| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 18607  [Dalších 18047 >>]
Utopýr 9323

Re: Re: po poledni

10.1.2005 12:59:06
LaBu - zbytek vecer, budu se muset na tu elasticitu nekde podivat, tohle slo z hlavy. pro ten maximalni zisk bych tam velice rada neco derivovala, ale ta funkce na to jaksi neni stavena, tak budu asi muset vymyslet neco jineho :)
Abcded 23276

10.1.2005 12:58:15
Hmmm, hmmmm koukám, že se mnou by přišel na mizinu nejeden výrobce pizzy. No ale na druhou stranu by to možná pomohlo vyřešit hladomor některých rozvojových zemí:o) Už vidíte ty malé pohublé černé dětičky, jak šťastně pojídají pizzu speciál z centra Prahy?:o))))
Apropó, tak by mě zajímalo, kde se vlastně přijde k takovým vzorečkům, kterými by se dala popsat poptávka po určitém zboží?
LaBu 19306

10.1.2005 12:53:59
Kopo, moja "hodná holčička" pred chvíľkou vyliezla na odrážatko, a tak zo Simoninho stola posťahovala všetky perá, ceruzky a fixy, čo dočiahla. V stoji na odrážatku niekoľko z nich pootvárala, kým sa na záver nestrepala s rachotom na zem :oD Našťastie ani nemukla, ja to stále tvrdím, že ona je na pády proste zvyknutá (chlebíček každodenný :oD):o)
LaBu 19306

Re: po poledni

10.1.2005 12:49:49
no joooo, Cis, súhlas ! :o)
To bola asi tá najlahšia časť. Keď sa podelíš o zvyšok, potešíš ma, celkom rada si to pripomeniem...
Kopo 4173

po poledni

10.1.2005 12:30:26
Ahoj všechny.
Myslela jsem si, že jste včera všechny sledovali TV HOp nebo Trop nebo Superstar a že dnes nebude, co číst a ono je to úplně jinak. K nám odpoledne dorazila kámoška. Pak se mi vrátili kluci z hor, tak dnes peru, peru a peru, ale kdo to bude žehlit to vážně nevím.
Dnešek vlastně vůbec nezačal dobře. Ráno jsem zamáčkla budík s tím,že ještě chviličku, která nakonec trvala skoro 2 hodiny. Patrika jsem teda nechala doma, protože přijít do školky v 9 hodin se mi zdálo blbý, když děti mají chodit do 8.30 hod. Snídaně proběhla v klidu, ale pak jsem si pustila komp, dětičky si kupovidu spolu v klidu hrály, pak nastal tradiční řev a boj o hračky. Pak ale bez mého zásahu zavládl klid, což bylo podezřelé. Šla jsem dětičky zkontrolovat a jen jsem vyšla za dveře, bylo mi vše jasné. Péťa seděla na kuchyňském stole. Takže skončilo období klidu a teď, abych jí pořád hlídala, aby někam nevylezla a nespadla. Tohle že má být hodná holčička? Fakt nevím. A vlastně se předvedla už včera večer, věřte nevěřte zuby ukousla kus skleničky (teda spíš ulomila), tak jsme lovilo sklo z pusy. Pomoooc, mě snad klepne :-)

Jitulko, to je rozumné řešení, zasednou ke kompu a dát si vínečko. U nás je úklid stejně zbytečný, uklizeno vydrží v jedné místnosti, několik málo minut. Mít uklizený celý byt je moje zbožné přání. Pořád šlapu po nějakých kostičkách, lžičkách apod. věcech. Hračky postupně schovávám, ale zdá se mi že čím víc jich schovám, tím víc jich děti po bytě roznosí. :-( A přitom ze skrýší nemizí.
ad zuby - máme jich sedm, ale už hoooodně dlohou, jsem zvědavá, jestli ještě nějaké přibudou

Kubulo, pro umístění Péti do kočárku, začínám používat "hrubé násilí". Neobejde se to bez slziček (jak už to umí, vytlačí slzičku z oček snad na počkání). Protože do školky bez kočárku si ráno ještě nerisknu, taky bychom tam vůbec nemuseli dorazit.

Lukino, ten příklad byl fakt zajímavý asi, přišlo mi, že to snad ani nebylo v češtině. Jestli takovéhle příklady zvládáš smekám. Držím pěsti, ať všechny zkoušky uděláš.

Marodům brzké uzdravení.

Petull, kdyby měli u reklamace nějaké námitky s důvěrou se na mne obrať, mám čerstvé zkuešnosti. A dopadli jsme velice dobře i přes tvrzení, že se nejedná o reklamaci nám peníze vrátili :-)

Alíku, tak to máme fakt dobrý, hlídání min. trvanlivosti bychom taky potřebovala, protože namátkovou kontrolou pravidelně najdu prošlé zboží :-( Asi ostatní zákazníci nevyužívají všechny možnosti programu.
Ještě, že náš tatínek nemá tolik času a výlety a procházky se konají výjimečně, vypadalo by to podobně. Je naprostý nezmar a já se za ním ploužím jako stín

Utopýr 9323

Re: Re: pizza

10.1.2005 12:28:57
Zuby dobry (pod praskama), ale odpada mi to horni patro. Normalne ho mam uplne bily a strasne to pali. Asi fakt nakonec zhubnu ...
Jitulka 18006

Re: pizza

10.1.2005 12:14:16
jsem tupe bez vlastniho nazoru!

Co zuby,Cis?
Jitulka 18006

Re: Kecalky ukecaný!

10.1.2005 12:13:01
Aliku,ta toje holka je proste poklad,to se clovek skvele pobavi,vid.Ve skole mam taky rada ty jejich hlasky a musim rict,ze to vetsinou byva velmi trefne.
Jen si klido na aktivniho muzskeho stezuj,jen jsem ti chtela ukazat,ze druhy extrem je taky des.Na horach jsem vsechno rvala sama a jeste jsem se k tomu sama musela vybicovat,coz je pri me lenosti vetsi drina,nez pak samotna akce.
Utopýr 9323

Re: Re: Kecalky ukecaný!

10.1.2005 12:12:00
K.L.E.J.U !!!
Utopýr 9323

pizza

10.1.2005 12:09:35
rozcvicka
1.uloha:

Q=1800-15P
300=1800-15P
P=1500/15
P=100
Vydaje=Q*P=300*100=30000

ma nekdo jiny nazor?
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 18607  [Dalších 18047 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.