Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Večerní report10.1.2005 1:19:31
....bola som "šňupať a šuchotať" v Simčinej izbe. A našla som:o) Ale len "Štatistika" "Matika" "Podnikové hospodárstvo". Ostatné asi padli za vlasť, chjo :o(
....keby som bola vedela, že raz na nete spoznám Luki a tej by bodli moje poznámky, mali by aspoň moje obľúbené predmety vyhradené miesto v knihovni :oD No kto by to tušil :oD ![]() |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Večerní report10.1.2005 1:15:09
Naozaj, sľubujem, šéfová, na mne se múúžete spolehnout, diť víte :o)
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Večerní report10.1.2005 1:10:07
Tak zajtra,ale naozaj!
|
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Večerní report10.1.2005 0:58:26
Cauko, Jitulko, noční sovičko :o) Máš pravdu, stále na to ICQ myslím, takto dopadajú tie novoročné predsavzatia :o( Stále to len odkladám. Ale dobrý "priamy" pokec s tebou je lákavý a tak sa do toho pusím....zajtra?
Baby, baby, mňa ten príklad začal vážne zaujímať....ešte chvíľku a idem sa tam Simone pohrabať v pracovničke :-DD |
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Večerní report10.1.2005 0:47:14
Ahojik LaBU,co tak pozde vecer?Uz si taky instaluj to MSN nebo ICQ,at muzeme kecat.
Luki,ted jsem tady po telefonu resila ten tvuj priklad,tak se mi na to zitra kamoska v praci jukne a da vedet,jestli s tim hne,ted jsem ji vytahla z pelisku. |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Večerní report10.1.2005 0:42:43
fúha, alebo nie? No toto nám tu Luki nerob :oDD Lebo sa mi bude o tom aj snívať :oDD Ale máš recht, aspoň si trošilinku vieme predstaviť, čím prechádzaš :oD
No a teraz ešte nejaké otázky od Cisco ohľadom Európskeho parlamentu nám tu chýbajú...a hneď si môžme pochvaľovať, že nie sme jednostranne zameraná debatka len na "kakání a čúrání" ;o))) |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Večerní report10.1.2005 0:38:55
holčiny, teraz si vás čítam, to ale podľa mňa nie je vôbec o matike :-O Nanajvýš áčko.No ale to bude snáď len P krát 300, né ?
|
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Večerní report10.1.2005 0:36:54
Jani, dík :o)
K tomu odmietaniu nových jedál nemám pre vás povzbudzujúci príspevok. Simonka je ochotná skúšať nové jedlá a nápoje asi tak...rok? Tento rok prvý raz pri štedrej večeri bez reptania jedla aj majonézový šalát a ja som si na ňu mohla nenápadne jedným očkom "očko vyočiť" ;o)))Ale je fakt, že si ho naložila len minikôpku, tak na JEDNU kopčitú lyžicu:o)) Dnes pri obede to isté. Prešla som to šťastným mlčaním, rada, že zemiaky, ktoré som pre ňu mala "pre istotu" nachystané, zostali v hanbe:oDDD) Mne to ale nijako žily netrhalo, že nerada skúša nové veci. Od malinka som jej duplovala, že "najzdravšie jedlo na svete je čo? Simonka? Hm?" "OVOCIE! " "áno, Simi, presne tak a hneď po ňom zelenina " ;o))A že keď tie z taniera vždy vyje, a z ostatného vyskúša aspoň obliznúť, tak viac ju nútiť nebudem. Jitulko, zubov máme šesť a pol, tak to je o trolinku viac, ale vyliezli skoro jedným šupom-dávno a dllho dlho nič, tak asi to tak bude aj u vás??? Až príde ten správny čas:o) Kubulo, asi som ťa už nezastihla :o( Tak nabudúce :o) Luki, termíny mám zapísané:o) to ti ale nie je asi nič platné :oDD ale aspoň budeme držať palce!!! Zo skúšky z ekonómie som "kdysi" vyfásla jednotku, div nie že s hviezdičkou :oDD Vedela som to odpredu odzadu odprostriedku aj s príkladmi:oD A to sme na ústnej časti so skúšajúcim stihli aj nejaký ten fftip popri tom :o) To sa teda musím pochváliť:o) Aj index s ešte niekoľkými podobnými úpechmi mám odložený :o)) Na pamiatku, pre vnúčence :oDDD (no, tie to tak bude zaujímať, určite :oDD) Ja som bola truľo, chcela som stíhať všetko na 100 percent, teda na jednotky (no JA a trojku!?!?! Pch! ;o)))) a tak to aj dopadlo, vzdala som to po druhom semestri---adieu.... Luki, zvládneš to :o) Stačí trojka, nejako preliezť cez prvé dva roky a potom už sa chytíš :o) Kto ti pomáha s "hlídaním"? Keby som to chcela vyrátať, musela by som vytiahnuť staré poznámky, ale do toho nejdem, pretože nemám dostatočnú inšpiráciu :o(( Ale musím priznať, že práve tieto príkladíky ma vážne bavili. Tak jedine, že by si s tým mala fakt problém, išla by som tie poznámky niekde vyhrabať :oDDD Marí sa mi, že moje staré zošity má Simonka zaradené v pracovni v časti "zošity na čmáranie" ;o))) Aby som tu o sebe nepodala skreslený obraz, musím sa priznať aj k druhej strane mince :oD - matiku som nezvládla ani na druhý pokus(obávam sa, že nič by nepomohli ani ďalšie dva ;o) a zo skúšky z informatiky som prvý raz doslova zdrhla... A druhý pokus som už ani nestíhala :oDD ahojte a dobrú noc :o) |
| Jitulka | 18006 |
|
|
ach ta skleroza10.1.2005 0:04:11
samozrejme dekuji i Jane za pochvalu a z jecici Julci si nic nedelej,aspon vis,ze ma hlasivky vporadku!
Pet,dej vedet,jak dopadla ta reklamace,drzim pesticky! |
| Jitulka | 18006 |
|
|
nocni odpovedi10.1.2005 0:00:48
Luki,kdepak,ja a matika..uz to zadani mi prijde nelidske!
Jinak dik za uklidneni se zubama,snad nam taky jeste neco naroste. Bubisku,diky za vzkaz.Ale klidne reknu,co ten Vitas dlabal,jen toho bylo moc a spoustu veci jeste nevim,tak napr.milion druhu moravskeho vanocniho cukrovi,rohlicky s nivou,palacinky se zmrzkou,gulasek spalhubu,popcorn a jednohubky se syrovou pomazankou...to vsechno je hrozne dobre,ale ja se vztekala,protoze mu to davali pate pres devate a pry,ze ja jen kousicek! Sev,ja mam doma sice jen jedno male,ale ver,ze ti dva velci neudelaji chlivek o nic mensi.Ty Vitkovi hracky jsou vzdy to nejmensi,co by mi vadilo i kdyz zaplnuji zhruba 15 metru z tech 40 co mame.Spis me vadi ten binec ostatni,ale jak vidis,nic proti nemu nedelam,jen nadavam.A ty porad pises,ze uklizis a ja jsem tim vzdycky velmi zahanbena,ze pri dvou prtatech jeste takhle makas. Kubulo,dik za pochvalu fotek.Nevim,co chces o tabore vedet,ale rada ti kdyztak neco napisu.Jednalo se o detsky letni tabor v Jizerkach,je to jedna z akci,ktere normalne poradam,ale od ledna jsem si dala materskou a urcite aspon rok na ni vydrzim.Jsi dobra,ze,stejne jako Luki,zvladas skolu..mate muj hluboky obdiv,ja bych na to na MD asi nemela. Co chudak Cis?A kde je dnes Alik?A Karkulina? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.