| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1960] Názory 19611970 z 18607  [Dalších 16637 >>]
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Jindřiškovi

20.11.2004 21:39:08
Tak teda to se nepovedlo, zapomenout na Jindru, to je od nás ošklivé. Takže to honem honem napravujeme a přejeme všechno všecičko nejlepší, ať se Ti tím světem krásně šlape!!!

bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Hezký večer

20.11.2004 21:38:37
Rainbow: omlouvám se, že jsem ti zapomněla poděkovat za pochvalu Davídka!! Mrzí mě to, neudělala jsem to schválně.

Vše nej nej nej Kubíkovi a Jindříškovi k narozkám, krásně si to užijte..... Každému jeden obrázek, abyste se nehádali.

Dneska jsme hned ráno jeli do Hypernovy, no těch lidí, hrůza. Po obědě si vzal taťka malého ven, já pekla trio řezy, košíčky paní Dáši podle prima vařečky, bonbonky z listového těsta, vše na zítřek, luxovala, prala atd......
No ve finále, když mám vše připravené, i jsme vymysleli ten oběd na zítřek, tak milí tchánovci zavolali, že starou babičku vůbec nepřivezou, jak plánovali a sebe asi taky ne, prý je nasněžíno a uvidí ráno, jestli by se tchán nebál jet autem!!!!!!!! MĚ RANÍ MRTVICE!!!!!!!
Tak já se honím jak blbec a oni takhle. Jo mají to od nás tak 15 minut cesty. No nic. Jo a prý když dorazí, tak jen na chvíli kolem jedenácté hodiny. A to má manžel v 11 hod. jet teprve pro dort, budu vařit, no bezva oslava.
Tak snad dorazí alespoň můj táta, ten má přijet kolem poledne.
Pro malého tady už máme asi deset dárků, no tak mu dáme dva tři a zbytek pod stromek, nemá to cenu.

Večer táák ječel při usínání, pořád si strkal ručičku do pusy, tak jestli ho trápí nějaký zub, či co.

Lukina: já malému dělala jako svíčkovou. Takovou hoodně ošizenou, ale chutnalo mu. Na trošce másla kuřecí maso se zeleninou, podlít, rozmixovat, zahustit a dala jsem mu to s kolínkama.
Dneska měl takovou hustou květákovou polévku k obědu.
Zítra nevím co mu udělám.....

Zítra vám popíšu můj porod.......Jo a taky vám přidám fotečky z oslavy.

Jitulko zdravím tě, copak jste nakoupili??

Zatím dobrou noc.
Utopýr 9323

fotecky

20.11.2004 21:13:25
tak jsem vam tam nasazela par fotecek z oslavy. Moc jich nemame, protoze jsme hlavne tocili na video. A taky je tam jedna po dnesnim ostrihani :)
Jindra
  • 

Re: Re: Re: Re: Jsem zklamaný

20.11.2004 21:08:52
Tak jste si to trochu vyžehlili, už jsem vám odpustil. I Julince za ty dva pěkný obrázky, tak jestli chce, tak je pořád má vyvolená nevěsta. Jinak všem moc děkuju a Kubíkovi A. a LaBu za pěkné básničky.

Oslava byla pěkná, dostal jsem dárky zabalený v nějakým papíru, kterej mi tam jen překážel. Tak mi mamka musela pomoct ho sundat, abych se konečně dostal na to hlavní. Nejvíc se mi líbila knížka o koťátku, tu jsem nedal z ruky, když mi jí chtěli vzít. Pošmáknul jsem si na jablíčkovým dortu, pohrál si s hračkama a věčně jsem se tulil k mamce. Taky mě hodně fotili, takže musím mamku přemluvit, aby vám ukázala pár fotek.

Tak ještě jednou všem dobrou noc.
Utopýr 9323

Re: Slava nazdar vyletu,zmrzla,ale uz jsem tu!

20.11.2004 20:40:43
Jitulko, my jsme nechtely, aby ses uskytala ;)
LaBu 19306

Narodeninová...

20.11.2004 20:40:15
Malým oslávencom od Sisi:

Veľa lásky každý deň,
oslávencom poprajem.
Jindříšku a Marečku,
posielam Vám hubičku!
Na líčko vám ju ja nedám,
na obrázku ju posielam:

Jitulka 18006

Slava nazdar vyletu,zmrzla,ale uz jsem tu!

20.11.2004 20:28:26
Kubovi a jindrovi vsechno nejlepsi!

Tedy musim vas trochu pokarat,vy jste na mne vubec dneska nemysleli!
Ale my to zvladli i tak.do Polska byla cesta priserna,zpatky uz to bylo lepsi,zmrzla jsem jeste ted a Vitecek to s tatou zvladl na jednicku a ted si jdu dat cajik,sprchu a asi pujdu do hajan ,tak se mejte.

Rain,Grebenicek muze plkat co chce,je to v.l,snad mu to nikdo nebude zobat.
Kuba (Alík)
  • 

Re: Re: Re: Jsem zklamaný

20.11.2004 20:20:12
Tak a já chci všem moc poděkovat za přáníčka a básničky. Dnešek byl moc príma, až na to dopoledne s tátou, kdy si mě nikdo nevšímal:o)) Z dortu a dárků jsem byl lehce na větvi, takže jsem koukal dost vyjeveně. Zato při jedení dortu už jsem byl opět ve své kůži. Zhltnul jsem ho opravdu rychle, měl jsem strach, aby mi ho mamča taky nesnědla jako Kubovi C :o) Takže ještě jednou díky a maminka mě pořád fotila, takže vám prý nějaké fotky ukáže. Teď prý nemá čas, ale později se tu určitě ukáže.
Kuba C
  • 

Jindro, nebud ...

20.11.2004 20:17:00
Je, Jindro, to se Ti moc moc moc omlouvam. Mamka me vubec neupozornila. To si v noci vypije ... Premluv tvoji mamku, at si ke svemu jmenu prida tvoje datum narozeni, at se priste nespletu.

Tak ti jeste dodatecne preju vsechno nejlepsi, a at se kolem tebe toci spousta zenskych.

Kuba (Alík)
  • 

Re: Re: Jsem zklamaný

20.11.2004 20:13:33

a že na ně mamča zapomněla, takže

Můj milý kámo Jindříšku,
dřív než zalezeš do pelíšku,
chci tak trochu vědět jen,
jak si prožil svůj velký den,
též popřát hodně štěstíčka,
nevěstu krásnou jako růžička, (a že to Julinka je)
v životě jen samé štěstí,
tohle vše Ti Kuba věstí:o)

[<<Předchozích 1960] Názory 19611970 z 18607  [Dalších 16637 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.