| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 18607  [Dalších 18097 >>]
rain 14358

Re: Odpoledníčko

11.1.2005 14:42:32
Ahoj a dík za přání pro Péťu, ovšem asi se z toho hned tak nedostane poněvááádž a protože je to spála :o((( Tak teď můžu jen tiše doufat, že to nedostane ještě Michalka, protože dobrá rada děti aspoń na čas separovat je jaksi troooošku neproveditelná, když jsem na ně sama a nemůžu se rozpůlit. Přece Péťu nezavřu na celý den samotného nahoru do pokoje :o(( Jen by mě zajímalo, kde k tomu chuděra přišel, jestli ve školce, protože tam prý ještě žádné dítě se spálou hlášené nemají, nebo od sestřiček, protože Maruška má prý vyrážku krupicovitého charakteru (jak se vyjádřila její matka) od neděle od večera, ale ve škole prý taky nikdo spálu nemá, nebo jestli to on přitáhl z té pohotovosti, kde jsme byli v sobotu ráno :o( a ona to dostala od něho. Je to teda celkem jedno, ale jestli to je z té pohotovosti, tak to by mě naštvalo.

Tak jsem si jen potřebovala pofňukat a politovat se, jak tady zase budu doma trčet s nevyřáděnýma dětičkama odříznutá od světa :o((( POMÓÓÓÓÓÓÓÓÓC!!!!!!!!!!!
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Odpoledníčko

11.1.2005 14:19:18
Všechny vás zdravíme!

Na plavču bylo táááák fajn, byly jsme jen dvě maminy z pěti, tak jsme měly bazén pro sebe, paráda. Moc jsem nepotápěla, po měsíci přeci jen dětičky vyšly z rytmu a Lenča lokala ostošest, tak jsem to nelámala přes koleno. Ale v herně pak řádila jak černá ruka, za ten měsíc teda prodělala velký vývoj. Dřív jen seděla v bazénku kuliček a přebírala je, teď se tam válela, nechala se zahrabávat a hlasitě se řehonila. Na klouzačku se snažila vylézt po skluzavce, no psina. Vyřádila se hezky. Nazpátek jsem to vzala vééélkou procházkou, Lenča tradičně odpadla a venku bylo příjemně. Ne sice sluníčko, ale příjemně.

Alí, ten článek je fakt suprový, jsme se s manžou hezky chechtali. Dušoval se, že on by prý uměl zaručeně popsat vysilující výchovu dítěte. Je fakt, že to doma vidí, ale nepolituje mě nikdy, nepochválí... Že by teda JENOM věděl???

Rain, ten Tvůj Péťa taky pochytí kde co, viď? Imunoterapie nějak nezabrala, viď? Co takhle otužování? Péťovi dávám odmalička po koupání studenou sprchu a nemocný bývá minimálně. Ať jste brzo fit!!

Li, dlužná nejsi nic. To jen já pořád přemýšlela, jak se revanšovat za ty Ámose, nerada jsem dlužníkem. Tak snad jsem vám udělala radost a Zdendovi bude chutnat :o).

Cis, někdo musí začít chodit jako poslední, aby se ti první měli nad kým chlubit :o))). Neboj, on to dožene.

Jani, my dáváme do nosu jenom mořskou vodu Stérimar nebo olejíček od Hadka, takže pokud je to taková ta tekoucí nezacpaná rýma, tak můžeš vyzkoušet i něco podobně jemnějšího.
LaBu 19306

Re: Re: Re: Taky jeden velice zajímavý článek:o)))

11.1.2005 13:49:41
Li, ja som Sisku tiež ešte na nočník nedávala. Ale na WC sa nemusím báť odskočiť /ako to ty píšeš/, pretože vždy spoľahlivo pádi za mnou :oD Tak jej to vždy komentujem, že maminka robí ee :oDD Ďalej vám to už neprezradím, dobre? ;o)) Ale skrátka, považujem to tak trochu za trénovanie na "nočník".( z núdze cnosť;o) Ona teda už vie, že "ee" sa chodí robiť na WC-ko. Keď ma vidí, tiež to komentuje... Takže som ju tam asi tak dva razy už posadila a ona "akože tlačila" :) Dúfam, že raz mi začne závidieť a bude to chcieť "tam" robiť aj ona ?? ;o))

Jé, Cis, to je, myslím, výborná správa predsa, že Kubík bude mať najmenšie problémy s bolesťami "zad" :o) Myslím, že tak okolo štyridsiatky to ocení :o) A koniec koncov, ani teraz o nič neprichádza, nachodí sa ešte dosť,nie :o)

Rain, myslím na Petríka, nech sa z toho čo najlepšie dostane.
Abcded 23276

Re: Re: Taky jeden velice zajímavý článek:o)))

11.1.2005 13:25:58
Tak koukám, že autorovi tohoto článku se místo odstranění koplexů u čtenářek podařilo akorát zakomplexovat i ty nezakomplexované:o)))) (co jsem to napsala?:o) A hlavně musím podotknout, že ta jeho rada - vyhýbat se místům, kam chodí matky s dětmi - no nevím nevím, já právě jedině tady najdu útěchu, protože nějaký otec či snad někdo bez dětí ty moje problémy přece chápat nemůže:o) Možná je to tím, že jsme tu dobrá parta a dokážem se navzájem utěšit (a taky se tu vždycky někdo najde, jehož dítko taky ještě to a ono neumí:o)

Takže na nočníček já taky ještě Kubu nedávám a ten článek někdy opíšu, neboj Li. Teď musím do krámu:o(
rain 14358

hezké poledne!

11.1.2005 13:18:29
Cis, matematika byla vždycky moje silnější stránka, nikdy jsem s ní problémy neměla, ona a čeština byly jediné, z čeho jsem maturovala za jedna, ale elasticita a derivace a podobné nesmysly se mým koníčkem asi nestanou. Smekám před tebou a díky za včerejší lekci z AJ. Jo a z trejdy si nic nedělej, náš taťka zase odchází na WC, když už mám všechny děti oblečené a čekáme na něj cca 20minut. Taky bych vraždila :o)

Luki, Bára se mi zdá pěkná čára, ale ona Michalka už možná taky bude, měřila se naposledy v listopadu. Taky ji nechám změřit, ale jdeme až někdy v únoru.

Alíku, fotky jsou fakt pěkné (Li jsem snad chválila už včera - nebo ne? Tak klidně ještě jednou :o) ) a musela bych se opakovat, kdybych zase tvrdila, jak jsou si ty vaše dětičky podobné :o) Jinak Michalka taky asi předstírá retardaci, Li, neměj strach, taky se radši vozí. Ale jsem v klidu, Péťa se toho dokonce bál, pak ale přišel čas a neslezl pomalu dolů a vydrželo mu to skoro do tří let, než ho totálně odrovnal. Teda auto, motorka je asi kvalitnější, ta odolává jeho jízdám dodnes :o) A o noci mi nepovídej, nevím, co se Mišce dělo, ale taky se budila co chvíli, přitom jí ani nevypadl dudlík ani nebyla odkopaná, jestli to už je zase ten špičák dole, tak potěš ....

Alíku, článek dobrej :o) Pravda je, že některé matky to s chlubením přehánějí, tady to ale asi nebude ten případ, třeba taková Li, prvka jen pomlouvá :o))) A obávám se, že otcové budou v chlubení se potomkem ještě horší, natož aby věděli, jaké to je, být s děckem celý den (světlým vyjímkám se omlouvám - třeba manžel Karkulky, taky manžel jedné kolegyně měl blbou práci, ona vydělávala daleko víc, tak zůstal doma na MD on).

Cis, na plavání v neděli s námi byla holčička, bude jí 16měsíců a taky ještě nechodí. postaví se prý u nábytku a tím to končí. Buď v klidu, píšou, že je třeba se s tím zabývat, až když nechodí na 18měsících.

Na Péťu se dneska zajde podívat naše dr., má prý cestu kolem. Jsem zvědavá, co řekne na další z jeho aftů, tenhle je ale obzvláště vypečený :o( a na tu červenou krupici, co se mu vysypala během dopoledne na tvářích, kolem vlasů a až ke krku :o( Doufám, že je to hodně nakažlivý a že to dostane i Michalka. už začíná frkat, rýma na sebe nenechá dlouho čekat, to se mám na co těšit.

No napsala jsem hezké poledne, bylo dvanáct, když jsem začala psát :o) Než jsem to s přestávkama dopsala, už je skoro večer :o)
Li. 14175

Re: Re: Re: Taky jeden velice zajímavý článek:o)))

11.1.2005 13:01:12
Koukám Jani, že 16 měsíců je celkém častá doba :o). Než jsem to stačila naklepat, tak jsi mě předběhla :o(.
Li. 14175

11.1.2005 12:59:12
Cisco, uklidním tě. Známé syn začal chodit nedávno a to je mu 16 měsíců. Kuba má tedy ještě dost času :o). A také je pravdou, že brzy chodící děti trpí v dospělosti častými bolestmi zad.

Severko, díky za za balíček. A kolik dlužím?

Alíku, a co ten článek o nočnících? Apropó, jsem tu jediná, kdo zatím nezkoušel dávat synka na nočník, nebo je nás víc? Mně se totiž do toho tak nějak nechce :o(.

Kopo, Prvek leze na okna právě v ložnici. Přes postel a můj "kosmetický stolek". Teď s tím ale začal i v pokoji. Přisune si židli tam, kam potřebuje a už se drápe nahoru. Začínám se bát i jen odběhnout na WC :o(.

JANA + 2 prckové 5158

11.1.2005 12:49:18
Cis, můj brácha prý začal chodit až v šestnácti měsících:-) A žádné následky to na něm nezanechalo, jen si moje máma stěžovala, kolik punčocháčů prošoupal:-))))

Jinak u nás noc byla normál, dvakrát spustila malá ječák, ale že se to naučila pořádně, nejhorší je, že ječí i když jí chovám a nezabírá na ní nic, až prostě přestane a je jedno, jestli je zrovna u mě, nebo v postýlce. Když ječí, tak jí už ani nezkouším nakojit, pokaždé mě tak rafne, že jsem to vzdala a dávám jí až když se utiší:-) Přestane vždycky jako když utne, prostě najednou je ticho:-) Míšovi se zhoršila rýma, myslela jsem, že už je skoro pryč a v noci mu to tam zase začalo bublat:-) Dáváte někdo jiné kapky než Nasivin? Jaké jsou taky takové bez chuti jako tyhle, nevíte? Přijde mi, že už nezabírají:-(

Jo abych nezapoměla Kopo, tak malej šel včera spát asi v půl jedenácté, ale zase usnul hned a vstával v půl deváté. Ta půl devátá se u nás nějak stává zvykem, to se mi líbí:-))
Utopýr 9323

Re: Taky jeden velice zajímavý článek:o)))

11.1.2005 12:14:41
hmm, takze ona se ta pani povznesla, a "její chlapeček začal běhat až ve 13 měsících"? Parada .... tak ted fakt zacinam mit strach, ze je Kuba opozdenej, ze sest dni mu tech mesicu bude 14 :ooo
LaBu 19306

11.1.2005 11:27:46
ošúpala, že ;o)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 18607  [Dalších 18097 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.