Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kubula | 16959 |
|
|
fotka10.1.2005 23:42:01
juuu, ty škvrňata jsou prostě úžasní. Určitě si udělám čas a upravím nějakého Matýska - samozřejmě jeho fotky :) Zatím přeji všem krásnou a nerušenou noc
|
| kubula | 16959 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Večerní report10.1.2005 23:35:52
díky, už jdu prozkoumávat fotečky .)
|
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Geniální Cisca10.1.2005 23:30:51
nějak se mi ten výpočet blbě zkopíroval, ale snad to Cis pochopíš jak to mělo být.
|
| Lukina | 11228 |
|
|
Geniální Cisca10.1.2005 23:27:53
Teda Cis, ty jsi úplný génius. A to jsi spočítala od boku, anebo jsi ty vzorečky pracně scháněla?
Co se týče otázky za A) správně - ta je lehká, tu jsem s pomocí skript vypočítala i já. C) a D) také správně Ale nad tou elasticitou jsem se zasekla, tu jsem nepochopila. Ve skriptech (co máme od naší přednášejí a jsou s občasným překlepem) mám totiž několik vzorečků a nějak jsem tápala. Abych se přiznala, já mám ty příklady už vypočtené (dostala jsem je takhle od nějaké chytré hlavy), ale nechci je jen tupě opsat, takže se to snažím pochopit -proč a jak to tak je a podle jakého vzorečku. No a tu elasticitu tam mám vypočtenou takhle: ∆x P 100 |EPD|= |---- • ----| = | -15 • ----------- | = | - 5 | = 5 ∆p Q 300 Kopo, Barča tedy taky vyleze všude, ale na linku ještě naštěstí ne. Alíku, fotky jsou pěkné. Měli jste hodně dárečků pod stromečkem, co? A jak se Kubíkovi líbí odstrkovadlo? Dnesk jsem byla s Barčou u doktorky na očkování (ani nevím proti čemu bylo), tak jsem jí nechala hned převážit a přeměřit. Váží něco málo přes 11.kg (zapomněla jsem kolik přesně) a měří 82.cm Narazila jsem tam na maminku (teda původně jsem typovala, že to je babička, protože vypadala na hóódně přes 40 a i otec byl dost prošedivělý) a ta měla dost archivní kočárek - takovou tu 30.let starou Libertu (hnědou manžestrákovou). Jo a měli asi 10.měs. holčičku. |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Večerní report10.1.2005 23:23:23
No jasně, chtěla jsem pochválit Alíkovi dětičky a Zdendu, jak krásně papá sám:-) A Li jak to krásně fotí:-)
|
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: Re: Re: Večerní report10.1.2005 23:22:02
Já dneska nějak nic nestíhám:-( Nebyli jsme ani venku, protože Míša spal až do šesti hodin. Ještěže dávám malou spát na balkon, je takhle venku alespoň jednou denně:-) Ale stejně vůbec nechápu, co jsem celý den dělala, když jsem neudělala nic, dokonce jsem měla i navařeno:-( No, už to radši řešit nebudu, zítra si ten den musím nějak líp zorganizovat:-))
Kubulo, na rodina.cz/listopadky je veřejné album, kde jsou fotky našich dětiček, tam se můžeš podívat:-) A protože mi to nějak nemyslí, jdu už radši spát, abych tady neplácala nesmysly:-)) |
| kubula | 16959 |
|
|
fotky10.1.2005 22:56:16
krásný večer přeji, přišla jsem jen na skok a než jsem stihla přečíst všechny dnešní příspěvky, tak "skok" skončil :)
Prosím vás, jak zjistíte, že někdo přidal nové fotky? Já jsem asi pako, ale nějak tu v tom plavu. Když jste mi napsali adresu, tak jsem si prohlídla parádního Víťu a Dáďu, ale bez přesné adresy nějak nejsem schopná nic najít ..... Dneska jsem byli s Matýskem na návštěvě u o skoro rok staršího kámoše Kryštůfka. Kykynek mu pořád něco nosil a chtěl s ním hrát "bubu" - schovku a Máťa jen koukal :) Procapkali jsem pak skoro půlku města a samozřejmě jsem zapomněla návleky v autě, takže Máťa se rozhodl pro nošení právě, když prošel louží - jedinou na celé cestě - no, bundu můžu zase prát :)) Krásný večer |
| Abcded | 23276 |
Re: Re: Večerní report10.1.2005 22:27:46
Počkej Cisco a na co mám balit Zdendu já...?:o)))))
Jinak jsem vám dala do alb slibované fotky, takové nějaké, no nic moc ale aspoň něco:o) A koukám, že fotky zároveň se mnou přidala i Li, tak teda musím pochválit Prvka jak je šikovnej a jak krásně papá lžičkou!:o) |
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Večerní report10.1.2005 21:22:26
ty jo, tak ja musim priznat, ze me dite sice jako jedine z listopadatek jeste ani samostatne nestoji, a tudiz mi prdi na zlatou stredni cestu, ale co se tyce trejdy, tak ten ta zlata stredni cesta asi je. Sice je nekdy problem ho vykopat, ale kdyz uz se mi zadari, tak celkem pochoduje, ale zase toho nikdy neujde vic nez ja, ani se nezene rychleji, a v hospode zastavi rad, ale zase by se mu nelibilo jen k ni dojet. Takze se celkem shodnem. Ovsem nekdy to trva, nez se nam podari vyrazit, protoze ve chvili, kdyz uz pul hodiny mluvime o tom, ze vyrazime, si bud zacne neco hledat na pocitaci, nebo uklizet kuchyn, nebo hrat na kytaru. To bych vzdycky vrazdila ...
Jinak Kuba udajne dneska rano na trejdu promluvil cesky, zeptal se ho : CO TO? A v koupelne pri koupani pry ukazal na sprchu ve tvaru zaby a pronesl ZABA, ale to uz myslim patri do rise baji a povesti. Co me stve, Kuba zacina zase kaslat a chytat se za ucho, takze zitra supajdi s trejdou k doktorce, volala jsem ji, jestli nam neco predepise jen tak pres telefon, ale chtela ho radsi videt. Jitulko a ostatni, zub uz je lepsi, jak muzete videt z meho ekonomickeho radeni, Zdenda by mel zajiste radost. |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: elasticita10.1.2005 21:19:35
Cis, já mám pocit, že my tady na Tebe všechny čučíme jak na mimozemšťana a nevíme vůůůůbec vo co gou
.Jitulkó, mám pro Tebe dobrou zprávu, dneska na úklid nezbyl vůbec čas. Lenka spala venku 2,5 hodiny, tak jsem byla tak strašně uťapkaná, že jsem to doma na hodinku a půl zalomila a pak už byly dětičky tak rozjívené, že se nedalo nic... Teď akorát smetu kuchyň do myčky, to fakt musím. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.