Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jitulka | 18006 |
|
|
3.8.2006 13:54:24
Nebo bych se spíš asi měla ptát...kdepak se touláte?
My jsme zase na pár dní v Praze,nic mimořádného se u nás neděje,doufám,že o víkendu vyrazíme s rodinkou někam ven sbírat nějaké ty prázdninové zážitky:o) A nějak jsem nepostřehla kam razila na dovolenou Severka... Bubíšku,to je fajn,že sen noha lepší,aspoň budete moci podnikat delší výlety,že.A taky se musím jít kouknout na fotky,přiznám se,že jsem lenošná a když se dokopu k fotkám,tak je dám jen na naše album a na víc už nemám sílu. |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
1.8.2006 22:07:11
Koukám, že je tu mrtvo, asi užíváte prázdnin a dovolených.
Dodatečně taky přeju všem komu jsem nepopřála vše nej nej!!!! Doufám, že se máte všichni fajn. U nás nového asi tolik, že malej měl dva dny 39teploty, a tři dny rýmu. Jinak dobrý. Ty dva dny byla síla. Dvě noci jsme s ním nespali. Chtěl být pořád u mě, spal na mě položenej, tu první noc nespal vůbec. Tak to bylo zajímavý. Ale ještě že takhle. Kamarádka byla s rodiči, synem stejně starým jako jsou naše děti v nemocnici, všichni salmonelu z grilování. Manželovi dovolili jít domů, že je na tom z nich nejlíp. Musel se starat o malá dvojčata. Síla. Říkala, že tam s nimi ležel malý chlapeček (8m) ten to měl z pribináčka. Byli jsme na výletě na Křivoklátě, malej se tam neskutečně vyřádil. Zastavili jsme se u Koněpruských jeskyní. Taky jsme byli na houbách. No moc dlouhý trasy ještě neujdu, ale lepší se to, tak jsem ráda. Jo dala jsem konečně k nám do alba pár fotek. Postupně přidám další. Tak se všichni opatrujte a ozvěte se někdo. |
| Ja a zase ja | 8089 |
|
|
29.7.2006 7:53:50
Zdeni,díky moc za přání,to je od tebe milý! Samozřejmě i já tobě přeju to všechno krásný co ty mě,díky!
|
| Zdenka1 | 25809 |
|
|
25.7.2006 23:22:56
Jitull, jestli se nepletu, tak Ty jsi taky vlastně měla nedávno narozeniny, jen ten údaj někam zmizel. Tak Tobě samozřejmě taky přeji vše nejlepší, lásku, štěstí a zdraví.
|
| Zdenka1 | 25809 |
|
|
25.7.2006 22:53:34
Všem Jakoubkům přeji všechno nejlepší k svátku, hodně lásky, štěstí a zdravíčka.
![]() Alíku, Tobě děkuji za přání k narozeninám a zároveň se omlouvám, že jsem přehlédla ty Tvoje, tak dodatečně Ti taky přeji, všechno nejlepší, hodně lásky, co nezradí, ruku co pohladí, rozum co v nouzi poradí, aby tvůj život byl dlouhý nekonečný sen a aby štěstí a zdraví nechyběly v něm. ![]() |
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
23.7.2006 22:59:22
Ahoj všichni....
My byli včera na Křivoklátě, jen na nádvoří. Byl tam šerm, trhy, bylo to celkem fajn. Zajeli jsme ke Koněpruským jeskyním. Malej se s taťkou smočil v řece. Došli jsme si na obídek. Fajn den. Večer malej začal chrčet. Přes den občas kýchnul. Nakonec jsme celou noc nespali. Rýma. Dneska přes den mu stoupla teplota. Má zase zadní rýmu. Tak kapeme, srážíme teplotu, vlhčíme byt jak se dá a ráno poklušeme k doktorce. Ach jo....v tom vedru se nedá dýchat normálně a ještě s rýmou a teplotou....snad to brzo poleví. Odpoledne spal malej na mě v polosedě. Tak jsem zvědavá na tuhle noc. Opatrujte se a buďte bez nemocí. Nestihla jsem zatím dočíst. Pak budu reagovat. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
23.7.2006 20:14:47
Labu,neboj,to že je rozmazlený ještě neznamená,že nezvládá domácí práce...v kuchyni se tedy otáčet umí,šťourat a rozebírat věci taky,co se týče pořádku,stále něco myje a čistí(hračky ovšem má prý uklízet mamka)...takže neboj,nějak to zvládnem i s těma našima babčama.:o)
Včera jsme se toulali po vojenském muzeu v Lešanech a žádný medík to nebyl,ale co by člověk(já) pro ty chlapy neudělal,že(měli jsme tu mladého od manžela,tak na mně byli tři,Terka zbaběle odjela s partičkou někam do Č.ráje :o)) a dnes jsem si alespoň vydyndala odpoledne v Plzni u Boleváku...je krásně vyčištěný a dokonce je vidět jaký kus pod hladinu a to hezké okolí,kéž by takhle vypadala i Hostivařská přehrada!Zkoušela jsem Janu,ale byla mimo Plzeň a zase je prý bez netu,chudák. |
| LaBu |
| • |
22.7.2006 15:13:04
do tretice všetko dobré :o) Tak my odchádzame znova na chatu, papapapa
|
| LaBu | 19306 |
|
|
22.7.2006 9:41:33
ehm, až teraz som si všimla, že sa ozvala aj Jitulka :oDD
Neviem, či už máte, Jitulko, po prestávke a ste už preč, ale každopádne ťa zdravím a pozdravujem Vítečka....hovoríš, že to bude rozmaznaný benjamínek? :o) Neviem, neviem, vzhľadom na to, že to mal byť náš ženích by som skôr uvítala, keby si mu teda aspoň sem tam vybavila prázdniny u Severkovic babky ;o))) |
| LaBu | 19306 |
|
|
22.7.2006 8:55:53
Ahoj, hviezdička ! :o)
To som rada, že si už tu :o) No, máte za sebou naozaj dovolenku-horor, tak aspoň, že už ste v zdraví doma! Péťa si užije babku, deda a domáce práce (musela som sa smiať na tvojom opise "hospodyňky" :o)))...neboj, to mu na škodu nebude :o) A ty vlastne takto budeš mať viac času a energie sústrediť sa na Lenku...prajem vám hlavne to zdravíčko aby poslúchalo! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.