Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zdenka1 | 25809 |
|
|
25.8.2006 20:47:15
LaBu, tak to sis užila klidný víkend, co? Simča už psala ze soustředění, jak se jí tam líbí? O tom čtvrtém dítěti uvažuje jen manžel, nebo i Ty? Pevně věřím, že by se nám u Vás líbilo.
Ivko, to máš fajn, že budou holky ve školce spolu. Milušce jsem řekla, že bude chodit do školky, dokonce se tam i těší, jen nevím, jestli si uvědomuje, že tam bude i zůstávat, vždy tam chodila jen jako doprovod. Jak to vypadá s tím Tvým albem? |
| Ivka a holky | 17840 |
|
|
21.8.2006 9:58:27
ahojky Zdeni. Naše Simča o školce ví a jsme na dědině, kde je "jednotřídka", tak budou holky pohromadě.
Jinak jsme teď měli takový rozlítaný víkend. V sobotu jsme se byli podívat v Lysicích na tanky. Chtěli jsme vidět i tu "bitvu u Kursku", ale měli jsme pak jet na rodinnou oslavu, tak jsme nestíhali. Chvíli jsme si ji aspoň při převlíkání pustili v televizi. Odpoledne jsme potom pádili slavit. Domů jsme jeli až večer, takže nás čekala klasická mela rozespalých dětí. V neděli jsme vyrazili po dlouhé době na návštěvu ke švagrovi a jejich skoro ročnímu Filípkovi. Holky byly rády. Dneska nás čeká zahrádka, pač to tam teď vypadá jako v pralese. Doufám, že se konečně dostanu na to album, abych tam dala aspoň nějaký fotečky. Tak se zatím mějte |
| LaBu | 19306 |
|
|
18.8.2006 9:03:25
Tak sa maj, Jitulko! :o)
Zdeni, dobre sa to čítalo :o) A škoda, že ste teda tak ďaleko...V pondelok sme tu mali tri rodiny známich na grilovačke, včera jedných, dnes večer čakáme ďalších....medzitým sme grilovali s mojimi rodičmi....je tu stále živo, detičkám by sa tu určite páčilo, náš tatino pre nich na dvore stále niečo vymýšla....preliezky, kolotoč, pieskovisko...najnovšie hovorieva, že "pre TRI-ŠTYRI deti to treba"....už som ho v poslednej dobe veľa krát počula hovoriť o "troch-ŠTYROCH" :oDD Idem si skočiť šipku, kým sa David zobudí :o)) Inak tu je dnes nezvyčajný kľud, Sisi vycestovala včera na víkend s mojou mamou a Simča na desať dní do Talianska na sústredenie z plávania, tak máme len Davida, to sme vlastne takmer bezdetní manželia :o)) |
| Jitulka | 18006 |
|
|
18.8.2006 0:01:16
Ahoj,jen ve zkratce se jdu rozloučit na další týden....jsem ráda,že zase vidim známé tváře a že se tak rozepsaly :o).Mějte se a užívejte si sluníčko,dokud nám ještě přeje.
|
| Zdenka1 | 25809 |
|
|
17.8.2006 9:40:09
Ivko, naše Miluška taky nastoupí do školky už v září na 5 dnů v měsíci, jen o tom ještě neví. Má o 1,5 roku staršího brášku a ten už do školky chodí, tak ho tam se mnou doprovázela, teď mají prázdniny. Učitelka říkala, že ty děti, co už tam mají sourozence taky pláčou, když zjistí, že maminka odešla, ale že v případě nouze toho sourozence zavolají. Tak jsem taky zvědavá, jak to bude probíhat. Každý bude v jiné třídě, ale když budou na zahrádce, tak tam budou společně a pak se na oběd zase rozdělí.
V tom Vyškově se malé ze zvířat nejvíce líbil dřevěný houpací koník a kolem dinosaurů procházela jako by to byly kameny u cesty, ty doprovodné zvuky ji vůbec nevadili, jen když kolem projel vlak, tak mi ze strachu skočila kolem krku. Měla radost, že je v parku, pobíhala pořád tam a zpátky a já za ní, 3D kino ji nezaujalo, ale ten fotosaurus ji jako prolézačka vyhovoval, tak jsem si aspoň na konci trochu odpočinula. Zdenda byl hodný, ten si ty dinosaury prohlížel a s některými si i povídal v jejich jazyce :-). Manžel kameroval a Jarek fotil, tak jsem si po tom terénním běhu Dinopark pořádně prohlédla aspoň v televizi. Hlavně, že jsem kvůli tomu výletu tahala sebou golfáče a pak jsem je zapomněla v autě na parkovišti. |
| Ivka a holky | 17840 |
|
|
16.8.2006 20:22:46
Ahoj. Tak jsem se sem opět dostala. Byla jsem teď s holkama konečně na návštěvě u sestry. Vídáme se u našich a k nim jsem se skoro dva roky nedostala.
Já si říkám, aby už bylo po prázdninách. U nás je zavřená školka a Adélce už je to doma dlouhý. Simonka se už taky těší. Vzali mi ji do listopadu na 5 dní v týdnu a pak na ty čtyři hodiny, tak jsem zvědavá, jak na to bude reagovat. Ale už se moc těší. V Dinoparku jsme byli s holkama taky. Máme to celkem blízko do Vyškova. Holkám se tam líbilo, jen Simonka se trochu bála. Ale už nás přemlouvají, abysme tam jeli znovu. Tak se zatím mějte |
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
16.8.2006 13:00:54
Ahoj hahoj ve středu,
tak jsem to svoje zvířátko nakrmila a uložila (spát nebude ale vydrží u pohádek na kazetě pulhodinku v klidu ležet) a trajdám po netu. Chci vás pozdravit a oznamit že žijeme.o). Nic moc noveho neni, vlastně je toho spousta ale už nevím co naposledy jsem tu psala. U nas konečně vykouklo sluníčko, je opravdu hezky. Odpoledne pojedeme do ČB na zahradu, tak budeme řádit, aspoň se utahá a bude spát. |
| Zdenka1 | 25809 |
|
|
16.8.2006 0:55:28
Ahoj, už jsem se dříve chystala, že sem napíšu, nejdříve jsem chtěla něco málo dočíst, ale když jsem začala listovat zpět, tak mě napadlo, že udělám dětem deníček a stáhla jsem si do PC vše, co jsem tady kdy napsala. Zabralo to dost času, ještě to kapku sestříhám a jednou budou mít děti o sobě docela zajímavé počteníčko. Včera jsem se konečně odhodlala zajít Milušce nastřelit náušničky. Měla jsem z toho velké obavy, ale ona mě překvapila. Sama si vybrala náušničky s bílým očkem a při nastřelování ani nepípla, začala nabírat do pláče, až když bylo vše hotovo, ale když koukla do zrcadla, tak si to s tím pláčem hned rozmyslela. Včera dopoledne jsem si pro změnu hrála na kadeřnici, ostříhala jsem Zdendu, Milce jsem ostříhala ofinku a Jarkovi jsem udělala melír. Milka se začala před 14 dny znovu v noci pomočovat, tak jsem se musela vrátit zpátky k plenkám, už asi půl roku je nepotřebovala, taky se začala z ničeho nic bát našeho kocoura, aniž by jí něco udělal, ona mi ty emaily z Rodinky snad potají čte. Ráno, když se oba vzbudí a já mám ještě zavřené oči, tak jen potichu leží, ale když oči otevřu, tak jsou okamžitě u mne, začnou se mazlit a dávat mi pusinky se slovy „Mami, vstávej, pojď chystat snídani a pusť nám pohádku“.
Bubíšku, je fajn, že sis dokázala užít léta i s tou bolavou nohou. Fotky máš hezké, je vidět, že Ti manžel s Davídkem vzorně pomáhal. Davčovi ty Tvé sponky sluší, jednou může jít na karneval za holčičku. Když jste byli na houbách, našli jste něco? Jitulko, koukám, že u Tebe v albu už jsem taky dlouho nebyla, to jsem ostuda, o tak veselé fotky se připravit. Jen teď nevím, po kom ten Vítek je, sluší mu to s basou, i v maskáčích. Je to síla, když už jsou děti vyšší než Ty co? Severko, tvoje děti jsou taky krásné, je hezké, že i po takových depkách se s Nelinkou dokážeš tak zasmát. Mě rozesmálo to, jak jsi popsala její houpání na čtyřech. Byli jsme v Dinoparku ve Vyškově, ten máme blíž a ještě k tomu po cestě za rodiči ke Znojmu, tam jsme pak strávili ještě týden. Více fotek jsem dala do vlastního alba, abych to společné moc nezamořila. Janusinko, od května si se určitě nenudila, tak Tobě i tvému manželovi přeji krásný společný život a zároveň upřímnou soustrast vzhledem k jeho mamince. Tobě pak ještě všechno nejlepší k narozeninám dárek jsi dostala opravdu velkolepý. Na fotkách Vám to moc sluší. Doufám, že to zvracení Matese opravdu brzy přešlo, jak Vám předpověděla doktorka. Alíku, Ty jsi pro mne takový vzor pro pořekadlo: „Všechno jde, když se chce“ Myslím, že i ten řidičák by si určitě zvládla, pak bych to možná zkusila i já :-). Ivko, vítej mezi námi a klidně piš, neboj, my Ti sem tam odpovíme. Občas to tady vázne, ale bývaly i dny, kdy se tady přes víkend objevilo i 90 příspěvků. Album si můžeš založit přímo v registraci na Rodinu. Janni, neboj, nezapomněli jsme na Tebe. S těmi slepicemi jsi mi připomněla jeden vtip, já se o slepice taky zrovna starat nemusím, ale polívčičku já ráda: To měl prý jeden chlap děsně ukecaného papouška a jednoho dne mu řekl: „ Jestli nepřestaneš pořád mluvit, tak Tě šoupnu na půl hodiny do mražáku!“ Papoušek samozřejmě nepřestal a trest ho neminul. Když ho pak chlápek z toho mražáku vytáhnul, tak papoušek povídá: „Brrrr, můžu se na něco zzzzeptat?“ „ No, můžeš?“ „ Co provedlo to kuře?“ Verunka je šikulka, jak se o Martinku stará. Nevím, jestli Tě to uklidní, já teda podle knížek vím, jak bych měla s dětmi jednat, ale ne vždy to dokážu dodržet a většinou kalamitu řeším stejně jako Ty, i když to k ničemu nevede. Záleží na tom, kolik mám času a jakou mám náladu. Pavlíno, vítej, už se Ti povedlo ty fotky zmenšit? Jde to i v programu Malování, ten určitě máš. Když máš doma devatenáctiletého syna, tak Ti určitě poradí. Já mám patnáctiletého a na toho se ohledně PC můžu kdykoli obrátit. Ani se nedivím, že Ti dvojčátka dávají zabrat. LaBu, ty to u Vás vždycky tak hezky popisuješ, že kdyby to šlo, tak bych se k Vám i s dětmi hned rozjela. Vánoční dárky zatím kupovat nebudu, ale asi už bych měla pomalu začít s vánočním úklidem. Máš ještě ten mejlík, jak na to? |
| LaBu | 19306 |
|
|
15.8.2006 2:10:27
No veru, už je polovica augusta :o(( A to my máme pred sebou ešte toľko plánov, čo by sme radi stihli.....niečo stihneme a niečo odložíme na leto 2007 :o)
Tak teda, s koncom leta mne osobne začínajú chodiť po rozume najprv....jesenná výzdoba bytu (na okná budem malovať jablká hrušky a podobne fixkami), jesenná obuv a oblečenie, rodinné jesenné oslavy plus halloweenska detská oslava... no a potom....čo takto vianočné darčeky? :o)) Anička a Neli budú oslavovať prvé narodeniny :o) Vítam nové listopadky :o) Tak len píšte :o) Pavlíno, to musí byť ale tlačenica v tej vašej posteli :o) Ivo, ja mám tiež Simonku, má už ale desať rokov. Listopadčiatko je druhorodené, je to Sisi (Silvia) a junior má štyri mesiace. Janni, to som rada, že ťa vidím! Verunka teda tak rada baví Martinku? Super, nech im to tak pekne vydrží :o) Často na teba myslím. Prihoď nejaké fotky, nech vidíme, ako holky rastú:o) Vyrobila si krásne tričká, na to sa aj ja chystám.....ale poznám sa, ja než niečo zrealizujem, rok to najprv nosím v hlave... Tak užívajme ďalej ešte to leto:o)...u nás stále rušno, už sa vonku kúpavame v tom jazierku, grilujeme, chodíme často na chatu a stále je tu niekto na varovanie=detí ako smetí(momentálen okrem mojich troch sú tu na prespanie ďalší štyria:oDD)...no, ja už si možno po tom lete aj konečne oddýchnem ;o) Alenkám aj ja blahoželám! |
| Jitulka | 18006 |
|
|
15.8.2006 0:48:06
Sev,začátek???!!!Vždyť už je dnes půlka jako vyšitá!A nevím,jak vám,ale mně ten konec...od půlky...už vždycky rychle uteče(asi je to taky tím,že jako pg.prac mi končí o týden dřív a to víš,to je ve mně zaryté).Tak ať nám to tedy tak rychle neuteče :o)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.