| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 6145  [Dalších 5635 >>]
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
23.6.2006 10:27:30
Milí přátelé,

jak mnozí z vás vědí, letos oslavíme 100. výročí značky Kiwi - výrobky péčující o Vaši obuv. V souvislosti s touto událostí vznikl projekt nazvaný Malaki, který si dává za cíl shromáždit 100.000 párů bot, které budou pod dohledem zástupců společnosti Sara Lee/Balírny Douwe Egberts distribuovány do Afrických zemí těm, kteří je potřebují.

Bude nám velkým potěšením, pokud se do tohoto projektu zapojíte a sbírku podpoříte.

Předmětem sbírky jsou obnošené, ale použitelné boty, které nemají žádné funkční vady (např. prasklou podrážku, roztrhané tkaničky a pod.), zejména pak boty sportovní, dámské boty bez vysokých podpatků a nejvíce ze všeho jsou vítány boty dětské. Sbírka se v BDE uskuteční od 1.7. do 13.7. 2006

Pokud se rozhodnete přispět, zašlete prosím balíček na naši adresu a na obálku viditelně označte názvem MALAKI.

MALAKI

Balírny Douwe Egberts a.s.

K Žižkovu 282/9, 190 00 Praha 9

Cíl 100.000 párů bot je skutečně ambiciózní, proto budeme potřebovat jakoukoliv pomoc – zkuste, prosím, zapojit i své rodiny a přátele, spolužáky svých dětí a další lidi z vašeho okolí, ať se nám společně podaří cíle dosáhnout a aspoň něco málo udělat pro ty, kteří naši pomoc opravdu potřebují.

Předem vám velice děkuji za čas a energii, kterou sbírce věnujete a přeji vám krásný den.

Petra Dlouhá

Kiwi Brand Manager

www.kiwicare.cz

Jitulka 18006
20.6.2006 22:31:28
tak marodům posíláme velké pohlazení a přání,aby to bylo všechno dobré.

Severko,protože odjíždím,tak ti dopředu(vím,že se to nemá,ale má nepřítomnost to snad omlouvá)přeju k narozkám všechno nejlepší a klid a pohodu.

Jinak se s vámi loučím,protože se sem už zítra asi nedostanu a pak už odjíždím na vodu,takže páček a snad mi vyjde počasí.Vy se tady mějte hezky a žádné marodění :o)
19.6.2006 21:50:12
Bubíšku, aúúúúú :o((. Foukám, foukám na koleno, snad už je to lepší, ještě teď mi běhá mráz po zádech.

U nás je tak všelijak, Péťa od pátku teplotoval, pořád, že ho bolí hlava, pospával, tak jsem čekala, co se z toho vyvrbí a nic. Tak snad to bylo jenom z toho horka, jinak nevím. Zkazilo nám to plány na víkend, takže jsme seděli doma místo koukání na letadýlka. To je tak, když se na něco moc těším. Dneska už byl v poho a už už by chtěl zpátky do školky. Vlastně byli na zabití dneska oba dva, s Lenkou šili všichni čerti, no co ta dneska vyváděla, uááááá! Nutně bych potřebovala odfrk.
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146
17.6.2006 10:17:00
Všechny vás zdravím. Nebudu asi reagovat na všechny, tak se předem omlouvám.
Nemám na to totiž sílu.
Ve čtvrtek jsem si totiž vyhodila koleno, když jsem byla s malým v bazénu. Bolest jak kráva. Dali mi tam první pomoc. Dáda tam málem zkolaboval, jak pro mě brečel. Večer mi to pořád foukal, tulil se ke mně...snažila jsem se to před ním nedávat tolik najevo, ale měl z toho chudinka šok. Známej mě odvezl domů. Postarali se mi tady o malého a tak. Včera mi z toho na chirurgii tahali krev...:-((dali ortézu na celou nohu a v pondělí se rozhodne, jestli mi to budou operovat nebo ne.......tak že tak se mám já.....

Jinak u nás nic nového, chodili jsme na žluté lázně, můžu všem vřele doporučit. Pro děti nádhera. Vše nové, čisté, jsou tam stany, pískoviště, domeček, prolejzačky, houpačky, stolky, židle, brouzdaliště, sprchy, šlapadla pro prcky, ale tak pro pětileté, občerstvení, všechno útulný a příjemný. Vstup 60Kč na celý den a děti zdarma.

Vítka mi je moc líto, hlavně,že už to má za sebou a je v pohodě. To je fakt hrozný, když marodí dětičky.

Cis a Li, užijte si nové bydlení a hezky se zabydlete, ať je vám tam fajn.

Zdeni, druhý mimi......no co k tomu říct...teď jsem měla dostat menstruaci, zatím jsem jen lehca začala špinit, manžel zoufalej, jak se těšil, co kdyby to vyšlo...je tím fakt posedlej.....

Sev, to je fajn, že takhle malého školka baví, snad ho bude bavit i škola :-))) To jste měli kliku, že jste kouzelnou školku nahráli, když tam byl jeho výtvor :-) musel mít velkou radost.

Labu, malá je fakt šikulka!!! Gratuluju!! Je asi lepší děti do ničeho moc netlačit. To pak dělají pravý opak. Je super, že je tak snaživá. Ať jí to vydrží.

Na koho jsem ještě chtěla reagovat už nevím....tak se nezlobte. Už musím jít, nevydržím tady dlouho sedět. Taťka jel s malým na nákup. Chudák, měl jet dneska na další zápas do Německa, ale kvůli mě nejel.....Tak snad ve čtvrtek to už půjde.
Opatrujte se a užívejte letního počasí líp jak já.....:-))))
Jitulka 18006
15.6.2006 23:14:58
Za Vítečka děkuju....dostal popeláře,tak teď nevím,jestli jsme mu trochu nepomohli s výběrem povolání,to se máme,hasiče a popeláře už bychom tedy měli :o)a kdo další bude mít rozhodnuto?
15.6.2006 22:28:01
Jooo, Vítečkovi hodně štěstíčka a hlavně zdravíčka! Hlavně, že jsem ráno čučela do kalendáře a říkala si, že nesmím na Vítka zapomenout...

Téda, to je hicák, co?
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146
15.6.2006 11:55:11

Vše nééééééééééééj k tvému svátku!!!!!!!!!!!!!!
15.6.2006 11:24:21
Jééééé, Cisca nás navštívila! :o) Kdyby byla Matýskova fotečka, to by bylo super...

Li, Tebe taky ráda vidím. Už jsem si říkala, jestli nechodíš do práce, když ses tady tak dlouho neukázala. A vidím, že se Ti nechce :o). Já musím říct, že Lenku už bych nejraději do nějakého ústavu odložila aspoň na to dopoledne. Ale zase, kdyby byla doma sama, tak je to o něčem jiném, než když mám doma dvě. A u vás je doba dovolených a výletů celoročně, né?

Péťa přijel od hasičů spokojený. Sice jejich školka nevyhrála, ale i tak dostali spoustu dárečků, měl radost. Jo a minulý týden v Kouzelné školce ukazovala Majda Péťův výtvor, který tam prvně posílal. Zrovna jsme to měli nahrané na videu, tak jsme si to museli pouštět pořád dokola :oDDDD. No nemají ty dětičky úžasný život... takových radostí!

Mluvila jsem s Kopo, říkala, že chodí na částečný úvazek do práce, takže net vůbec nestíhá.
Utopýr 9323
14.6.2006 14:11:06
u nas je noveho, ze jsme se prestehovali zhruba pred mesicem :) Toz vam preju hodne sil, a dobre nervy.
Li. 14175
14.6.2006 12:15:35
Tak se po delší době opět hlásím. U nás se toho změnilo celkem dost - za 14 dní se stěhujeme do nového bytu (sehnali jsme hezký 4pokojový byt), já teď chvíli doma umírala se zánětem mezižeberního svalu (zmokla jsem na koncertu Elánu), konečně jsem byla já i Zdenda na alergologii ve Střešoviské nemocnici (čekají nás testy ze slin i krve), šmajdavého Zdendu viděl orthoped a tak nás čeká náprava jeho nohou, vyráběla jsem vzpomínkové DVD pro rodiče dětí z anglického klubu... Mohla bych takhle pokračovat ještě hodně dlouho. Zkrátka - v žádném případě se doma nenudím :o). A to už nám zase začalo období výletů a dovolených :o).

Taky se mi nějak přestalo chtít do zaměstnání. Prvek je teď v tom nejlepším věku (si alespoń myslím). Dá se s ním už rozumně domluvit, baví ho ruční práce (pořád maluje, vystřihuje, lepí), na pískovišti se sám zabaví... Zkrátka, najednou mě to doma začíná bavit :o). Kdyby se nám teď nehodila na zařízení bytu každá koruna, asi bych si tu práci snad ještě i rozmyslela :o).

A co je u vás nového?
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 6145  [Dalších 5635 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.