| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1940] Názory 19411950 z 18607  [Dalších 16657 >>]
Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 14262

Re: Re: Re: Nedělička

21.11.2004 11:42:49
Ještě přejeme s Ájou všechno nejlepší Davídkovi a Michalce! Hezky si to oslavte!!

Ája chrupká, oběd máme připravený ze včera, takže máme klídeček, a já jdu porazit taťku ve scrablu :-), a až se Ája vyspí, tak ho ještě vyženu na prochajdu - no ten bude mít príííma neděli :-)))

Jo taky jsem zapoměla napsat, že Ája dostala od tetičky k narozkám ptáka - andulku, to bych nevěřila jakej takovej ptáček dokáže dělat bordel. Naštěstí mě mamka uklidnila, že až mě prý ten pták nas..., tak si ho vezme klíďo k sobě :-)
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Nedělička

21.11.2004 11:22:27
tak El spí, já jsem myslela že budu koukat na včerejší Sex, ale byla jsem vyhnaná k PC :-((( - tak co tady mám dělat ? :-)))

Dneska zkoušim uvařit Eli svíčkovou , tak doufám že jí bude chutnat , mě teda chutná :-)
Pro nás udělám nejspíš smažený file, chtěla jsem dělat bramb.kaši, ale nemám mlíko , tak udělám takový výýýýborný brambory.

Všem marodům: uzdravte se !!!

Karkul chudáčku se zubem sis určitě musela zkusit, mě čeká zubař v pondělí , nebudu na to myslet nebo si zkazim celej den.
Abcded 23276

Re: Nedělička

21.11.2004 11:06:16
Normální - je myšleno beze změny. Růžová si asi po Elince, která je kousek před tebou. Mě to nezměnilo, protože já to mám změněný na modro. Jo a Print, mě se to tam právě vejde jen tak tak, myslím, že to bylo přesně na písmenko:o)

Jo a já zapomněla na ten džem. Kubovi jsme ho ještě nezkoušela, ale nám jsem z něho včera dělalal palačinky a všichni se oblizovali:O) Oni tyhle džemy jsou fakt moc dobrý, protože v něm je opravdu jen to ovoce a zahuštěná hroznová šťáva a nic víc.
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Dobré dopoledne!!!!!!

21.11.2004 10:50:56
Ahoj, jak jste se vyhajali??
Píšu jen bleskovku, nestíhám, nesnídám, nesvačím...... :-))
Lítám tady jak šus od rána, vytírám, luxuju, uklízím, peču, smažím, abych vše stihla na oslavu.
Tak tchánovci nakonec dorazí, tak jsem zvědavá.
Manža jel pro dort, malej spí. Tak ještě zabalit dárky a uf odpadnu a umřu.
Snad se oslava vydaří a dárky se budou líbit.
Slibovaný popis porodu dodám později.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Nedělička

21.11.2004 10:47:38
To je k vzteku, zase mi někam zmizel můj příspěvek! Grrrr!!!

Print, toho nápisu si fakt musí všimnout každý ;o).

Alíku a co je "normální"? Černé bez e-mailu a tenké modré s e-mailem?? A proč jsem teda já růžová, když jsi za mě napsala Ty? Jsem z toho daněk.

Venku je krásně modronebesky sluníčkově, ale taje všechno, co večer nasněžilo. Ale já dneska ven nejdu, nebudu to znova pokoušet. Budu hezky ležet a čajíčkovat a kurýrovat se, tak!

Noc byla dost příšerná, Lenka sebou mlela a já stejně nemohla spát, tak jsem kolem čtvrté ráno civěla do stropu. škrábalo mě hrozně v krku a nemohla jsem dýchat ani nosem, ble!

Tak jdu zase čajíkovat a vymyslet něco k obědu...
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Ranní gratulace

21.11.2004 10:43:06
tak už je to opravený, nejni to tučný, a je to ukončený, snad už by to nemělo dělat žádný brikule !

no a já jdu uspat El.
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Ranní gratulace

21.11.2004 10:33:55
Alíku nemám to ukončený, dyk se mi to tam celý nevejde :-))))))) - Tobě snad jo??? - jestli jo, tak sem s radou :-)))))
Ale dík žes mi to vysvětlila hut to chňápu :-))

Doufám, že mi JIndra odpustí , mě se totiž ten obrázek moc líbil.
(jelikož to bylo napsaný prťavoučkym písmenem, tak jsem DOUFALA, že si toho nikdo nefšimne - teda ALÍKU , se z TEbe picnu :-))))) )

ELISKA 19063

Re: Oslavencům

21.11.2004 10:26:34
jé zase jsem zapomněla na Davídka.
Tak Davídkovi taky přeju všechno nejlepší k narozninám, pěknou oslavu a kupu dárků.
Abcded 23276

Re: Re: Ranní gratulace

21.11.2004 10:26:24
P.S. Jé a já vlastně zapomněla, že já to své jméno mám psáno taky modře, ale ne tučně jako Print. Jo a HLAVNĚ ten tag mám ukončený, takže za mnou jsou všichni normální!!!:o)))))

Jo a Print myslíš, že Ti Jindra odpustí? Když popřeješ o den později a ještě k tomu mu dáš velikonoční přáníčko? No nevim nevim:o))))))))
Abcded 23276

Re: Ranní gratulace

21.11.2004 10:22:09
Tak a u nás se taky začíná chořit:o( Kubíček pěkně chrapní a má strašně suchý kašel, dcerunku zase bolí ucho.... jsem zvědavá, co bude za další choroby:o(

Jinak narozky byly hezký, akorát Kuba byl ze všeho tak vydřený, že se na všech fotkách akorát diví, kouká vyplašeně, přísně nebo smutně. A nějakou pořádně vysmátou teda nemůžu najít:o) No nějaké fotky už jsem vybrala, ještě je upravím a dám Vám je do alba.

Jo a za ty naše neustále se barevně proměňující jména může určitě Print. Že ty nemáš ten tag se změnou barvy svého a Eliščinýho jména ukončený? Přiznej se!:o))) Určitě je to tím, protože si všimněte, že já určitě budu mít barvu normální, dokud přede mě nenapíše Print nebo Eliška:o)
[<<Předchozích 1940] Názory 19411950 z 18607  [Dalších 16657 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.