Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LaBu | 19306 |
|
|
6.6.2006 18:41:58
Ahojte. Mám tu teraz taký riadny zhon a tak, tak sa hlásim len na skok, ale keď som pri pc,nedá mi to, aby som sa vám nepochválila :o)
Tak teda, spomínate si trocha, že som raz písala, že sa prvorodená po večeroch učí, pretože sa chce dostať na osemročné gymnázium? No a my rodičia sme jej na to hovorili, že na čo, veď si pokazí detstvo množstvom učenia a nech to radšej nepreháňa :oD No, tak to nepreháňala a učila sa tak s rezervou, sem tam, ale stále trvala na tom, že chce ísť na gymnázium (a my sme to brali tak, že nech to skúsi, ale veď to predsa nemá šancu, ale uškodiť jej to nemôže:o)) No a dnes urobila prijímačky a vzali ju! :o) Jééé, ja som na ňu taká pyšná, že idem z kože vyskočiť :o))) No nie je skvelá? Nechápem, kde sa v nej berú tie ambície, dokázala to SAMA! :o) Jitulko, myslím na vás moc a moc, nech je nášmu malému ženíchovi skoro lepšie! Posielam tam smerom k vašim končinám pre neho silu ;o) Inak u nás lazaret pokračuje....s Davidkom sme deň čo deň v Blave, aby nemusel byť hospitalizovaný, tak tam jazdíme na inhalácie a tak....plus Sisi bola popálená na tvári vriacou vodou, v sobotu, ale už je to lepšie, bude to dobré, má tam ranku tak 1x2 cm....každopádne sa tu ešte stále nenudíme :oDD Držte sa všetci, hlavne maródi, bude aj lepšie. Bubí, Sisa má 12 kilo. Sisi jedáva rada šunkový chlebík, salámu(sojovu), ryžu, zemiaky, cestoviny a žiaľ hlavne somariny=sladkosti :oP Ale práve v tej škôlke to je super, že keď vidí jesť ostatných, zje aj sama všetko... |
| Zdenka1 | 25809 |
|
|
6.6.2006 10:41:09
Tak malému to EEG nakonec dopadlo dobře, doktor to potvrdil, ale ještě dohled neukončil, že ještě rok počká a pak nechá pro jistotu udělat kontrolní CT. Minulou neděli jsem malému uspořádala oslavu narozenin, upekla jsem mu dortík ala motýlek, dostal dárečky, ale v 18 hodin ho začalo tak bolet ouško, že jsme museli jet na pohotovost a zbytek dne už jen proplakal a prospal :-(. V úterý ho začalo bolet i to druhé, taky ho propíchli a zvýšili mu dávku ATB, ve čtvrtek ho pro změnu začalo bolet bříško, tak jsme ještě skočili pro Hylak. V pátek na kontrole dostal ještě kapky do uší a zítra už půjdeme na kontrolu znovu.
Sev, škoda, že jsem Tě v té televizi prošvihla :-(. Fotky jsou moc hezké, je vidět, že jste se nenudili :-))). Bubíšku, Pošťáka Pata nemám. Teď u našich dětí mají úspěch 3 videoklipy od Šnapíka, jeden mám český (předělaný) a dva německé, to musí pravidelně oba vidět před spaním, jinak nechtějí do postele :-). Pokud jde o to rozhodování, jestli si pořídit druhé dítě, tak já bych to druhé doporučovala. I když prvních pár měsíců by Ti daly děti dost zabrat, zvláště, kdybys byla na jejich výchovu sama a manžel pořád v práci. Ale když to počáteční období překonáš, tak už by výchova měla být jednodušší, než u jedináčka. Naše děti se tak nějak vychovávají navzájem a já je jen něco naučím, dohlížím na ně a pozoruji, o čem si spolu povídají, jak si spolu hrají a jak se na sebe zlobí. Když byl Jarek v jejich věku, tak pořád vyžadoval mou pozornost a já každý detail moc prožívala a každá maličkost mi dělala starosti, třeba když nechtěl jíst, tak jsem s ním u jídla hrála různé hry, jen abych do něj něco dostala (to až někdy do šesti let) a podobně. Teď to jde všechno tak nějak samo, i když zlobit samozřejmě taky umí, to pak pomůže jedině je od sebe oddělit, jinak by společnými silami převrátili byt vzhůru nohama. Helo, naše malá sní všechno, dokonce kolikrát i to, co Zdenda nechá, ten je na jídlo docela vybíravý, (tak jak Míša od Jany) ale někdy, když vidí, že se mu na to jídlo už sestřička chystá, tak raději začne jíst, než aby mu to slupla :-). Ve školce je většinou poslední u stolu, kdo ještě dojídá. Všem nemocným dětičkám přeji, aby se brzy vyléčily a pak byly dlouho zdravé. |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
5.6.2006 23:38:50
Jééé Cis, moooc gratuluji!!!! Fakt kus chlapa! A jak doma válčíte? Co Kubík na miminko?
Zkoukla jsem fotky a jsou fakt super! Sev, ten kočárek ještě přežil?:o) Jóóó a viděla jsem Tě v tv:o) Bylas dobrá! Ohledně jídla s Julkou problém nemám, spíš Míša (4roky) je doost vybíravý a jak dostane něco co nezná, tak nechce ani ochutnat. Právě Julinka narozdíl od něj by snědla všechno, no snědla, taky mi hodně dělá, že něco chce, nakouše to a za chvíli chce zase něco jiného a to nakousané už ne-e:-( No vidíš Šplechťul, on se malej taky zklidní. My byli na dětském dni v sobotu a Julka chtěla dělat úplně všechny úkoly. Ale třeba při házení šipkami byla docela nebezpečná:o) Dětem se to moc líbilo a ještě můžou za vyplněné lístečky v sobotu zadarmo na kolotoče:o) Jitul, přeji ať jste brzy zdraví. My takhle seděli doma předminulý týden:-( |
| Zdenka1 | 25809 |
|
|
5.6.2006 22:13:22
Cisco, gratuluji,k tak velkému "chlapovi" :-). Přeji mu do života všechno nejlepší, hodně štěstí, zdtaví a lásky.
|
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
5.6.2006 15:42:40
cis veliká gratulace, opravdu kus chlapa.o) Tak ať jste v pohodě.
My jsme byli včera na opožděném dětském dni, dokonce i hezké počasí jsme měli. A co se nestalo, Marek u divadylka SEDĚL půl hodiny a ani nedutal.... To jsem u něj ještě neviděla. Tak mi udělal radost. Pak jsme obešli pár soutěží, ale už byl unavený, takže jsme šli domů. Dneska tu je obstojně, ráno jsem si dovedně zabouchla dveře,museli jsme čekat do dvou až přijde sestra s práce, mám u ní náhradní klíč. Strávili jsme dopoledne na hřišti a docela to šlo |
| Jitulka | 18006 |
|
|
5.6.2006 12:26:54
Cis,gratulujeme!
Bubíšku,to povídání bylo moc hezké a bohužel moc pravdivé....vidim to doma.A Eben je pro mně taky hvězda s velkým H. Vítek je chorý,takže jsme doma a doufám,že to bude brzy pryč,nemocné dítě...že.Je děs,když je člověk takhle bezmocný.Má horečky a špatě dýchá,nic ho neba,polehává,ale spát moc nechce,žel,ani v noci.Takže všem přeju lepší den. A Janusinka už je pod čepcem? |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
5.6.2006 10:00:49
Ahojdá při pondělku!
TAk jak se máme? Venku chladno, ale v sobotu bylo príííma. Šli jsme po o odvolit (s kočárkem, obr taškou hraček na písek a dvěma batohy a to jsme ještě s sebou neměli kolobrndu a Lenčin kočárek :oDDDD) a pak jsem s dětičkama byla celé odpoledne venku, paráda. Akorát jsem si teda nestihla přečíst ani řádku. Naivně jsem si s sebou vzala čtení a sudoku na luštění... Do albíka jsem nasázela pár fotek včetně těch kočárkových, tak se můžete pobavit. Janusinkóóó, chceme fotečkýýý!!! |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
3.6.2006 11:09:18
Véééééééééliká gratulace!!!
Je to kus chlapa, ať vám dělá jen a jen radost!!! Nádhera, fakt. |
| Utopýr | 9323 |
|
|
2.6.2006 14:06:46
se narodil v pondeli, 29.5., v 18:06, 4420 g, 53 cm, a dneska uz jsme doma. Cis
|
| Hela a Dan |
| • |
2.6.2006 11:11:05
Severko, tak to Nelince gratuluji k dnešnímu významnému dni - polonarozeninám. :-) Ať je zdrává a dělá vám radost. :-))
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.