Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Šťastná To Žena | 12756 |
|
|
Re: Re: Re: Nedělní ráno9.1.2005 11:22:19
SEV kafe teď piju, jak vidíš, ani jsem si nešla lehnout s Eli, snaha byla, ale nemohla jsem zabrat, pořád se mi něco honilo v hlavě, tak jsem to vzdala.
A já sem si říkala, proč jsme se včera s taťkou chytli , jindy bych to možná přešla, ale včera jsem byla jak papiňák - no vida, příčina je vyřešená !! :-))))) |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Re: Re: Nedělní ráno9.1.2005 11:18:54
Jééé, chuďátko! Dej si horkou vanu, Paralen a kafe a bude líp, uvidíš... Já mám zrovna báječnou PME :oDDDD.
|
|
|
Re: Nedělní ráno9.1.2005 11:15:16
tak mám zkouknutý fotky, u mě jednoznačně vede "usáňkován" :-)), tak ta nemá chybu :-)
Nebudete tomu věřit, ale od rána se změnil můj zdravotní stav :-), dostala jsem MS, bolí mě břicho , je mi zima a škrábe mě v krku. Jsem dobrá co? takovejch novinek z dvě hodiny :-)))) |
| Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
|
|
Nedělní ráno9.1.2005 10:58:14
Hezký den, no já jsem taky dost grogy. Lenka krásně spala celou noc a nad ránem si to teda hódně pokazila :o((. Začíná nám holka nějak ječet. Vždycky když kvíkla, stačilo dát dudlík a spala dál. A teď, dudlíka ne a ječí a vzteká se, asi chce prso, ale když ho měla před půl hodinou, tak jí ho nechci dávat, no děs. A taťka chrápe vedle ječícího mimina... nevím, jak to dělá :o). Takhle to bylo 2x. Pak mě přišel vzbudit Péťa, že nemá nic k pití, no děs :o(.
LaBu, víš co jsem dělala včera večer? V půl jedenácté jsem začala vysávat, pak vydrbat koupelnu, podle vzoru už nevím koho jsem vydrbala každý centimetr záchoda, vytřela jsem... ufff, noční šichta. Já si pořád říkám, že budu muset chodit dřív spát a nějak se k tomu nemůžu dostat :o((. Tak jsem se poránu probudila čerstvou šťávou z pomerančů. No a nabízím Péťovi. Myslíte, že chtěl? Néééé! Nikdy to nepil, tak to odmítá. I když normální džus z krabice pije, čerstvý ani za nic! Grrr, ta jeho povaha mě někdy štve. Celý tatínek! :o(( Lenka má dneska monokla krásně vybarveného do fialova, fakt vypadá jako týrané dítě. To abych se s ní snad nikde moc neukazovala :oDDD. |
| LaBu | 19306 |
|
|
Re? ne ne , žiadne Re v nazvoch prispevkov, len nie Re! ;o))9.1.2005 10:27:33
ránečko, vespolek :o)
My sme hore cca od deviatej, do pol desiatej sme sa vyvaľovali a teraz sa liečim kávičkou s mliekom :o) Tatinko samozrejme ešte spinká. Ja na neho vždy prihodím ešte moju perinu a otvorím mu okno, no to sa potom musí spať:o) Nezostáva mi dnes ráno iné, iba s vami súhlasiť. S Kopo v hodnotení Vítka-do písmenka :o) a s Pettul o Charlienke. Karkulinko, mohla by si malú modelku prihodiť "na výstavu" :o) Prežite dnes peknú nedeľu so svojimi rodinkami:o) |
|
|
už žádný Re :-)9.1.2005 9:49:48
ahojky,
Kopo koukám, že máš pravdu, všichni snad ještě spí. Já tady strašim od půl osmý. Takhle brzo se vzbudila malá a já jsem zjistila že už to takhle nemůžu dělat - tzn. chodit spát kolem jedný a ráno tak brzo vstávat. TeĎ tady sedim, oči mám červený a jsem ospalá. Takže až Eli půjde spát, budu muset jít s ní. A to jsem si ve chvíli volna chtěla číst. Zjistila jsem, že mám v ledničce od mamky směs na špagety takže nemusim vařit. Víc nemám šanci napsat, na klíně mám jedno hádě, co se pořád kroutí a ještě ke všemu smrdí :-))) Na fotky se mrknu taky až budu mít klid, těšim se na zimní atmosféru (aspoň na totkách, když letos zima nějak nevychází) Jo a Karkulí ukaž nám ostřihanou Charlie, jsem moc zvědavá, myslim, že teď z ní museji koukat jenom ty veliký kukadla co?? :-))) |
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AHOOOJ9.1.2005 8:46:08
pak prospíte půlku dne. (Péťa mi pomáhá :-))
Jitulko, Vítek toho přece umí spoustu, koukni na fotky - PCmachr, vynikající kuchař, a které dítě v jeho věku je členem věhlasné kapely. LaBu, to je dobrý nápad, abych zalehla vedle ní. Ale místo na cestě, bych to mohla zkusit na dvoře. I když zrovna po téhle cestě moc lidí nechodí ani nejezdí. A i kdyby, přesně jak jsi říkala, ať si trhnou nohou. |
| Kopo | 4173 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AHOOOJ9.1.2005 8:39:07
Hola, hola, vstávat už je ráno! Po nocích vysedáváte u kompů a p
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AHOOOJ9.1.2005 2:28:44
jo a jeste neco:je tady jeste nejake dite,ktere ma mene nez pet zubu?A koukejte mi napsat,ze tady ma nekdo min,nebo si budu myslet,ze uz mam setrit na umely chrup pro Vitase!BEE BEE BEEE
|
| Jitulka | 18006 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AHOOOJ9.1.2005 2:25:52
tak jsem kousek cetla,ale cele to neprelouskam,omlouvam se.
LaBu,Sev,diky za pochvalu fotek Aliku,bud rada,ze muz rad turuje,ten muj se nehne,kdyby bylo nevim co a ver,ze to mne prudi vic,nez,nez kdyby me tahal po vsech zkratkach v okoli.Jinak doufam,ze kotniky a svaly na nohach uz odpocali. Li,SAFRA,zenska,to musis nabizet Zdendu,kdyz tu nejsem?Vis,jak na nej trpim a ted prijdu s krizkem po funuse! Ta genialni holcicka je uplne naprd,ve skolce ani ve skole nebude mit,narozdil od nasich uzasnych liknave prumernych deti,zadne kamarady.Nase deti(vcetne Prvka) to samozrejme vedi a proto se drzi jasne hranice mirneho nadprumeru a lezerni lenosti.(Jen mi vazne stve,ze Kuba od Alika mluvi,Zdenda jemnou motorikou zvlada kelimky,kosticky a nekdo z deti uz normalne chodi na nocnik a vetsina z nich nema dudlik a Kopy Peta uz bude urcite pristi rok umet lyzovat,grrrrr,ale jinak jsem uplne v klidu,protoze Vitek umi pozovat pro fotak a to je preci do zivota naprosto nezbytne-zejmena,bude-li mit vizaz po otci a figuru po matce....no treba ho vezmou do teletele,kdo vi,ze...) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.