| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 6145  [Dalších 5705 >>]
JANA + 2 prckové 5158
1.9.2006 15:34:52
Ahojky, všechny Vás moc zdravím a vítám mezi námi nové mamči!
My jsme byli teď 3 týdny u příbuzných na Ukrajině a musím říct, že jak jsem se té "dovolené" bála, tak to bylo super a ani se mi nechtělo zpátky. Na jednu stranu se tam člověk vrátil tak trochu do minulosti, ale na druhou fakt nádherná příroda a úplně jiný rytmus života což se mi moooc líbilo. Jsme doma už od neděle a teprve včera jsem poprvé zapnula PC, televizi ještě pořád ignoruji, ve městě jsem taky ještě nebyla:o)... no prostě se pořád nějak nemůžu přepnout nazpátek:o)))
Tak se mi vzbudily děti, musím jít, ale teď už tady budu zase častěji a večer snad dodám i nějaké fotky.
Ja a zase ja 8089
31.8.2006 15:58:01
Ahoj,
Janusinko já jsem si podobný depky užila když malá začala chodit k paní na hlídání,to už mě pak školka připadala jako zívačka,pak když jsme malý složili postýlku na postel a asi po měsící jsme ji sbalili úplně včetně přebalováku(jen tý desky nahoře,skřínka zůstala) a malou vystěhovali vedle do pokojíčku.To mě taky braly slzy jak to uteklo,v ložnici je ted místa a vůbec.
Tak at se malýmu ve školce líbí a tobě v práci!
Jitulko mno i tobě mnoho studijních úspěchů a at se ti ve škole taky líbí,hodně kamarádů a tak :-)))
Jani podzim taky můžu,ale déšť nesnášim,leda doma za oknem když nikam nemusím.
Tak jsem sama zvědavá,jak to tady pofrčí,vážně si myslíte,že s příchodem školního roku,všelijakých kroužků a vůbec povinností bude víc času na net? :-DDDD
Jitulka 18006
29.8.2006 23:44:14
Ivko,na fotky jsem koukla a už se těším i na fotky z výletů např.od Sev,Bubíška(tu není,tak asi výletuje),LaBu,Alíka a dalších túristů.:o)))
Jitulka 18006
29.8.2006 23:42:17
Ahojky,tak vidím,že přípravy u Sev na školu už jsou v plném proudu...kolik,že to máme letos prvňáčků?Všem přeju vykročení tou správnou nohou a hodnou paní učitelku.I my máme letos krušný školní rok:Terka bude dělat závěrečné zkoušky na učilišti,Vítek vyrazí v listopadu do školky(i když jen na pár hodin) a já,aby jim to nebylo líto,se k nim přidám a taky si sednu do lavic...takže všem úspěšný začátek školního roku a pevné nervy.

A doufám,že už to tu teď pofrčí...konec prázdnin a dovolených a nové tváře....
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
28.8.2006 20:51:01
Ahojky, ahojky! My jsme zpátky z Jizerek. NO počásko nic moc, ale pokud zrovna nelilo, byli jsme v terénu. Fotky jsou ještě ve foťáku, nestíhačka, ale byli jsme ve Šťastné zemi v Radvánovicích - doporučuju - obr areál dřevěných prolízaček a houpaček pro děti, v Babylonu v Liberci - Muzeum zábavného poznávání - zábava pro všechny na celé odpoledne, lunapark - trochu mě zklamal, solná jeskyně - s holkama jsem neměla šanci relaxovat. Dále jsme podnikli tůru do skal (s bolavýma zádama jsem nesla Neli v šátku, chůze byla jediná poloha, kdy jsem se mohla hýbat a nebolelo to), vyšlapali na 2 rozhledny, byli v aquaparku v Jablonci - levná varianta Babylonu a liduprázdno. Jo a v Bozkovských jeskyních jsme byli. To se Léňa trochu nudila a Nelinka v půlce začala hulákat, tak jsem ji až do konce ládovala rýžovým křupkama "držhubkama" :oDD. No, nebýt příšerné postele a nadýmavých snídaní (čerstvé pečivo, salámy, sýry - nic z toho u kojení nejím) v penzionu, bylo by jistě o dost líp, takhle nám Neli dost pořvávala. No a ty moje záda! Ty mě stopro chytly od studené podlahy.

No, jinak vám řeknu, jít se třema dětma na výlet, znamená minimálně vzít do batohu teplejší oblečení (kdyby se ochladilo), pláštěnky a deštníky (kdyby začalo pršet), pití a svačinu pro všechny, foťák jako kráva, kamera, přebalování a věci pro Nelinku... no to už je skoro krosna :oDDD. Ale jo, nějak jsme to zmákli, tělo jsem sice zhuntovala, ale mozek mám vymáchaný v kyslíku. Co mě ovšem překvapilo, všude liduprázdno, nikde žádní turisti, děti, nikdo. Nevím, jestli to bylo počasím (nejspíš ne), nebo jsou koncem srpna už všichni bez peněz a nálady cestovat, anebo dovolená v Česku není in?

LaBu, Ty máš takovou praxi v hlídání, že tři nebo čtyři už zvládneš levou zadní, ne? Já musím říct, že si neumím představit, že bych k těm svým rarachům ještě někoho hlídala :oD. Neli má teď mamánkovské období, to je síla, jen mě vidí odcházet, nebo když ji pokládám za zem, už ječí jak siréna. Nejsem schopná nic přes den udělat. Jinak má 6 zubů, už leze po čtyřech jak drak, pomalu už si sedá a když se jí to podaří, tak sedí a sedí a sedí, strááášně se jí to líbí.

Janusinko, držím palečky, ať je školka v pohodě. Péťa byl hrozný mamánek, tak jsem měla velké obavy, že bude bulit. Ale ne, byl hrdina a brečet začal vždycky až u oběda, když měl jíst. To už jsem naštěstí za chvíli přišla, ale taky to bylo asi jen 3x, pak už to zvládal. Ráno teda nebrečel nikdy, za to jsem strááášně ráda. Tuším, že s Lenkou, právě, že je takový živel, to bude horší. No a radu? Já s ním první den šla až do třídy, prošla jsem s ním hernu, ukázala mu židličky, stolečky, kde budou jíst, ukázala mu umývárnu, záchod, jeho ručník se značkou..., prostě aby nebyl úplně napospas cizímu prostředí, aby věděl, kde co je. Co se bude dít už věděl předem, o tom jsme si vyprávěli. Pak jsem se s ním ve třídě rozloučila, učitelka si ho vzala za ruku k dětem a já se vytratila.

Nás čeká taky premiéra, ale školní, tak jsem trochu napjatá. Ale Péťa se těší. V sobotu přijede mamka, abychom mohli Péťu do školy doprovodit oba dva s taťkou. Tak si snad trošku odfrknu.
Ivka a holky 17840
28.8.2006 17:39:07
tak jsem se s tím albem nějak poprala a dala tam pár fotek. Pokusím se je časem nějak doplňovat. Jsme na www.rodina.cz/kourilaci tak se tam snad dostanezte
Ivka a holky 17840
28.8.2006 13:49:06
tak jsme byli o víkendu na výletě u manželovýho bratrance.
Album zatím nemám hotový. Nějak se s tím peru a teď mi to komlpet "spadlo" a nemůžu se tam dostat. Tak uvidíme, co se mi podaří dál. Jsem počítačový analfabet, ale bojuju.
janusinka 31004
28.8.2006 11:36:46
Ahoj, tak vás zdravím po menší pauze, taky jsme ještě dovolenkovali. Bylo to pěkné, ale krátkééé.
Malej tu školku má jistou od 4. září a já práci taky, tak máme poslední týden si spolu užít. Bože to to utelko, když to tak píšu se mi chce brečet. To se teda nechci vidět v pondělí, až ho tam budu odvádět. Nějak jsem si to pořád neuvědomovala, ale už je to tu. Ted jsme přijeli z města, byli jsme dokopit pláštěnku, punčochy, ponožky a trička a svetry, a nějak mě to vzalo.Si ale pořád říkám, přežili to ostatní zvládnem to taky. Nemáte nějakou radu? Jak to príbíhalo u vás, vyprávějte???

Další novinkou je, že malej byl úspěšně odsunut do dětského pokojíku do vlastní postele, už se nemačkáme tři v manželské, to je docela pohoda, a prošlo to líp, než jsem čekala.

Další novinka, že manžel se včera vážil a zasloužil si přezdívku metráček. Takže jsme si naordinovali dietu a po večerech budem chodit běhat. Jsem teda zvědavá.
Janna + 2 berušky 22270
28.8.2006 8:16:58
No Zdeni, tak například já už jsem konečně doma :o) ne že bych ráda necestovala, to já jo, ale doma je doma a po dvou měsících je to víc než příjemné. A to nemluvím o tom, jak rád je Martin, většinou jsme byly pryč bez něj a už se mu fakt stýskalo :o) možná bysme měli odjet častějí......;o)

Na mě taky koncem srpna dopadá taková ta předškolní smutná nálada a to jsem ze školy už zatraceně dlouho! :oD Ale Verunce začne školka a kroužky a to je taky povinnost a už si holt nebudeme moct dělat, co chcem. Ale podzim já ráda, jak už jsem určitě několikrát psala...

Teď jsme ještě byly týden u naší mamky, nejvíc jsme si užily hub, ale to určitě víte, jak moc rostou. Fakt moc :o) na talíři už je nemůžu ani vidět ;o)

Labu, já bych k vám taky klidně vyrazila :o)))) to nemůžete bydlet někde třeba u Jihlavy? :o) Jsem ráda, že si aspoň přečtu, jak to u vás je. Snad nám teď s horším počasím zbyde víc času např. na icg nebo msn a "pokecáme".

Zdravím i ostatní - staré i nové tváře, doufám, že teď tady bude živěji, ty prázdniny jsou holt takový mrtvý. Pa J.
Martina+dva miláčkové 10779
27.8.2006 22:05:05
Nemáte, prosím, někdo doma tuto hračku? Můj syn ztratil svého "Kámoše" a moc mu chybí. Jsem ochotná nabídnout 500,- Kč. PROSÍM, koukněte, jestli ho doma nemáte - třeba si s ním vaše děti ani nehrají. Za nabídky na e-mail, nebo na diskusi prosinec 2003, děkuji.
Podobné nechci, jen stejné i barvou a samozřejmě ve výborném stavu.

[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 6145  [Dalších 5705 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.