| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
Re: Re: krásné bílé ráno!22.11.2004 9:17:55
Neboj Print, Nova nám určitě přitočí další díly :-)
Chtěla jsem taky napsat, že se mi moc líbí vaše " vzpomínky listopadek", Je to super, bylo tam cítit napětí a očekávání. Vždycky : "kde je ta a ta?? ...hm, už asi rodí!" Já mám vzpomínky na porod mooc hezký, začalo mi kolem 21h tuhnout bříško, každých 10 minut, ale nebrala jsem to, chtělo se mi strašně jít spát. Tak jsem taky ve 23h šla, haha po půlnoci mě ale už bolesti vyhnaly na nohy, šla jsem si udělat kávičku a drahýmu jsem uzmula cigáro a čekala. Ve tři ráno jsme odjížděli. Od 5h jsem měla bolesti každý 3 minutky a začínaly být dost krutý. Naštěstí bylo úterý ráno a já čekala na ranní směnu, která přišla v 7 ráno a hned jsem je prosila o epidurál (u nás v Mostě se dělal jen v úterý). V 9h mi ho píchly a od té doby paráda, za dvě hodinky se po šesti zatlačení Ája narodila, byl to pro mě krásný bezbolestný zážitek, kterej jsem si plně vychutnala. Hned po porodu jsem říkala dr., že se těším na další porod, dost se divila, prý jsem byla první z maminek co něco podobného řekla. :-) Fakt ty dvě hodinky byly hezký, kolem mě maminky křičely, brečely a já si tam tak spokojeně ležela a smskovala s taťkou. Taťka tam nebyl, odvezl mě a zdrhnul :-). |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: krásné bílé ráno!22.11.2004 8:53:43
ahojky,
tak to je ráno teda. Vzbudila jsem se s bolestí hlavy, ale zase na druhou stranu mě přestal bolet zub - a to jsem byla rozhodnutá jít k zubři, tak to nejspíš odložim :-)) V noci se Eli vzbudila snad 10 x , posadila se a kvičela, takže hrůza, pak když konečně usnula, vzbudil jí taťka který mu se zdálo něco bůhvíco. :-( Ráno se vzbudila v půl sedmý a hola hej byla vychrápaná, tak jsem je poslala s drahoušem do obýváku, nechali mě spát hodinku a pak mě přišli vzbudit :-) Sněhu je tady taky dost, a ještě pořád padá, je to pěkný. Tak to je málo dílůůů já myslela že jich je víc, to je po dlouhý době serioš , kterej se mi líbil - bůůůůůůůůůůů :-)) |
| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
krásné bílé ráno!22.11.2004 7:55:36
Brrr, no to byla zase noc, Ája se budila snad každou hodinu, v 7h už měla vyspáno a ani mlíko nechtěla. Teď jí z něj udělám aspoň obilnou kašičku - tu má ráda.
Máte taky tak krásně u vás nasněžíno? Tady je ouplně bílo :-). Poprvé zkusíme jak se jezdí s kočárkem ve sněhu. V pojišťovně jsme měla namysli Krause a Aničku - co jsme si to vymyslela za jména nevím!! Taky mi u toho nějaká ta slzička ukápne, navíc si přesně vybavuju naše začátky s drahým ,byl také ženatý, naštěstí ale bez dětí. Někdy drahýho nazívám manželem, ale svoji nejsme, jenom se mi nelíbí oslovení druh-družka :-) Luki, díky za popsání toho krámečku, vím kde to je, ale vždycky jsem šla kolem o víkendu když bylo zavřeno, dneska tam zajedu. |
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Neděle večer21.11.2004 22:48:00
No nevím Severko, jestli je u nás taková pohoda při koupání:o)) Kuba umí taky pěkně cákat:o) A to nemluvím o starších, když Kubu odnesu utírat a oblíkat, tak to tam teprve začnou řádit, takže voda je taky všude. Ale manža je vycvičil, takže si tu vodu po sobě sami vytírají:o) Horší je je z tý vany vůbec dostat, to je fakt někdy problém. Ale když si tak vzpomínám, tak my s bráchou jsme nebyli jiní....
Jo a taky děkuju všem za pochvalu fotek, opravdu jsou si všechny dětičky teď tak podobné? Já nevím, teď nedokážu posoudit, ale je fakt, že jako miminka mi připadají všichni stejní. Mamča nedávno třídila fotky a chvílema vůbec nevěděla, který miminko je který. A abych pravdu řekla, u některých fotek jsem si nebyla jistá ani já:o)) |
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Neděle večer21.11.2004 22:40:11
Teda Bubíšku, ten tvůj porod byl hodně ošklivý:o( Ale vsadím se, že tě to od dalšího určitě neodradí, viď?:o) Příště holt raději bude gruntovat manža a ty budeš ležet s nohama nahoře:o)
Jo a zapomněla jsem Severce odpovědět - jo dort jsem zdobila tím jogurtem - ztuhnul opravdu nádherně, lepší než šlehačka:o) Díky moc za tip. A k té pojišťovně štěstí, no já na to dneska koukala zase po hodně dlouhé době a přiznám se, že jsem taky pomalu začla natahovat, bylo to moc dojemný, co?:o) ale nejvíc mě pobavila dcerunka, když jsem říkala, že dneska se chci konečně podívat na tu Pojišťovnu štěstí a ona protáhla obličej a říká - to je spíš Pojišťovna za trest:o))) |
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Re: Neděle večer21.11.2004 22:34:18
Ježiši málem bych zapomněla na Davídka. Takže Davídku, přejeme ti krásné narozeniny
![]() Bubíšku, při porodu sis asi užila,co? Ještě, že to ten doktor takhle rozhodl. Pírko, stativ jsem manželovi kupovala k vánocům loni. Dnes jsem zkoušela udělat Barče tu tvojí omáčku. A docela jí chutnala. Snědla asi 7.lžiček (to je u nás hodně) Sev, jaký děláš adventní kalendář? Pochlub se. Alíku, komentáře u fotek jsou super. Máš moc pěkný dětičky. Jó Jó na pojišťovnu jsem také koukala. Je to čím dál tím víc napínavý. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Neděle večer21.11.2004 22:27:55
Tak už vííím, co jsem to chtěla! Jani, dík za připomenutí ;o). Chci se zeptat, JAK koupete vaše dětičky. Já poslední dobou Lenku jenom sprchuju, protože koupání s ní je horor. Mlátí rukama do vody, cáká na celou koupelnu a děsně se tomu řehní. Hračky, prostě nic ji nezabaví. A když jsou ve vaně oba dva, jako třeba dnes, tak Péťa se samozřejmě nechá strhnout a cákají oba dva a to tak, že máme vodu až v předsíni. Žádná pohodička jako u Alíků :o)). Když ji chci umýt nebo vůbec se k ní sklonit, tak jí rychle chytím ručičky. Což se jí vůbec nelíbí a i tak mám brýle mokré. A nejen brýle. Bývám mokrá od hlavy až k patě. Grrr!
Print, má to 13 dílů, takže už se nám to krátí. Ale už se píše scénář k další řadě :o). Jinak já taky pilně žehlila, teď jdu ještě zalehnout a zkouknout Jacka Bauera. |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: Neděle večer21.11.2004 22:22:53
... tak ještě jednou
A já taky skoro brečela, stejně si myslím, že se dají zase dohromady:-))) Print, asi už budou jenom dva díly. No a Bubíšku, to ti tedy nezávidím takový porod:-(( Naštěstí to dobře dopadlo. Plánuješ ještě po takovém zážitku další dítě? |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Neděle večer21.11.2004 22:17:25
Achojky, tak jsem se sem konečně po celém dnu dostala a mám pocit, že budu to budu mít těžší a těžší, protože manža má zase nějakou novou hru:-(
Tak hlavně musíme ještě popřát dnešním oslavencům Michalce a Davídkovi a posíláme obrázek. Pak také nesmíme zapomenout pochválit fotečky, všechny jsou moc hezké a Julinka by prý ráda rozplácala Jindříškovi tu mašinku, už v tom má praxi, tak kdyby příště potřeboval pomoct stačí říct ....:-))) A že nám prý ženich roste do krásy:-) Moc se mi líbí děti ve vaně, a pravda vešlo by se jich tam i pět, ale abys je pak Alí rozpoznala, když si jsou tak podobní:-))))) A Kubíček je takovej šmudlíček, ale asi si taky nenechá nic líbit co?:-)) Ciscovi musím taky ještě jednou pochválit, hlavně jak Kubíčka ostříhali, je to tedy fešák:-) Tak ještě popřeji všem marodům ať se brzy vyléčí a vracím se k žehlení...pááá |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: po oslavě21.11.2004 22:01:08
heleďte kolik má ten serioš vůbec dílů??
bubíšku koukám, že sis teda užila s porodem jen co je pravda :-(((, tak hlavně že to dopadlo, jak to dopadlo a všechno je OK! SEV taky jsem si myslela, že se má Li dneska vracet, třeba se vrátili a vybaluje.. je tady děsná kosa, asi zalezu do postele, i když v ložnici je taky zima, se na to vyprdnu, vezmu si mikinu, dvoje ponožky a zalezu , škoda že nemáme punč, hned bych si ho uvařila. Tatík šel něco dobrovolně ve svém volnu psát s kolegou do práce - ha ha ha - už to vidim, jak místo psaní drbou ! :-)) |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.