| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1880] Názory 18811890 z 18607  [Dalších 16717 >>]
Šťastná To Žena 12756

Re: Večerní report

22.11.2004 22:27:00
tééda já než se vrátim, tak jste všichni pryč :-)) - to jste celý VY ! :-)))

LI -tak to je fajn,že jste se měli fajn :-)) - vzpomínala jsem na Vás jak si to užíváte.
Fotky prvka nemaj chybu - mě se Zdedna líbí moc (doufám že to neslyší Ondra nebo Lenička , ty by mi asi daly :-)) )

SEV - jo já jsem hrdina , jen co je pravda, říkala jsem si, že když už jsem na to celej den myslela, je škoda toho nevyužít a nejít tam. No ještě že jsem šla. Jdu se tam ukázat ještě příští čtvrtek - již jsem objednaná Jupííí :-))

tak Eli snad má taky trošku rýmu - a to jsme měli jít zítra do toho MC - uvidim jak se to vyvrbí,zatim to je taková rýba nerýba, tak uvidim ráno.

no nic asi zalezu do pelechu, mám takovej pocit že noc nebude nic moc. a ráno je tady cobydup.

takže BRUM (to platí speciélně pro Zdendu nespavce :-)) )

Karkul - móóc pěkná ikonka - jak jsem říkala, fakt mi přijde že je tam Charlie ostřihaná - asi bych si měla skáknout pro větší dioptrie :-))
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Večerní report

22.11.2004 22:17:16
Ahojky!

Tak nám celé odpoledne propršelo, a sníh okamžitě zmizel. Ven bych stejně nešla, ještě nejsem takový jura. Z dětiček už mi hrabe a proto jsem se rozhodla, že zítra strčím Péťu do školky. Nechtěl si večer vzít sirup, tak mu říkám: Když už jsi zdravý, tak půjdeš zítra do školky! Sice namítal, že ještě hrozně kašle (a náležitě mi to ukázal), ale představa školky mu nikterak nevadila a šel bez řečí brzy spát. Asi to pro něj bude změna, už se doma asi taky nudí. Otázka je, jestli se ráno vůbec vzbudím a vyhrabu :o(((. Namlsala jsem se vstávání po deváté... To bude kruťárna!

Li, vítej zpátky! Bílé hory bych si taky nechala líbit... Paráda! A Zdenda je rozkošný!!! ;o)

Alí, Lenka má hlavu 46 cm, a už to mi přijde, že ji má velkou :o).

Print, no vidíš, jaká jsi hrdinka, i k zubařce si dojdeš. Kdo že to má tak rád Tvoji zubařku? Alík, že jo? ;o))))) Mně už Lenka ve vaně taky nestoupá. Od té doby, co se naučila cákat, tak cáká, jen co dosedne. Hračky nehračky, plácá rukama jak zběsilá, dokud ji zase nevytáhnu. A to se umí pěkně vztekat, když ji přeruším plácanou! Takže raději sprchuju a mám klid :o))). To se jí taky líbí.

Pírko, Ty jsi v těhotenství kouřila??? To mě teda děsí! :o(((
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

fotky

22.11.2004 22:01:40
Tak jsem přidala slibované fotky, tak se můžete mrknout, jaké měl Dáda letadlo a dárky....
http://rodina.cz/martanci
rain 14358

Re: Fotofejeton z hor

22.11.2004 21:43:16
Li, to ses ale měla!!! :o)))
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Pěkný večer

22.11.2004 21:42:59
Všechny vás zdravím!!!
Dřív jsem se k psaní nedostala. Až teď. Dělala jsem si poznámky, tak doufám, že pečlivě :-))

Jana a Alík: chtěla bych další mimi, ale strach mám, tak uvidíme, ono to nějak dopadne.

Sev: Dáda vždycky koupání miloval, pak měl asi týdenní období, že se bál, teď ječí, když ho vyndavám. Jinak necáká po koupelně. Má ve vodě hračky a kelímky a hraje si s tím, má málo vody, asi nad zadek. Spíš nacáká, když se koupe se mnou nebo tátou. To máme plnou vanu a řádíme.

Pírko: tu větu jsem napsala fakt hrozně, myslela jsem to jinak, ale když to takhle blbě napíšu, tak to vyzní úplně jinak, no konec, nebo se do toho zamotám ještě víc...... :-))

Kopo: no mě při té vzpomínce taky není moc fajn...... Hlavně, že to dobře dopadlo.

Lukina: při porodu (nebo spíš před ním, při něm jsem spala) jsem si to užila hlavně psychicky, fyzicky až potom....

rainbow: - já jsem se bála, aby tady zase nezavládla špatná nálada, tak jsem se raději omluvila

- no to musel být fujtajbl zážitek, jsem ráda, že ti to dopadlo dobře. Ten doktor musel být........ no byla bych hoooooodně moc sprostá. Fuj.
To je síla!!

Jinak my dneska nic zvláštního nedělali, byli jsme asi 2,5 hod. venku, z toho malej 2 hodinky spal. Já pěkně vymrzla. Cestou jsme se zastavili v sekáči, já mu koupila tak krásný vyteplený komplet, čepice, bunda a kalhoty, vše za 250 Kč.Škoda, že neumím dát fotku sem na diskusi, dám jí zítra do našeho alba a můžete mrknout. Teď tam dávám při psaní fotky ze včerejší oslavy. Už jsem tam dneska pár fotek dala, ale dost mi to blblo, hlásilo to neustále chybu atd. pak tam najednou byla dvakrát nebo vůbec, nechápu...
Malej chrupká, já tam zkusím přidat ty fotky, snad to půjde, no a jdu hajat.
Charlottka 22977

Kuk:-)

22.11.2004 20:16:03
Mám novou ikonku:-)
Li. 14175

Dodatečné přání

22.11.2004 18:12:34
Uvědomuji si, že v době, kdy jsem tu nebyla, proběhlo několik oslav. Takže dodatečně přeji všem oslavencům všechno nejlepší a doufám, že si to pořádně užili.
Li. 14175

Fotofejeton z hor

22.11.2004 18:09:07
Ahojky, netřeba mě hledat, jsem tu. Dojeli jsme ale až včera pozdě večer, dnes dopoledne jsem vybalovala, prala, byla vrátit půjčenou chůvičku... a v poledne přijeli na návštěvu naši. Na PC nějak nebyl moc čas :o(.

Jak jsme se měli? Když jsme přijížděli na hory, nikde nebyl žádný sníh, pršelo. Ráno jsme se probudili do sněhové vánice, vítr podle horské služby fičel rychlostí okolo 110km/h. Chalupa vzdálená od nás 100m nebyla skoro vidět:

Když se bouře trošku uklidnila, vzali jsme prvka ven. Během několika sekund dostal hysterický záchvat. Vítr, ženoucí mu sněhové vočky do tváře, se mu moc nelíbil:

Slunce vykouklo až v neděli, v den odjezdu. Vzali jsme prvka na boby (obyčejné, naše pracně sehnané jsme nechali doma), ale nějak ho bobování nezaujalo. Nebrečel sice, nevztekal se, ale nebyl jízdou na bobech ani nijak nadšený:

Několik dnů jsem tak byla zavřená chalupě se švagrovou a dostala od ní velké množství nevyžádaných a nepotřebných rad do života :o(((. Byli tam ale i kamarádi, se kterýma se krásně kecalo, došlo i na posezení v hospůdce... Zkrátka, nebyl to zas tak špatný výlet :o). Už se těším, až tam na Sivestra pojedeme zas :o).
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Re: Všechno možný

22.11.2004 17:37:37
jéé Alíku teď jsi mi připomněla, že si musim jít přečíst mail :-)))

Karkul ze zubem nebylo nic, ani jeden kaz, ale jak měla jsem hodně kamene tak jsem měla víc zánětlivý dásně, takže mě zbavila kamene a napíchala mi tam nějaký bylinky - no a bylo to jako vždy - píchání do dásní mi přišlo příjemný - jsem divná!!

zrovna jsem přemýšlela kde je Li , že se ještě neukázala. Tak hlavně že jsou v pořádku doma.
Karkulinka 15733

Re: Re: Re: Re: Všechno možný

22.11.2004 17:28:56
Print, a co bylo se zubem? Mě zub dneska ještě nebolel:-) Ale k zubaři mířím, ale nevím kdy to mám všechno stihnout....

Sev, u nás koupání probíhá tím stylem, že jsme všichni mokří a koupelna taky:-)

Večer napíšu víc:-)
[<<Předchozích 1880] Názory 18811890 z 18607  [Dalších 16717 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.