Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Pondělní kecárna se otvírá!10.1.2005 9:35:56
Cis, Baruška s ním drží basu :o)
|
| Utopýr | 9323 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Pondělní kecárna se otvírá!10.1.2005 9:26:43
A vlastne jsem vam nevychovane nepoprala dobreho jitra, tak to timto odcinuji. Vcera tady bylo dooost pekne, tak jsme sli na hezkou prochazku do praku a vyhlizeli jsme si mistecka, kde budeme Kubu ucit jezdit na kole :) Vecer jsme byli na navsteve u kolegy z prace, zval nas uz asi rok, nedalo se tomu dele vyhybat, ale bylo to nakonec doost v pohode. Zub se zacina umravnovat, i kdyz ho porad dopuju. ted se jenom zbavit toho povlaku na jazyku a jsem jak rybka. Jen Kuba zase zacina kaslat, asi s nim poslu trejdu k doktorce, at mu da nejaky sirupek. A trejda uklidil kuchyn :)
Taky je u vas tak teplo? A je tu teda krome Kuby jeste nejaky nechodici lenoch? |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Lukino10.1.2005 9:19:59
Já zrovna chtěla napsat, že Cisca by jistě s příkladem poradila. Pro mě je něco takového naprosto španělská vesnice a dostávám osypky :oDDDDD.
Ciscovci, Karkulínkovci, Pettulovci a Rainbowovci, ať jste všichni brzo fit!! Rain, nepomohlo by Péťovi vyčištění ušními svíčkami? Někde jsem o tom četla, že je to dobré. |
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Pondělní kecárna se otvírá!10.1.2005 9:19:47
Díky za pochvalu fotek :o) a dobré ráno všem.
Do deníku jsem pro vás něco dala, tak se jukněte, prosím. |
| Utopýr | 9323 |
|
|
Lukino10.1.2005 9:11:10
kdy potrebujes ten priklad. Ja bych se ti na to vecer mrkla
|
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Pondělní kecárna se otvírá!10.1.2005 8:52:38
Čaulik, Pett:o)
No tak to je škoda, že si sa aspoň nepridala :o) Dnes asi nočné soby zaľahnú povinne večer s batoliakmi ;o) Dopijem ranný doping -kávičku a vyrazíme von, sniečko už tam je:o) |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Pondělní kecárna se otvírá!10.1.2005 8:46:06
...bré ránko!
Mžourám podobne, Sev:o( Tak to mám aspoň nejaký trest za toľké vykecávanie ;o) Tiež prajem pekný deň!:o) |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
ahojky z lazarova10.1.2005 8:45:10
tak přeju dobré ráno.
Kdybybyste viděly naší noc, tak se určitě pobavíte :-) Šla jsem trošku dřív spát, abych se vyspala (po jedenáctý hodině) a nebudete tomu věřit, v půl třetí jsem ještě nespala. Taťka si šel lehnout kolem jedný, ve dvě ještě nespal, tak se šel přesunout do obýváku. V půl třetí mi to nedalo, a šla jsem zjistit, jestli už spí a to tak, že jsem se ho rovnou zeptala. (ještě že fakt nespal, kdybych ho vzbudila, to by bylo ale čoro moro, takže to u nás v noci a k ránu vypadalo jako u dvou ponocných.) Ještě že malá spala. Ale jak tak koukám na vás Jitulko a LaBu vy asi nepotřebujete moc výživnýho spánku co ?? :-)))) Mám knedlík v krku, ale nejhorší je Eli začíná pokašlávat :-(,. bubu muset pro jistotu zakoupit Hedelix, doufám, že se z toho nic nevyvrbí. Takhle to dopadnout muselo, když rodičové jsou chcíponi. Teď jsme s Elíškem zkoukli i Zdendovi fotky. Li jako vždy máš moc pěkný fotky, teď jsem chtěla vyjmenovat ty, které se mi líbí nejvíc, ale musela bych říct všechny. Škoda jenom že tý maminky tam nebylo vidět víc :-) Jo Karkul hola hola kde ty jsi??? poslední dobou je tě tady vidět čím dál míň a míň :-(( |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Pondělní kecárna se otvírá!10.1.2005 8:37:13
Dobré ranko! Mžourám tu jako sůva z nudlí, chce se mi strááááášně spát. Vy jste toho zase v noci nakecaly, na to abych si vzala dovolenou, než to přelouskám :o)). Tak hezký den přeji!
|
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Večerní report10.1.2005 2:09:26
no copak copak? Všechny spíte? :oD
Ja som ešte svieža ako rybička ![]() ...leda tak 24.12. večer na tanieri ;o)) Tak sa lúčim,papa. Ale teda aspoň Karkulinka tu zvykla o tomto čase nakukovať :o( Karkul, podaj nejaké hlásenie zo života, nie je ťa tu nejako vidieť v posledných dňoch :o) cafte cafte:o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.