Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bubíšek + Davídek 21/11/03 | 18146 |
|
|
Re: Re: hezký večer9.1.2005 21:50:46
Li tak to je náhoda, jezdíš do Průhonického parku a dneska na Kampu, můj manžílek tam kousíček od Kampy dělá. Mohli jste zajít do hospůdky na kafčo, i když tam to pro dětičky moc není.
|
| Li. | 14175 |
Re: hezký večer9.1.2005 21:45:26
Ahoj Kubulo. Prvek patří mezi děti, které už kočárek moc nemusí. Většinou ťape sám. Já jednou rukou tlačím kočárek a druhou se snažím korigovat směr prvka. To je také důvod, proč chci v dohledné době koupit golfky. Sporťák je dost těžký na řízení jednou rukou.
Dnes jsme byli na velké procházce na Kampě. Prvek zapomněl, že bez mámy nemůže být. Jak zahlédl nějaké dítě (nebo psa) už nás opouštěl a kráčel za ním. Jednou jsme ho nechali a zpovzdálí jen přihlíželi. No, šel skoro 5 minut sám. Kdybych ho nedoběhla a za ruku nepřivedla zpět, asi by nás v klidu opustil. A to doma sám beze mě nevydrží ani minutku, když jdu na WC. Také se chtěl koupat. Tak se mu totiž líbily labutě, že měl tendenci vrhat se za nima do Vltavy. Nakonec se naštěstí spokojil s krmením holubů, labutě a racky jen pozoroval :o). |
|
|
Re: hezký večer9.1.2005 21:35:25
My naštěstí s kočárkem problém nemáme, naopak.
Naše fotky jsou na http://rodina.cz/martanci |
| kubula | 16959 |
|
|
hezký večer9.1.2005 21:29:32
přeji všem. Opět jsem sem nakoukla a přelouskala pár vašich příspěvků. Díky za popsání vašich zkušeností, vždycky najdu něco zajímavého. Jen mě mrzí, že nevím, jak shlédnout vaše fotky, o kterých zde píšete. Když chodíte s prťaty na výlet, máte jej v batohu? nebo uvázané za sebou na laně? Jakpak to děláte? Pokud samozřejmě jde o dítě, které usoudí, že kočár jde snést pouze když se v něm spí a to jen 1x denně.
|
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Večerní report9.1.2005 20:38:23
Ahojky!
Já to zapnula před chvílí. No jasně, že kukám na Sprstr :o))). Měla jsem pracovní den a stejně to není moc vidět. Lenka mi usnula předčasně hnedle po obědě, když jsem se dívala na Loskutáka (viděl jste někdo ty lampičky od Brýdové?? - bombáááá!), tak jsem ji přemístila do postýlky, že ven půjdeme až se vyspí. A s Péťou jsme zatím odstrojili stromeček. Lenka spala jen hodinku (v kočárku spí 2-3) :o(((. Tak jsme šli pak ven - poprvé bez kočárku. Potřebovala jsem odtáhnout stromek k popelnicím. Tak nám ho taťka hodil z balkónu, no prcek se málem počůral štěstím :o)). Tak jsme obešli tři baráky a doťapkali domů, stejně byl vichr a i když svítilo sluníčko, tak byla zima. Pak jsem až do večera tady poklízela, s dětma je to teda horor. U nás totiž stromeček znamená krom jiného taky šoupat nábytkem, no mám toho plné kecky. Takže tady poklizeno, ale pro změnu v kuchyni jak po atomovce, ach jo. To je furt něco :o(((. |
|
|
Halo!!!9.1.2005 20:15:40
Tak kde jste?? Že by u telky a u Superstar?????
Dneska je tady pěkně mrtvo. |
| rain | 14358 |
|
|
Re: Re: AHOJ |
|
|
Kdepak jste? |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re: AHOJ |
|
|
AHOJ |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.