Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Večerní report9.1.2005 23:26:17
Luki, nechápu. Ale já byla už na gymnásiu moc ráda, že jsme byli zkušebním rokem a mohli si tak vybrat, jestli chceme maturovat z matematiky nebo ne. Samozřejmě, že jsem do matematiky nešla, dost by mi pokazila vysvědčení :o).
|
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Večerní report9.1.2005 23:25:29
Teď mi přišla SMS od jedné kolegyně z práce (MMCH nastoupila místo mě), že se jí dneska narodila holčička. :-)))) Tak konečně nějaká ženská v našem okolí. Protože jinak mají všichni znamí kluky.
|
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Re: Re: Večerní report9.1.2005 23:22:16
Víťa i Prvek jsou naprosto úžasní.
Školu dělám VŠ báňskou, obor ekonomika, management a informatika v oblasti veřejné správy. Teď prvním rokem, ale podle toho, že ještě nic neumím tak asi i posledním :-((( Li, ony by ty zkoušky nemuseli být v jednom týdnu. Jenže první vypsané termíny byli už teď začátkem ledna a na ty jsem si ještě netroufla a poslední termíny jsou na půlku února. Takže jsem si vybrala zlatou střední cestu a na všechny se přihlásila uprostřed. Jinak teď sedím nad ekonomií a snažím se zpracovávat příklady k zápočtu (ty musím odevzdat, abych mě připustili ke zkoušce). Teď třeba bojuji s tímto příkladem: Poptávka po pizze Speciál v centru Prahy lze popsat rovnicí Q=1800-15P, kde Q vyjadřuje množství pizzy v kusech a P její cenu v Kč. a) jak velké jsou celkové výdaje spotřebitelů, respektivě celkové příjmy prodejů, pokud spotřebitelé nakoupí 300ks této pizzy. Určete cenu odpovídající 300ks. b)jaká je cenová elasticita poptávky po pizze na úrovni 300prodaných ks? c)jak může prodejce zvýšit celkové příjmy- má snížit nebo zvýšit cenu? d)při jaké ceně pizzy budou příjmy prodejce nejvyšší? Chňápete??? |
| kubula | 16959 |
|
|
dobrou a nerušenou noc9.1.2005 23:14:52
přeji všem. Díky za pokec a hezké ráno všem .... Doufám, že budeme s Mackem chrupkat do devíti (občas se to povede). Ahoj zase někdy (až ukradnu net)
|
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: Re: Večerní report9.1.2005 23:02:28
No, já zírám:-)) než něco naťukám, je tady tolik příspěvků!
Fotky jsou bezva! Taky chci sníh, nebo radši to jaro? To je fuk, prostě jedno z toho, takovéhle počasí už mě nebaví:-( Vítek i Zdenda vypadají náramně spokojeně na sněhu. Moc se mi líbí "Pražský chodec", přejmenovala bych jí na "Pražský štramák":o)) Pet, držím palce při zítřejší reklamaci ...nedejte se!:-) Ještě jsem chtěla říct, že Ju taky umí pěkně ječet. Včera, když jsme jeli pryč, tak jsme před domem potkali sousedku a ona se mě ptá, jestli není malá nemocná, že jí slyšela brečet a znělo to hodně "vysoce":o))) Prostě asi slyšela zrovinka nějakej pořádnej ječák a že to malá umí pěkně rozbalit:-)) |
| JANA + 2 prckové | 5158 |
|
|
Re: Večerní report9.1.2005 22:45:07
Ahojky!
Tak se hlásím po víkendu:-) Včera jsme si udělali taky takový menší výlet, to bylo krásný teplíčko, dneska už fučelo, takže nic moc. Fakt to vypadalo, jakoby už přicházelo jaro, já už se tááák těším! Malá taky moc ráda ťapká, ale v kočárku ještě taky celkem vydrží, hlavně, když jí dám rohlík:-) Labu, to je hezké, jak popisuješ momentální situaci u Vás:-)) Hlavně, jak Simonka pobíhá v plavkách a tancuje břišní tance:-) Úplně si jí dokážu představit. Sev, mě hned napadlo, když Péťa nechtěl tu čerstvou šťávu, ať mu jí naliješ do krabice od džusu, když ten pije. Míša nepije ani to:-( Dokonce nechce ani toho světlého Kubíka. Já ho dávám Julince a to jí ho z hrnečku vypije, tam není vidět, co tam má, ale když jsem mu ho chtěla dát do jeho hrnečku, tak to nééé:-) Jediný co pije je obyčejná šťáva, i když mě štve manža, protože mu jí dělá dost sladkou a on pak tu ode mě nechce, já mu to hodně ředím:-))) Jinak nechce ani čaj ani mléko, prostě nic:-( Občas si ode mě vezme lžičku kakaa, ale když ho naleju jemu, tak to nechce. Zrovna jsem dneska řešila s mamčou, co s ním, když mi nechce ani žádná nová jídla, prostě pár zavedených a tím to končí:-( Ale to už jsme tu probíraly, asi to dělají všechny děti. Jinak už si nepamatuji, na co jsem ještě chtěla reagovat, tak se omlouvám. A jdu zkouknout sněhové fotky:-)) |
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: hezký večer9.1.2005 22:43:38
Li úplně si prvka dovedu představit jak si ťapá - rodiče , nerodiče :-)))
Eli dneska taky chvíli šla, jenže jsme potkali pejska a bylo po chození, zastavila se a nehnulo s ní vůbec nic. Pejsek odešel a ona tam stála, koukala kam běží a vůbec se nechtěla hnout z místa. TAk jsem jí musela odnýst , řekla bych že by byla schopná tam stát další hodinu :-))) Já jsem dneska hroznej lazar, břicho mě trošku přestalo bolet až teď, a jak už jsem ráno psala něco na mě leze, cítim nosohltan, krk a vůbec mě bolí celý tělo - to jsou stavy který opravdu miluju :-) (taťka se mnou drží basu a taky na něj něco leze :-)) ) Zítra jdeme reklamovat kočár, tak jsem zvědavá s jakou se vrátíme. (ještě že se nám nepodařilo ten první prodat.) No nic já jdu do postele, až se malá napije, tak si vezmu Paralen, snad to do zítra trošku povolí. rain - chudáček Péťa , fakt ho lituju, ty záněty jsou nezmaři, pořád se vrací :-(, tak ať je mu brzo líp a zvládnete to bez ATB! |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: hadr na hlave,vybaluju a nestiham9.1.2005 22:38:44
Jitulkó, ne hard na hlavu, ale nohy na stůl!! Taky nenávidím vybalování :o((. Tak ať je to brzy všechno ve skříních a v prádle :o). Jak jsi prosím Tě přišla na to, že mám doma furt uklizeno. Ty máš jedno malé dítě, ale já dvě a už jsem z toho poslední dobou dost zoufalá, protože celé dny jen poklízím a není to absolutně vidět :o((((((. Já třeba vyklidím věci (rozuměj vesměs hračky) z obýváku, abych mohla vysát a než si dojdu pro vysavač, už tam dětičky druhýma dveřma něco nanosí. FAkt bych si někdy rvala vlasy, děs! Péťu mám furt za zadkem a kam jde on, tam i Lenka, takže furt procesí, no je to na hlavu, co Lenča začala chodit a všechno krámovat.
Luki, to je fajn, že Bára nechodí, aspoň nebude mít Cisca komplexy. Jinak už chodí všichni, ne? Ale to doženete, nebujte! ;o). Tak co Cis, zuby ještě zlobí?? No nic, já jdu ještě žehlit, naštěstí mám jenom jednu pračku, tak snad se dneska dostanu brzy do hajan. I když mi to hezky zavařili, dávají teď 2 díly Jacka Bauera po sobě. Tak to musím nahrát. Chýlkovou jsem si taky nahrála, první díl byl naprosto senzační, s manžou jsme se hrozně nasmáli. Táááák, s chutí do toho, půl je hotovo. Dobrou noc! |
| kubula | 16959 |
|
|
Jitunka9.1.2005 22:38:00
tak jsem si prohlédla Víťu a je to také pěkný rošťák :) Fotky z plavání mi evokují naše plavčo s Matýskem. Zaplatila jsem nám další kurz, takže od středy zas plavčíme, Máťa je z vody u vytržení, takže aj to dojíždění a občasné řvaní v autosedačce zvládnem :) Výlet na hory je také krásný, hlavně ten sníh - já snad už ani nevím jak vypadá. Tady byla nádherná zima jen 2 dny a z toho ten druhý musel člověk mimo silniční provoz, aby viděl bilo. Fotky z tábora mě zaujaly - jaký to byl tábor?
|
| Li. | 14175 |
Re: Re: Re: Re: Re: hezký večer9.1.2005 22:37:41
Luki, ty máš vážně zkoušky tak rychle za sebou? To tedy před tebou smekám. Já se vždy snažila mít mezi zkouškama alespoň týden volno. Naučit se na 3 zkoušky najednou - na to bych tedy neměla. Každopádně ti budu držet pěsti.
A k tomu nakupování: ono je to tak, že běhání po obchodech je celkem dobrá výmluva, proč nechám prvka rodičům a vyrazím sama do města. Vlastně nic konkrétního nepotřebuji. Jen relaxovat :o). |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.