| Abcded | 23276 |
Re: a jeste20.11.2004 9:19:02
No nevím teda jeslti budu mít v Kubovi rytíře. Představte si, že vždycky když ráno vypravuju dcerunku, tak se Kuba okamžitě co vstanu nebo tak do deseti minut vzbudí (a já se tím pádem nemůžu vrátit do postele a dospat). A dneska samozřejmě nic! Spal jako zabitej, jestě když jsem odcházela do krámu, grrrr. Už zkrátka drží s tátou basu....
To je dobře Kubíčku, že sis oslavu užil:o) A hlavně že mamince dort chutnal, když už si s ním dala takovou práci:o))) |
| Renis | 16762 |
|
|
Re: Kubovi A20.11.2004 9:15:27
Přejeme Kubíčkovi všechno nejlepší k 1. narozeninám. Pěknou oslavu a hodně dárků.
![]() |
| Kuba C |
| • |
a jeste20.11.2004 9:01:42
jsem chtel podekovat vsem za stredecni prani. Oslavu jsem si uzil, i kdyz jsem zrovna ve stredu nespal po obede, takze jsem byl trochu unaveny. Ale dostal jsem dort, vyrabela ho mamka, no byl asi moc dobry, protoze mi ho mamka skoro cely snedla. Moc jsem nechapal, proc mam sfoukavat tu velkou svicku, takze to nasi udelali za me. Taky jsem dostal tri darky, ale abych pravdu rekl, nejzajimavejsi byly ty snurky, co s nima byly darky zavazany.
A taky jeste dodatecne preju Sisce, vcera me nasi nepustili k pocitaci. |
| Abcded | 23276 |
Dobré (pracovní) ranko:o)20.11.2004 9:00:44
To jsem to dopracovala, Kuba má dneska narozky a já trčím v krámě:o( Manža ráno předstíral nějakou chorobu, tak za něj musím zaskakovat. Chjooo, kdyby tak za mě, když jsem nemocná taky někdo zaskočil, to se dočkám tak maximálně věty - uvař si čaj:o) a že to vyšlo zrovna takhle blbě, když jsem chtěla chystat oslavu:o(
Jinak Severce přeju taky brzké uzdravení domácího Lazaretu:o) Print, až budu doma a budu mít chvilku, tak Ti nějaké adresy řeknu. Ale nejvíc mouder si vyzískám s Microsoft Front Page, nemáš ho? Jinak KUba byl na poslední prohlídce taky pěkně uřvanej:o) Vždycky ke mě chudáček vztahuje ručičky a děsně řve, když ho doktorka prohlíží. |
| Kuba C |
| • |
Kubovi A20.11.2004 8:53:01
Jmenovče můj a stálý soku
nalij si sklenku pěnivého moku. Oslavu roku prvého dnes užij, jídla dobrého pak spoustu požij. At z Tebe udatný je rek, by se Tě každý nepřítel Tvůj lek. A mamka at má v Tobě svého rytíře, co občas pomůže jí umýt talíře. Ale hlavně! Pořádně si hlídej Charlie, i když na Tebe ted občas žárlí. ![]() |
| rain | 14358 |
|
|
Re: Jsme doma19.11.2004 23:56:24
Dneska jen fofrem, ještě jdu chystat maso na zítra :o)))
Labu - Sisince všechno nejlepší!!! Jitulko, vzpomínky mám fakt ráda veselejší. Ale sama vzpomínám na tuhle dobu se sevřeným žaludkem a nechápu, proč ty lidi pitomí klidně zase ty komunisty volej a jak si vůbec Grebeníček dovolí mít řeč v parlamentu k výročí... Kopo, dr. říkala, že to klidně může zrovna být i k tomu, že se Péťovi do školky nechce, že neříká, že by přímo simuloval, ale že nic neslyší a že by ho poslala. Bubíšku, když jmenovitě děkuješ za pochvaly, tak na mě jsi zapomněla, já ti taky Davídka chválila!!! :o)) Luki, lyžovat chceme letos taky, já i manžel lyžujeme dost a rádi, vloni nám to teda trošku nevyšlo, ale letos dostane lyže a výbavu i Petřík. Print, ty nemáš doma co dělat, že koukáš doooooobu na tašku na střeše ? :o))) Pírko, tak kontrola u nás to samé, jak si měla Michalka sednout na váhu a sestra se přiblížila do bubliny, tak konec úsměvů :o)¨Zeptat jsem se samozřejmě taky na všechno zapomněla :o) Jani, teď čtu, že u vás to je to samý :o) Sev, co manžel? Jak to zvládli? To se nechá naverbovat do tolika akcí? To ten můj, když má absolvovat víc jak dva obchody, tak je na depku a stávkuje :o) Besmi, tak se nám brzo vrať!!! Alíku, to máš šikulku!!! Tak Kubíčka pozdravuj a pochval ho za mě! S Michalkou jsme teda taky dneska byli na kontrole, jak jsem už se zmínila, váží 9,53kg a měří 75cm. A s Péťou jsem chodila do miniškolky od roku, na dvě hodiny týdně, moc se mu tam líbilo, jiný hračky, učitelka hrála na klavír a zpívalo se, tancovali, ze začátku teda jen seděl a hrál si sám a zapojoval se podle toho, jak to zvládal a chtělo se mu. Tady zatím o ničem takovým nevím. Sev, tak se brzo vyzdravte! |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: Hlásí se lazaret :o(19.11.2004 23:19:59
Achojky!
No, já dneska nějak nestíhla ani zapnout počítač:-( Jezdili jsme s mamčou po různých nákupech, s dětičkama (hrůza) a i bez dětiček (trošku menší hrůza:-)) Tak mě to nebaví, to prodírání se mezi nakupujícími lidmi. Já vím, proč je nejlepší jezdit večer, když už tam skoro nikdo není:-)))) Ale zase jsem trošku něco koupila k vánocům. Já toho taky moc ještě nemám, asi jenom pro ty dětičky. A balit budu až večer před štědrým dnem, jako ostatně vždycky:-))) To tě Alí obdivuji, že už jsi takhle přichystaná:-) A hlavně, kdybych to zabalila, tak pak nebudu vědět, co už mám a co jsem ještě chtěla :-)))) Možná bych si měla napsat nějaký seznam, tak by se mi pak nemohlo stát, že nějaký dárek zapomenu ve skříni, jako každý rok:-) Pírko, vítej zpátky mezi námi:-))) A ty Labu taky, Sisince přejeme všechno nejlepší k narozeninám. ![]() Bubíšku, dík za utišení mojí zvědavosti:-))) Moc moudrá z toho tedy nejsem, ale to neva:-)K tomu jídlu, já dělala jen chuťovky a taky to stačilo, ale my měli svolanou oslavu až na 15 hodinu, tak to šlo. Myslím, že ta čína nebo směska je dobrý nápad. Jinak malá už lítá jako drak. S Míšou mají teď oblíbenou zábavu honit se okolo stolu:-)) Nebo stačí, když já na ní zadupu a řeknu "a že tě chytím" a už peláší jako divá. Dneska začala dokonce nacvičovat chůzi pozadu. Vždycky ke mě přijde, chytí mě za ruku a začne couvat, tak já se točím na místě a ona mě pozadu obchází a hrozně se tomu směje:-) Jsou to taková řehtadla ty naši mrňouskové co? Ale musím říct, že Míša se tolik nesmál, jako malá. Z něj bylo těžší vyloudit hlasitý smích, Julince stačí málo a už se řehní:-) Jinak jsem ráda, že jen moje dítě neřve u dr., už jsem myslela, že je nějaká moc přecitlivělá. Malá taky probrečela celou prohlídku a taky jsem se ani nemohla na nic zeptat. Začala jak na ní dr. sáhla a přestala jedině, když jsem jí chovala. Print, my si děláme v Plzni srazíky v MC a je to fajn. Dětičky si vyhrají (hlavně tedy Míša, o něm celou dobu ani nevím a pak ho nemůžu dostat domů:-)) Julince to tedy chvilku trvá, než se rozkouká a odpoutá ode mě, ale taky se jí tam moc líbí. Jsou tam jiné hračky, než doma, tak to děti dost baví a my si můžeme celkem v klidu pokecat. Byla jsem zatím jen dvakrát, ale chystáme se zas. Sev, já si taky dneska skoro celý den myslela, že je čtvrtek, to bude asi tím svátkem:-) Doufám, že sis odpoledne lehla, když jsi měla chlapi pryč a hezky odpočala:-) I když jak tě znám, tak asi ne co? Přeji Vám všem brzké uzdravení, je to děs to počasí, ani zima ani teplo, to se pak bacily množí o stošest:-( Kubíčkovi posíláme vééélikou gratulaci k chození. Stihnul to tak tak, aby utekl roku :-))) Tak snad je to všechno, co jsem chtěla. Přeji všem ještě nespícím dobrou noc! |
| Renis | 16762 |
|
|
Jsme doma19.11.2004 22:28:36
Ahojky, jen jsem se chtěla ohlásit, že jsme dorazili po třech dnech domů, ale číst vás zpět asi nebudu mít čas. Chci popřát dodatečně těm, co jsme prošvihli všchno nejlepší k 1. narozeninám a hodně zdravíčka a ať vás rodiče nezlobí. My už máme jednu oslavu odbytou a ještě nás to čeká dvakrát. Zítra a v neděli. Pak dám nějaký fotečky.
|
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Hlásí se lazaret :o(19.11.2004 22:23:16
SEV tssss zanedbávám?? no tohle - já jsem dneska byla obvzlášť plodná !! :-))
Kopo - to sis asi spletla, ale Eliška určitě nepude příští rok lyžovat - to jsem neříkala já - i když fakt nevim kdo to říkal, já myslela žes to byla ty, kdo říkal že prtě bude za rok lyžovat :-))))). A já už tuplem nelyžuju - bundu chci na normální nošení , né na sport. Líbila se mi taková krásně domodra Nord Blank ale měli jenom velkou velikost. Hannah jsem tam omrkávala ale moc se mi nelíbily. Teď docela hodně vídám bundy RVC - i drahouš si jí pořídil. Alíku ty jsi hotovej mág - dííky za radu, už jsem si to předělala. Kde bereš ty moudra?? já jsem si našla na netu nějaký příručky html - ale nic zajímavýho jsem nenašla (hlavně jsem hledala změnu a velikost písma) až ty jsi mi poradila. Takže jestli máš nějakej dobrej program - návod tak bych ho brala. SEV - vy se vykurýrujte marodi !! TAk a já jdu chrnět. Tatík ještě koulí tak kdoví kdy přijde. Čekat na něj nebudu. BRUM. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Hlásí se lazaret :o(19.11.2004 21:59:50
Ahojky!
No u nás to teda vypadá. Péťa začal znovu kašlat, takže místo jitrocelového sirupu jsem nasadila Mucosolvan. Teď večer už pokašlávala i Lenka. Taťka, ten chraptí už od rána a mě začíná pobolívat v krku. Žůůůůžo! :o(((( Tak tady jen vařím jeden čaj za druhým. Jitulko, klíd, mě dneska Lenka taky odmítá spát, netuším proč. Teď stojí v postýlce a volá na mě. A to už jsem ji měla jednou z postýlky vytaženou a 3/4 hodiny si tady hrála. Děs! Ráno budeme chrápat asi do jedenácti :o)). Odpoledne jsem byla s Lenkou venku. No neštěstí. Když jsem ji rvala do fusaku - řev, rukavičky - řev. Takže jezdíme venku s dudlíkem, jako malé miminka, abychom netropili scény po celém sídlišti :o((. Stejně jsem tam vydržela jen 3/4 hodiny, promrzla jsem i skrz rukavice. Když je teď pod nulou, tak jsem vyhodila obsah mrazáku na balkón a odmrazuju. To je taková relativně nenáročná činnost, dělá se to skoro samo :o)). Jó, kdyby se tak pohodlně myly třeba okna... Besmi, tak ať Ti jde práce od ruky. Já vím, každá korunka je dobrá! A brzy se zase ukaž! Alí, Ty jsi fakt dobrá! Velký úklid v kuchyni, dárky nejen nakoupené, ale i zabalené... No a Print, Ty se taky činíš. Já si říkám, že to tady nějak zanedbáváš, a Ty myješ okna :oDDD. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.