| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Re: Všechno možný22.11.2004 17:24:22
Tak já jsem dneska byla na roční kontrole, Kuba má 9770 g a 76 cm (ale měřili jsme se ve stje, tak to asi nebylo úplně přesné) No moc teda odposledka nepřibral. Asi se teď víc hýbe. Ale hlavičku jsme asi 49 cm, to mi přijde dost, jak je na tom hlavounek Prvek?:o)
Jo taky chci vlastně přivítat Listopadku, koukala jsem, že už se ukázala na MSN:o) A taky jsem koukala, že si tam s váma někdo za mě povídal - teď jen musím zjistit, kdo to byl:o)))) Tipla bych to na synáčka:o) Teda Rain, ty máš taky veselý zážitky:o( Nic hezkýho....ale hlavně že si tu živá a zdravá:o) A díky za tip na pěknou hru:o))) Kdopak z vás si ji o silvestru zahraje?:o)))) |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Všechno možný22.11.2004 16:09:49
nazdárek
tak si představte, že jsem nakonec k zubaři šla - pochlapila jsem se a riskla to, i přesto , že mě zub nebolel. Nebyla jsem objednaná, prostě jsem si tam jen tak vyrazila. V čekárně byli tři lidi, pak přišel manželský pár(který nejspíš poctivě chodí k zubaři každej půlrok), pár jsem musela nechat jít přede mnou, páč byli objednaný. TAKŽE jsem tam čekala přes 2 hodiny !!! (už jsem myslela že mě omejou) A chodili další a další objednaný lidi , tak jsem se rozhodla že pudu (ovšem mojí kartičku už měla Dr.) , vskočila jsem do ordinance, než tam došel jeden z páru, a řekla jim že pudu, když nejsem objednaná , že nechci nějak předbíhat (sice to nebyla pravda, šla bych tam hned), tak mi řekly ať si počkám že mě pak hned vezmou. Prostě sííla, ráno mě hlava bolet přestala, ale po nekonečným čekání mě zase bolet začala. K obědu jsem do dostala před chvílí, takže když to shrnu měla jsem celkem prímovej den :-) Dneska nám přišlo chodítko, škoda že to má Eli až k Vánocům, už by mohla aktivně chodit :-)))) SEV - u nás koupání probíhá celkem v pohodě, koupili jsme podložku do vany= od tý doby Eli ve vaně nestojí. Sem tam si cákne, ale nejni to nijak drastický. Spíš si tam tam v poklidu sedí a hraje si. Nejradši by pořád zubama otvírala různý tuby, takže jsem jí dala prázdný=ale ty už zase nejsou tak zajímavý :-), takže asi takhle. no nic, uvařila jsem si kafčo tak ho jdu popíjet. |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: Re: Všechno možný22.11.2004 14:17:29
JInak koupání u nás není tak hrozné, sice se Míša snaží vylévat vodu všude kolem vany a na Julinku, ale když se hlídají, tak se dá včas zarazit:-) Julinka moc necáká, protože už ví, že by pak cákal i Míša a jí se to moc nelíbí. Asi se už poučila. No, ale vytírat musím stejně po každém koupání:-(
|
| rain | 14358 |
|
|
Re: Všechno možný22.11.2004 14:15:12
A porod jsem měla vyvolávaný, vždycky mě už pozvali do nemocnice, tak jsem naběhla s taškou, pak mě prohlídl primář a zase mě poslal domů :o) Až na potřetí si mě tam nechali a stejně mi ho po čtyřech dnech vyvolávali. Ale docela to bylo rychle, sice to bolelo jako čert a asi víc než poprvé, ale myslím, že za to může ta horká voda, co jsem se v ní koupala, ale i doktoři byli překvapení, čekali, že to bude odpoledne a Michalka už se drala na svět po desáté a ve tři čtvrtě na jedenáct už byla u mě na bříšku :o))) Manžel u porodu byl, tentokrát to stihl :o))) U Péti přišel těsně po, to taky pořád tvrdili, že je čas, že je čas, nakonec mi řekli, že mám teda volat, aby už jel a že to možná stihne, ale až když jsem je přesvědčovala, že už asi fakt rodím, měl to 20km, takže než ho navlíkli do toho zelenýho hábitu, tak bylo po všem. Ale viděl ho taky ještě neumytýho. U Mišky si to pojistil a byl tam se mnou už od devíti :o) Dost se divil, když jsem na něj neurvale cedila mezi zubama, aby mi sakra pustil TU VODU, když mě chytly bolesti :o))) A když už jsem se pak měla nachystat na stůl a stála jsem v bolesti opřená o postel a říkala jsem, že to k..va bolí :o))) Za deset minut už jsme si ji chovali :o)
|
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: Všechno možný22.11.2004 14:12:37
Ahojky odpoledne:-)
Tak jsem zrovna vyklidila dětičkám skříňku a je tam toho polovina:-)) Zjistila jsem, že Míša od loňska moc nevyrostl, tak mu budou skoro všechny zimní věci, jen tu bundu ještě musím koupit. A Julinka zase roste nějak rychle a já vůbec nemám v oku jak je velká. Když probírám věci po Míšovi, tak si říkám, že tohle jí ještě být nemůže, vždyť to nosil nedávno a pak najednou koukám, že už to má jen tak-tak:-(( Za chvilku toho mýho prďulku doroste:-)))) Ještě se dneska chystám vyklidit spíž (jejda, píše se takhle "špajska"?:-)), mám tam pátý přes devátý a k ničemu se nemůžu dostat. Hlavně si tam musím udělat místečko na dárečky:-))) Malá chrní už třetí hodinu na balkóně, čekám, že se každou chvíli vzbudí, napapká se a půjdem asi na chvíli ven. |
| rain | 14358 |
|
|
Re: Všechno možný22.11.2004 14:02:42
Severko, já mám taky vždycky plnou koupelnu vody a sama jsem mokrá jako vodník, ale Petřík byl taky takovej, takže jsem zvyklá. Až budu vědět, že se nesvalí do vody, tak ji nechám, ať se koupe sama, jako bráška, protože mě nebaví se pak převlíkat a vytírat :o))) Koupou se každej sám, jeden den ten a druhej den druhej, jinak sprcha. A oba dohromady by se asi utopili.
Dílů má pojišťovna 13. Koukám, že už to ale víš :o))) Manžel se mi smál, že to taky prožívám :o))) Bubíšku, to jsem napsala z legrace, tos nemusela brát tak vážně, jako že jsem se ozvala naštvaná, žes mi nepoděkovala :o))) Porod jsi teda neměla nic moc. Já měla takhle úžasné mimoděložní, můj dr. mi na to vůbec nepřišel, až když jsem měla plný břicho zkažený krve a v noci lezla po čtyřech na záchod, tak se mnou něco dělal, když jsem se k němu ráno doploužila. Rovnou mi volal sanitu a bez přípravy mě brali na sál a měla jsem to ani ne prý za pět minut dvanáct, ale v minutě dvanácté, otrava a ležela jsem na ARO týden na kapačkách. Brrrrr, je to už jedenáct let, ale bohužel si to pamatuju jako dneska a dodnes nemůžu toho doktora ani pozdravit :o( Dneska byl konečně Péťa ve školce, tak jsme měli dopoledne klid. Sice kašlal, ale když dr. řekla, že má jít, tak teda šel :o))) Nezapomněl nám sice zdůraznit, že JEŠTĚ KAŠLE, ale měl smůlu. Manžel to i takhle ráno řekl učitelce, aby si nemyslela, že jsme krkavci. Takže jsem vyjela s Michalkou s kočárem a s odhrnovadlem a smetákem, abych vyhrabala auto a mohla vyrazit :o) Ale ten klid dopoledne stál za to :o) (on mi to stejně většinou už stihnul očistit manžel :o) ) A chtěla jsem Péťovi koupit k vánocům Káťu a Škubánka, moc se mu ten večerníček líbí, ale tenhle jako jeden z mála nevyšel. Nemáte ho některá??? |
| Kopo | 4173 |
|
|
Všechno možný22.11.2004 10:57:03
Bubíšku, když jsem četla, jak probíhal porod, běhal mi mráz po zádech a měla jsem z toho husinu. Brr.
Severko, u nás koupání probíhá ve stejném duchu. Cákání, vylévání vody z vany kelímky. Dětičky, pokud je doma, koupe polovička. Sprchování nesnese ani jeden z lumpíku, tak po koupání naběhnu s hadrem a vytírám. Takže ode mne se rady nedočkáš. Alík má koupání vychytaný, když se děti po sobě koupelnu vytřou. Jinak Ti přeji brzké uzdravení. Pírko, upřímně Tě lituji, být skoro kažkou hodinu vzhůru. Ještě, že u nás to není tak časté. A teď čtu, že Print na tom byla podobně. I jí patří politování. Karkulinka - určitě to nebude nic vážného a malá bude v pohodě. Bílo je i nás. Dětičky strávily skoro celý víkend venku a domů vůbec nechtěly. Jinak Vám musím napsat, jak Patrik dělal bramborovou kaši. Strašně rád mi pomáhá v kuchyni a nejraději všechno mixuje. Včera si k večeři objednal bramborovou kaši, když jsem uvařila brambory a nasypala do misky, přinesl si mléko a máslo a že jde mixovat. K lince si postavil židli a já jsem mu mezitím připravila jsem mu mixér. Začal mixovat, do brambor si nalil mléko a přidal trochu másla. Jenže v tom mě volal manžel, že nemůže objednat lyže a jestli bych se na to nepodívala. Možná to znáte tady, všechno musí být hned. Tak jsem mu radila a úplně zapomněla na Patrika. Když jsem se ve dveřích otočila k němu a viděla v jeho ručičkách krabici s mlékam, tušila jsem zradu. Hned jí musel položit, ale kaši už jsem stejně nezachránila. Místo kaše udělal Patrik bramborovou polévku. A já zrovna měla takovou chuť na tu kaši. Nezbylo mi nic jiného než uvařit další brambory, rozmíchat je a přilít do nich tu "polévku". Nakonec kaše byla. Huraa. Péťa je na botech úplně ujetá, pořád si nějaké snaží obout. Nesmím jí pustit do verandy, protože v tu chvíli z ní udělá skladiště bot. Boty jsou všude a ona uprostřed nich a snaží se nazout ty největší. |
| Karkulinka | 15733 |
|
|
Hezké zasněžené poledne!22.11.2004 10:08:07
Tak i u nás v nížině u vody je sníh, jupíííí. Ale je nám to naprd, poněvadž malá od rána podruhé průjmovala, a má 38:-( Takže čekáme jak se vyvine situace a odpoledne pošupajdíme k dr. poněvadž já žádnej klubící se zub nenašla... Už se mi zádlo, že hořela včera u našich... jenže bylo mi řečeno, že je u nich vedro, což je teda taky fakt. Mám nafocené další fotky, tak je možná večír (pokud to stihnu, nahážu)
Alíku, Kubík je moc krásňoučkej:-) A fakt jste si všichni podobný:-)))) A děkuji! Jo, a koupila jsem si včera Wico, a už visí na okně, takže až budu mít nabité baterky, tak vám to nafotím:-) |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Vzpomínky listopadek (22.11.2003)22.11.2004 9:33:29
Print: achojky :))))))))))
tak koukám jak se nám to tady krásně rozrůstá :)))) my jsem od včerejška doma a máme za sebou krásnou klidnu noc. jupííííííííííí Šplechťule: tak jsme včera měli veselí den :o(. Ráno jsem Markuli musela budit na kojení po 5hodinách (doteď se mi to nikdy nestalo,je to vyloženě žrout). No, říkala jsem si že je unavený. Ale, začal děsně kadit a kakání pomaličku měnilo skupenství až to byli samé hleny a nebyli okrové ale zelené. Takže šílený telefonát doktorce a blesková návštěva u ní. Teplotu měl po odečtení 38, dala nám Hylax kapky a že je třeba čekat, při jakékoliv změně okamžitě do nemocnice. No ve tři hodiny už to byla jen žlutá voda a teplota po odečtení 38,6. Zavolala jsem manželovi a jeli jsme do Krče. Tam nám dali laktobacilus udělali výtěr a poslali domů s tím, že když se cokoliv stane tak znova přijet a už si nás tam nechají. Taky ho zvážili, chudák to co pracně nabral znova shodil, takže máme opět 3,40. Večernice: Tak jsme byli včera na kontrole u doktorky. Paráda. Sídlí ve vilce, do které vede řada kolmých schodů a nemá na nich kolejničky pro kočárek. Pochopila jsem, proč se k doktorce chodí zásadně ve dvojicích - samotná mamina nemá šanci kočárek přes schody dostat. V čekárně jsou sice přebalovací pultíky, ale nikde není k dispozici voda na umytí rukou. Na dotaz, kam můžu vyhodit pokakanou plenu, mi bylo řečeno, že si ji mám dát do kapsy a vyhodit ve městě do popelnice... Taky máte tak úžasný zkušenosti s dětskou doktorkou? Večernice: A další krutá zpráva: Zdenda už váží 4960g. A to při 55 cm. Vypadá jak barokní andělíček - samý faldík. Doufám, že z toho vyroste a nebude z něj buclaté batole |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Re: krásné bílé ráno!22.11.2004 9:17:58
Krásné bílé!
Lenka byla dneska v noci neuvřitelná. Včera přes den spala jen 1x, takže už v osm hezky chrupala. V jednu se vzbudila na kojení a od té doby pořád ještě spí!!! Tý brďo, ta je teda dóóbrá! Zato já měla příšernou noc. Šla jsem spát před půlnocí, ale zaboha jsem nemohla usnout, podařilo se mi to až někdy kolem druhé. Samozřejmě se mi špatně dýchalo, tak jsem byla vzhůru každou chvíli, ach jo! Péťovi jsem včera řekla, že příští neděli budeme psát Ježíškovi, tak od té doby nemele o ničem jiném, hrůza! Adventní kalendář mám vyrobený z kartónu takový stromeček a na něm 24 kapsiček. Ale už je dost jetý, tak příští rok to určitě bude chtít nový. Až ho příští týden opráším, tak ho vyfotím do albíka. Á, Leňu už vstává, tak letím... |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.