| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 6145  [Dalších 5675 >>]
Jitulka 18006
8.8.2006 23:04:03
Tak jsem se taky konečně (ostuda)podívala do alba...tam přibylo fotek,co jsem tam nebyla....
Janusinko,fotky ze svatby jsou,jak říká Sev,pohodové.

Sev,copak děti,tam ty nastřádané hodnoty vcelku chápu,ale když uklízím ty své poklady,tak to mi zůstává rozum někdy stát,proč jsem tu či oni listinu schovala,pak jí vyhodim a hádejte,no samo,téměř hned jí potřebuju :o(Jinak přeju při úklidu pevné nervy,už se mi to léta netýká a tak se hrozim okamžiku,až mi toto opět nastane.

Ivko,vítej!

A prázdniny se nám blíží k závěru,že...
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
8.8.2006 11:02:18
Ahojky! No, tak pravda, zrovna teď na chvíli vykouklo sluncíčko, ale jinak pršo, pršo.

Janusinko, no máš velké áčko, víš, jak jsme furt vyhlíželi fotečky ze svatby! Jsou moc vydařené, je to takové uvolněné, pohodové, neformální a moc vám to všem sluší v tom bílém. Tak přeju hodně štěstí!

Jé, Alíci si krásně užívali, já tak ráda čtu Ty vaše zážitky... :o) Já ani nevěděla, že Kuba má ekzém. Lence už se taky krásně ztratil, občas suché místečko, tak ťuk ťuk! Já říkám, že než my se dohrabeme k moři, tak bude úplně bez něj. Jinak Nelinka zatím ekzém nemá, pravda, trošku suchou kůži, ale rozhodně je lepší než starší dětičky, ti oba měli problémy už od tří měsíců.

Alí, tak mě nejdřív potěšilo, že Kuba taky poránu ječákuje, ale Tvoje rada u nás neplatí, Léňa poránu absolutně nesnáší fyzický kontakt, nějaké mazlení v posteli úplně odmítá. Někdy na ni platí mluvit a mluvit, jindy pomůže zherdekovat, prostě pokaždé zabere na něco jiného, někdy na nic :o).

Jinak hlásím, že zdravíčko už měsíc drží!! :oD Pravda, včera jsem si ruku spálila olejem, následně si večer nechtě strhla ten puchýř, uáááá, jsem umělec. Pomalu chystám Péťovi věci do školy, v pokojíčku jsem udělala generální úklid - to je neuvěřitelné, co ty děti všechno nashromáždí :o). Péťa si ještě týden bude užívat u našich, a opravdu si užívá, s babičkou a dědou letěli vyhlídkovým letadlem, chodí do kina, jeden týden chodil na keramiku, babička ho naučila nejen paličkovat, ale i luštit sudoku a osmisměrky... prý se mu vůbec nechce domů, ale mamka říkala, že se mu stýská po Nelince ;o). No já už se na něj taky těším.
Ivka a holky 17840
6.8.2006 15:58:28
ahoj lidičky. ještě jsem tu nebyla. Mám dvě holky a mladší Simonka se narodila 7.1.2003. Občas se dostanu na chat Mateřinka. Zatím vás neznám, ale ráda poznám a poklábosím.
Rendoska
  • 
6.8.2006 15:03:35
Ahoj maminky, mám pro vás typ na vcelku fajn stránky. www.uzlicek.cz Za registraci získáte relax hudbu pro miminko ve formátu MP3. Taky je tam soutěž o 50000Kč. Budu ráda, když mě uvedete jako človíčka, který vám dal typ na tyhle stránky a uvedete při registraci můj mail: Rendoska@seznam.cz. Moc děkuji. Jinak od září by zaregistrovaným maminkám na těchto stránkách měl chodit mailem takový časopis o dětech. Tak uvidíme. Hezký den.
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146
5.8.2006 23:39:44
Alí, koukám, že jste si pěkně užívali. To je fajn. Dej pak nějaké fotečky.

Sev, snad se to už všechno zlepší, s tím zdravíčkem. To telefonování prcků musí být kouzelný.....

Janusinko, no docházku máš mizivou, super, že ses ukázala. Tak ať to malej ve školce nebo i v jeslích zvládá a ty v práci taky.
(nemám tě vůbec na msn.....)

Jitulko, díky za vzkazík v albu. To hřiště je na Letný, na pláni. Je fakt krásný. Zajděte tam někdy.

Jinak u nás nic moc nového. Včera jsem vyzvedla malému hafo knížek, co jsem mu objednala. Je knihomol. Pořád musíme číst a číst a číst....
Taky chce pořád malovat, namaloval krásný obrázek ptáčka, to jsem koukala a fakt si obrázek schovala. Možná ho naskenuju a dám do alba. Byla jsem pěkně dojatá.
Jinak u nás se vstává tak, že malej se vzbudí tak kolem 7 - 8 hod. jak kdy, někdy dřív, někdy pozdějc.
Otevře oči, začne po nás lézt a že chce číst a dává nám knížky a už to jede. My ještě se zalepenýma očima čteme :-))
Taky někdy snídáme ještě v pyžamu. Jak kdy.

Jinak včera jsem byla na rehabce, no síla. Bolelo to jako prase, ale za odměnu, asi, mi odblokovala záda. Fakt skvělý.
Abcded 23276
5.8.2006 13:40:30
Ahojky, tak my jsme naštěstí parné dny přečkaly na horách, ve výšce nad dva tisíce metrů už se dalo normálně žít:o) Děti byly vytrslý z každý závěje sněhu, která ještě od zimy nestačila roztát (no my taky:o) a taky jsme vylezly k několika ledovcům a jezerům (přičemž nejkrásnější bylo Lai di Tuma neboli Tumasee - na to se se mnou schodnul i manžel, takže jde o nestranný názor:o))) Akorát jsme měli smůlu, že kdykoliv jsme se k nějakému jezeru konečně dohrabali, tak zašlo slunce za mraky, začal vítr.....takže jsme se zase oblíkly a šli dolů:o) Taky jsme si jaksi zapomněli vzít krosničky (no to je celkem podstatný nedostatek), takže po jedné jízdě s Croozerem jakožto kočárkem, která byla opravdu vysilující, začal Kuba ťapkat sám a nestačila jsem se divit kolik toho ušel - a to šel většinou v čele, nechávajíc starší sourozence kdesi vzadu. Jednou jsme to změřili pomocí navigace (v Alpách totiž nenajdete kilometrovníky ale na turistických značkách je psán pouze čas) a ušel dobrých 13 km:o) Nechápu jak je to možné, když tady jdeme k doktorce, která je za humny snad hodinu:o))) No a já jsem nosila Andulku v šátku, nejprve jsem se hrozila, že to neuchodím, ale ono to šlo celkem v pohodě, nemůžu si šátek fakt vynachválit, zajímavé, že v klokance jsem stejně starého Kubu nikam nedonesla. Je to fakt patent:o)))

Koukám Sev, že ty sis tentokrát u rodičů opravdu "užívala". Nebylo by to tvoje zdraví už na nějakou imunoterapii? JInak naši zákazníci by určitě měli radost z toho jakou má o ně někdo starost:o) Neboj my sami víme nejlíp, jak a co si můžeme dovolit. Takže vzhledem k tomu, že skutečně sezóna je, tu prodává mamča s ještě jednou prodavačkou, byť za cenu toho, že zásobování je díky naší nepřítomnosti vcelku nepravidelné. Ale mě už to tolik nepálí, pro mě je důležitější si s dětma užít prázdniny a přizpůsobit je jim a ne naopak, než to jestli tu má někdo na výběr dva nebo deset druhů těstovin:o))) Beztak jsme nasadili laťku zbytečně vysoko a při návštěvách konkurence jsem klidná, páč i když nám toho třeba třetina chybí, stále máme tak dvakrát víc druhů zboží, než ostatní krámy v okolí:o)) Ale aby sis nemyslela, že se nějak flákáme, já si svou práci musím beztak udělat, jen na to mám místo týdnů tří jenom jeden. Když k tomu připočtu vybalení a následně zase zabalení na dofču, tak se tu rozhodně nenudím:o) A musím říct, jak naše cestování buďto u moře nebo na horách dělá s Kubovým ekzémem úplný divy:o)

Zdeni, díky za přání k narozkám a Kubovu svátku, já zase opožděně přeju Jituli všechno nejlepší k jejím narozeninám:o)

Jo a Sev, to ranní vstávání a brek je u nás doma stejný, tedy bylo by, pokud bych Kubu hned po probuzení tahala z postele. U nás se musí nejdřív pořádně "zatáhnout pupík" (omlouvám se, to je mamčin výraz, taky ho moc nechápu:oD), neboli si s Kubou třeba aspoň na chvilku lehnout, pomazlit se, povídat si a pak se teprve leze z pelechu. NO ale nevím jeslti jsem dobrý rádce, u nás je ranní vstávání a oblíkání taková dlouhodobá záležitost, dost často si začneme třeba v pyžamu s něčím hrát a až po čase mi dojde, že bych měla jako zodpovědná matka všechny převlíct a udělat jim snídani. Ale když ono se nechce, pak se vstane a už začíná ten kolotoč:o)

Jitull, no chtěla jsem Janušince napsat něco podobného:o))) Jen nevím jestli by se našel někdo, kdo by mě dal řidičák, to by si asi na triko nikdo nevzal:o)))

Jani jsem ráda, že tě tu zase vidím:o) Ten tvůj počítač a internet, to jsou pěkný zlobidla:o)
Ja a zase ja 8089
5.8.2006 8:54:23
Teda Janusinko,škoda,že já takovýhle dary nedostávám,rozhodně bych nepohrdla a o možná bych si i udělala řidičák! :-))
janusinka 31004
4.8.2006 17:03:59
Ahoooj, ty jo, ted mě vůbec napadá, že jsem tu od svatby vůbec nebyla.

Tak to vemu od začátku, dodatečně přeji všem oslavencům narozeninovým i svátečním vše nej nej.

Ty jo, vždyť svatba byla v květnu a je srpen?????? Jsemn ostuda.
No takže počasí na obřad bylo super, zrovna bylo 14 v kuse hnusně a mi se viděli v těch našich šatech do zahrady někde v síni, no ale nakonec přesně 20. května vylezlo sluníčko, bylo krásně teplo, svítilo nám na obřad a ještě nás nechalo nafotit pár fotek a zalezlo. Pak jsem jeli domů pro tašky, hodily je do auta a vyrazili na Šumavu na dovču. Ta byla samozřejmě taky báječná, ale jen co jsme přijeli tak nám umřela pavlovo mamča, už jsem to čekali dlouho, šlo to rychle z kopce, nakonec jsem byli rádi, že jsem tu svatbu stihli, aby o tom věděla.

No pak začali prázdniny a mé já měla narozky a můj manža mě překvapil, nebo spíš dokonale vyšokoval. Pořídil mi auto, nový chevrolet spark, taky přidám fotku. No takže jsem mohli za tak krásného počásí s matesem vyrážet na výlety. Když bylo hezky byli jsem celý u vody, ráno jsem zbalila tašku a přijeli až večer, dokonale opálení, vyblbnutí. Budu vám připadat jako blázen ale tyhle teploty 30+ to je něco pro mě, to bych mohla celý rok.

Od 1. září jdu do práce, v srpnu se dovím jestli mi vemou Matesa do školky o ty tři měsíce dřív, nebo budu vyběhat jesle. Naštěstí ho bude odvádět Pavel, mě by asi vykrvácelo srdce.

No to by bylo ode mě asi všechno, co se zdraví týče, před týdnem jsem prodělai všichni průjmy, včetně psa. A jen co to přešlo, malej se pravidelně ve dvě ráno budí a zvrací, včera neměl véču a stejně toho vyzvracel tolik, že mi to nešlo do hlavy. No naše doktorka je samozřejmě v klidu, jinak to asi ani neumí. Prý to přejde, asi ji vyměním už mě s tím docela se..

Bubu, to je dobře, že už máš nohu v poho, v těch pařácích by to byola asi síla.

No to je asi vše, jsem se teda vypsala.Jdu přidat ty fotky.
JANA + 2 prckové 5158
4.8.2006 10:57:56
Ahojky, všechny Vás moooc zdravím po delší odmlce!
My se pořád někde potulujeme, když bylo horko, tak jsme vegetili u našich, tam se to dalo přežít nejlépe, v baráku měli max. 26° a to jen proto, že byly otevřené dveře. Taky tam máme bazén, do kterého jsme připouštěli studenou vodu, aby měl nějaký účinek. Když jsme byli v Plzni, tak doma se nedalo být. Navíc mi asi 14 dní nešel net a taky když byla ta vedra, radši jsem ho ani nezapínala, aby se mi staroušek nezavařil:o) Pokud to počasí dovolilo, tak jsme jeli někam na výlet, k vodě nebo třeba do lesa. Teď jsem se vrátila od sestřenky z chaty a příští týden jedeme letos poprvé i s manželem na jakousi dovolenou. Tak jsem zvědavá jak to přežijeme;o)
Ještě jsem Vás nedočítala, jen poslední stránku, tak ani nevím jak se kdo máte, snad dobře. Jsem ráda, že se Bubíškovi uzdravuje noha, muselo to být hrozné. Večer se ještě objevím.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
3.8.2006 18:31:51
Ahoj, ahoj! My jsme doma, dovča nás teprv čeká. Jenom jsem se po příjezdu od našich musela vzpamatovat. Plácala jsem se v depkách, no už je to o moc lepší, hodně odpočívám, kupodivu to docela jde, když nemusím ráno do školky, pospíme s holkama mnohdy do 9:30. Lenka přestala spát po o, takže vydrží ráno dlouho, Neli se budí několikrát za noc a ráno taky spinká, když jsem tam s ní. Jinak jsme měli honění po doktorech, očkování, takže toho bylo dost. Hlavně jsem teď pookřála, když se ochladilo.

Lenka je teď taťkův pomocník, když tu není Péťa, tak se cítí důležitě :o). No největší sranda je, jak krásně spolu s Pé´tou telefonují. Když volám Péťovi já, tak vesměs jen mlčí a čeká, na co se zeptám a odpovídá jednoslovně - ano nebo ne. Ale když dostane telefon Lenka, tak jí hned pálí jednu otázku za druhou, chechtají se spolu, vyprávějí si zážitky, no nádhera, fakt. To si vždycky sednu a koukám na ni a poslouchám a štěstím mám až slzy v očích :o).

Neli už má 8 měsíců (8 kilo a 2 zuby), 2x denně baští, jinak kójo. Akorát má hrozné trápení s kakáním, nemáte někdo radu? Švesky ani meruňky nepomáhají. Včera jsem jí i rozmixovala sušené švestky a nic. Tlačí, brečí u toho a nic :o(. Před pár dny se konečně postavila na kolínka, takže trénuje houpání, posunuje se tak, že se postaví na čtyři, 2x houpne a hups dopředu na čumák. A znova :o).
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 6145  [Dalších 5675 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.