| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 18607  [Dalších 18037 >>]
Utopýr 9323

pizza

10.1.2005 12:09:10
rozcvicka
1.uloha:

Q=1800-15P
300=1800-15P
P=1500/15
P=100
Vydaje=Q*P=300*100=30000

ma nekdo jiny nazor?
Jitulka 18006

Re: Re: Re: Re: Re: Pondělní kecárna se otvírá!

10.1.2005 12:06:10
hojky,

Jani,myslim,ze nejenom v jidle je pripraven na leccos.Knedliky ale vubec nemusi,nejradsi ma bramborovou kasicku a ryzi,je to kluk rozumnej.

Severko,my tady v noci kecame hlavne kvuli tobe,aby si mela rano co cist.

Ja zase nechapu,jak zvladate vlitnout sem hned rano,ja nez Vitka oblecu,nasvacim,ucelam bezny uklid,dojdu se psem a pripravim neco k obedu,tak je poledne a pak jeste pockam,nez dam Vitecka do postylky na tech jeho dvacet minut a to vetsinou stezi stacim precist,co jste rano napsali,ale uz nestihnu nic splodit(dnes delam vyjimku-bez kafca).Proste nejlepsi a nejvetsi klid mam az pozde vecer,ci v noci.

Li,frcim kouknout do deniku.
Abcded 23276

Re: Kecalky ukecaný!

10.1.2005 11:59:37
Tohle byla stručná reakce jo? Cisco zaklej mi:o)))
Abcded 23276

Kecalky ukecaný!

10.1.2005 11:58:21
Téda, člověk je chvilku pryč a nevím nevím, jak to doženu. Takže budu reagovat jen stručně:o)

Kopo, čtečku s tebou klidně proberu, ale nejde ani tak o čtečku, jde spíš o to koupit dobrý program a naučit babičku na počítači:o))) My třeba zrovna s programem máme docela pořád potíže, neustále voláme programátorovi, že tohle a onohle nefunguje apod. takže on už nás má velice rád. Jen nechápu, že jsme jediní potížisti, to to těm ostatním nevadí???:O) Asi je to tím, že jsme prý jedni velice z mála, kteří používají u položek i datumy minimální trvanlivosti (a to páchá nejvíce problémů), což dost dobře nechápu, protože právě možnost rychlé kontroly prošlého zboží je možná jedno z největších plus tohodle systému.

Jinak jak to tu tak čtu, tak si říkám, že manža má teda asi pravdu, já i dětičky jsme prostě líní, už si tu nebudu více stěžovat:o))) Já mám jen strach, aby zase svou přehnanou horlivostí a se svým sklonem k přehánění (každý volný den musíme někam vyrazit i kdyby ho... padaly...) a k neustálému ponižování (jenom proto, že neběháme po horách jako rychlochodci bez známky únavy jsme lenoši líní) nevypěstoval u dětiček stejný odpor k procházkám, tůrám a ježdění na kole, jako to vypěstoval u mě. Já jsem třeba strašně ráda jezdila na kole, jenže po tom co mě při každé cestě vlíknul po všech čertech, bez odpočinku (jedééém, nezdržuuuj!), kdy už vlastně nevím, jeslti teda na ten výlet jedeme za trest nebo za odměnu...:o( A ještě s neustálým prohlašováním, že jsem líná jako prase, když nestačím jeho tempu:o( Zrovna tak nynejší výlety s dětmi. Nevím jestli pro ně bude mít pozitivní přínos celodenní hnaní se někam za ničím, co by mohlo děti zajímat (tudíž by to alespoň mohla být motivace pro ně) s neustálým pokřikováním - tak dělejte, nezdržujte, vy jste ale schniláci apod. O nějakém posezení třeba nad pohárkem jakožto odměnu za ušlé km ani nemluvím (přece nepůjdu do hospody ne..) Jejda ale psala jsem, že už si tu nebudu stěžovat, tak to raději přeskočete...:o)

Rain, jak je Péťovi? Doufám, že už líp a obešli jste se bez ATB.

Jo a na sprtsr jsem taky koukala. Představte si totiž, že do finálové padesátky se prý probojovale jedna naše místní. To josu věci:o) Sice teď netuším která, ale to je jedno (proto možná koukám, abych jí poznala:o)

A Pettul jaký kočárek a proč jdete reklamovat? Nějak mi to uniklo...:o)

Lukino mé úvahy nad příkladem nechám stranou, jsem jen středoškolák a i když ekonomie byla moje silná stránka, tak takhle daleko jsme se nedostali. Takže by to byl jen zcela laický pohled na věc:o))) Jen by mě zajímalo, pošlou alespoň těch 1500 zbylých pizz na charitativní účely, nebo je zítra ohřejou novým zákazníkům?:o)))) (a nebo je raději prodali za 90 a zbylé pizzy prostě vyházeli?:o)))

A ještě k té nosní mandli - malá dostala kapičky a pak jí daly narkózu. Byli jsme na Homolce a pustili nás ještě týž den ve dvě hodiny odpoledne. A jíst dostávala první den zmrzliny a studené věci jako přesnídávku, jogurt bez kousků a tak. Druhý den už bramborovou kaši, večer krupicovou kaši apod. A jak už jsem psala, dcerunka to snášela velice dobře, druhý den (no možná už ten první den) tu běhala jako by se nechumelilo.

Jinak musím pochválit fotky - usáňkovaný Vítek a ubobovaný Prvek jsou prostě skvělí:o))) JInak žasnu nad množstvím sněhu, tady u nás je to úplně neuvěřitelný! Taky vám musím dodat fotky, už jsem je dokonce i vybrala, ale upravit už je asi nestihnu, když jsem toho musela tolik dočítat:o)) Jo a pražský chodec je taky moc pěkný - připomíná mi to Kubu na nádraží v sobotu. Přijeli tam dva vlaky a Kuba z nich byl docela hotovej, no a pak začal ten první odjíždět, tak Kuba se za ním po peróně rozběhl a mával, pak vyrazil zase ten druhý na druhou stranu a Kuba to otočil a makal zase za druhým úplně vysmátý...:o)))) A včera zase na nádraží stále mizel mezi stromy, aby se zase na druhé straně objevil, takhle pořád dokolečka tam běhal, i když se tam chvílema válel (byl tam totiž obrubník a právě proto tam asi furt běhal), tak byl úplně odvázaný, že může běhat někde sám:o))) Fakt máma nemáma, jak píše Li (a doma ho mám taky furt za zadkem)

A ještě musím vzpomenout včerejší skvělé dcerunčiny hlášky - ráno jsem Kubu oblíkla do vysloveně holčičích kalhot, které dostal od Ježíška (bůhví proč:oO) a já říkám, že teď Kuba vypadá jako holčička. Na což mi dcéra odpověděla - no jo vypadá jak Robie Williams...:o))) No nevím kde na to přišla, že by taky vypadal zženštile? A večer zase šla Kobra 11 a po zjištění, že je dcerunky kdysi milovaný Simír je ženatý se jí ptám, co na to říká a ona - mě je to jednojá už ho stejně nemám ráda. A proč - ptám se jí? A ona - protože je blbej jak auto bláta...:o)))

JANA + 2 prckové 5158

Re: Re: Re: Re: Pondělní kecárna se otvírá!

10.1.2005 11:23:23
Ahojky v novém týdnu!

Koukám, že chřipajzna se tu rozmáhá, tak přeji všem brzké uzdravení. My už budem celkem v pohodě, jen té rýmy se Julka nemůže zbavit:-( Má jí už od silvestra. A vlastně Míša taky, akorát jemu to tak neteče, tak to tolik nevnímám. Ale jsou bez teplot, ani kašel už nemají, tak ven chodíme. Alespoň to.

Poslední dobou to tady nejvíc ožívá až v noci co? No, máme pak alespoň ráno u kávičky co číst;-)
Dneska musím pochválit děti, jak v noci kráááásně spinkaly. Ju se probudila jen jednou na kojení a Míša ani jednou!! Tak by se mi to líbilo. Jo a vstávali jsme až v půl deváté! Prostě super, úplně podle mých představ:-))

Jitulko, koukám, že Vítek už je připraven na všechno:-) Myslím, co se jídla týče:-))) Já včera dala Julince omáčku od ptáčků a prvně měla hovězí maso, ale netroufla jsem si na knedlík, udělala jsem jí k tomu těstoviny a moc jí to šmakovalo. Dostane to ještě dneska abych nemusela vařit a konečně odzdobíme s Míšou stromeček. Tak to vypadá, že usnula, je tam ticho a my jdeme na to.
Monča a Tydlínek 13846

Re: Re: Re: Re: Nosní mandle

10.1.2005 10:26:35
Severko děkuji Ti, hned jsem si to stáhla, ale myslím, že v Motole nas nechají cca 3dny a 2 noci? Nonevím? Jenco mi kdo řekl, už jsme tam byly, ale vrátili nás zpět domů pro zánět močových cest.
No jo vlastně já zapomněla Ty jsiz Ústí, že? Ciska říkala, v létě že má spicha s maminou od vás z drbárničky, mám děsně sěravou hlavu.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Re: Nosní mandle

10.1.2005 10:21:37
Já byla v Ústí na ušním jednou jedinkrát (na dětské poliklinice) a už bych tam nešla. Jednal se mnou moc suverénně, nediskutoval se mnou o velké Péťově mandli, rovnou mi řekl, ať se objednám na zákrok. Byla jsem paf, protože jsem to nečekala a on asi maminkám nerad něco vysvětluje. Prostě se mi jeho jednání nelíbilo. Jinak v Motole pouštějí domů ještě tentýž den, v Ústí nechávají přes noc. Nějaké info, které by se Ti možná mohlo hodit je tady.
Monča a Tydlínek 13846

Re: Re: Nosní mandle

10.1.2005 10:08:52
Děkuji nemáte některá zkušenosti? Třeba dobrého ušaře v Usteckém kraji? Je to někdo kolem Děčína? Asi né, co?
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Re: Re: Nosní mandle

10.1.2005 9:49:35
Tak to Ti poradila dobře, protože my tady nekamenujeme :o))).
Monča a Tydlínek 13846

Re: Nosní mandle

10.1.2005 9:40:33
Omlouvám se, že vám lezu do diskuze, ale chtěla jsem se jen zeptat Alíka, kde byla Tvoje dceruška na mandličkách?
Já nastupuji s Kristýnkou,( budou ji 2 roky )začátkem února na nosní mandličku do Motola.
Alíku co jsi dávala pak hočičce jíst a jak jsi to nesla a jak ona?
Mám děsné obavy a strach, což je asi pochopitelné, také jste byly v celkové narkoze nebo jen v lokální anestezii, s tím, že jí daly Diazepam a dýchnout trošku nějakého halotanu - plynu, aby jí utlumily?
Vaší diskuzi mi poradila Ciska tak mě prosím neukamenujte :o) Děkuji
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 18607  [Dalších 18037 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.