| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 6145  [Dalších 5685 >>]
Jitulka 18006
15.8.2006 0:47:47
Sev,začátek???!!!Vždyť už je dnes půlka jako vyšitá!A nevím,jak vám,ale mně ten konec...od půliky...už vždycky rychle uteče(asi je to taky tím,že jako pg.prac mi končí o týden dřív a to víš,to je ve mně zaryté).Tak ať nám to tedy tak rychle neuteče :o)
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
14.8.2006 22:15:27
Ahojky!

Jů, kde se vzaly, tu se vzaly nové mamči. Tak vítejte. Dvojčátka tu ještě nemáme :o). Pravda, trochu to tu o prázdninách vázne, ale snad se rychle zabydlíte.

Já si libuju v chladnějším počásku. Sice spousta lidí vytahuje bundy, svetry, nánožníky, ale já furt v tričku a bermudách. Je fakt, že u nás žádné velké deště a ochlazení v posledních dnech nebylo. Prostě tak akorát. Brzy mi přijede Péťa, babička ho doveze Pendolínem, strašně se těší, tak jsem zvědavá na jejich zážitky. No a já už pomalu (zatím na papíře) balím, jedeme do Jizerek, tak vyčistíme městské plíce a mozky :o).

Neli už se plazí docela obstojně, ještě to není z jedné místnosti do druhé, ale z jednoho konce na druhý, ale jde jí to krásně. Lenka se docela zklidnila, co jsme přijeli. Asi je to tím, že mám na ni víc času. Teď má období, kdy chce furt číst knížky. A klidně jednu a tu samou dokola několikrát za den. Favoritem je krteček a říkadla.

Jitulce už začátkem srpna končí prázdniny, koukám :o)). No, škola už se nám blíží, to je fakt. Naše dítě se asi bude ve škole nudit, páč už čte i články v novinách, mrská lehké sudoku, luští osmisměrky a babička se furt směje, že to dítě má v hlavě computer. Já se spíš děsím.

Janni, vidím, že si užíváte, paráda. Zdeni, fotky v albu jsou moc podařené. To jste byli v Dinoparku v Plzni?

Tak užívejte léta a dětiček!
Jitulka 18006
13.8.2006 20:16:50
Ahoj holky...nové i ty "staré".

Jani,jsem ráda,že se taky ukážeš...může to být sranda,jak se Verča snaží zabavit malou.

Alenám všechno nejlepší k svátku!

Víkend jsme si užili venku u příbuzných,Vítek opékal buřty v kamnech:o)))a až na teplotu ,Vítkovu i venkovní v sobotu,byla pohoda.
pavlina,dvojč.Matěj a Jakub
  • 
13.8.2006 2:16:52
Děkuji za radu,to zas bude něco než nato příjdu.Nakonec mi to stejně bude muset udělat starší synek.Já a PC to nějak nejde dohromady a ani nemám čas se učit,ti moji dva čertici mi dávají pěkně zabrat.Někdy už mi z toho pěkně cinká.Ctrnáct dni už jsem se zase nevyspala,spí totiž mezi nami v ložnici.Nemůžem je to odnaučit.Zatím Pa Pa jdu hajat do dětského pokoje.
Ivka a holky 17840
12.8.2006 16:22:44
ahojky. já jsem se ještě s fotkama do alba neprala, protože jsem na to analfabet a s albem ani nepracovala. Ale chystám se.Kde se vlastně zakládá? Budu to muset nějak nastudovat. Jinak když potřebuju zmenšit fotky, tak pravým ptlačítkem na myši - změnit vellikost. Mám 602Photo editor.
Jinak s holkama užívám prázdnin. Starší Adélka se už nemůže dočkat září, je jí to dlouhý. Simonku mám taky zapsanou do školky, těší se, tak jsem zvědavá.
Pavlina,dvojč.Matěj a Jakub 49907
11.8.2006 22:37:35
To jsem zase já ta mamina co má ty 3 kluky Patrika 19 a dvojčátka Matýska a Kubíčka 33měs.Potřebuju poradit jakým programem se dají zmenšit fotky do fotoalba.S počítačem to zatím moc neumim ale snažím se.Předem děkuji.Mějte se všichni krásně PA PA
Pavlina,dvojč.Matěj a Jakub
  • 
11.8.2006 22:07:35
Ahoj maminy,jsem tu nová,mám 3 děti samé kluky,Patrika 19 a dvojčátka Matýska a Kubíčka 33měs.Snažila jsem se zařadit nějaké ty fotečky do fotoalba ale marně,můžete mi poradit jakým programem se dají zmenšit.Pocítač mám chvíly a moc naněm zatím ještě neumím,ale naučím se slybuji.
Janna + 2 berušky 22270
11.8.2006 11:30:04
Jo a ještě hodím dotaz do placu, abych pak měla co dočítat, vy se zas určitě rozepíšete :o)

Ještě jsme to teda nedočetla, ale skoro, tu knihu ...a děti jsou z nebe.

Holky, já si nedovedu představit, že to aspoň nějak zvládnu, furt se hlídat, jak co řeknu, aby to nebylo špatně, aby to fungovalo, zkouším to, ale stejně se za chvilku slyším, jak říkám - Veru, ukliď to, nebo tam na tebe vlítnu...apod.

Jak to zvládáte? fakt to tak poctivě dodržujete a jestli ne, má to nějakej účinek? jsem z toho spíš špatná než nadšená.....:o)
Janna + 2 berušky 22270
11.8.2006 11:24:59
Tak např. já jsem tady :o) ale jen opravdu na chvilku. Snad jste na mě nezapomněly ;o)

Jsme furt někde v luftě, první týden u našich, pak u tchýně, pak zas u našich (ty tam ale nebyly, byly na dovče a my se jim tam o to staraly - nenávidím slepice....:oDDDD), pak týden u sestřenice na chatě, pak dva týdny u móře :o), odkud jsme se teď vrátili a zítra zase frčíme na týden ke kamarádce na chatu a pak zas na týden k našim, mamka si kvůli nám vzala dovolenou. No a pomalu konec prázdnin.

U sestřenky nic moc, má stejně starou holku s Verunkou a byla na V.dost protivná, až hnusná, byly jsme z toho špatný obě...:o(
U moře - Chorvatsko - jsme si to parádně užily, Martin jezdil na vodním skutru, potápěl se a splnil si sen (který se, jak jinak) týkal jídla :o) Dal si humra :o) (abyste pochopily, on nikde nikdy jako dítě nebyl,jsou divný, poprvé byl až se mnou u moře a pak jsme jezdili po Čechách a teď jsme chtěli hlavně kvůli Verunce). Verunce se tam líbilo, přecpávala se zmrzliny, a vody se nijak nebojí a o Martince "rybičce" ani nemluvím, vlny jí šplouchaly přes hlavu a ona se vždycky jen vykulila :o),dokonce nám usnula i ve vodě v kruhu, holt jí ty vlnky nějak uhoupaly :o)
Ale ten skok sem do tý zimy, brrrr :o(

Poctivě jsem vás dočetla, vidím, že všechny užíváte prázdnin a rodiny, to je prima.

No, jdu skládat prádlo, vyprala jsem 6 praček!!! ještěže nežehlím ;o)))
a znova zabalit, už mi z toho balení a vybalování hrabe.....

Verunka hraje Martince maňáskové divadlo, ta na to nadšeně kouká, ale jak to poslouchám, ta Verunka si teda vymejšlí pohádku, slyším něco jako princ Jarmil :oDDDD

Holky, mějte se hezky, užívejte prázdnin, i když to počasí se nám teda rapidně zhoršilo :o/, škoda, já teda radši ty třicítky a děti nahatý, než tohle, včera jsem musela prohrabat teplejší oblečení, holky se nějak vytáhly a nic jim není.

Tak papa, snad po prázdninách bude víc času a budu chodit častěji, myslím na vás. J.
Jitulka 18006
10.8.2006 23:07:33
všechny jste?
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 6145  [Dalších 5685 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.