| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Re: po oslavě21.11.2004 21:54:19
Pírko, myslíš Kraus na Aničku??? :oDDD No, k smíchu to nebylo, chtělo se mi brečet. Já po dvou dětech už prožívám všechno :o((.
Vrátila se nám Li??? Já jsem si odpoledne s hrůzou vzpomněla, že jsem s Leničkou měla jít v roce na ortopedii ještě na kontrolní RTG kyčlí. Úúúú, málem bych to zazdila! Neměl jste jít někdo taky???? Se mi zdá... Ještě něco jsem chtěla, ale to jsem stačila zapomenout :o(. |
| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
Re: po oslavě21.11.2004 21:36:03
No to Ti řeknu, že porod nic moc - brrr!
Davídkovi to s mašinkou moc moc sluší. Achjooo, tak Král se na Haničku v "pojišťovně" vykašlal! :-)) Jó a Bubíšku, ta poslední věta se Ti moc povedla:" AŤ ZAS NA NĚKOHO NERADA NEZAPOMENU" :-)))) |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
po oslavě21.11.2004 21:08:25
Tak jsem tady, jsem hotová. Oslava proběhla v pohodě, Dáda dostal spoustu dárečků, bylo to fajn.
Tchánovci byli taky v pohodě, jídlo všem moc chutnalo, nakonec jsem dělala kuřecí prsa s broskví, šunkou a sýrem se šťouchanými bramborami se slaninou a s cibulkou, jednohubky z listového těsta, trio řezy, no bylo toho dost. Dády dort se všem líbil, uvidíte ho na fotkách. Pěkné letadlo. Nějak jsem ale odpadla a nostalgicky vzpomínám na to, co bylo loni touhle dobou, tak se s vámi podělím. No i slzička mi dneska ukápla.... __________________________________________________________________________ P O R O D: Ve středu 19.11.2003 jsem začala hodně špinit, jeli jsme večer do porodnice, tam do mě doktor strčil celé nůžky s nějakou buničinou, vyčistil mě, móóóc příjemné :-(( a že můžu jet domů. Že mi pravděpodobně odešla hlenová zátka, ale to že se někdy stává i 14 dní před porodem. Tak jsme jeli domů. Ve čtvrtek v pohodě. V pátek jsem doma gruntovala, vše vyžehlila atd., jako bych něco tušila, pak jsem byla s kamarádkou courat po Praze, až do večera, ale to už mi nebylo nejlíp. Když jsem dorazila domů, tak jsem se šla umýt a že půjdu spát. Byla jsem hrozně unavená. No a ve vaně jsem začala hrozně krvácet. Tekly ze mě proudy krve. Vylezla jsem z vany a praskla mi plodová voda. No volala jsem celá ubrečená Honzovi, neměli jsme auto, bylo v servisu, jako na potvoru, tak sehnal známou a přijeli pro mě. Já si vzala tašku s věcma a jeli jsme. V autě jsem ještě byla vysmátá, ta Zdenka a Honza byli nervní víc jak já. V porodnici pohoda. Ani jsem nechtěla jet výtahem, že si to vyběhnu po schodech, že si urychlím porod atd. Samá srandička. Bolesti minimální. Ale pak začal kolotoč. Krvácení se doktorovi nelíbilo. Padaly ze mě kusy, tak jen natáčeli monitor malého, ultrazvuky, začali se mnou jezdit po budově a hledat ty nej přístroje, bylo to v noci. To už jsem byla nervní, nenechali mě ani chodit, všude mě vozili na vozíku a ze mě lítaly ty kusy krve. Řekli, že stahy mám. A jeden doktor řekl, že počkáme 24 hod. jestli se to nerozjede jako normální porod. Ale ten druhý doktor s tím nesouhlasil a začali mě připravovat na císaře. Kapačky, kanyla, cévka, kterou mi zavedla až napodruhý, paráda, oholení, tak moc příjemný, na sucho. Šíleně se mi klepaly kolena, to se nedá popsat a ani bych to snad neuměla napodobit, bulela jsem a H. taky, doktoři i porodní asistentky byli naprosto úžasný. Díky tomu druhýmu mladýmu doktorovi co chtěl toho císaře oba žijeme. Odvezli mě na sál. Doktor si se mnou povídal, hladil mě, uspali mě a probrali mě na Jipce. Davídka jsem viděla až druhý den. Prý nedýchal, když se narodil, dávali mu transfůze, no síla. Byl o tři týdny dřív narozený. Trhala se mi placenta. Asi za dva dny mi řekli, že jsme tady ani jeden už nemuseli být, málem jsme vykrváceli. No tak hlavně, že to takhle dopadlo. __________________________________________________________________________ VŠEM MOOOOOOC DĚKUJEME ZA PŘÁNÍČKA K NAROZKÁM, RADĚJI NEDĚKUJU JMENOVITĚ, AŤ ZAS NA NĚKOHO NERADA NEZAPOMENU. |
| Renis | 16762 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za týden bude co? Za týden bude co? Za týden bude 1. adventní neděle!21.11.2004 20:36:25
Tak konečně máme po všech oslavách. Malej ještě dneska dostal telefon. V 19 h padnul zase za vlast.
Sev, první dort byl zdobenej máslovým krémem. Malej ho trochu rozpatlal a olízal a pak si dal stejně jablíčkovej. A mašinka byla koupená. Ani jsem nestihla napsat,že jsem přidala nějaký fotky. Už jste to zjistily. Přišla totiž návštěva hned jak jsem tam dala poslední fotku. U toho světlýho dotru má ještě dlouhý vlásky a u mašinky už je ostříhanej. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: Děkuju!!!21.11.2004 19:06:23
Uz je vsechno jak ma byt,
stihli jste to oslavit, co vam tedy jeste zbyva i kdyz se uz krasne ziva? Prece jedno velke prani od kamose,co nema stani, od rana uz mamku honi: chci prat Mise a Davidkovi! Jenze moje mamina dneska porad usina, je jen samy vylet,flam, tak jsem na to dneska sam! Tak mne jiste pochopite, pozdni prani omluvite. Takze jeste pusinku a jdu uspat maminku. Vas Vitecek kvitecek |
| Michalka |
| • |
Děkuju!!!21.11.2004 18:19:51
Moc děkuju všem za přání a i já s maminkou a bráškou přeju všechno nejlepší včerejším oslavencům Kubíčkovi a Jindříškovi a samozřejmě i dnešnímu spoluoslavenci Davídkovi!
![]() Mamča včera chtěla večer po oslavě zapnout počítač, ale nějak tady asi byla spadlá síť nebo co to říkala, takže se nedostala na internet a nemohli jsme popřát včera a ani si přečíst, co se tady povídalo. Takže teď teprv louská včerejšek :o))) Dort jsme už snědli ve čtvrtek, takže včera byly jen zákusky, ale dostala jsem ještě nějaké dárečky - růžovou fleecovou soupravu, světýlko do ložnice, chrápajícího medvídka a vlastní klíče!!! Ty jsou skoro nejlepší. Tak já se jdu nadlábnout a na chvíli si zdřímnout, protože jsem z toho dnešního plavání nějaká unavená. Fotky ještě nebyly, to mě moc mrzelo. Takže se budu moct pochlubit až příští týden. Tak sem pustím maminu, aby si početla a ahoj! |
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za týden bude co? Za týden bude co? Za týden bude 1. adventní neděle!21.11.2004 17:46:14
No vida vida, jak to Print hezky umí:o) Teď bude Severka spokojená, že nemění barvy:o) I když ta zelená teda nic moc, nejde to moc dobře přečíst
|
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za týden bude co? Za týden bude co? Za týden bude 1. adventní neděle!21.11.2004 17:43:52
A ještě jsem zkoukla Jindrovy fotky. Jindra je teda taky fešák:o) A ten druhý dort - mašinka - je moooc pěkný, mňáám já bych si ho dala:o) A Kuba vzkazuje, že sestřenky jsou taky kočky:o)
|
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za týden bude co? Za týden bude co? Za týden bude 1. adventní neděle!21.11.2004 17:43:29
tak teď už to bude snad dobrý, já jsem měla to lomítko vzadu místo vepředu :-))))
|
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Re: Re: Re: Za týden bude co? Za týden bude co? Za týden bude 1. adventní neděle!21.11.2004 17:34:37
Uzavřený to furt nemá nemá:o))) Já to mám psáno takhle:
<font color=blue>Alík</font> Jo a máš pravdu, ten člověk za Kubou má na hlavě ručník, je to babička, co jsem ji kvůli Kubovým prvním krůčkům vytáhla z vany:o) |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.