| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 18607  [Dalších 17987 >>]
bubíšek + Davídek 21/11/03 18146

Re: Re: hezký večer

9.1.2005 21:50:46
Li tak to je náhoda, jezdíš do Průhonického parku a dneska na Kampu, můj manžílek tam kousíček od Kampy dělá. Mohli jste zajít do hospůdky na kafčo, i když tam to pro dětičky moc není.
Li. 14175

Re: hezký večer

9.1.2005 21:45:26
Ahoj Kubulo. Prvek patří mezi děti, které už kočárek moc nemusí. Většinou ťape sám. Já jednou rukou tlačím kočárek a druhou se snažím korigovat směr prvka. To je také důvod, proč chci v dohledné době koupit golfky. Sporťák je dost těžký na řízení jednou rukou.
Dnes jsme byli na velké procházce na Kampě. Prvek zapomněl, že bez mámy nemůže být. Jak zahlédl nějaké dítě (nebo psa) už nás opouštěl a kráčel za ním. Jednou jsme ho nechali a zpovzdálí jen přihlíželi. No, šel skoro 5 minut sám. Kdybych ho nedoběhla a za ruku nepřivedla zpět, asi by nás v klidu opustil. A to doma sám beze mě nevydrží ani minutku, když jdu na WC.
Také se chtěl koupat. Tak se mu totiž líbily labutě, že měl tendenci vrhat se za nima do Vltavy. Nakonec se naštěstí spokojil s krmením holubů, labutě a racky jen pozoroval :o).

Re: hezký večer

9.1.2005 21:35:25
My naštěstí s kočárkem problém nemáme, naopak.
Naše fotky jsou na http://rodina.cz/martanci
kubula 16959

hezký večer

9.1.2005 21:29:32
přeji všem. Opět jsem sem nakoukla a přelouskala pár vašich příspěvků. Díky za popsání vašich zkušeností, vždycky najdu něco zajímavého. Jen mě mrzí, že nevím, jak shlédnout vaše fotky, o kterých zde píšete. Když chodíte s prťaty na výlet, máte jej v batohu? nebo uvázané za sebou na laně? Jakpak to děláte? Pokud samozřejmě jde o dítě, které usoudí, že kočár jde snést pouze když se v něm spí a to jen 1x denně.
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Večerní report

9.1.2005 20:38:23
Ahojky!

Já to zapnula před chvílí. No jasně, že kukám na Sprstr :o))). Měla jsem pracovní den a stejně to není moc vidět. Lenka mi usnula předčasně hnedle po obědě, když jsem se dívala na Loskutáka (viděl jste někdo ty lampičky od Brýdové?? - bombáááá!), tak jsem ji přemístila do postýlky, že ven půjdeme až se vyspí. A s Péťou jsme zatím odstrojili stromeček. Lenka spala jen hodinku (v kočárku spí 2-3) :o(((. Tak jsme šli pak ven - poprvé bez kočárku. Potřebovala jsem odtáhnout stromek k popelnicím. Tak nám ho taťka hodil z balkónu, no prcek se málem počůral štěstím :o)). Tak jsme obešli tři baráky a doťapkali domů, stejně byl vichr a i když svítilo sluníčko, tak byla zima. Pak jsem až do večera tady poklízela, s dětma je to teda horor. U nás totiž stromeček znamená krom jiného taky šoupat nábytkem, no mám toho plné kecky. Takže tady poklizeno, ale pro změnu v kuchyni jak po atomovce, ach jo. To je furt něco :o(((.

Halo!!!

9.1.2005 20:15:40
Tak kde jste?? Že by u telky a u Superstar?????
Dneska je tady pěkně mrtvo.
rain 14358

Re: Re: AHOJ

9.1.2005 18:32:21
No tak mám na chvíli klid a volno a pustili mě sem, to teda byl zase víkend, tak krásně a Petřík má zase náběh na ten zánět středního ucha, včera místo vaření oběda jsem vyrazila na pohotovost :o( Taťka koupil ve městě grilované kuře, než dorazil, tak jsem stihla připravit brambory a uvařit polívku a jelo se. Dr. říkal, že v uchu je to skoro dobrý, horší je to v krku a chtěl zase dávat ATB. To jsem teda zamítla, aby je dostal hned a takhle brzo po tamtěch, tak ho máme o víkendu sledovat a kdyby se mu to v krku zhoršilo, tak je hned dát. Tak cumlá kde co, od homeopatik po tantum, už tak nechraptí, tak asi počkáme, snad už to horší nebude. Akorát, že zase bude doma ... :o(

Alíku, dík za vyčerpávající info o mandlích :o))) Možná to zakrátko bude aktuální. A musím se k tobě přidat, že sice máme jakž takž nějaký režim, ale přesně na minuty teda ne, když se něco zdrží nebo to vůbec nevychází, tak se nikdo nehroutí, nic nikam neuteče, práce už teprv ne, jestli to někomu vadí, že to není hotové, může to udělat sám. A hle - nikomu to najednou taky nevadí :o)))

Taky jsem si přechválila to Michalčino spaní. Ve čtvrtek ječela hodinu, než usnula, v pátek tři čtvrtě hodiny, včera tam poskakovala dvě hodiny, neječela (vyklubal se jí další špoičák, takže to bylo asi proto, ten řev), ale stavěla se a smála se jako blázen, neměla čas spát. Dneska usnula jen proto, že jsem po padesátém vyběhnutí schodů a položení jí tam rovnou zůstala, stála jsem vedle postýlky a při pokusu o stoupání jsem ji zase položila, po dalších padesáti pokusech to vzdala :o) Trvalo to ovšem celé opět asi 40minut. A to do středy to bylo úžasně krásně a na dlouho usínající dítě :o)

Pekárna dorazila včera, náhodou měla babička službu a dovezla nám ji. Manžely se na chlebíček těšil víc než já. Pekla jsem včera hned odpoledne, ale ne podle receptu, ze směsi, o které se v diskusi taky psalo, že je dobrá, výsledek byl nad očekávání!!!! Zítra zkusím další, ještě nevím, co vyberu, mám ještě jednu směs a potom mám nějaké ty mouky, tak se ještě musím rozmyslet :o) Jinak receptů mám nepočítaně, jde spíš o to vybrat z nich ty nejlepší :o) A jakou pekárnu máte vy? A jak ses ptala na obsah, tak ten jsem nějak nenašla (možná jsem špatně hledala), ale program je na max. 1,1kg.

Tak zbytek dočtu a dopíšu večer nebo zítra, už zase mě vyhazují a chtějí jíst :o))))

Kdepak jste?

9.1.2005 17:55:57
Tak Dáda spapal hodně oběda, tak mám radost, venku taky papal, pak spinkal a teď doma když jsme dorazili si dal MM a celý banán. Hurá!!

Venku jsem pěkně vymrzla. Za oknem to počasí vypadá líp. Ale asi je to i tím, že mám ty své dny, tak jsem jak praštěná. Táák bych
Jsem ráda, že má taťka tenhle týden krátký a že s námi bude pět dní doma. Uf. Už se těším.

Jitulko, jsem ráda, že se vám na horách líbilo a že jste se v pořádku vrátili. Za smsku nemáš zač děkovat. Těším se na setkání!!!!

Koupila jsem dneska kilo mražených celých jahod za 45,- Kč, v úterý nám přijet návštěva, tak něco spáchám, nevím co, kromě slaného. Ale z těch jahod nevím..... Proč jsem je koupila.... No on mi je spíš ten známý v krámě vnutil. Nemáte někdo tip? Kromě zmrzlinového poháru a knedlíků?? Díky.
LaBu 19306

Re: AHOJ

9.1.2005 12:54:00
TAk a nohy nahoooru....obed mi bublá na všetkých štyroch "plotýnkách", tatinko sa naraňajkoval a zobral Sisi vyspať sa v kočíku na čerstvom vzduchu,

Simonka tu behá v plavkách s takou tou sukničkou okolo bokov, je namaľovaná, práve som jej domaľovala nechty (detským lakom), na pupku, na kotníku a na prste (ako prstienok) má tetovačky, čelenka, náramok......no skrátka brušná tanečnica.
Od rána jej v izbe hučí dokola jedno CD-čko (hity POP 20- rok 2002). Keď sa náhodou vyskytla v kuchyni a "slabo sem počula" ten vreskot :oDD, pustila ešte aj v telke MTV, tak to chvíľami hučalo dvojmo:o((
Takže znova: požiadala som ju, nech to tam stíši, sadám k PC...tak a nohy nahooodu :o))
Ale dobre sme sa zabavili na Siske, snažila sa po Simone opakovať tanečné kreácie:o)) To sa nedá ani opísať, snažila sa to zopakovať presne, takže napr. "rezká chôdza do boku tvárou otočenou dopredu" alebo "obidve nohy mať naraz vo vzduchu, podupkávať"...to by som vám musela natočiť :oD

Li, spomenula som si na teba, ako si raz povedala, že miluješ ticho :oDD Boh nás chráň, keď prídu do puberty :oDD (Jitulko? Tiež máš niekedy doma diskotéky?:o)

Severko. Pomarančová šťava? :o) Tú dostávam väčšinou cez týždeň ráno do postele:o) Je to jedna z výhod toho, že mám za manžela pána Vitamínka :oD
Tak mu totiž hovorili v jeho bývalej práci kolegovia-"Vitamínek" :o)) Bol tam najmladší a ráno si robieval šťavu, na svačiny si nosieval pár kilo ovocia:oD
(má meter deväťdesiat a 105 kíl, vtedy možno o desa menej:oD)

Už je doma... budem ho citovať, ako ma pozdravil: "mamošík, co tam robíš?!" Tak radšej končím, v posledných dňoch som tu nejako často :oDD

Pett, Bubí, nech je vám čoskoro lepšie.
A Cisco: čarovala ryba aby bola chyba čaroval rak aby bolo tak, nech už ťa odo dnes ten zub neboliakuje ;o))

Sev, o pol jedenástej? Ty si ale nezmar:o)) A Lenička pri tom kľudne spí? Aj Péťa? Super:o)

AHOJ

9.1.2005 12:13:34
Tak tenhle příspěvek píšu po třetí, dvakrát mi to někam zmizelo. A to byl táááák dlouhý.

Sev, malému homeo zabrala, ale i tak jsem už třetí noc skoro nespala. Pro změnu měl divoké sny nebo co a taky ho bolelo bříško, včera celý den nekandil. No asi trhnu rekord v nespaní, alespoň něco pozitivního na tom je.
Ten záchod jsi drhla po mém vzoru.

Jo obdivuju, že můžeš takhle večer luxovat, to malej by byl okamžitě vzhůru.

Taťka ráno, než šel do práce, tak nám připravil snídani. Do Dády jsme dostali stěží jogurt. Vůbec nechce jíst, jak ho teď bolí ty zuby. Je to síla. Teď mu vařím krůtí rizoto, tak jsem zvědavá. To toho zase sní.
Jitulko copak že to Víteček papal s takovou chutí na těch horách?? to nám ani nemůžeš napsat, co??

Na film jsem Labu nekoukala. Já většinou chodím kolem 22-22,30 hod.do pelechu, abych alespoň chvíli měla zavřené oči, spánek se tomu říkat nedá, než se ten můj rarášek vzbudí.
Vždycky to tady pofackuju, když usne a jdu si lehnout. Televizi většinou vypínám.

Jo zapomněla jsem vám napsat, že mi mužík volal, že když ráno odemkl hospodu, tak byla prasklá trubka na dámském záchodě a do půli hospody voda. Tak byl hotovej a pořád vytírá. To je príma začátek pracovního dne.

Malej už má za sebou dopolední spánek, já mezitím naleštila podlahy, dala prát prádlo a sundala plný balkon suchého prádla, kdo to vyžehlí? No kdo asi -

Jo a taky mě navštívili "krásně červené dny", tak se tady ploužím jak nablblá.

Tak ho jdu zkusit nakrmit, tak mi držte palce. Odpo půjdeme ven, vypadá to, že bude zase nádherně.
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 18607  [Dalších 17987 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.