| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1990] Názory 19912000 z 18607  [Dalších 16607 >>]
Kopo 4173

Re:Bílá sobota

20.11.2004 14:35:25
Alíku, zasloužíš obdiv. Zvládat obchod a děti. My už jsme si do obchodu pořídili prodavačku, protože už to prostě nešlo zvládat.

Print, tak jsem koukala zpátky do diskuse a protože jsem si nedělala poznámky, tak jsem nadšené lyžařské příbuzenstvo přisoudila Tobě a ono patří k Lukině.
Jinak jsme dnes v Jihlavě (Petrušku hlídala babi) a koupili jsme skoro všechno, tj. kombinézu, rukavice, boty. Akorát jsem nikde neobjevila dětskou lyžařskou kuklu. Musím zaúkolovat polovičku, aby zkusil Kolín nebo K. Horu Docela se mi líbil obchod v Benešově ulici (od pošty rovně přes náměstí)? Koupila jsem zimní botičky i Petrušce, má z nich ohromnou radost. Babička jí je hned musela obout. A teď je nosí neustále po bytě.
Akorát jsem si nevybrala zrovna nejlepší počásí, ale když manžel souhlasil s tím, že pojedeme po nákupech, tak bych jela i kdyby létaly trakaře. Hlavní důvod, proč jsme jeli do Jihlavy, byla ratanová souprava. Už dlouho po ní toužím a v Jihlavě jí měly v akci. Koupili jsme jí s tím, že jí dostanu k narozeninám.
Severko, přeji všem brzké uzdravení.

Rain, díky za odpověď, naše dr. říkala, abych ho dál dávala do školky a neustupovala, že to zkouší a pokud najde mojí slabinu, bude toho zneužívat.

JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Re: Bílá sobota

20.11.2004 12:06:00
Ahojky všichni!

Tak u nás napadlo sněhu taky relativně dost, ale už to taje, je tam docela teplo. Naštěstí chodníky jsou čisté, tak budu moct jít ven i se strašpytlem Míšou:-))) Zrovna jsem uspala Julku a Míša mi tu ječí:-( Má dneska už od rána nějakou protivnou náladu, pořád něco chce a buď je to nějaký nesmysl, nebo nechápu co chce, tak to ho rozječí ještě víc:-( Doufám, že ho to brzy přejde, jinak budu večer hotová.

Alí, tak to úplně vidím, že by to u nás vypadalo úplně stejně:-)) Dneska tedy manža vstával dřív a obě děti převlékl, ale to jen proto, že jsem jsem ho dirigovala:-)))))))) Je zajímavý, že když je chlap nemocnej, tak ho musí všichni obskakovat a litovat a když je nemocná ženská, tak jí stačí čaj a může fungovat normálně. To je nějaká spravedlnost?:-)

Kubíčkovi přejeme všechno nejlepší k narozeninám, hodnou rodinku a hodně dárečků:-)

Charlottka
  • 

Kubíčkovi

20.11.2004 11:55:27
Ať růže kvetou v Tvojí tváři,
ať radost ve Tvých očích září,
ať nepoznáš lásky klam,
to Ti přji k narozeninám.

Charlottka s mamčou

a samozřejmě posíláme pusinku:-)

Šťastná To Žena 12756

Re: Re: Bílá sobota

20.11.2004 11:40:46
ááchojky
přeju krásné ráno (teda spíš dopoledne :-)) )
Tady chumelí, sníh napadanej - ale ještě jsme nezapadli SEV :-)) , je tady ale mínus 1°C - brrrrr zzima.

Alíku - úúplně si dovedu představit jak to u vás vypadalo,, šmudlinku Kubíčka s autíčkem v pyžámku :-))) ten musel bejt šťastnej že jsi zpátky !!
Včera jsem ho zapomněla (jako vždy když píšu, na něco zapomenu) pochválit a pogratulovat k prvním samostatným krůčkům šikulka je to !
Front Page myslim někde mám, ale jak jsme měli PC kaput tak už mi to tam drahouš zpátky nedal, takže to bude nejspíš někde na CD.

Holky dík za informace a názory ohledně MC - už jsem to vymyslela , já hlavička šikovná ! Příští týden mám taťka dovolenou, tak tam v úterý vyrazíme všichni, já si to tam omkrnu, uvidim jak se tam El bude líbit, a kdyby jo příště už tam půjdem sami. Přece jenom ve dvou se to líp táhne že jo ? :-) Jsem ráda že tam nemusim sama :-))

Alíku vy si dneska pěkně užijte oslavu, pak musíš poreferovat a dodat fotečky.

rain - MIchalky je taky pěknej kousek co? - a co ty? kdy nám dáš nějaký nový fotky? už jsme dlouho žádnou novou neviděly. (CIS o Tobě se radši ani nezmiňuju )

Včera jste mě tak nalákaly těma různýma nudličkamam, že dneska budu vytvářet kuřecí nudličky na "něčem" se zeleninou, tak doufám, že se to povede. Už mám hlad, tak budu muset vyrazit vařit.
Slyšim že je Eli vzhůru - moc tomu teda nedala - jenom 45 minut žádná sláva - tak budu mít v kuchyni zase pomocnici a jééé :-)

Karkul četla jsem MSN - kdybys potřebovala zavolej, napiš prostě cokoliv - vždyť víš !!
ELISKA 19063

Kubíškovi

20.11.2004 11:30:30
Milý Kubíčku, přeju Ti všecko všecičko nejlepší k narozeninám a posílám jednu malou básničku:
Chumelí se chumelí snížek bílý,
dneska je to rok ,moji milý,
kdy se Kubík narodil,
a všechny blízké potěšil.
Mamka, taťka , ségra , bráška, těšili se
na raráška.
Spoustu dárků, zdraví, štěstí to je přání
od Elišky

VŠECHNO NEJLEPŠÍ !!
Abcded 23276

Re: Bílá sobota

20.11.2004 11:15:58
Tak teď jsem se opravdu od srdce zasmála Severko:o)) Proč by nezvládnul tři děti sám - vždyť já je taky zvládám:o))) Ba ne nejvíc si mě pobavila s tím obědem:o)) Tak chcete popsat do jakého stavu jsem se vrátila? Přišla jsem před jedenáctou a už zatažené záclony a žaluzie mi napověděli, že i tentokrát to tu bude vypadat, jako vždycky, když jdu za manžu do práce. Děti ještě v pokojíčku, v pyžamech, Kuba taktéž i plínky měl nepřevlečené...Samozřejmě všechny dítka hladové. Kubíček si to ke mě hnedka přištrádoval, obejmul mě a položil mi hlavičku na rameno a vůbec se nechtěl pustit, takže byl problém ho i převlíknout a přebalit - no jo bylo to poprvé, co se beze mě probudil. V každé ruce svíral křečovitě jednu dopravní značku, kterou okusoval - nejvíc mu chutnala ta se zákazem zastavení:o) V jedné nohavici overálku měl autíčko, které mu tam prý pořád házel bráška...Manža samozřejmě chrápal, ani doteď nepostřehl, že jsem doma. Kubíčka jsem teďka dokojila a hned u toho usnul, takže já jdu něco rychle dělat, ať neobědváme někdy navečer:o)))
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Bílá sobota

20.11.2004 11:05:03
Tak doufám, že dneska opravdu JE sobota :o). Včera ráno jsem měla čtvrtek, večer sobotu... někam mi ten pátek utekl :o)).

Venku posněžuje, je tam trochu bílo, ale když chvilku zasvítí sluníčko, tak to taje. Lazaret pokračuje, Lenka chrchlá, mě škrábe v krku a asi se mi spouští rýma, uši mám zalehlé, blééé!

Včera večer mě teda dojal prcek, oba nás s taťkou tak vytočil. Všude se píše o vzdoru tříletých dětí, ale jak si poradit se skoro pětiletým dítětem, které odmítá poslušnost, odmítá kompromis, prostě všechno, to teda fakt nevím. Grrrr!

Alí, to Tě teda lituju, že jsi musela zkysnout v krámě. A to manža pohlídá všechny 3 dětičky sám??? Jak to zvládá? Jestlipak navaří taky oběd? No, vlastně, když je ták moc nemocný, tak asi né.

Print, já nějaké to mateřské centrum nebo klub taky doporučuju. Byla jsem s Lenkou v MC sice jenom jednou, ale každý týden po plavání se aklimatizujeme hodinu v herně, tak to je skoro to samé. Někdy probírá bednu hraček nebo si hoví v bazénku s míčky, honí balón, nebo se chce houpat na houpačce. Jindy jenom tak leze od ničeho k ničemu a jenom pozoruje starší děti i dospěláky. Ale i to je učení a každý nový vjem dětičkám prospívá. Tak jen do toho!

Print, nezapadli jste sněhem??
Pírko+Áďa 11.03,Pája 08.05 14262

Re: Re: Kubovi A

20.11.2004 10:59:58
Taky se přidáváme s přáníčkem všeho nejlepšího k prvnímu ročku Kubíkovi! Ať se vám vydaří oslava!
....a už je to na listopadkách komplet? ..nebo ještě někdo teprve slavit bude?

mě od rána bolí bruch, mám pěkný křeče, asi z nervíků. Odpoledne jdu s Ájou ke kámošce, její malá má narozky tak jsme pozvaný, chce abych to natočila. A večír mám jít s kámoškou na pizzu. Akorát že se mi nikam nechce :-(

Re: Kubovi A

20.11.2004 10:02:22
Milý Kubíčku,

taky Ti přejeme k prvnímu velkému výročí všecičko nejlepší. Nejlepší maminku, báječného tatínka, hodnou sestřičku a brášku na lumpárny ;o). Hezky si to užij!

Vzpomínky listopadek (20.11.2003)

20.11.2004 9:48:44
Naďule: píšu za alíka ve tří rano ji manžel odvezl do nemocnice a v 8.30 se nám narodil kluk vážil skorem 4kg.Jmenuje se jakub a Alík chtěl,abych Vám dala vědět,jsem mamka a šťastná babička třetího vnoučete,Alík moc pozdravuje a v neděli snad příjde domů,tak napíše,mějte se hezky a´t Vám to roste, babča Alíka

Severka: Tak u nás dnes konečně byla naše dětská doktorka, Lenička se jí moc líbila :o). Malá je v pořádku, akorát má prý nalomenou klíční kost. To mi v porodnici nikdo neřekl, a že ji každý den při vizitě vyšetřoval jiný doktor... :o(
[<<Předchozích 1990] Názory 19912000 z 18607  [Dalších 16607 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.