| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 6145  [Dalších 5605 >>]
Hela a Dan
  • 
2.6.2006 11:07:36
Ahoj,

Danik bohužel nejí ani to maso. Sladké také ne. Občas mívá jogurtové období. Jinak spíš je pro něj jídlo za trest. Chleba skoro nevezme. Občas rohlík. Teď jsem se nedávno radovala, že mu chutnal dva dny meloun. Pořád měl na něj chuť. Teď už zas meloun nechce. Nenutím ho, ale mamka i babička mi říkají, že se děti musí do jídla aspoň trochu nutit, aby se jim nezcvrkly žaludky. Pak bych prý do něj nic nedostala. Když byl malý kojenec, tak jsem si říkala, jaký bude jednou tlusťoch. Kojila jsem pořád. Teď do něj nedostanu ani mlíko ani kakao. Zkoušela jsem i taková ta ochucená mléka, ale zcela bezúspěšně. Danik nevypadá hubeně, ale fakt mi nejí.

Na mysli jsem neměla nadoma, ale mojeditě či nioneta. :-).

Hezký den.

Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
2.6.2006 10:02:42
Ahojky!

Tak Nelince je dneska půl ročku! Ve středu jsme byli na prohlídce, tak má 6,820g, přibírá teď jako ďábel, po narození to byla bída. Zatím jsme jenom na kóju a ještě chvilku vydržíme. S kašlem je lepší, pomalu můžeme vysazovat sirup.

U nás dneska krásné azůro, tak jsem ráda, Péťa jel na výlet do zooparku do Chomutova, tak mají aspoň trošku sluníčka na zahřátí, i když je tam chladno.

Slíbené fotky z kočárku mám ještě ve foťáku, nestíhačka.

Lenka je teda s jídlem na štíru. Hrůza děs. Bojujeme se snídaní, obědem i večeří, ať je to teplé jídlo nebo jenom pečivo, ať je to sladké nebo masové. Miluje akorát těstoviny s čímkoliv, jogurt, žemlovku, banán a suchý čerstvý rohlík. To jsou jídla, po kterých se může umlátit, zbytek je jedna velká tragédie :o((. Jsem na ni zvědavá ve školce. Jinak co jsme v poslední době vařili, to si fakt nepamatuju (nevím ani co bylo včera nebo co je za den :oDDD), matně lovím z paměti pečené kuře s bramborem, následně pak rizoto, zapečené brambory s brokolicí, smažený květák, krůtí roláda s br. knedlíkem, čínské nudle se zeleninou, ovesné placičky...

Taťka je dneska celý den v Praze, tak se těším, že mi aspoň večer přiveze něco dobrého z KFC za ty celodenní psychické útrapy :oDDDD. Včera jsem normálka chytla z dětiček hysterický záchvat. Mě by měli ukazovat v Chůvě jako odstrašující případ, né děti :oDDD. Já už teda neviděla asi 3 poslední díly. Jo a mamka mi říkala, že ta chůva Ivana je z Krnova. Je to učitelka ZŠ a rodiče si jí teď stráááášně považují :o).

Cisca už určitě musí něco mít, ale nic bližšího nevím.
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146
2.6.2006 8:58:43
Helo,nemyslela jsi nadoma?
Dáda teď jí teda fakt hodně. Sní toho za den fakt o dost víc jak já. Nestíhám koukat. Ale u něj se to střídá. Někdy má období, že nejí, někdy, že doslova "žere" a taky samo co mu chutná, tak tím se cpe.
Absolutně není na sladký, to je blééé. Nechce ani čokoládku. Je masovej.

Venku to vypadá, že bude dneska snad trochu slušně. Tak uvidíme.

Hezký den všem.
Hela a Dan
  • 
1.6.2006 22:41:47
Co pořád vařit, Bubíšku? To je i u nás věčné téma. Já se inspiruji třeba kuchařkou nebo netu jsou diskuze maminek a jedna z nich je o tom, co která vařila zrovna v ten den. Nebo na netu si najdu recept. Celkově to jsou hezké stránky pro ženy. Já hlavně vařím spíš taková jídla, u kterých příprava neleze moc do času. Nerada trávím hodiny v kuchyni. Takže ode mě se žádných světoborných receptů asi,Bubíšku, nedočkáš. Spíš vařím klasiku, kterou občas právě zpestřím nějakým novým receptem. A Dan není moc velký jedlík. Já se bojím, že mi ve školce bude hladovět. On o jídlo vůbec nejeví zájem. Ani nemá nic oblíbeného. Holky,jak jedí vaše děti?

Chtěla jsem sem napsat nějaké internetové stránky, kam chodím, ale bylo mi to zamítnuto automaticky, jako neplacená reklama. Takže nic.
Hela, jeden dvouletý syn
  • 
1.6.2006 22:24:29
Ahoj,

mám Marka Ebena moc ráda. Holky, já bych si ho dovedla představit klidně v roli prezidenta. :-))

Tohle zamyšlení nad pubertou fakt sedí a určitě si to zapamatuji. :-))) Díky za něj, Bubíšku.
1.6.2006 14:30:09
Přišlo mi to dneska v poště, moc se mi to líbí........

zamyšlení nad pubertou od Marka Ebena, fakt chytré a krásné !

Možná, že puberta je jeden z nástrojů, jak příroda pečuje o lidský rod,
aby nevyhynul. Protože člověk by asi nikdy dobrovolně neopustil to
bezpečí vlastní rodiny, kde je o něj postaráno milujícími rodiči, a
rodiče by asi těžko přenesli přes srdce, že to rozkošné a bezproblémové
dítě jednou odchází. Ale pak přijde spásná puberta a z toho rozkošného
dítěte se stane nesnesitelný jedinec, který opovrhuje svými rodiči,
jejich hudbou, jejich oblečením, jejich životním stylem, takže nakonec
jednou, když praští dveřmi a odejde, rodiče to jakž takž přežijí. A co
je zajímavé, že hned venku na toho nesnesitelného jedince čeká jiný
nesnesitelný jedinec, ovšem opačného pohlaví, který také před chvílí
někde praštil dveřmi a ti dva nesnesitelní pocítí k sobě tak
neuvěřitelnou náklonnost, že spojí své životy a stanou se z nich ti
báječní milující rodiče, od kterých by žádné dítě neodešlo, nebýt
puberty. Je to podle mě velmi rozumné, a co příroda dělá dobře, tak tedy
přežij!

1.6.2006 14:24:40
Ahoj všichni!!

Taky přeju dětičkám vše nééééééj k tomu dnešnímu dni.

Počasí stojí za prd. Je to otrava.
Taky mě ráno dostala zpráva o smrti Borise Rösnera :-(((( Ach jo, je to fakt síla. Měla jsem ho moc ráda a moc mu držela palečky.

Helo, díky za tipy na zabavení malého. Jeho baví vše jen chvíli. A jak mu něco nejde hned, je nerv....no po kom to má .....:-))
Dneska vařil v míse piškoty, pořád chodí s pravým šroubovákem a opravuje :-))

Ráno jsme skládali lego, tak mi podával kostičky podle barev, chvíli mu to šlo, pak jen tak hádal a ukazoval na každou kostičku, že to je ta ona......
Taky jsem mu koupila dopravní značky, tak z nich je celkem hotovej. Líbí se mu každá značka i venku.

Labu, tvoje slova vždycky pohladí, fakt.
Jak je malýmu?? Doufám, že je to už lepší.

Sev, co Neli, taky doufám, že je na tom o hodně líp.
Díky za info o Cisce. Když tak vyřiď pozdravy od nás.

Koukal někdo z vás na Chůvu včera? To byli ďáblíci, hned jsem si říkala, jak mám zlatý dítě :-))) Ale to jen v tu chvíli :-) Dost mě děsilo, jak chtěl jeden z nich strkat tu tužku do zásuvky!! Mám z těch zásuvek hrůzu, po tom, co tam malej kdysi strčil ty klíče :-(( Jinak se mi to moc líbilo. Vypadaly jak andílci.

Chtěla jsem s malým vyrazit na Letnou nebo někam na ten dětský den, ale pořád tu leje, už mě to nebaví, tak dorazí kamarádka sem, s rok a půl starým klukem. Tak si užijou tady.

Jinak manžel stále naléhá, že by chtěl druhý mimi.....tak vám nevím nevím......

Poraďte co pořád vaříte, už mi z toho hrabe.
My měli za poslední dny, hovězí plátky na houbách s rýží, knedlíčkovou pol., špenátovou pol., vepřový guláš s těstovinama, kuřecí kousky v těstíčku s br.kaší a zeleninový salát (to může teď malej na kila), sekanou s bramborem, kuře na paprice,čočková pol., bábovka, bublanina, segedín, jogurtové osvěžení...už fakt nevím, tak mi poraďte...díky

Zatím se mějte všichni moc hezky!!
Hela, jeden dvouletý syn
  • 
1.6.2006 10:38:39
Ahoj,

přeji hezký Den dětí, ačkoliv počasí nám nepřeje.

Já jsem dnešní den pojala tedy tvořivě. Malujeme si vodovkami, budeme modelovat, hrajeme si...

Ať jsou nejen dnes všechny děti spokojené.
splechtulka & M+J+R 35354
1.6.2006 8:50:13
Vsem prejem krasny den deti.o) I kdyz prsi, tak se smejte.o) My jsme si upekli slehackovej dort a budem oslavovat o 106. A v nedeli tu mame divadylko tak doufam, ze se vyvede.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207
30.5.2006 10:19:21
Teda Haňule, tolik energie co máš Ty by mi fakt bodlo. Neli leze druhý zub, takže noci stojí za prd, furt chce být u prsa, dudlík odmítá, jsem grogy. Ale kašel se nám lepší, a už to v ní tak nehartusí při dýchání, tak jsem ráda.

Mám teď velký problém. Taťkovi se nahrnula nějaká práce, takže je samozřejmě rád, ale taky je v kalupu a odmítá letos s námi jet na dovču, že nebude mít čas. Našla jsem krásný penzionek, ale nevím, jak ho přesvědčit :o((. Bůůůů!
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 6145  [Dalších 5605 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.