Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Utopýr | 9323 |
|
|
14.6.2006 12:04:08
Holky, diky vsem za gratulace. Mates se ma dobre, za tyden po propusteni z nemocnice nabral ctvrt kila, a je to strasny mazel, pres den se mi ho skoro nedari odlozit.
|
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
14.6.2006 8:39:09
... a pálit má minimálně celý týden, možná i dva :o).
No jestli bude z Péti hasič, to fakt nevím, ale třeba se mu to zalíbí :oD. Potřebovali sestavit družstvo na soutěž, tak ho učitelka vybrala. Ony všechny učitelky si ho rády berou, protože je nejhodnější - jak prohlásily. No a taky nemá docházku jak do holubníku, takže se s ním dá počítat dopředu, včera a předevčírem trénovali koulení hadice :oDDD. To se vrrr, že jsem na něj pyšná. On třeba není vůbec pohybově nadaný, takže na sportovní olympiádu ho zcela určitě nevezmou, tak si to vynahradí takhle jinde. Moje mamka vždycky říká - ten se nebude živit ručičkama, ten bude myslet hlavou! :o) Ten čas tak letí, že za chvíli budou známosti domů vodit i naše listopadčata, co? No to se fakt klepu už teď :o). Člověk poznává nové pocity a zážitky celý život. Mrkla jsem do albíka fotečky od LaBu a Jitulky. Téda, Vítek už je véééélký! To je neuvěřitelné. A co Martinka od Janny? Jak se máte, holky? Fotečku sem! |
| Jitulka | 18006 |
|
|
13.6.2006 16:00:05
Vítek je už naštěstí dobrej,jen já mám rýmu...jsem ráda,že je to pryč.
Sev,z Péti bude hasič?Tak to je šikula,když si ho učitelka vybrala..on je ale vůbec šikovnej,že,pokud vím,tak si ho vybírají na kdeco..to máš dobré vyhlídky na školu. Zdeni,ano,ano,to ti to taky začíná,ale neboj,dokud se holkama chodí chlubit,tak je to fajn,horší by bylo,kdyby ti jí ukázat nechtěl.My už máme tu "svou" známost osmý měsíc,takže to je téměř vážná situace :o) |
|
|
13.6.2006 9:04:31
TAk se nám to venku nažhavilo, co? Ble! Léto v paneláku je děs a hrůza. Už se těším na prázdniny, až vyrazíme aspoň k našim, sice taky bydlí v paneláku, ale mají zahrádku, tak se tam dá dojet a relaxovat aspoň tam. I když, Zdeni, tak jako Ty asi relaxovat zatím nebudu, dokud jsou dětičky takhle prťavé. Alíkovci se jistě zase koupali někde v rybníku... Mimochodem Alík už tu dlouho nebyl, mám pravdu?
Jitulko, to jsi mě úplně vyděsila, chudák Víteček. Doufám, že už je fit, bobeček malý. Děti by neměly stonat, fakt ne :o(((((. Péťa si užívá poslední týdny ve školce. On tam fakt miluje chodit a teď mají takových akcí. Začalo to Dnem dětí a pohádkovým lesem, byli v ZOO v Chomutově, pak byl na meziškolkové soutěži V zdravém těle zdravý duch (mimo jiné přebalovali, koupali a uspávali panenku- miminko, tak to má v malíčku ;oD), pak byl vybrán na akci na dopravním hřišti, tam byl nějaký den s policií, seděl na policejní motorce, ve člunu, stříleli ze vzduchovky... tak z toho přišel hóóódně nadšený. Na zítra ho učitelka vybrala na hasičskou soutěž. Jo a minulý týden měli pasování na školáky, to jsem myslím psala. Skoro celé prázdniny bude u našich v Krnově, takže o jednoho bude na starost míň, ale tím pádem zase bude viset Léňa na mně, takže si moc nepomůžu. |
| Zdenka1 | 25809 |
|
|
12.6.2006 12:36:30
Labu, Simonce je 10 let, že? To je krásné, že už ví, co chce a dokáže jít za svým cílem, posílám ji gratulaci a přeji, aby jí to dlouho vydrželo a měla pořád výborné výsledky. Mě Jarek přivedl minulý týden poprvé ukázat svou holku, tak už mu začíná další etapa jeho života. Doufám, že s Davídkem to nakonec dobře dopadlo a do nemocnice nemusel.
Jani, díky za radu, doufám, že Zdendu už ouška bolet nebudou, ale doktorka mu moc velké naděje nedává. Říkala mi totéž co Alík, hlavně kapat do nosu. Tentokrát ten zánět probíhal úplně jinak, než posledně, prostě se objevila najednou bez varování silná bolest, nebo první příznaky malý úspěšně tajil, neměl dokonce ani rýmu. Mě pomáhá, když si při prvním náznaku bolesti vyčistím uši a na vatičku kápnu 3% peroxid, teď už to vlastně dělám preventivně, při každém čištění, vyzkouším to i u něj. Severko, tak Péťa už jde po prázdninách do školy, to už je velký kluk, přeji, aby se mu tam líbilo co nejdéle. Jitulko, chudák Vítek, dokážu si představit, co si kvůli té nemoci vytrpěl a vy taky, je to ještě horší, než laryngitida. Jsem ráda, že to dobře dopadlo a přeji, ať už se mu to nikdy nevrátí. Bubíšku, tak co, jak ses rozhodla, bude nové mimi, nebo ne? Já se za něj přimlouvám i proto, že jsem sama ze tří dětí a moje sestry jsou pro mě pořád nejlepší kamarádky a často se spolu vídáme. Zrovna v sobotu jsme všechny tři společně vyjely vlakem na Jižní Moravu, popřát mamce k narozeninám a podívat se do nemocnice za taťkou, zanítil se mu palec na noze tak moc, že mu ho museli vzít, ale zvládá to v pohodě. V pátek večer jsme navařily na víkend a naši manželé nám doma hlídali děti. Ten můj měl nejmladší, ale Jarda mu pomáhal. Ta nejstarší sestra už hlídání nepotřebuje, už má doma samé dospěláky. Bylo to fajn, jen tak si sednout na dvorku, dát si kafe, relaxovat a nikdo po mě vůbec nic nechtěl, ani napít, ani utřít zadeček, mamka nám navařila, starala se o nás jako za mlada a večer jsme si zašly i na pivko :-). V neděli odpoledne už jme byly zpátky, děti mi to vynahradily a zlobili 2x tolik, než jindy, aby mi nebylo líto, že jsem v sobotu o něco přišla :-))). |
| Jitulka | 18006 |
|
|
9.6.2006 17:24:01
Simče velkou gratulaci!Po kom,že je tak ambiciozní?No,řekla bych,že má od koho odoukávat,ne?Jak od táty,tak i od mamky:o)
Díky všem za přání k uzdravení,už je to lepší,ale bylo hodně zle,v pondělí ho odvezla sanitka do nemocnice na JIP a byl hrozný tanec,protože mu otekla hrtanová záklopka a začal se dusit.Teď už je z něj zase ten náš rarach,který huláká své hity na celé sídliště(já se tedy neptám,po kom je to dítě tak hlasité:o))) Bubíšku, www.postmanpat.com jsou tam nějaké obrázky,taky ta písnička(samo,že jen v originále)a nějaké hry,snad se to Davídkovi bude líbit...taky je tam desktop,kde jezdí i pošťák,to má u nás velký úspěch. |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
9.6.2006 15:57:51
Ahojky,
tak jsem taky ráda, že už je pátek! Navíc bude mít Míša prodloužený víkend, protože jim ve školce v pondělí nepoteče voda, tak učitelky prosily maminky co můžou, ať si děti nechají doma:o) Ani mi to moc nevadí, má být už konečně hezky, tak třeba vyrazíme do ZOO a bude to. Akorát se tedy začínám trochu děsit prázdnin. Jak už jsem si zvykla na to dopoledne doma bez malého, tak ty dva měsíce budou v tomhle asi dlouhé. Sev, po večerech jsem na tom různě;o) Včera jsme byli v kině, dneska razím ke kámošce, o víkendu nebudem doma ... Ale někdy v týdnu musíme pokecat, určitě se ozvi až budeš mít čas a chuť. Tak si užijte všichni krásný víkend! |
|
|
9.6.2006 8:28:27
Už se těším, až si o víkendu přispím. I ta hodinka mi pomůže, jsem nějaká vyšťavená. Počasíčko u nás je poslední dny vcelku příjemné, na tičko nebo mikinu, hlavně, že neprší. A příští týden mají být vedra, uf uf.
Péťa měl ve školce pasování na školáky, tak jsme se byli celá rodinka podívat. Uáááá, zase to bylo dojemné. Pak jsme oběhli školku z venku a vyfotila jsem mu namalované postavičky, co mají u dveří. Tááák je mi líto, že už v té báječné školce končí. Včera byli ve škole, v první třídě, tak si zkoušeli sedět v lavicích, poslouchali opravdickou učitelku, učili se hlásit se, prvňáčkům donesli dárečky... Mnozí jsou jeho kamarádi, co s ním chodili v předchozích 2 letech do školky. No přišel nadšený. Bóže, ten kluk je ze všeho tak nadšený, to je nádhera! Alí, jak dlouho vydrželo Kačce nadšení ze školy?? :oDD Vítku, už se uzdav, bude hezky, ať nemusíš s mamčou sedět doma!! A Zdeni, vy jste si to taky teda hezky vybrali. Jani, jsem ráda, že ses zase ukázala ;o). Někdy Ti písnu SMS a hodíme řeč na MSN, ju? Jak jsi na tom po večerech? Musím souhlasit se Zdenkou, dvě dětičky si spolu príma vyhrají. I ti moji a to jsou od sebe 3,5 roku. Né teda furt, někdy se umějí i rvát, zvlášť Léňa je takový naschválníček, ale vychovávají se i navzájem. Někdy je to sranda potají poslouchat Péťu, jak ji poučuje. Na druhou stranu ji naučil spoustu nehezkých slov ze školky a pak chodí žalovat, že mu to říká :oDDDD. S dětma je někdy FAKT sranda! LaBu, gratulace Sisi, je úžasná. To musí být super pocit, jsi pyšná, viď? Už dřív, když jsi psávala, jak chodí na závody, tak mi to přišlo, že je cílevědomá. Prostě ví, co v životě chce. TAky bych se toho chtěla někdy dožít, protože já sama taková nebyla... ;o) |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
7.6.2006 11:18:32
Ahojky,
Labu posílám véééélikou gratulaci Simče!!! Je to holka šikovná, to se jen tak v jejím věku nevidí, že by dítě mělo takovéhle ambice a samo DOBROVOLNĚ se učilo!!! Fakt smekám! MOc držím palečky ať už je malý i Sisi v pořádku!! To je ještě po tom zápalu plic? Jitulko, jak jste na tom Vy? Už je Vítkovi lépe? Zdeni, to si chudáček malej zase vytrpěl co? Mám pro Tebe tip. Když píchali ucho Míšovi, tak mi dr. řekla, že když ho to někdy zase začne bolet, tak mu to mám okamžitě začít chladit a že se takhle dá rozehnat zánět. Tak jsem ho hlídala a pořád se ptala na uši a když pak řekl, že ho trochu bolí druhé, tak jsem mu ho hned začala chladit a fakt to pomohlo, na píchání jsme nemuseli! Nevěřila bych tomu zase až tak moc, mohl si třeba tu počáteční bolest vymyslet, ale já měla potom angínu a jednou ráno jsem se vzbudila se šílenou bolestí ucha, tak jsem to začala taky hned ledovat (málem jsem si to ucho umrazila:o) ) a taky mi to pomohlo!! Akorát, že mě to trvalo půl dne, Míšovi asi jen hodinku. Takže na tom něco je a zkusit se to může, pořád lepší, než píchání. Ale třeba už to nebudete ani potřebovat;o) U nás bylo včera tak hezky a dneska to stojí zase za prd:-( Nějak začínám mít strach, že nebude zase žádné léto:-( |
| LaBu | 19306 |
|
|
6.6.2006 18:44:50
Cisco, gratulujem!! Krásne miery a váhy a hlavne krásne meno má MATTEO :o) Tak nech ste zdraví a v pohode!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.