| Kopo | 4173 |
|
|
Teda21.11.2004 17:33:57
Koukám, že se Petruška rozjela. Obrázek pro Jindru se taky ztratil a tak posílám jiný
Všem oslavencům přeji hodně zdravíčka a hodné rodiče. |
| Petruška |
| • |
Michalce - poslední pokus21.11.2004 17:26:23
![]() |
| Petruška |
| • |
Michalce21.11.2004 17:17:43
|
| Petruška |
| • |
Blahopřání21.11.2004 17:12:52
Gratulantka jsem
přicházím až sem. A pro všechny oslavence přáníčko mám. Jindro, narozeniny jsi včera měl, přání jsi tu nenašel. Dneska se všichni snaží, protože si Tebe važí. Posílám Ti kytičku a slaďoučkou hubičku ![]() Michalko, Ty jsi velká holčička krásná jako růžička. Bez maminky ani krok a to i když je Ti rok? Vyrazíme mezi lid narozky oslavit. Dáda je velký kluk urostlý jako buk. Jeden rok dnes slaví, velký dort to jistě spraví. ![]() |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Za týden bude co? Za týden bude co? Za týden bude 1. adventní neděle!21.11.2004 16:29:24
no nic, tak to uzavřený nemám :-(((((((( a já myslela že jo.
jsem dřevák fakt - Alíku jak se to uzavře? jak je to možný? když jsem měla červenej tučnej PRINT tak to bylo v pohodě - to jsem z toho králík (jelena jsem nenašla ) |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Za týden bude co? Za týden bude co? Za týden bude 1. adventní neděle!21.11.2004 16:26:03
tak jsme přišli z venku, kavárny a Eli spí, tož zkusim jestli to mám uzavřený nebo ne :-))))) (jsem napnutááá :-)) )
hlavně musim pochválit všechny fotky. Koukám, že Jindra dostal Kotě Kristýnku , my máme Poníka Toníka, Štěně Štěpána a Kozu Kláru :-)))) Alík z toho udělal román na pokračování - jsem se nemohla dočkat jak do dopadne -fakt SUPR :-))) , kdopak je to za Kubíkem na fotce "já chodím" ?? zdá se mi to, nebo má někdo na hlavně ručník nebo utěrku ? :-))) Do vany by se určitě ještě jeden páreček vešel - promyslete si to :-)) Co se mi líbí moc,jak jsou si všichni děti (Alíkovi :-)) ) podobný :-) Jsem ráda že JIndrovi nevadí přáni s velikonočním nápisem - protože obrázek je to moc pěkněj - jsem z toho byla celá nakřivo - a ani bych to nemohla svít na Eli, protože jsem to posílala já. tak a si jdu dát kornouta (snad to zub ještě vydrží) |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Re: Za týden bude co? Za týden bude co? Za týden bude 1. adventní neděle!21.11.2004 16:10:26
Alíku, fotky jsou super, s těma hláškama!!! To jsem se pobavila! A zdobila jsi dort tím jogurtem?? Jinak manža říkal,že do vaší vany se vejdou ještě dvě, ale spíš i tři dětičky!!
Ren, a čím máte dort ozdobený vy? |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Za týden bude co? Za týden bude co? Za týden bude 1. adventní neděle!21.11.2004 15:28:46
Ještě jsem zapomněla na to Člověče... už nehrajeme. Lenka teď chodí pozdě spát, Péťa naopak brzy, když jde do školky, tak se to nedá.
Budu muset ze skříně vytáhnout a naplnit pro Péťu adventní kalendář. Po třech letech už by se hodilo vyrobit nový, ale není čas, tak až příští rok, až budu vyrábět i pro Leničku. Výzdobu do oken dám asi taky loňskou. To jsem si prozíravě stříhala a lepila ještě v těhotentství :o)). Safra, safra, fakt nějak nic nestíhám... |
| Abcded | 23276 |
Re: Za týden bude co? Za týden bude co? Za týden bude 1. adventní neděle!21.11.2004 15:24:44
No je to hrozný, taky už jsem to zjistila Severko. To se nám ty vánoce přiblížili.
Tak Kuba dostal piškotky s džemem a mooooc mu chutnalo:o) Jo a v albech máte co? V albech máte co? V albech máte moje nové fotky:oDDD |
| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
Re: Za týden bude co? Za týden bude co? Za týden bude 1. adventní neděle!21.11.2004 15:24:06
.....jak jsem řekla, tak se i stalo! Vyhrála jsem ve scrablu a teď jsem vyhnala taťku s Ájou na mráz :-). Já se jdu naložit do vany, mám tam připravený časák a pleť. masku.
K vánocům mám vymyšlený stativ ke kameře pro drahouše. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.