Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Taky jeden velice zajímavý článek:o)))11.1.2005 11:27:15
ahojte:o)
Dnes nejako nestíham, Siske som ošúla v poradi tretiu mandarinku za sebou (je to mandarinkový nezmar:o) a mam to tu ako po menšom výbuchu :-X Na tie komplexy sa mi najviac páči terapia, ktorú nedávno navrhovala...myslím, že Rain?- druhé dieťatko :o) Myslím, že to funguje :o) |
| Karkulinka |
| • |
Re: Re: Re: Dobré ranko!11.1.2005 11:11:36
Alí, tak o tom bych polemizovala:-))) Můj partner ví, jaká je to vysilující činnost:-) vzhledem k tomu, že si výchovu prcka dělíme na půl:-)
|
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Dobré ranko!11.1.2005 10:58:40
Tak jinak děkuji za chválu fotek, ano Lukino dárků jsme měli hodně...:o) A Kubovi se motorka moc líbí, má ji po bráchovi, takže už si s ní defakto hraje dlouho, jenže předtím u ní seděl a jezdil s ní jako s autem, teďka už se na ní nechá posadit i sám. Ale moc se taky neodstrkuje Li, hlavně na ní všelijak hopsá a občas se mu podaří i odstrčit.
No a s těmi skvělými dětičkami, no nevím nevím, abys je Jitulko nepřechválila, ony samozřejmě nejsou vždycky tak skvělé, já jen líčím historky které mě pobavily. No ale i přes to špatné jsou pro mě stejně skvělé, takže máš vlastně pravdu:o))) (všimáte si mé snahy o upřímnost, abych nevypadala jako vytahující se matka?:oD) Jinak noc u nás nic moc - rostl nám zub, takže to bolelo jako čert. Ale nemluvím tu o Kubovi, mluvím o sobě, Kuba spal jako dudek a za to já trpěla, páč jeden můj zub moudrosti si usmyslel, že zase o kousek povyleze. Aspoň teď vím, že Kuba není mrzutý jen tak pro nic za nic, když mu rostou zuby....:o)))) |
| Abcded | 23276 |
Taky jeden velice zajímavý článek:o)))11.1.2005 10:45:59
Tak jsem vám sem chtěla opsat článek o nočníčku, ale zaujal mě článek na druhé straně, tedy spíš konec článku (mám to vytržené) s názvem - Matky braňte se proti těm, kdo chtějí spoluvychovávat vaše děti. To snad nejde sem nenapsat, docela jsem se pobavila:
....Mnoho žen si také stěžuje na nedostatečnou solidaritu mezi matkami. Neustále zažívají vzájemné trumfování: "soupeřky" líčí, jak jsou jejich děti ohromné, samozřejmě už dávno spějí celou noc, skoro vůbec nepláčí a jedí všechno, co se jim dá na talíř. Psycholofové mají pro tento druh vytahování logické vysvětlení: V "zaměstnání matky" se ženám dostává jen málo uznání. Nikdo jim neřekne, jak ohromně se dovedou starat o děti, nikdo si nevšimne jejich pokroků. Matka se tudíž může cítit jako úspěšná jenom tehdy, když je její dítě lepší než ty druhé. A to dělá z žen konkurentky. Proti tomu pomáhá jen to, co jedné mladé mamince plné pochyb poradila starší, moudrá sousedka: "Nesmíte prostě věřit všemu, co ty druhé matky vykládají." Když totiž člověk slyší, jak úžasné jsou druhé děti, dostane komplex. "Běhají v sedmi měsících, ve dvanácti tancují a ve dvou letech u mluví anglicky," říká pobaveně matka, kteráse nad mateřské soupeření dokázala povznést. A dodává k tomu, že její chlapeček začal běhat až ve 13 měsících. Dneska jsou mu čtyři roky, hraje s tátou fotbal a nikdo se ho už neptá, kdy udělal svoje první krůčky. Její naléhavá rada matkám, které snadno ztrácejí jistotu, zní: Vyhýbat se místům, kam chodí jenom ženy s dětmi. Jít raději tam, kde člověk potká i několik otců. Ti jsou většinou upřímnější a vyprávějí poctivě, jak vysilující je výchova dítěte. NO že bysme to tu rozpustily?....:oDDDDDDDDDDDD No nevím nevím ten článek mi přijde padlý na hlavu - hlavně ten závěr, že otcové "jsou většinou upřímnější a vyprávějí poctivě, jak vysilující je výchova dítěte" - ha ha ha, vaši partneři vědí o tom jak vysilující je výchova dítěte?...:oDDDD |
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Dobré ranko!11.1.2005 10:12:21
Ahoj všem marodům, kterým přeji brzké uzdravení, a všem zdravím.
Omlouvám se za včerejší zdrhnutí bez rozloučení, ale probudil se mi manžel a brblal, co to zase dělám. Děkuji za přijetí za přítele. Na fotky se půjdu podívat za chvilku. Ještě mám nějaké pracovní povinnosti. Pettul, El je tedy taky "šikulka" - kousat ozdoby. Jitulko, to byl tedy den jak vyšitý. Dokážu si živě představit, jak dáváš Vítka do kočárku a on spustí. Péťu teď u školky nechávám preventivně v kočárku, abych takovým scénám předešla. Stačí bohatě jedna u obchodu. Severko, to máš veselo s Leničkou. Naše šikulka si pro boty chodí stále. Občas se jí povede do jedné boty nasoukat a pak pajdá. Ale je naprosto spokojená. Cis, obdivuji Tvoje výpočty, ale když jsem si přečetla Tvoje příspěvky, "vrátila se mi paměť". řekla bych, že jsme se něco takového ve škole učili. Ale vážně už si z toho nic nepamatuji. Takže nemohu odborně a zodpovědně posoudit veškeré Tvé výpočty. Jani, chci se zeptat, když Ti Míša spí odpoledne, jak pak usíná večer. Psala si, že spal do 6, kdy pak usnul? Li, horolezectví po parapetech jsme naštěstí zatrhla hned v počátcích. Máme velký byt, tak jsme křesla od oken odstěhovala, jinak by tam Péťa byla taky. Teď se jen děsím chvíle,kdy zjistí, že na okno by se nechalo vylézt v ložnici. Protože postel neodstěhuji (původní velkou místnost jsem donutila manžela rozděli na dvě menší - ložnici a šatnu, takže teď už není tam tu postele přesunout). ad spání - večer tu byl na návštěvě strejda a nějak jí rozdoválil, že tu pobíhala ještě v deset hodin. Ale pak spala celou noc. Nevím, jestli tě Li, tím vzorným spáním Péti moc neprovokuji, není to úmysl. Prostě teď má období, že vážně moc hezky spí. Ale taky umí nespat. |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Dobré ranko!11.1.2005 8:50:31
ahojky,
u nás noc celkem dobrá, dokonce jsem usnula i v příjemnou hodinu (někdy kolem dvanáctcý) a spaly jsme do osmi. Eli moc nekašlala, řekla bych že tak 3x, připadá mi, že má takovej dobrej kašel, né suchej, spíš takovej už k odkašlávání (škoda že to neumí), uvařila jsem jí bylinkovej čas na kašel , dostane Hedelix, teplotu nemá, tak to snad bude dobrý. Jitulko - bohužel ti neporadim, kde sehnat náhradní osičku . Vy ten kočárek nemáte ještě v záruce? a nebo se zeptej prodejce, víc ti asi neporadim :-(. Doufám, že to zprovozníte abyste mohli jít ven. Právě koukám na nový fotky, Li - prvek na tý samopapací fotce vypadá tak způsobně :-)))) a vážně že se musim smát :-))) - a hlavně čistě :-))) to bylo určitě focený ještě předtim, než se do toho pořádně vrhnul ne?? :-) Alíkovic rodinka nemá chybu, to jsou fotky z vašeho výletu??? vypadá to dobře , trošku mi to připomíná náš výlet na chatě v mým 6 měsíci tt , kdy jsme se šplhali taky do takových kopců :-)) a stejně jako dětičky jsem si vzala na pomoc klacek :-))) - ano ano musíme si pomáhat že ? :-)) Ještě že jsem toho klacka měla :-) Dneska to vypadá, že by mohlo zase svítit sluníčko, tak si ho užívejte. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Dobré ranko!11.1.2005 8:08:45
Zdravím poránu! Jdu jen na skok, u snídaně jsem přečetla vaše "nočníky". Musím jít vzbudit Lenku a pádíme na plavčo. Noc jsme měli taky klidnou, tak jsem se dobře vyspala, do postele jsem se dostala taky před půlnocí, hurááá! Venku je mlha a parádně namrzlo, málem jsem sebou sekla na schodech :o((. TAk já pádím, budu až odpoledne, páááá!
Li, návrat k téhle ikonce je bezva! ;o) |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: fotka11.1.2005 7:56:01
Tak, prvek dostal snídani a zatímco jí, můžu k netu :oD.
Luki, ty jsi byla u dr. v Praze? Nedávno mě oslovili babičko a panter je prošedivělý (už asi od 25 let). I když, teď mě napadá, že máme kočárek ABC alu, takže my to nebyli :o). Jitulko, vy nemáte doma bílou zeď? My naštěstí zatím ano (zatím Prvek maluje hlavně po ubrusech apod.). Alíku, báječné fotky. Hlavně "malý motorkář". Kuba už jezdí na odstrkovadle? Prvek předstírá těžkou mentální retardaci. Řídí se totiž heslem, že je lepší být za blba a nechat se vozit, než být šikulou a muset se sám odrážet :oDDD. Kopo, také mám doma budoucího horolezce. Ostatně, už dříve jsem dala do alba fotku Prvka na oken.parapetu :o). Pořád ho musím odněkud sundavat. A propó, jakou jste měly všechny noc? Prvek se poprvé probudil už po 22 hod a následně se budil každou chvilku. Vzhůru je už od 6 hod. Nevypadá zrovna dobře vyspalý, ale nemůžu ho přesvědčit, aby to ještě na chvíli zalomil :o(. Zuby mu nerostou, bříško snad nebolí... Budeme muset dnes asi jít na ještě delší procházku. |
| Li. | 14175 |
Re: Re: fotka11.1.2005 7:36:41
Dobré ráno všem. Napsala bych víc, ale Prvek mě nechce nechat :o(. Ovšem, na druhou stranu, přeci si nemůžu nechat uniknout možnost být tu dnes první! :oDDD
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: fotka11.1.2005 1:01:15
Li,Prvek je sikula(nechapu,ze je za nim bila zed - to je jiste retus,ze)
Aliku,sourozenecka vypomoc jen potvrzuje,ze jsou to fajn deti. Nejak se mi v hlave honi ty prazdne myslenky a pres predsevzeti,ze pujdu spat,to zas nevyslo,aspon jsem si prohledla nove fotky. Cis a Luki,devcata,diky vasim uzasnym vzoreckum si pripadam jak ten Zden(d)a s hlavou plnou sena...chodila ja jsem vubec do skoly? Luki,ty Liberty byly nahodou naprosto dokonale,taky jsem ji na Terezu mela(ne sice tu luxusni manzestrovou verzi)nikdy me nenechala ve stychu a projeli jsme s ni po vandrech celou republiku v lete i v zime,odvozila jsem si s ni dokonce i nabytek do tenkrat noveho bytu,abych usetrila za stehovaky...po jedne skrince a do te jsem vzdy soupla Terku.Jen kdyby se tak bezva kocary delali ted..jedinou nevyhodou byla jejich vaha,ale v pohode si ti tam veslo i starsi dite a matkam vicedetnym i vice deti.(doufam,ze jsem se do tebe moc nepustila) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.