| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1970] Názory 19711980 z 18607  [Dalších 16627 >>]
Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 14262

Re: Re: Jsem zklamaný

20.11.2004 20:08:50
Jé Jindříšku, taky Ti zasíláme s Ájou všechno nejlepší k ročku!! Jak sis to užil??
JULINKA
  • 

Re: Jsem zklamaný

20.11.2004 19:41:53
Jééééééééééé Jindříšku, to tedy popletla maminka ... já Ti popřát chtěla, ale že prý máš až zítra. Nevím, kde to mamča tedy vzala, asi má hlavu děravou. Doufám, že se moc nezlobíš a nezatratíš mě coby nevěstu:-))
Samozřejmě Ti přeji vše nejlepší hodnou a chytřejší maminku, než mám já a taky hodného tatínka:-)))) A abych to napravila, posílám Ti obrázky dva!

Jindra
  • 

Jsem zklamaný

20.11.2004 18:43:18
Tak jsem si myslel, že tady mám pár kámošů a kámošek, co si na mě alespoň občas vzpomenou, ale asi jsem se spletl. Celý den čekám, že mi mamka vyřídí vaše gratulace a dočkal jsem se jen od Barušky s mamkou. Jo a dneska mi mamka vyřizovala gratulaci od Marečka a maminky ze včerejška na MSN.
Ale že na mě zapomene i Julinka, na kterou jsem si myslel, to mě moooooc mrzí. Asi se budu muset poohlédnout po jiné. No nic, jdu papat a spinkat. Tak všem přeju dobrou noc. Jindříšek
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobotěnka

20.11.2004 18:19:07
Film se jmenuje Cold Creek Manor , hraje tam D.Quaid a S.Stone. je to thriller tak jsem zvědavá jestli to bude napínavý.
Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 14262

Re: Re: Re: Re: Re: Sobotěnka

20.11.2004 18:15:21
Áno Print, jsme z jednoho městečka.
...a nenapsala jsi, co máte za film!!! Jsem zvědavka.

Jó Luki na Pánskou jízdu je jen samá chvála, ale ještě jsem to neviděla.
Na plavču jsme zase pěkně namíchaní, od 3 měsíců po 1 rok. Batolata byly věkově kolem 15měsíců a to bylo na nás zase moc.

Kopo, Petrušce kouká čertovina z očí, a jsou si z Patrikem dost podobní,co?

Koukám, že jste se dali všichni na stříhání, my zatím nemáme co, a navíc mi ty odstávající vlásky za ušima připadají děsně roztomilý. Ale asi taky budem muset, aby jí trošku zhoustly a víc narostly.

Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Re: Sobotěnka

20.11.2004 18:02:14
jo a samozžejmě jsme střihali MY!!
Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Re: Sobotěnka

20.11.2004 18:01:02
holky - Lukino s Pírkem vy jste ze stejného města??

Jináč mi jsme Eli taky už stříhali, jak jsem psala , ofinu měla děsně dlouhou. Střihali jsme když byla s taťkou ve vaně, na sucho, já jsem jí to načesala dopředu a trošku jsme ustřihli. Dopadlo to dobře, kupodivu nevypadá jako podle kastrolu, zub taky nemá takže supr.

tak a bolí mě zub!! Měla jsem zmrzlinu a od tý doby bolí, no skvělý, vrtačce se 100pro nevyhnu .brrr:-((((((( ani na to nemůžu pomyslet.

NO nic jdu zase za El, přilezla a stojí mi na nohách :-)
Lukina 11228

Re: Re: Sobotěnka

20.11.2004 17:44:49
Cisco, držím palečky ať stříhání dobře dopadne. U nás to byl totiž horor. Nejprve jsme začli u tchýňe nasucho, ale to se jí nelíbilo a byla nervní. No a nakonec jsem jí dostříhala po koupeli s mokrými vlasy. To šlo líp. A protože jsem jí nechala vytahat z pouzdra celé vlhčené kapesníčky, tak i docela držela.

Kopo, zatím nevím kam pojedeme lyžovat. Ale spíš to budou jen víkendy. Takže asi k nám na Klíny. Tchyňka jako učitelka jede s dětmi na lyžák do Krkonoš a chce abychom jeli s ní. A je to i levný. Stojí to jen něco přes 2.tis na týden i s jídlem. Teda nabízela nám i Alpy, ale ty jsou drahý. To si radši zaplatím letní dovolenou. A stejně nevím co by jsme si tam počali s Barčou.
Utopýr 9323

Re: Re: Re: Re: Sobotěnka

20.11.2004 17:34:51
Lukino, strihali jste ji to suchy nebo mokry? My se totiz prave chystame, tak at mam inspiraci :)
Kopo 4173

Re: Sobotěnka

20.11.2004 17:33:29
Lukino, kam razíte lyžovat? Columbie si myslím, že jsou docela dobré bundy. Já jsem zatím bez lyžařského vybavení. Manžel mi loni lyže prodal, hůlky mi v Herlíkovicích ukradli, kombinéza dosluhuje a lyžáky mi nesedí. Chtěla bych si koupit kompletní novou výbavu, uvidím, jestli na to ušetřím. Teď jsme vybavili manžela (v prosinci jede do Alp) a syna (po novém roce jede do Rokytnice nad Jizerou). Petruška kombinézu a sáňky na letošní sezónu má a lyžovat bude až příští rok.

Print, do Jihlavy to mám cca 60 km. Od nás je to na všechny strany stejně daleko - Jihlava, Praha - 60 km.
[<<Předchozích 1970] Názory 19711980 z 18607  [Dalších 16627 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.