovnou s taťkou. Jsem hotová, navíc se mi přitížilo, asi mám i teplotu, rýma mi sedí v dutinách, blééé. Ráno v posteli jsem vzpomínala na kamarády, kteří zrovna v bazéně plavou... :o((((( U nás se hrabe sluníčko, prcek kecá,a le dnes ho ani neslyším, jak mám zalehlé uši. Odpoledne chlapi vyrážejí zase na chlapskou jízdu po poštách a do Baumaxu, tak bude chvíli klid. No, tak takhle já se mám při úterku :o((((((. Špatně, móóóc špatně. |
| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Dobré ránko!!23.11.2004 11:40:54
Tááák, zase jsem si něco zařídila - hurá, objednala jsem se na zítra k holiči. Mám ale ještě letní gumy na autě, tak jsem teď uháněla bráchu, že potřebuju už nutně přezout (dělá v Barumce), a povedlo se, před chvilkou si auto odvezl :-))
Luki máš pravdu, mě vždycky vyhnaly prodavačky asi 50tileté. Li, pamatuji se, škoda, že si to nedotáhla dokonce, moc mě zajímalo jak by to dopadlo,měla si štěstí na prodavačky. Kopo, strašně se teď bojím napsat, jak mi malá spí přes den, nechci to zakřiknout. Poslední 3 týdny si užívám přes poledne opravdu hodně klidu, spí 2h v kuse, a když má "divoké ráno" tak vydrží i 3,5h - což je paráda. Před tím se budila po 20minutách, pak jsem jí půl hoďky znova uspávala a spala dalších jen půl hodinky :-(, pak to ještě zalomila v podvečer taky tak na půl hoďky. Spala tak blbě díky sousedovi, který se přistěhoval a předělával komplet byt, trvalo mu to cca 3měsíce. Každou chvíli vrtal, bouchal, atd.. Nedávno jsem s ním mluvila, tak už má konečně hotové. Mmch. byl dooost sympatický :-))) |
| Petruška |
| • |
Ikonka23.11.2004 11:36:25
Charlottko, moc krásná fotka, zajímalo by mě, co to máš v pusince? To mi maminka nedává, já chci taaaakyyyy.
|
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Fotky23.11.2004 11:25:08
bré ráno
tak u nás je teda situace!! Eli má rýbu, v noci měla 38,2 tak dostala čípek, teď dopo jsme 2x odsávali - bylo toho celkem dost a teplotu 37,7 :-(((. Dala jsem jí čípek a naivně jsem si myslela, že bude spát, když je vzhůru od půl osmý, ale omyl ! ležela jsem tam s ní půl hodiny , furt tam brebentila, takt už jsem byla na nerv. Takže nespí , mě šlehne. No a noc si určitě dovedete představit, usnula jsem na dvě hodinky, pak od půl druhý asi do čtyř se nespalo, jsem to tušila že to takhle dopadne. Do centra se nešlo, zítra jsme měli je do Jihlavy - takže taky prd. No nic taťka se rozhodl že se jde odsávat , tak musim - ÁCH JO! |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Vzpomínky listopadek (23.11.2003)23.11.2004 11:06:35
Večernice: Ve skutečnosti ale nejsou schopni ani dojít koupit chleba :-(((. V noci jsem vzhůru se Zdendou, snažím se, aby se velký Zdeněk vyspal a mohl ráno do práce. Dopoledne příjdou naši (přespávají naštěstí jinde) a začne kolotoč. V bytě je rozruch, který mi nedovolí ani na minutu zavřít oko. Podobně je na tom i junior. Pořád na něj mluví, berou ho na ruku, hladí, houpou, fotografují, zpívají... Když večer odcházejí, mládě je nervoznější, než já. Po zbytek večera jen pláče a odmítá usnout. A druhý den se všechno opakuje.
Alík: Tak my už jsme konečně doma, jupííí. No já jsem to říkala, že Makro je u mě spolehlivá vyvolávačka porodu:o) No není to moc velká náhoda, že už se mi třetí dítě narodilo ve čtvrtek dopoledne? Cisca: Tak nas dneska s Kubikem (jojo Aliku, ja vedela, ze mame hodne spolecneho) pustili. Zdrzeli nas o den dyl, protoze Kubik mel zloutenku, tak musel pod svetla, ale uz by to melo byt v pohode. Tak mi tu ted na gauci pochrupuje manzilek s Kubikem na brise, maminka vari v kuchyni gulas, a ja premyslim, jak si nejak inteligentne sednout. Print: holky jak to máte s tim dudlíkem, já to te´d řešim a mám šílený dilema dát - a nebrečet, nebo nedát a řvát. Nevim proč brečí, je najedená, přebalená, apod. ... no a když jí dám dudana tak zabere. Ale vážně nevim, jestli je to dobrý nebo ne. :(( Alík: Cisco, my jsme to jméno vyplnili při cestě do porodnice ve výtahu:o) Já chtěla Honzíka nebo Kubíka, manželovi se pořád ani jedno nelíbilo a nakonec to vyhrál Kuba:o) Nic jinýho mu ani nezbývalo, protože jinou variantu nestačil vymyslet. Severka: Cisco a Alíku, to je bomba, já měla pro kluka taky jméno Kubík. Navíc i sousedka v baráku má mimčo Kubíka, tak jsem vlastně ráda, že máme holčičku :o). |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.