| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Sobotěnka20.11.2004 17:20:22
My máme dneska půjčený DVD Pánská jízda. Tak se těším.
Pírko, už chodíš na to plavání pro batolata? My teď nechodíme, ale asi začneme alespoň jednou týdně. |
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Re: Re: Sobotěnka20.11.2004 17:17:17
Pírko, dík za tip na omajdu. Určitě ji zítra zkusím. Barča mi totiž pořád nechce obídky papat. Jestli víš kde je 15.ZŠ, tak u ní přes silnici je takový veliký obchod. Dole je Šujan (ten prodává koupelny, dlažbu, atd.) a v prvním patře jsou koberce. No a ten baby shop je v baráku mezi tou školou a tím Šujanem.
Také jsem zapomněla napsat, že jsme včera Barču trochu zastřihli. Už jí to hrozně padalo do očí a odstávalo u uší.Chtěla jsem jí to nechat delší, ale ještě na to tu kvalitu vlásků nemá. :-( |
| Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 | 14262 |
|
|
Re: Re: Re: Sobotěnka20.11.2004 17:06:51
Print, co jste si půjčili za kazetu??
My máme na dnešek konečně poslední díl Pána prstenů, tak se moc těšíme :-) |
|
|
Re: Re: Sobotěnka20.11.2004 17:04:24
Jé Luki, u Šujana nevím kde přesně je, popiš mi to trošku. Na plavčo chodíme, ale už jen 1krát týdně - to stačí.
Omáčky Áje dělám, takový pořád podobný. Na cibulku hodím maso, jednou kuř., jindy vepř., k tomu přidám různou zeleninu, mrkev, celer, petržel, pórek, květák, hrášek, kukuřici, co je v lednici,bobk. list, nové koř. a kuličku pepře, pak to trošku zahustím jíškou, nebo jen moukou s vodou, povařím a je to. Trošku to mixnu, mám toho většinou tak na 3-4 dny, přílohy k tomu střídám, brambory, rýži, těstoviny. |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Sobotěnka20.11.2004 16:56:36
my jsme byli taky venku, bylo to fajn, sice padalo a bylo zima, ale už to asi lepší nebude. El byla kupodivu hodná, už jí ani nevadí slída - spíš fascinovaně sledovala jak padá sníh :-)
Došli jsme si půjčit videokazetu na večer,tak jsem zvědavá jestli to nebude zas nějaká blbost. Taky musim říct jaká je teď největší záliba Eli. Sedí na zemi a neustále dokola a dokolečka si prohlíží časopis (Maminku a spol.) jsou tam miminka, kočárky a to se jí moc líbí. Takže u toho vydrží hodně dlouho. tak to je Áďa teda šikulka když chodí už takovou dobu !! Kopo - tak to je fajn, že jste byli na nákupech úspěšný. Jak daleko to máte do Jihlavy? Je fakt že počasí na nákupy nebylo zrovna ideální , v JIhlavě bývá ještě větší zima než tady (většinou), tak jste byli určitě pěkně vyfoukaný co? no nic, jdu za El, spala teď jenom půl hodinky, tak taky půjde spát dřív. Taťka zmožen, si šel lehnout a spát - skeťák - a kdy si půjde lehnout mamka - by mě zajímalo :-)))))) |
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Sobotěnka20.11.2004 16:34:55
Nejprve přeji Kubíkovi a taky Jindrovi všechno NEJ NEJ NEJ k narozeninám.
![]() Pírko, vítám tě zpátky. Dívala jsem se na fotky, Adrianka je moc pěkná holčička. Čepici (bílo-růžovou, zavazovací pod krkem, bez bambule) jsem kupovala v tom baby shopu co je u Šujana (víš kde?). Chodíte ještě na plavčo? V makru mi manža koupil lyžáky Dalbello. JO A HOLKY, MUSÍM NA PÍRKO PRÁSKNOUT, ŽE ÁĎA UŽ CHODÍ SAMA OD KONCE SRPNA. Kopo, bundu jsem si už letos kupovala ve sportě. Značku Columbia. Stála 3400,-kč, takže ji budu mít jak na normální nošení, tak i na lyžování. Alíku, Kubík je šikulka. To utekl roku, co? Šplechťule, hlavně, že malýmu knedlíček chutnal. Už děláte některá prckům omáčky? Poraďte recept. |
| šplechťule, Marek 10/03 | 8348 |
|
|
Sobotěnka20.11.2004 16:14:42
Tak jsme se vrátili z vycházky, no už začíná zima. Markovi je lépe, takže pojedeme na "dovolenou" za babičkama .o))).
Jinak jsme vytahli zimní kombinézu, vypadá v ní jak kosmonaut .o)). Koupili jsme mu dva dárky k vánocům, vodolepky a autíčko (to dělá docela randál). Jeden postřeh - bude asi po mě, k obědu měl vepřové po italsku (akorát s rýží ne s knedlíkem) a chutnalo mu to.o))). Včera mu rajská moc nejela, no uvidíme. Všichni máte hezké fotečky, my zatím nemáme žádné "digi" takže vám nic neukážem .o))). |
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Re: Re:Bílá sobota20.11.2004 15:27:57
Pírko, zatím jsem jich tam dala jen pár, jestli chceš kouknout: tady
Zrovna odcházím s Patrikem na chvilku ven, tak uděláme nějaké fotky ve sněhu a snad po neděli bude víc času, abych přidala další. Na CD jim mám spousty, ale nejsou člověk, který by je prošel a nějaké vybral a přidal. |
|
|
Re: Re:Bílá sobota20.11.2004 15:21:18
Tak jsem zrušila obě dnešní akce, páč mě nebolel břich z neurozy, ale musela jsem sníst něco mooc mooc špatného. Už je to lepšejší, akorát stejně musím ven, aspoň na chvilku s Ájinou, už tu zase pěkně prudí. Dám jí sváču a razíme.
Lukino, jak jste pořídili v Makru?? Kopo máš někde fotečky?? Jinak na listopadkách ve výstavních jsou moc hezké fotky, obzvláště ty s dortama :-). Super jsou fotky Zdendy. Nám se moc fotky s oslavy nepovedli, budu muset zajít s Ájou k foťákovi. |
| Kopo | 4173 |
|
|
Kubíkovi20.11.2004 15:05:36
![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.