| Li. | 14175 |
Fotky23.11.2004 10:52:02
Prvek cupuje krejčovský metr a já si tak mohla konečně prohlédnout nové fotky. Jsou vážně úžasné.
Škoda jen, že "ležící a spící Káťa" není vyfocená trochu z větší blízkosti. Okatou Charlottku jsem už chválila před odjezdem. Jindra měl moc a moc krásné dorty. Nejen ten vláčkový, ale i od tety. A moc mu to slušelo. Alíkův fotoseriál nemá prostě chybu. Výborné fotky s ještě lepším komentářem. Moc jsem se pobavila :o). Ovšem oslavenci s čepičkama jsou také super. Cis, to byl výborný nápad :o).A ostříhanému Kubovi to moc sluší :o). Prvek má také takovou želvu a rybu. Moc se při koupání rozčiluje, že je neumí sám natáhnout. Cic, čím jsi napsala na dort "KUBA"? Vypadá to moc dobře. Dvě kytičky v srdíčku vypadají úžasně. Print, moc hezký snímek. Jukla jsem i do alba Pírka a Bubíška. Koukám, že všechny dětičky se mají k světu :o). |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Dobré ránko!!23.11.2004 10:36:12
Já věděla, že jsem na něco zapomněla! Nenapsala jsem Alíkovi, že prvek už není žádný hlavounek. Má kolem hlavy jen 46,5 cm. Ovšem teď koukám do průkazu, že v 8 měsících měl 47 cm, tak nevím. Asi ho budu muset začít měřit sama. Nebo, že by mi vysychal?! :o)
Tak teď jsem ho přeměřila sama a vyšlo mi 49 cm. Že by se sestra u dr. sekla o 2,5 cm ?! Nevím, nevím... |
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Dobré ránko!!23.11.2004 10:30:47
Jej, to jsem tam zase nasela chyb.
Bubíšku, fotky se mi moc líbily. Dortík měl Davídek pěkný. Jezdí už na odstrkovadle? |
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Re: Re: Dobré ránko!!23.11.2004 10:26:26
Li, s tím spánkem tě tedy lituji, ale určitě se to někdy spraví. Fotky z hor jsou moac pěkné.
Alíku, nemáš sama hlavounka. Bára má přes hlavu taky 49.cm a to je holčička. Občas, když jí nemůžu přes hlavu něco obléct jí zpívím:"Bára má velkou hlavu, jak pytel od banánu, Bára se nikde neztratí" - je to od nějaký skupiny, ale už nevím od který. :-) Pírko, je fakt, že takhle prudí většinou starší prodavačky. Kolikrát mi připadá, že ony samy žádné děti nikdy neměli. |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Dobré ránko!!23.11.2004 9:49:05
Ahoj Pírko.
Nechtěli tě pustit do zoomarketu? Hm, jestli si vzpomínáš z diskuze "Most", chtěla jsem v Mostě uspořádat povstání proti obchodům, které nepouští dovnitř kočárky. Už jsem se navrčela paragrafy, našla jména odpovědných politiků i státních úředníků... Nakonec mi sklaplo. Asi bylo na mě vidět moje odhodlání, protože mě v Mostě nakonec pustili do každého obchodu. Pravda, někde mě nevítali s úsměvem, ale neprotestovali. Nakonec mi to přišlo škoda, tolik přípravy a nic :oDDD. Několik obchodů ale od té doby nemám přece jenom ráda. Například hračkářství (sakra jak se ta ulice jen jmenuje?!) naprotu bývalému Zverimexu a Tuzexu. Byla jsem jediný zákazník, krám byl prázdný, špatně se mi vjíždělo do obchodu a následně vyjíždělo. Prodavačka stála hned za dveřmi, ale že by je podržela, to ji ani náhodou nenapadlo. Tak jsem ji (slušně a milým tónem) hned řekla, co si o tom myslím. Dokonce to vypadalo, že se červená :oDDDD. Jinak hlásím, že doma nemám syna, ale mimozemšťana. Lidské děti totiž přeci potřebují alespoň občas spát, což prvek nepotřebuje :o(. Včera usnul ve 23.20, budil se skoro každou hodinu a vstával v 7 hodin. Tohle už trvá od minulé středy. Nespí moc ani přes den - maximálně 30-60min venku v kočárku. Doma neusne :O((((. Myslím, že si budu muset vážně pořídit alespoň paní na žehlení. Jinak mi domácnost spadne na hlavu. |
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Re: Dobré ránko!!23.11.2004 9:48:19
I nás už je taky po sněhu, přes noc ho déšť rozmočil. Patrik to málem obrečel. Povídá: "A když není sníh to už nebudou vánoce?" Bobík malý, to jsou starosti. Petrušce to bylo šuma fuk, hlavně že má na nohou boty.
Včera jsem z ní měla neskutečnou radost. Tatínek s bráškou spravovali v garáži rozbitý blinkr a ona, že musí ven za nimi. Stála u dveří verandy a dobývala se ven. Bráška pro ní přišel a povídá, že tam Petruška může s nimi, že jí pohlídá. Když se vrátili, Petruška zřejmě kombinézou a rukama umyla celé auto. Putovala hned do koupelny. Škoda, že jsem měla strach, aby mi nezmazala zdi, byla by to krásná fotka ;-) Pírko, to si s Ájou v noci užiješ. A přes den taky tak málo spí. V tomhle směru musí Petrušku pochváli, většinou spí celou noc. Občas jí vzbudí v noci bráška, když jde na nočník. Jinak by si ani nevzpomněla, že se má vzbudit a vytáhnout mamku z postele. V takovém případě, si dá trošku mlíka a vyráží na noční výpravy. Jenže jak přese mně leze probudí mě a putuje zpátky do svého pelíšku. Bubíšku, jestli Tě to uklidní, Petruška po probuzení nejí. Když jdeme do školky dostane u babičky čerstvý rohlík a sní ho celý. O víkendu zásadně nesnídá, to co dostane, rozcupuje na kousky a rozhází okolo sebe. Print, pro mě jsi hrdinka, že se takhle vydáš k zubaři. Já když chci k zubaři, pořád o tom mluvím až mě polovička objedná. Sma bych se neodvážila se ani objednat, v tomhle směru jsem baba. Ještě budu pokračovat, ale raději příspěvek odešlu, dnes tady nemá jít elektrika, tak abych to nepsala zbytečně. |
| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
Re: Dobré ránko!!23.11.2004 9:10:14
Ahoj Bubíšku, tak si mě předběhla :-))
U nás taky byla zase blbá noc, Ája se pořád budí, ale kdybyste jí slyšeli! ..s takovým ječákem, jako když jí trhají hlavu, okamžitě mě to postaví na nohy, jsem jak pérák, to je třeba i 7krát za noc. Ája si strašně ráda prohlíží knížky, no ona otáčí listy a já jí popisuju kde co je. Máme asi 7 dětských knížek, postupně mi je nosí a když dojdem k poslední, tak zase vytáhne tu první a jedeme další kolo. U toho druhýho kola si už šlapu na jazyk, a když mi Ája přitáhne knížky potřetí tak zdrhám...:-))) Jo a z botama je to u nás stejný, taky si Ája leze do těch největších, je to děsně srandovní :-) Á koupání u nás probíhá celkem v klídku, moc vody se z vany nedostane, sprcha jí nevadí - je v pohodě! |
| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
úterýnko!23.11.2004 8:50:06
Achojte, všichni při úterku, koukám, že to tu trošku žije po 22h večer a to já se akorát pakuju do postele, něco si přečíst a hned raději spát, páč ani osm hodin přerušovanýho spaní mi nijak nastačí :-(
Sev jak se vám ráno vstávalo? Zvládli jste to? Jo, a neděs se z mého kouření, naštěstí to nebylo tak strašné, a i to co bylo mi ve svědomí dost žralo. Taky zdravím Li a Zdendu, fotka ve sněhu je mooc hezká. Včera mě zase nakrkli, potřebovala jsem koupit něco pro toho našeho anduláka v zoomarketu, ovšem hned u dveří mi prod. oznámila, že s kočárkem nee. Já: ...a proooč néé, nechám jí u dveří, za chvilku půjdu, venku jí ale nemůžu přece nechat! Pr.:...a jak mi sem budou chodit lidi?? Já:...a vy teď čekáte nějakej zájezd lidí??? Pr.: ..no to to, ale podívejte se mám tady akvárka (prázdný) a na druhý straně písek, podívejte se ty pytlíky jsou už celé potrhané Já: ..ale když vyndám malou a bude tady pobíhat, tak je to mnohem nebezpečnější! Pr:.tche! prosim vás (začala mávat rukama) Já: taky jsem začala mávat rukama a odcházím Pr: ..jsem si myslela, že se nějak domluvíme? Já: .. ta jsem si taky myslela! Konec Ten krámek nejni v centru města, lidí tam přijde pár, navíc je v příšerným průchodě, kde si zrovna hrála parta malých Romů... Už mám tady v Mostě vychytaný krámy, kde vás už od dveří s kočárem vyhazují, ale sem jsem zašla poprvé, navíc tam bylo i dost místa, podle odhadu tak na 3 kočáry! Zatím, jdu si udělat ranní kávičku! |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Dobré ránko!!23.11.2004 8:37:58
Tak koukám, že jsem tady první, no, třeba než to doklofu, tak první nebudu :-))
Na dnešek celkem noc šla. I když chtěl malej často krmit, tak nebrečel a dost se ke mně tulil. Jitulko, nevím nevím, malej taky spí prapodivně dopoledne, tak to asi taky nezvládneme a poslední dobou když vyrazíme ven, tak za chvíli spí. Tenhle pá, so, ne mám volno, tak kdybys chtěla s malým přijít nebo vyrazit ven, tak budu ráda. V poledne čekám kamarádku s 10ti měs. holčičkou. Tak jdu postavit na polévku a poklidit. Malej mi vůbec nechce snídat, no asi je to tím, že se v noci cpe mlíkem a k ránu taky. Včera jedl hodně večer. No hlavně, že si řekne, kdy má hlad. Tak zatím. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
nocni zpravicky23.11.2004 0:15:15
Tak jsem vam napsala dlouhy prispevek a cely se mi vymazal,protoze nam zase vypadl internet,dnes bud nesel vubec nebo vypadava,achjo.
AHOOJ Listopadko(nebo spis Snehozapadko?)jsem rada,ze bylo fajn a ze si se nenechala zdeptat ani temi nevyzadanymi informacemi neptrebneho charakteru.Ten Zdenda vypada na fotkach naprosto uzasne,jsem moc zvedava na Vitecka,jedeme sice az v lednu,ale kdyz koukam ne Zdendulu,tak se tesim uz ted. Renunko,koukala jsem na fotky(mam trochu zpozdeni,ale to uz jsem holt cela ja)a ten dort-masinka se mi mooc libi.Puzzle mame taky jako "podlahu" ve Vitkove koutku. Aliku,Kuba je hezky vesely chodec a koukam,ze u jidla jsou vsichni stejni. Skoda,ze nemuzes jet,vytipovala jsem objekt,ktery by se tem "o chlup vetsim" mohl libit. Bubisku,k porodu nic psat nebudu,vsechno jsme spolu uz probrali a muj znas z vypraveni taky,takze vis,ze jsem zivouci dukaz toho,ze mamky na utrapy porodu casem zapomenou a ta touha po malem zivackovi to vsechno pretlaci a ty jsi urcite silna holka,takze az prijde cas,zvladnes to a s radosti! Jdete zitra cvicit?Ja bych rada,jen nevim,jak se kvitek vzbudi,ma ted nejak rozhazene spani. Ke koupani:u nas to po koupani vypada jak u rybńika-chybi jen rakos(kacenku mame)a kdo koupe,musi pocitat s tim,ze bude od hlavy k pate mokry. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.