| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1920] Názory 19211930 z 18607  [Dalších 16677 >>]
Kopo 4173

Teda

21.11.2004 17:33:57
Koukám, že se Petruška rozjela. Obrázek pro Jindru se taky ztratil a tak posílám jiný

Všem oslavencům přeji hodně zdravíčka a hodné rodiče.
Petruška
  • 

Michalce - poslední pokus

21.11.2004 17:26:23
Petruška
  • 

Michalce

21.11.2004 17:17:43
Petruška
  • 

Blahopřání

21.11.2004 17:12:52
Gratulantka jsem
přicházím až sem. A pro všechny oslavence přáníčko mám.
Jindro, narozeniny jsi včera měl,
přání jsi tu nenašel.
Dneska se všichni snaží,
protože si Tebe važí.
Posílám Ti kytičku
a slaďoučkou hubičku

Michalko, Ty jsi velká holčička
krásná jako růžička.
Bez maminky ani krok
a to i když je Ti rok?
Vyrazíme mezi lid
narozky oslavit.

Dáda je velký kluk
urostlý jako buk.
Jeden rok dnes slaví,
velký dort to jistě spraví.
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Za týden bude co? Za týden bude co? Za týden bude 1. adventní neděle!

21.11.2004 16:29:24
no nic, tak to uzavřený nemám :-(((((((( a já myslela že jo.
jsem dřevák fakt - Alíku jak se to uzavře? jak je to možný? když jsem měla červenej tučnej PRINT tak to bylo v pohodě - to jsem z toho králík (jelena jsem nenašla )
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Za týden bude co? Za týden bude co? Za týden bude 1. adventní neděle!

21.11.2004 16:26:03
tak jsme přišli z venku, kavárny a Eli spí, tož zkusim jestli to mám uzavřený nebo ne :-))))) (jsem napnutááá :-)) )

hlavně musim pochválit všechny fotky. Koukám, že Jindra dostal Kotě Kristýnku , my máme Poníka Toníka, Štěně Štěpána a Kozu Kláru :-))))
Alík z toho udělal román na pokračování - jsem se nemohla dočkat jak do dopadne -fakt SUPR :-))) , kdopak je to za Kubíkem na fotce "já chodím" ?? zdá se mi to, nebo má někdo na hlavně ručník nebo utěrku ? :-))) Do vany by se určitě ještě jeden páreček vešel - promyslete si to :-)) Co se mi líbí moc,jak jsou si všichni děti (Alíkovi :-)) ) podobný :-)

Jsem ráda že JIndrovi nevadí přáni s velikonočním nápisem - protože obrázek je to moc pěkněj - jsem z toho byla celá nakřivo - a ani bych to nemohla svít na Eli, protože jsem to posílala já.

tak a si jdu dát kornouta (snad to zub ještě vydrží)
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Za týden bude co? Za týden bude co? Za týden bude 1. adventní neděle!

21.11.2004 16:10:26
Alíku, fotky jsou super, s těma hláškama!!! To jsem se pobavila! A zdobila jsi dort tím jogurtem?? Jinak manža říkal,že do vaší vany se vejdou ještě dvě, ale spíš i tři dětičky!!

Ren, a čím máte dort ozdobený vy?
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Za týden bude co? Za týden bude co? Za týden bude 1. adventní neděle!

21.11.2004 15:28:46
Ještě jsem zapomněla na to Člověče... už nehrajeme. Lenka teď chodí pozdě spát, Péťa naopak brzy, když jde do školky, tak se to nedá.

Budu muset ze skříně vytáhnout a naplnit pro Péťu adventní kalendář. Po třech letech už by se hodilo vyrobit nový, ale není čas, tak až příští rok, až budu vyrábět i pro Leničku. Výzdobu do oken dám asi taky loňskou. To jsem si prozíravě stříhala a lepila ještě v těhotentství :o)).

Safra, safra, fakt nějak nic nestíhám...
Abcded 23276

21.11.2004 15:24:44
No je to hrozný, taky už jsem to zjistila Severko. To se nám ty vánoce přiblížili.

Tak Kuba dostal piškotky s džemem a mooooc mu chutnalo:o)

Jo a v albech máte co? V albech máte co? V albech máte moje nové fotky:oDDD
Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 14262

21.11.2004 15:24:06
.....jak jsem řekla, tak se i stalo! Vyhrála jsem ve scrablu a teď jsem vyhnala taťku s Ájou na mráz :-). Já se jdu naložit do vany, mám tam připravený časák a pleť. masku.

K vánocům mám vymyšlený stativ ke kameře pro drahouše.
[<<Předchozích 1920] Názory 19211930 z 18607  [Dalších 16677 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.