Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kubula | 16959 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: hezký večer9.1.2005 22:32:54
můžu se zeptat jakou děláš školu? Právě jsem se totiž přihlásila do Chebu na ZUV - a dle vyjmenovaných předmětů možná už tuto školu děláš :) Třeba bych mohla vydyndat nějaká skripta :)))
|
| kubula | 16959 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: hezký večer9.1.2005 22:32:47
můžu se zeptat jakou děláš školu? Právě jsem se totiž přihlásila do Chebu na ZUV - a dle vyjmenovaných předmětů možná už tuto školu děláš :) Třeba bych mohla vydyndat nějaká skripta :)))
|
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Re: hadr na hlave,vybaluju a nestiham9.1.2005 22:28:30
Nejdřív se zaklimatizuj a pak uklidíš.
Teď maká jen st, čt. Koukala jsem konečně na ty tvoje fotečky nebo spíš Vítkovi fotečky. Máš ode mě vzkaz. Tak copak malej papal na horách?? Nepovíš, co...... ha ha ha Dobrou noc. Jdu hajat. Malej už zase bulel ze spaní. Já fakt trhnu ten rekord v nespavosti. Už se tomu směju. To je asi poslední stadium. Ach jo. V úterý jdeme konečně do poradny, tak jsem zvědavá kolik bude prcek vážit. |
| Lukina | 11228 |
|
|
Re: Re: Re: Re: hezký večer9.1.2005 22:25:12
Barča, tedy ještě nechodí. Sice jsem se tady někdy v prosinci chlubila, že udělala prvních pár kroků, ale u toho to skončilo. Občas když jí pustím, tak dojde max. 6.kroků někam k opoře, ale většinou si hned sedne na zadek. Ale strašně ráda v poslední době stojí sama. Pustí se opory a má děsnou radost, že stojí sama. Tak snad už se konečně rozchodí.
Li, ty pojedeš k nám na sever? No nevím jak tady chceš courat po krámech a nakupovat, protože tady nic, ale opravdu nic nemají. Ale přeji ti ať si suprově odpočineš. Není nad hlídací babičku a dědečka. Labu, no učím se je silné slovo. Snažím se učit, ale nějak mi to nejde. Zkoušky mám hned začátkem února. 1.2 z Ekonomie, 2.2 Práva, 4.2 Státní správa a samospráva. No a ještě někdy (nevim kdy) z matematiky. Jitul, ještě do pátku jsme měli zubů 5, ale už jsem objevila 6 a další dva jí rostou. Na Superstar jsem nekoukala. Dívali jsme se na ČT1 Hop nebo Trop. Docela dobrý seriál s Chýlkovou. Dneska tam byli s půlročním miminem vodě a spali pod stanem. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: hadr na hlave,vybaluju a nestiham9.1.2005 22:23:11
Kubulo,Vitek se zatim nechava ukecat na kocarek a jen treba se psem nebo kousek do kramu ci ke kamosce chodime.
Jinak fotky mame na http://rodina.cz/kolarici |
| Jitulka | 18006 |
|
|
hadr na hlave,vybaluju a nestiham9.1.2005 22:20:40
ne,hlava me sice neboli,ale jde mi kolem z te me lenosti..zase jen mohu tise a obdivne vzhlizet k pracovite Severce a samozrejme i k vam ostatnim,ktere to hrave zvladate.Od rana peru a vanocni vyzdobu mam stale na stole a ted uz jsem si klido zapla comp a dala dve decky dobreho moravskeho moku a at je venku noc ci den,uklizeno je jen sen!
LaBu,diskoteky jsou u nas na dennim poradku a uz mi to ani neprijde.Jen,kdyz se z pokoje linou rytmy a zvuky,ktere me ucho neskousne,zasahuji. Kopo,ja prece znam kvality sveho synka,ale takove male seme blede zavisti se proste neda zaslapnout.To vis,jsem jen mala ceska zena... Bubisku,taky uz se tesim na prochajdu s tebou a s Dadou,nevim,jak ten tvuj chlap dela,tak dej vedet,az budes mit cas. Cisco,co zuby?Doufam,ze uz je to lepsi. |
| kubula | 16959 |
|
|
Re: Re: Re: Re: hezký večer9.1.2005 22:05:51
Máťa je můj Matěj - narodil se 18.11.03. Fotek mám habakuk, ale nějak bojuji s jejich velikostí. Statnice na psaní na stroji by byly, ale jak zmenšit fotku, abych jí dostala na místečko kam chci je pro mě velký oříšek :) Ale já to snad zvládnu a nebo ukecám spolubydlící :))
|
| kubula | 16959 |
|
|
Li9.1.2005 22:03:59
Máťa už také ťapká, ale na velké procházky to není. Většinou dojdeme pro housky a zpět už natahuje ruce, že by se radši domů donesl. Pokud si to jeho hlavička opravdu usmyslí, tak nemám šanci a prostě mě přesvědčí, že lepší bude jej odnésti. Na výlety sem tam vyrazíme, ale .... když už přežije Máťa v klidu v autě, tak pak chvilku ťapká, vyšťourá kdejaké blivajzy, když se nekoukám a já pak šílím, pak se chce nosit a když ukážem na kočár, tak udiveně zvedne obočí, že to snad nemyslíme vážně. Cesta domů je nervovým kolapsem, neboť Máťa dává dost nahlas, že ho to v sedačce vážně nebaví. Dneska jsem pronesla, že s výlety končím, neboť výsledek je, že se těším na obývací pokoj přizpůsobený Máťovu řádění:)
|
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Re: Re: Re: hezký večer9.1.2005 21:57:02
Díky, ¨zítra až bude doma taťka, tak konečně dám snad do alba další. Mám jich ve foťáku a v počítači haldu a nejsem schopná tam nic přidat.
Kdo je Máťa? A ty máš někde nějaké fotečky?? |
| kubula | 16959 |
|
|
Re: Re: hezký večer9.1.2005 21:53:43
hihi, ten je úžasný. Nejlepší je KUK, tam je správný rošťák - kdyby měl tmavší vlásky a víc kulaté očka, tak je to celej Máťa - ta rošťárna z těch očí přímo teče :)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.